26. října 2016

Bývalý ředitel Clintonovy nadace požádal o politický azyl v Rusku

Rozruch v Kremlu: Bývalý ředitel Clintonovy nadace požádal o politický azyl v Rusku

http://www.whatdoesitmean.com/index2147.htm
October 24, 2016
Kremlin In Turmoil After Clinton Foundation CEO Requests “Urgent And Immediate” Asylum
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Mimořádná zpráva Bezpečnostní rady Ruska (SC) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes oznamuje, že president Putin oficiálně obdržel ke schválení dokument Hlavního direktorátu pro migrační záležitosti (GUVM) Ministerstva vnitra (MVD), obsahující žádost o naléhavý a okamžitý politický azyl, o nějž žádá americký občan jménem Eric Braverman, bývalý generální ředitel Clintonovy nadace a muž, který může odhalit skutečný skandál Hillary Clintonové.

Žádosti o udělení politického asylu v Ruské federaci jsou, jak vysvětluje zpráva, regulovány spíše zvláštním rozhodnutím vlády nežli Zákonem o uprchlících. Politický asyl je udělován lidem, kteří hledají ochranu před pronásledování či reálnou hrozbou, že se stanou obětí pronásledování ve své zemi původu za sociálně politické aktivity či přesvědčení, která neodporují demokratickým principům uznávaným mezinárodním společenstvím a normám mezinárodního práva. A i když Rusko má nejvyšší počet žádostí o azyl na celém světě, politický azyl je udělován zřídkakdy.

Eric Braverman, který evidentně zná tato fakta, se 23. října dostavil na konzulát Ruska v New Yorku a předložil s žádostí o vízum i naléhavou žádost o okamžité udělení azylu, jak vyžaduje protokol, protože Ruská federace nepřijímá od residentů z kontinentální části USA žádosti o víza ani poštou ani elektronickou poštou.


Ruská Zahraniční výzvědná služba (FSI) označila Bravermanovu žádost o vízum a politický azyl za přísně utajenou, ale překvapivě připouští, že jeho žádost o ochranu Ruské federace je přímo spjata s náhlou smrtí zakladatele WikiLeaks Gavina MAC Faydena, k níž došlo předchozího dne, 22. října.

Eric Braverman je dle zprávy v současné době docentem oboru „vládní praxe“ na Yale University; předtím byl partnerem globální konsultační firmy se sídlem v USA McKinsey & Company. V roce 2013 se stal hlavním ředitelem Clintonovy nadace, až do jeho náhlého a nevysvětlitelného odchodu z této známé kriminální organizace na praní špinavých peněz v prosinci 2015, krátce předtím, než Hillary Clintonová oznámila svou presidentskou kandidaturu.

Eric Braverman byl ustanoven hlavním ředitelem Clintonovy nadace v roce 2013, poté, co dcera Hillary Clintonové Chelsea „vyhlásila válku“ této kriminální organizaci, když se objevily šokující detaily o tom, že její otec, bývalý president Bill Clinton, získal pro nadaci přes 1 miliardu dolarů na postavení 100 vesnic v Indii, ale vydal na to pouhých 53 miliónů dolarů a zbytek si se svou manželkou Hillary strčili do kapsy.

Chelsea Clintonová se obávala, že by tento obrovský skandál zničil šance její matky na získání presidentsví USA, a proto bojovala o vyčištění Clintonovy nadace – a nutila k tomu nového hlavního ředitele Erica Bravermana.

V prosinci 2015 dle zprávy snahy ředitele Bravermana o „ustanovení normality“ v tomto kriminálním podniku zcela selhaly a vedly, jak se mnozí domnívají, k jeho vytlačení, i když měl smlouvu až do roku 2017. Následovala šokující kampaň nenávisti proti Chelsea Clintonové, jak ukazují tajné e-maily zveřejněné Wikileaks, kde vrcholní spolupracovníci Hillary a Billa Clintonových o ní říkají: „Jedná jako rozmazlený spratek, který nemá na práci nic jiného než dělat problémy, aby ospravedlnila svou činnost, protože dosud nenašla svou cestu a postrádá v životě zaměření“.

