2. října 2016

Déšť 2. 10. 2016: Opět chemtrails

Déšť 2. 10. 2016: Opět chemtrails
Orgonet
2. 1é. 2016

Ani dnešní nedělní deštík nepadá jen tak sám od sebe. Opět bylo třeba značného množství práce vykonané klimateroristy/geoinženýry.

Ranní satelitní snímek prozrazuje, že dešťová oblačnost je opět chemtrailsového původu. Je to vidět na snímku "pouhým okem", i na zobrazení "b4", které ukazuje nejvyšší vrstvy oblačnosti.
Za účelem deště byla tato chemtrailsová oblačnost (zobrazena bíle) nastříkána nad oblačnost vypařenou z povrchu pomocí mikrovlnného ohřevu (zobrazena žlutě). Promícháním těchto dvou vrstev pomocí mikrovlnného ohřevu a středně vysoko sprejovaných chemtrails se dosáhne vytvoření deště. Bez těchto aktivit by se veškerá voda neustále vznášela v atmosféře ve formě mikroskopických kapiček vody, nabalených na chemtrailsová nanojádra, kterými je atmosféra je jimi neustále nasycena. Tímto mají klimateroristé pod kontrolou veškerou vodu v atmosféře - bez jejich impulsů sama nespadne.

Snímky:

 6.00: Chemtrailsové "kříže" brzy po svítání jsou patrné i na snímcích "pouhým okem":


Na zobrazení NOAA jsou dobře viditelné dvě vrstvy oblačnosti - horní bílá z chemtrails, spodní žlutá vypařená ze země:

Chemtrailsové kříže na zobrazení NOAA b4 (nejvyšší vrstvy oblačnosti) svědčí o jejím původu.


Níže: chemtrailsové kříže v průběhu dopoledne jsou patrné na zobrazení b3, které zobrazuje střední výšku oblačnosti. Tyto kříže se na tomto zobrazení objevují vždy za deště. Je zřejmé, že jsou to chemikálie nezbytné pro spuštění procesu nukleace vody/vytvoření dostatečně velkých kapek. schopných padat v podobě deště:


Takže, vidíte, že spustit déšť není v dnešní době žádná legrace (:-)))

19 komentářů:

  1. pozrite sa na to takto. Už asi 2 týžde u nás nepršalo. A už dlhšie si všímam že nedokáže pršat dlhšie ako jeden den. Ale teraz nám hlásia že bude pršat 4 dni v kuse. Takže vlastne hromadia energiu a čakajú na správny okmažik kedy spustit dážd

    OdpovědětVymazat
  2. První chemtrais nad ČR jsem zaregistrovala v r. 2009. Jezdím často do přírody, do hor, rok 2010, 2011,2012, 2013, jsem se viděla nepřirozené vypařování lesů, hor, ty se pařily sloupcovitě nahoru a mraky někam odplouvaly. Při pohledu z vrcholu hory vypařování běželo jako luxování vysavačem. Teď poslední roky jsou v Evropě nepřirozená sucha, déšť je v Evropě na příděl, vytratilo se počasí jara a podzimu, v zimě po sněhu ani památka, zatímco zaznamenávám, že poslední 2 roky spadne na kontinent Ameriky velká zásoba vody v podobě sněhu. Jestli na USA zase přijdou k jaru velké sněhové bouře, tak pravděpodobnost manipulace počasí v jejich prospěch se zvyšuje, není-li to už tak. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano je to tak,
      stačí si povšimnout i filmů,kde je záběr oblohy.Jednou jsem se díval na německý film.Záběr kameramana byl tak hrůzostrašný,že ty čáry by přehlídl jen slepý.Problém vidím i v tom,že vzduch není provoněn přírodou a často nevím kde to jsem.Tohle mne štve a mám pocit jako bych byl v akváriu.Nedávno jsem při natáčení potkal houbaře a dal se do řeči.Ty "čáry" na obloze jsou podle většiny z letadel a je to normální.Mymo slovy ale prohodil že les voněl houby,ostružiny,listy a pod.Dneska nevím jestli mám "vadný rypák" a nebo je to opravdu tak.Přeji hezký den,TOM.

      Vymazat
  3. ( Tímto mají klimateroristé pod kontrolou veškerou vodu v atmosféře - bez jejich impulsů sama nespadne.)

