17. října 2016

Finanční svět v šoku: Hillary Clintonová nečekaně převedla 1,8 miliardy dolarů do Katarské centrální banky

Finanční svět v šoku: Hillary Clintonová nečekaně převedla 1,8 miliardy dolarů do Katarské centrální banky

Hillary Clinton’s “Sudden Move” Of $1.8 Billion To Qatar Central Bank Stuns Financial World
http://www.whatdoesitmean.com/index2141.htm
October 16, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Velmi zajímavá zpráva ruského Ministerstva financí pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že elitní západní bankéři byli před pár hodinami šokováni faktem, že Banka pro mezinárodní urovnání (Bank For International Settlements - BIS) zaregistrovala transfer 1,8 miliardy dolarů z Clintonovy nadace (Clinton Foundation – CF) do Katarské centrální banky (Qatar Central Bank – QCB) prostřednictvím banky JP Morgan Chase & Company (JPM).

Hillary Clinton a katarský šejk Hamad bin Jassim bin Jabor Al

Jak vysvětluje zpráva, 

Vzhledem k tomu, že předseda presidentské kampaně Hillary Clintonové John Podesta má dlouhodobé vztahy s ruskou mafií a praním peněz http://russia-insider.com/en/politics/russian-mafia-money-laundering-clinton-foundation-and-john-podesta/ri17036 , ruská Zahraniční výzvědná služba (Foreign Intelligence Service (SVR) vykonává nepřetržitý, všestranný a kompletní dohled jak nad ním, tak i nad jeho kriminálními spojenci, mezi něž patří i Hillary Clintonová a její manžel, bývalý americký president Bill Clinton, kteří jsou souhrnně označováni jako „Clintonova rodina zločinu“ (Clinton Crime Family, http://www.globalresearch.ca/the-clinton-crime-family-hillary-is-the-most-recklessly-dangerous-presidential-aspirant-in-us-history/5527943



V sobotu 15. října 2016 oznámila SVR ruskému Ministerstvu financí, že Hillary Clintonová a John Podesta se sešli v sídle Clintonových v Chappaqua na okraji New Yorku http://www.cnn.com/2016/09/22/politics/bill-clinton-hillary-clinton-new-house-chappaqua/ s generálním ředitelem JP Morgan Chase & Company Jamie Dimonem. Tomuto muži povolili v roce 2009 president Obama i Hillary Clintonová porušit americké zákony tím, že si směl zakoupit akcie této společnosti za milióny dolarů ještě předtím, než bylo zveřejněno, že jeho banka JP Morgan dostala u Federální reservy kredit 80 miliard http://greensboroperformingarts.blogspot.com/2016/06/jpm-ceo-jamie-dimon-securities-fraud.html , což způsobilo, že akcie JP Morgan prudce stouply, a od roku 2010 narostla dividenda na udivujících 920% https://www.incomeinvestors.com/jpmorgan-chase-co-jpm-stock-going-crazy-today/6754/ .

Za 12 hodin po setkání Hillary Clinton – John Podesta – Jamie Dimon v sídle Chappaqua zaregistrovala Banka pro mezinárodní urovnání (BIS) transfer 1,8 miliardy dolarů z Clintonovy nadace do Katarské centrální banky.

Proč Clintonova nadace přesunula tuto enormní sumu peněz do Kataru? Zpráva vysvětluje, že k tomu došlo díky dlouhodobým vazbám mezi touto islámskou neopatrimoniální absolutní monarchií http://www.againstcorruption.eu/reports/corruption-qatar-link-governance-regime-anti-corruption-indicators/ a americkou státní tajemnicí Hillary Clintonovou. Ta například řídila obrovské korupční schéma, které umožnilo tomuto státu v Zálivu zajistit si World Cup 2022 http://hotair.com/archives/2015/06/04/wapo-say-those-qatari-donations-to-the-clinton-foundation-seem-suspect/ . Za to byl Katar tak uznalý, že daroval Nadaci Clintonových milióny dolarů. Například, což je neuvěřitelné, dal v roce 2011 bývalému americkému presidentu Billu Clintonovi k narozeninám 1 milión dolarů. Hillary Clintonová shrábla i 100 miliónů dolarů od šejků z Perského zálivu http://dailycaller.com/2016/05/11/exclusive-persian-gulf-sheikhs-gave-bill-hillary-100-million/. To vše, jak ukazují nedávno zveřejněné tajné e-maily Hillary Clintonové, s jejím plným vědomím, že Katar i Saudská Arábie tehdy financovaly a dosud financují ISIS http://dailycaller.com/2016/10/10/hillary-in-leaked-email-saudi-arabia-and-qatar-are-funding-isis/