Jak uvádí zpráva, i když Chelsea Clintonová možná ještě vskutku nenašla svou cestu k vyčištění zkorumpované Clintonovy nadace, ředitel Braverman se střetl s lavinou toho, co nebyl schopen zastavit ani kontrolovat – a jak ukazují tajné e-maily zveřejněné WikiLeaks, po odchodu Bravermana přijala Hillary Clintonová 12 miliónů dolarů jako „úplatek za přízeň“ od marockého krále.

Nejvíce šokující v této zprávě jsou detaily získané z tajných emailů Hillary Clintonové zveřejněných Wikileaks, že americký zpravodajský gigant NBC již dříve byl upozorněn, aby „sledoval peníze a objevil skutečný skandál Hillary Clintonové“, ale vzhledem k tomu, že je jedním z mediálních propagandistických zbraní Hillary Clintonové, americkému lidu o tom neřekl.

Zpráva uzavírá zajímavým dodatkem FSI, spekulujícím, že Braverman možná nechce doopravdy azyl, ale jeho aktivity spíše odpovídají tomu, že se snaží ochránit publicitou, protože při žádosti o azyl nepožadoval od pracovníků konzulátu anonymitu, jak je obvyklé. To vedlo k rozruchu v Kremlu ohledně toho, co dělat: někteří pracovníci se domnívají, že stačí zveřejnit tuto informaci, a neudělovat azyl, protože to by způsobilo další obvinění Ruska ze strany Ameriky, že se Rusko snaží kontrolovat výsledek amerických voleb – i když v tuto dobu Hillary Clintonová používá proti Rusku nejsilnějších hrozeb na úrovni, která zde nebyla od doby McCarthyismu.

A i když se ve zprávě nezmiňuje následující, je zajímavé to uvést: 

Již jsme zde dokázali, že jsou to lži, a že Donald Trump zvítězí lavinou hlasů, a ukázali jsme, jakými manipulačními monstry jsou ve skutečnosti tato média.





Other reports in this series include:

Putin Issues US Election Theft Warning, Orders Military To Protect Trump “At All Costs”

Hillary Clinton Destroys America’s Free Energy Hopes—Forever

Russia Names Hillary Clinton As “Murder Suspect” In Death Of Top UFO Researchers

Hillary Clinton’s “Sudden Move” Of $1.8 Billion To Qatar Central Bank Stuns Financial World

LA Detective Suicided To Protect Top Hillary Clinton Donor NBA Superstar Derrick Rose

Video Showing Bill Clinton Rape Of 13-Year-Old Girl Plunges Presidential Race Into Chaos

Maryland Doctor Who Treated Hillary Clinton For Blood Clot On Brain Mysteriously Dies

Red Notice Terror Warning Issued After Hillary Clinton ISIS Spy Captured In Britain

Wikileaks Under “Dire Threat” Over Proof Hillary Clinton Destroyed Eye Doctor To Hide Brain Trauma

Russian “Red Alert” Issued After Hillary Clinton Labels All American Parents Sex Criminals

Hillary Clinton “Disappearance” Leaves Russian Intelligence Experts Puzzled

US Again Ignores Russian Warning As Islamic Terror Hits New York City, New Jersey And Minnesota

Hillary Clinton Makes Millions To Destroy Samsung So Apple Can Sell More iPhones

Putin Issues Global Alert: “The American Establishment Is Merciless, Donald Trump Could Soon Die”

Hillary Clinton To Make Millions After Obama Orders All Wild Horses In American Killed

Hillary Clinton Placed In Hospital As “Blackout Of Truth” Descends Upon America

Concentration Camp Model Created By Hillary Clinton In Africa Warned Is Coming To America

Florida Earthquake Reported Caused By Obama-Clinton Attempt To Destroy Israeli Sub

Hillary Clinton “Heart Failure Event” Warned Just Months Away

Putin Asks Obama Why US Media Shutdown Donald Trump Speech At Black Church, Gets No Reply

