1. října 2016

Chemtrailsová obloha 1. 10. 2016

Chemtrailsová obloha 1. 10. 2016
Orgonet

I dnes, jako  předešlých dnech, pokračuje dosavadní charakter počasí, které vyžaduje výrobu sluneční clony vysoké oblačnosti pomocí oblasti leteckého sprejování vytvořené před východem Slunce.

Odpoledne je v plánu déšť, uvidíme, jakých manipulací k tomu bude třeba, aby (místy) sprchlo. (:-)

 Pohled na ranní chemickou síťovitou oblačnost ze satelitu:



Chemická oblačnost v pohybu:
https://youtu.be/vuVef4mJlhI


A pohled odspodu: bílá polévka a křížemkrážem letecké stopy.


16 komentářů:

  1. To musí být jasné už i blbému, co se na obloze den co den děje....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..i blbému, jo ?
      NIKDO (skoro) ty čáry newidí !
      Den Trifidů nastáwá..
      mm

      Vymazat
  2. Už nevím, kde jsem to četla, ale dle jakéhosi proroctví se má: ".. na konci věků nebe rozrušit obrovským žárem a mocnosti nebeské i pozemské se mají otřást v základech". Slunce je jistě hlavní příčina toho, že mnohé elity mají tak těžké spaní a snaží se převážně nad Evropou zasévat tyto jedovaté "clony". Především Evropané a ještě především Slované jsou ty národy, které mají k duchovnímu probuzení nejblíže. Zlaté časy selance pomalu končí. Viditelně, když je naše sluníčko jako stříbro, takové příjemné a pozitivně nalazující, přiženou se chemtrailické letky jako švábi všemi směry.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V proroctví stálo, že konec světa - jak ho známe - nastane, až Zemi ovine pavučina. Mnozí mysleli, že se jedná i internetovou síť, ale pravda bude očividně jinde. Energie sice stoupá každý den. Bylo avizováno, že pro vysoce negativní jedince bude nárůst energie neslučitelný se životem. Buď jsme teprve na začátku cesty - nebo s námi mají tvůrci jiný záměr. Vždy byl "skok" spojen s resetem života - nyní je to poprvé, kdy to proběhne za chodu a všichni se shodují, že momentálně jsou na zemi inkarnovány nejsilnější duše, tak se máme na co těšit - prý to bude jízda! :-)

      Vymazat
    2. Afrika - místní počasí je prý cca o 10 stupňů chladnější, než by mělo touto dobou být. U nás je zase snaha (již několik po sobě jdoucích horkých lét) o nárůst teploty. Možná varianta je, že se chemicky snaží o to, aby oteplování v našich končinách neprobíhalo tak rychle - klima se totiž očividně mění.

      Vymazat
    3. kdeže - oni sa snažia otepliť naše krajiny, aby imigrantom z afrického kontinentu nebola u nás zima.

      Vymazat
    4. pŘESNĚ TAK, SLEDOVAL JSEM TO, JEDNOU MĚLI PŮLDEN ZPOŽDĚNÍ, BYL SVÁTEK, Slunce svítilo krásně, modrá obloha, jako když vymete, vysokej tlak, tlak se dle meteo po celý den neměnil, ale po poledni to začalo, čára za čárou, všema směry. Jen lituji, ženemám rakety země vzduch, rovnou bych to sundal...

      Vymazat
  3. Umějí i hurikány : Matthew : http://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&c=A161001_065416_zahranicni_pku&foto=PKU665546_13TOR904_STORM_MATTHEW_HURRICANE_093.JPG

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Jednou určite,raz to všechno skončí.Ale ne dnes ne dnes. Naše rasa má poslední možnost zachránit budoucí generace.

      Vymazat
    2. pačia sa my tvoje prispevky.

      Vymazat
    3. take akosi ukludnujuce..dakujem

      Vymazat
  5. Flyradar kolem Brna téměř čistý a na obloze cca 10 letadel lítá jak chtějí - co by nám asi řeklo řízení letového provozu - že ANO ?

    OdpovědětVymazat
  6. I kdyby na nebi lítal sám ďábel a vysprejoval na oblohu svoje iniciály, tak si toho drtivá většina lidí nevšimne, nebo to zkrátka z pohodlonosti a sladké nevědomosti ignorují,či řada obyvatel si z principu dialekticko-materialistického myšlení připustí takové výjevy také rovněž těm jedincům, co na to upozorňují se vychechtají a budou mít dotyčného za blázna.Žel takový je současný stav občanstva, tak co by se mělo radikálního měnit, vždyť nad námi mohou postřikovat jedy třeba dalších 10-20 let než se veřejnost ten ohlupovaný obyčejný lid odhodlá proti tomu zakročit, všem to do té doby tady budeme buď chodit v plynových maskách a ve skafandru nebo tady nebude už ani živáčka....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...viem ako na to. Premietnúť na sky pannu Máriu alebo Ježiša a medzi to hakybaky. Len by museli ten obraz urobiť tak, že oni ukazujú prstom na čáry a pritom plačú .

      Vymazat
    2. Super nápad, určite by zabral.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.