5. října 2016

Assange zveřejnil slíbené dokumenty prostřednictvím hackera Guccifera 2.0?

Assange zveřejnil slíbené dokumenty prostřednictvím hackera Guccifera 2.0?

Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu.
5. 10. 2016

Po včerejším televizním vystoupení Juliana Assange na tiskové konferenci projevila alternativní média zklamání, neboť nedošlo ke slíbenému "říjnovému překvapení" - zveřejnění nových dokumentů dokazujících korupci v demokratické straně USA, které údajně mohly zvrátit volby. 

Byly spekulace o tom, že Assange dostal tak pádné výhrůžky ze strany Clintonové (která se dokonce vyjádřila, že je třeba se ho zbavit dronem), že od svého záměru ustoupil.

Nicméně, krátce po vystoupení Assange v televizi (4. 10. 2016) zveřejnil známý hacker Guccifer 2.0 statisíce dokumentů hacknutých Clintonově nadaci.



Jim Stone k tomu píše:
http://82.221.129.208/basepageh9.html
(Překlad Orgonet)
Clintonova nadace byla právě rozcupována na padrť! Guccifer 2.0 zveřejnil hned po vystoupení Assange 4. 10. 2016 statisíce dokumentů. Užijte si jich, dokud jsou k dispozici! Assange tedy neblufoval!!!

 https://guccifer2.wordpress.com/2016/10/04/clinton-foundation/


Jsou hrozní. Praní peněz, zpronevěry, po celých 9 let.  Věděli jsme to, ale nemohli jsme to dokázat. Samozřejmě že už popřeli pravost dokumentů http://www.politico.com/story/2016/10/guccifer-hacker-clinton-foundation-files-229113 , ale jak by mohl někdo padělat statisíce dokumentů, které se tak přesně shodují s Clintovou nadací? Odpověď: To není možné. 
Assange provedl zveřejnění dat prostřednictvím Guccifera 2.0, a je obrovské. Dokazuje, že Clintonova nadace prala a zpronevěřovala peníze, a mohla kohokoli poslat do vězení.
Je to tak velké, že se mi to ani nevejde do modemu. Pospěšte si, https://guccifer2.wordpress.com/2016/10/04/clinton-foundation/ protože při posledním zveřejnění sundali Guccifera velmi rychle z netu, a Guccifer tentokrát použil wordpress, který se s tím mazlit nebude. 
I tentokrát popírají, že tyto dokumenty jsou z Clintonovy nadace. Problém: statisíce dokumentů nemůžete jen tak padělat, už to samotné dokazuje, že jsou skutečné. To, co jsem viděl já, je pravé, pospěšte si! https://guccifer2.wordpress.com/2016/10/04/clinton-foundation/ 
Milý Guccifere: když jsi nemohl zveřejnit ty dokumenty kompletně, protože jsou příliš velké, obrať se na mě a já ti přenechám jeden ze záložních serverů, na který se právě složili moji čtenáři. (Věřím, že nikomu z nich nebude vadit, že ho použiji tímto způsobem.)

Vzkaz Assangovi ze stránky Guccifera: P.S. I’m pleased to congratulate Wikileaks on their 10th anniversary!!! Julian, you are really cool! Stay safe and sound!  ("Gratuluji Wikileaks k 10. výročí. Juliane, jsi opravdu skvělý!!! Buď zdráv a svěží!")



Článek z Observeru: http://observer.com/2016/10/breaking-guccifer-2-0-releases-trove-of-new-clinton-foundation-docs/

Guccifer 2.0 zveřejnil nový soubor dokumentů Clintonovy nadace 

Nejnovější hacknuté materiály prozrazují, že špičkoví demokraté dostali 479 miliard dolarů do fondů TARP během recese 2008. Clintonova nadace únik dokumentů popírá.
By Michael Sainato • 10/04/16 5:12pm 
Překlad: Orgonet

4. října, poté, co Wikileaks zklamala očekávání veřejnosti, protože nevydala po ranní tiskové konferenci k připomenutí 10. výročí žádné další dokumenty, které by usvědčovaly demokraty z korupce, hacker Guccifer 2.0 http://observer.com/2016/09/breaking-guccifer-2-0-releases-more-dnc-docs-exposing-more-corruption/ zveřejnil obrovský soubor dokumentů https://guccifer2.wordpress.com/2016/10/04/clinton-foundation/ Clintonovy nadace.