Jakou informaci asi sdělil Jamie Dimon Hillary Clintonové, že ihned převedla 1,8 miliardy dolarů do Kataru? Dle zprávy jde o to, že jeho bance JP Morgan bylo řečeno americkou Federální depozitní pojišťovací korporáací (FDIC) v dubnu 2016, že její vlastní plán na sebezáchranu má „závažné nedostatečnosti“, které by mohly působit nepříznivě na finanční stabilitu Spojených států https://s3.amazonaws.com/superstation95.com/Living-Will-Letter-Issued-to-JPMorgan-Chase.pdf .

Dva měsíce po tomto varovném dopisu od FDIC, v červnu 2016, vydal Jamie Dimon nejasné varování, že americký boom půjček na auta se blíží kolapsu a řekl, že „někoho to bude bolet“ http://www.cnbc.com/2016/06/02/jamie-dimon-just-sounded-the-alarm-on-auto-loans.html .

Jak vysvětlují experti Ministerstva financí, americkému lidu zůstává naprosto neznámo, že před 8 týdny se objevily mnohé varující příznaky, že americká bublina půjček na auta v hodnotě 1 triliónu dolarů začíná kolabovat http://www.zerohedge.com/news/2016-09-07/one-trillion-dollar-consumer-auto-loan-bubble-beginning-burst , a že v minulém týdnu se situace stala tak závažnou, že Bank of America vydala svým elitním zákazníkům varování před recesí slovy, že „tento trh je hrozivý“ http://www.cnbc.com/2016/10/09/bank-of-americas-recession-warning-this-market-is-scary.html . Rovněž tak HSBC, multinacionální společnost bankovních a finančních služeb se sídlem ve Velké Británii, vydala vážné varování všem svým klientům, aby se připravili na „závažný pád trhu“ https://www.rt.com/business/362618-stock-market-severe-fall/



Jednou z prvních obětí kolapsu této bubliny půjček na auta se stal globální německý bankovní gigant Deutsche Bank, který se „blíží zkáze“ a propouští po celém světě desítky tisíc svých zaměstnanců http://www.express.co.uk/finance/city/721586/Deutsche-Bank-doom-American-business-finance

Zpráva ruského Ministerstva financí stroze poznamenává, že americká propaganda nedovolí svým lidem, aby se dověděli plný obsah této katastrofy, a tak opět zůstávají bezbranně v rukou svých elit, na rozdíl od Hillary Clintonové, která si právě zachránila 1,8 miliardy dolarů ze svého bohatství.

Jak dokazují nyní zveřejněné tajné e-maily Hillary Clintonové, americká propagandistická média jsou nyní totálně pod její kontrolou http://observer.com/2016/10/rigged-debates-wikileaks-emails-confirm-media-in-clintons-pocket/ , a nadále zastírají „Příběh století: Clintonova rodina zločinu“ http://www.infowars.com/media-blackout-on-clinton-crime-story-of-the-century/ . Tento týden byly zveřejněny hrůzné statistiky, dle nichž šokujících 35% Američanů bylo v posledních 8 letech brutálně postiženo režimem Obamy a Clintonů natolik, že jsou zcela ponořeni v dluzích a nemohou platit své účty; tyto statistiky jsou samozřejmě před obyčejnými lidmi tajeny. http://www.zerohedge.com/news/2016-10-15/drowning-debt-35-americans-have-debt-least-180-days-past-due


Video anglicky: "Šokující video na obzoru: Bill Clinton znásilňuje 13letou dívku." Video z pedofilního "ostrova orgií" Jeffa Epsteina natočil kdosi (Mossad?) za účelem vydírání? Anonymous (i jiní) nyní hrozí jeho zveřejněním.
https://youtu.be/bZgnx5KabfY

(Poznámka Orgonet: Nejen Bill Clinton (prý i s Hillary), ale i Donald Trump patřil k častým návštěvníkům Epsteinova "ostrova orgií". Viz zdejší článek česky Když Obama je gay, tak dalším presidentem může být pedofil:  http://orgo-net.blogspot.cz/2016/03/kdyz-obama-je-gay-tak-dalsim.html.)