US Congress To Begin Immediate Impeachment Of Hillary Clinton If She Wins Presidency

Hillary Clinton “Secret Sexmail” Destroys Top US Army Commander

Hillary Clinton Colostomy Bag Cover-up Consumes US Media Giants, Puts Debates In Doubt

White House Emails Reveal Largest Plot Ever Discovered To Destroy America

New York Times Hosts “Top Secret” Meet To Cover-up Hillary Clinton Health, Destroy Fox News

Putin “Erupts” Over Million Dollar “Spy Payments” To Hillary Clinton


12 komentářů:

  1. Když se loď potápí krysy utíkají první.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavý jak to okomentuje naše ČT, jinak mám tu zajímavý odkaz na 24/7 Stream: Earth from Space

    https://www.youtube.com/watch?v=UGPuEDyAsU8

    To chemo je více méně na celém světě, online jsem viděl jak se jeden chemotrails tvořil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme Nové slunce od roku 2012, Májové správně předpověděli období Nového slunce. Byla buď zažehnuta nová vrstva nebo je slunce nové. V roce 2012 a 2013 byly pozorovány, vyfoceny a filmovány východy a západy dvou sluncí. Mezinárodní dohoda je o ochraně před intenzivním zářením tohoto slunce. NATO si přihřívá svou polívčičku a do chemtrails přidává jedy.

      Vymazat
    2. No konečně jeden, co už také ví, že to slunce před 2012 už neexistuje !

      Vymazat
  3. Tak to asi opravdu vyhraje Trumpe. Clintonský- Bushovský Titanik se potápí, snad uvnitř kliky jasná věc, že to bude Trumpe a Clintonovští připravují něco nepěkného...a tak rychle pryč. Ale může to být obráceně. Clintonovští se pokusí o podvod století, dosadí ji do Bílé chaty a pak spustí pravé tóčo zhrzený miliardář Trumpe se svými lokaji. I tak zůstává důvod k rychlému odchodu pod ochraná křídla ruského prezidenta Putina.
    Zkrátka a dobře, po volbách to teprve začne !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť loni anglická královna utrousila mezi služebnictvem v rámci oslav vánoc takovou nenápadnou větu, že "jsou letos (jako 2015) poslední". Takže ona ví, co se bude dít, a měla už tenkrát z toho vrásky na čele.

      Vymazat
  4. Všechno je možné...Když čtu tyto řádky, co kdo měl údajně říct a o kom, připadám si, jako bych četla nějakou kriminálku a sci-fi dohromady :-D Opravdu se takto vyjadřují, a dělají takové machinace, když ví, že lidé se probouzejí? A že to jede ve velkém? :-) Hmmm, možná právě proto...proč kolem sebe kope ten, kdo se topí, že...Zpívá jeden český zpěvák :-D Pokud je to tak, tak nám už moc nemohou uškodit, a to je dobré!!! Lidé se nedají, srdce otevírají a pravdu hledají :-) A tak to má být. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenechte se mýlit, že nám už nemůžou uškodit. Vždyť se přeci nadarmo neříká, že když chcete koně svalit, "zlomit" ho, nejvíc kope kolem sebe. Tak bacha na Káju Vlacha :-)

      Vymazat
  5. Velmi důležitá zpráva:
    Mocní tohoto světa chtějí odstranit Prezidenta ČR Miloše Zemana:

    http://aeronet.cz/news/exkluzivne-v-cesku-byla-spustena-zpravodajska-hra-proti-prezidentu-republiky-kauza-brady-nabira-desivych-rozmeru-tercem-je-krome-zemana-uz-i-tv-prima-ruml-vyzval-k-odvolani-prezidenta-video/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 17:34
      Oni nechtějí odstranit jen prezidenta Zemana, ale i Putina, pak Trumpa..a já nevím, koho ještě. Holt, sype se jim to na všech stranách barikády

      dan.

      Vymazat
    2. Pozor ty barikády budeme stavět MY proti NIM.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.