Soubor dokumentů zveřejněný Gucciferem 2.0 https://guccifer2.wordpress.com/2016/10/04/clinton-foundation/ obsahuje seznam darů velkých bank, od nichž přešla část fondů TARP (Troubled Asset Relief Program), která byla určena k pomoci ozdravění finančních institucí z ekonomické recese v roce 2008, k demokratům. Na dokumentační listině dárců jsou zachyceni bývalý kongressman Barney Frank, členka Kongressu Carolyn Maloney, kongressman Chris Van Hollen, Výbor pro demokratickou kongresionální kampaň, kongressman James Clyburn, členka kongressu Nancy Pelosi, kongressman Luis Gutierrez, kongressman Mel Watt, kongressman John Larson, kongressman Paul Kanjorski, kongressman Xavier Beccera, a kongressman Steny Hoyer, kteří do svých výborů politické aktivity přijali dary od finančních firem jako Goldman Sachs, Wells Fargo, Citigroup, a další. Zákon Dodd-Frankův umožnil 475 miliard dolarů https://www.treasury.gov/initiatives/financial-stability/TARP-Programs/Pages/default.aspx na podporu programu TARP, a jak se jeví, mnozí demokraté si z toho učinili vlastní prospěch.

Guccifer 2.0 http://observer.com/2016/07/latest-guccifer-2-0-leak-reaffirms-primaries-were-rigged-for-clinton/ rovněž zveřejnil dlouhý seznam dárců Clintonovy nadace i s kontaktními informacemi, mezi nimiž je i štědrý milionářský dárce Haim Saban a herci Barbara Streisand, Rob Reiner, Steven Spielberg, Linda Cardellini a Mike O´Malley.

Článek v Politico http://www.politico.com/story/2016/10/guccifer-hacker-clinton-foundation-files-229113 se soustřeďuje na tvrzení, že hack je spojen s ruskou vládou, i když o tom neexistují žádné důkazy.

Oficiální představitelé Clintonovy nadace zaslali Observeru mailem následující prohlášení: „Opakujeme, že nemáme žádný důkaz, že systémy Clintonovy nadace byly hackersky narušeny, a bezpečnostní složky nám žádný takový problém neohlásily. Žádný ze souborů dokumentů nepochází z Clintonovy nadace.“


Prinstscreeny stránek Guccifera:








Závěr Orgonet:
Je možné, že toto vše je pravé odhalení, ale může být i naprosto falešné. Dávám tomu 50/50. 

Klidně to může být akce, která má za úkol diskreditovat různé "odhalitele" a zatemňovat situaci. 

Současný informační chaos a množství veškerých aktivit inscenovaných pro média způsobily, že lež od pravdy již nelze odlišit. 

Nám v Česku zrovna tato americká záležitost může býti dosti ukradená, avšak může posloužit k poučení a jako zkušenost s různým "odhalováním"pravd... 

A jsme u Švejka, který za všech okolností šíleného světa zachovával klid, což je jediné řešení (:-)))

"Nikdo v hmotném světě nemá nic pod kontrolou, ani vlastní tělo, natož cokoliv mimo něj." (Michael Smith: The Present.)

10 komentářů:

  1. Vše bude dobré...3

    OdpovědětVymazat
  2. Toto sa može udiať len v Amerike.Amerika musi padnuť a bude pokoj na tejto zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. tady se ani neví, co který kandát má doopravdy v proramu, pro místní pravičáky je nový program US demokratů komunistický
    ČT ani netuší co bleje a diváci jak by smet))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebude to ani Clintonová, ani Trump, a dúfajme ani Biden. Kto to bude ? 16.10. vyjde impulz, a zmení sa svet.
      Všetko bude dobré !

      Vymazat
  4. Odkazy ke stazeni vsech dokumentu:
    https://ufile.io/ebd
    http://www.mediafire.com/file/cqri63iyzrh6piv/cf.7z
    https://mega.nz/#!Fp4xmADa

    OdpovědětVymazat
  5. ... ale lidi, nebude to ani Trump ani Clintonová, a dúfam, že nie BIDEN..., potěškoště. 16.10. sa ohlasuje veľká svetová udalosť, tak je nádej .

    OdpovědětVymazat
  6. Jak sleduji vše dění okolo voleb v USA, (NWO), tak i systému řízení počasí, tak všech možných řešení jak ozdravit život na planetě Zemi pro všechny životní síly ,tak mám názor že, vše je dobré, nicméně, co je účelem celého planetárního systému, proč se vše tak děje? Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Guccifer - Lucifer - Svetlonoš

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.