Namísto toho, aby americká propagandistická média varovala americký lid před hrozivou destrukcí jejich úspor, zahájila systematickou mainstreamovou desinformační kampaň za účelem zmanipulování předvolebních průzkumů, podle nichž Hillary Clintonová vede http://www.zerohedge.com/news/2016-10-15/statisticians-warn-systemic-mainstream-misinformation-poll-data . To je zcela v protikladu ke skutečným, avšak masmédii nezveřejňovaným průzkumům, které ukazují, že vede Trump http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/10/13/rasmussen-poll-donald-trump-leads-clinton-two-points/ .

Poznámka autora článku: Vysoce tajný dodatek k této zprávě Ministerstva financí praví, že dnes, brzy poté, co Katar dostal od Hillary Clintonové 1,8 miliardy dolarů, dostal jeden z šejkových paláců pokyn k vystěhování jako přípravu na vysoce postaveného hosta, který má přijet počátkem listopadu – možná Hillary Clinton?



Další články na tém Clintonova rodina zločinu:
LA Detective Suicided To Protect Top Hillary Clinton Donor NBA Superstar Derrick Rose

Video Showing Bill Clinton Rape Of 13-Year-Old Girl Plunges Presidential Race Into Chaos

Maryland Doctor Who Treated Hillary Clinton For Blood Clot On Brain Mysteriously Dies

Red Notice Terror Warning Issued After Hillary Clinton ISIS Spy Captured In Britain

Wikileaks Under “Dire Threat” Over Proof Hillary Clinton Destroyed Eye Doctor To Hide Brain Trauma

Russian “Red Alert” Issued After Hillary Clinton Labels All American Parents Sex Criminals

Hillary Clinton “Disappearance” Leaves Russian Intelligence Experts Puzzled

US Again Ignores Russian Warning As Islamic Terror Hits New York City, New Jersey And Minnesota

Hillary Clinton Makes Millions To Destroy Samsung So Apple Can Sell More iPhones

Putin Issues Global Alert: “The American Establishment Is Merciless, Donald Trump Could Soon Die”

Hillary Clinton To Make Millions After Obama Orders All Wild Horses In American Killed

Hillary Clinton Placed In Hospital As “Blackout Of Truth” Descends Upon America

Concentration Camp Model Created By Hillary Clinton In Africa Warned Is Coming To America

Florida Earthquake Reported Caused By Obama-Clinton Attempt To Destroy Israeli Sub

Hillary Clinton “Heart Failure Event” Warned Just Months Away

Putin Asks Obama Why US Media Shutdown Donald Trump Speech At Black Church, Gets No Reply

US Congress To Begin Immediate Impeachment Of Hillary Clinton If She Wins Presidency

Hillary Clinton “Secret Sexmail” Destroys Top US Army Commander

Hillary Clinton Colostomy Bag Cover-up Consumes US Media Giants, Puts Debates In Doubt

White House Emails Reveal Largest Plot Ever Discovered To Destroy America

New York Times Hosts “Top Secret” Meet To Cover-up Hillary Clinton Health, Destroy Fox News

Putin “Erupts” Over Million Dollar “Spy Payments” To Hillary Clinton

US Secret Service “Swarms” Top Hospitals As Hillary Clinton Brain Surgery Fears Rise

Panic Grips America, Shuts Down NSA, After Russia “Reveals” It Has All Hillary Clinton Phone Calls

Hillary Clinton “Total Terror” Descends Upon Disabled Mother Who Discovered Her Link To ISIS

Russia Debates Response To Shocking Hillary Clinton Link To Crimea Terror Attack

Father Of Doctor Treating Hillary Clinton For Dementia Mysteriously Dies

Hillary Clinton “Night Of The Long Knives” Killing Spree Claims Life Of Attorney Shawn Lucas

Hillary Clinton Gains Millions From Plot Linked To Top US General Fueling War With Russia

Moscow Raid Proves Hillary Clinton Plot To Destroy Boeing, Ship 80,000 US Jobs Overseas

Hillary Clinton Orders ISIS Attack Cover-Up In Germany, American Press Stunningly Obeys

Clinton Threat To “Destroy Everyone” Throws Washington Into Chaos

Bush Family Rushes To Hillary Clinton Side After Top UN Official Set To Testify Against Her Found Dead

Husband Of Prosecutor Investigating Bill Clinton For Child Sex Charges Gunned Down


16 komentářů:

  1. Až ta ludra chcípne, tak vše bude dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ste si pridali do osobnej karmy, zašpinili ste aj kolektívne vedomie...., akýže potom postup nás čaká, keď takých ľudí je tu hromada ?

      Vymazat
    2. Ta ludra už asi chcípla. CNN před několika týdny přineslo v hlavním vysílání zprávu o její smrti. Ta byla pak dementována jako prý omyl. Takže uvidíme báby dvojnici nebo klona. Jsem zvědavá, jestli na to Amíci nebo Trump přijdou.

      Vymazat
    3. To anonymná 15.42 :
      Ta ludra už asi chcípla.
      To ste si pridali do osobnej karmy, zašpinili ste aj kolektívne vedomie...., akýže potom postup nás čaká, keď takých ľudí je tu hromada ?

      Vymazat
  2. https://www.novinky.cz/muzi/417790-mladeho-konspiracniho-teoretika-nasli-mrtveho-pred-smrti-zvracel-cernou-tekutinu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi prošel Districtem 9, jinak to není ani možná

      Vymazat
  3. Ať už zvítězí ten (Hillary) nebo onen (Trump) , tak "myslím" že v USA po volbách vznikne občanská válka. Snad za účelem zamezení 3. světové války? Kéžby. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak, pokud bude HC zvolena, budeme k 3WW blíže, než kdykoli před tím.Ona jede zedno-satanistickou agendu na snižování lidské populace na pouhých 500 milionů jedinců. Všechny ostatní "zbytečné jedlíky" šetřit nebude stejně, jako její dřívější podpora humanitárního bombardování Jugoslávie.

      Vymazat
    2. Ta čůza může škodit už leda z hrobu, před pár týdny si ji vzal satan k sobě. CNN v hlavním vysílání uvedla naléhavou zprávu, že Hillary C. zemřela. Pak bylo uvedeno, že prý se jednalo o omyl. Ovšem dvojnice nebo klon budou poslušně plnit rozkazy svých loutkovodičů. Volby zřejmě budou zfalšovány, takže se máme na co těšit. Iluminátům teče do bot a půjdou tvrdě za svým cílem ovládnutí planety.

      Vymazat
  4. Tu je link na video Ryba smrdi od hlavy
    https://youtu.be/FlpNaIIK0X0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ryba vždycky smrdí od hlavy. A ta její navíc odporně páchne.

      Vymazat
  5. Pokial sa nezastavi vlna bezohladnych nekulturnych a chamtivych psychopatov v USA a v ostatnych vladach moze to viest k vojne. Pozrite si na Youtube vyborny dokument, ako psychologovia objasnuju sucasny stav sveta. Dokument sa vola Ryba smrdi od hlavy. AB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pre každú sviňu sa voda varí, aj pre túto beštiu a hyenu...Všetko raz bude dobré, už čoskoro! Peniaze jej už nepomôžu!

      Vymazat
    2. Možná že je to ta bestie, šelma co smilnila s králi světa a opíjela se s nimi krví nevinných lidí. Nakonec má být právě těmi elitáři roztrhána a rozházena do všech koutů světa.

      Vymazat
    3. něco se blíží. nějaké zásadní události které změní úplně všechno ve stylu že zítra už nebude jako dnes. bude to o okamžitém rozhodnutí každého jedince na které straně stojí. jedni budou v blaženosti nádherně svítit jiní budou v křečích a bolestech divoce hořet.každý podle svého.

      Vymazat
  6. Michael Morris

    http://www.nwoo.org/download/knihy/Michael_Morris-Co_nesmite_vedet.pdf

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.