    To bude hlavní důvod toho všeho,připravit nás o vodu!K tomu zdravotní potíže a nemusí být ani válka.Rád bych za to" někomu "plivnul do ksichtu ale nevím komu.Zatím je to bezmoc ale třeba se to zlepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Dokud prší, tak je ještě dobře. Horší bude, až přijdou na to, jak ovládat déšť úplně ! To pak bude uhlíková či ekodaň šměšný poplatek. Např. ve Venezuele už měli snahu zavést daň mezi chudinou žijící i ve slumech za odběr dešťové vody ! Tehdy jim to ještě neprošlo. Myslím, že se psal rok 2012

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Jen k ujasnění, tak můžeme si tu psát a sdělovat lokalizaci a dojmy z posprejované oblohy, můžeme nadávat na tu hnusotu, můžeme poukázat na viníky a režiséry tohoto divadýlka, ale jak tomu učinit přítrž, co udělat, jak jednat a jakým způsobem, aby tahle mašinérie s ovlivňováním počasí, klimatu a způsobování clonění blahodárných paprsků daru slunce skončila jednou pro vždy????? Nejtíživější je na tom ta bezmoc a i poznání, že 90% spoluobčanů je to jedno.Copak toho požaduje člověk tak mnoho,když chce mít k životu nad sebou čistou krásnou oblohu a spatřovat tu úžasnou podívanou při východu a západu slunce. Nevím jaký záměr má s námi Stvořitel, ale myslím, že by bylo na čase, aby někdo z vyšších světů či sfér mohl toto mnohaleté zvěrstvo ukončit, alespoň kvůli nádherné milující Planetě.Co vy na to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyšší sféry už dávno pomáhají,co jim vesmír dovolí,to se nebojte.Vy a každý přispějete sobě,lidem a planetě nejvíc,když se budete,jakože jste jeden z probuzených,dále duševně vzdělávat a šířit kolem sebe lásku.
      Energie následuje myšlenku...
      Zlo kope kolem sebe nohama jako rozmazlené dítě,protože už ví,že se blíží jeho konec.
      J.

      Vymazat
    2. Já na to : vyšší sféry pracujou, ešte "jemne" sa energie dotýkajú človeka, nedá sa veľmi viac, lebo by ľudia zblbi alebo poumierali. Aj keď, deje sa i to, potvrdí každý psychológ či psychiater. Hranoli dostanú svoje, a bude im ouzko. Žiadne clonenie nezastaví príval. toto je pravé oddeľovanie zrna a pliev. Lepší budú lepšími - zlí zlejšími. Neustoja to, niektorí pochopia. - Planeta je OK, jej centrum je už spojené /vortex/ s energiami z kozmu. O ňu sa nemusíme báť. Vlastne, prestaňme sa báť, udržujme si krídla... :-) BE

      Vymazat
    3. anonymní 21:52
      Máte ve všem pravdu. Kéž by už Stvořitel zasáhl ! Slíbil, že se neopozdí a slíbil blažený život na Zemi, Po tom všem.. A tak, nezbývá, než věřit.

      dan.

      Vymazat
    4. Nejvyšší přece nechal napsat do knihy knih toto: ,,A přišla tvá vlastní zloba..... aby byli zničeni ti, kteří ničí zemi,,...
      Takže se jen mnozí nemohou dočkat. Ale ten den je velmi blízko a spěchá, cituji Abakuka. Jako všechno, nám ti šmejdi zbohatlí, vyžraní zdražují a zpoplatňují. Už uvažují v parlamentu ti hnusi o tom že budeme platit i za nekvalitní silnice. Tak tedy koupíme známku extra universal a pěkně se prohnem.

      Vymazat
    5. Skús si vypočuť M.Zelenku na SVCS. Ak si dobre pamätám, hovoril o tom v relácii z 13.09.2016. http://www.svobodny-vysilac.cz/?cat=25
      IvH

      Vymazat
    6. Shazovat ty sprejerské drony, to je jediné řešení.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Kdy, v roce 2080, 2100 až skončí Platonův rok?

      Vymazat
    2. ...jo, to taky.

      Vymazat
  7. hele, ty vše bude dobré, ukaž mi nějaké indicie, že se to dobré chystá. Mlít stále dokola, že to bude dobré je dobré leda pro tzv dobrosery.
    Raději mi napiš svůj názor na tohle:
    http://domaci.ihned.cz/c1-65461290-nektere-veci-na-molotovy-jsem-platil-ja-priznal-u-soudu-s-anarchisty-policejni-agent?
    Dost mi to připomíná 50. léta, kdy agenti provokatéři vodili lidi k falešné německé hranici a tam je zatkli.
    Moc se to od sebe neliší. Doživotí jako doživotí.

    OdpovědětVymazat
  8. To by jsme se museli začít modlit. To už jsme ale zapomněli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože se to od nás očekává (ty modlitby), a neděje se to, bude to na Zemi pro lidi stále horší a horší.

      Vymazat
  9. Nedělejte si iluze, že nějaký "vesmír", nebo jiné "světy", nebo "něco" někde nad námi operují a pracují na záchraně Země. Nic takového neexistuje, leda jako kamufláž padlých andělů - démonů, kteří pro vás hrají divadýlko na vesmíry a ufony. Jediná realita je Boží Syn, Ježíš Kristus, který nás z tohoto hnusu vykoupil svojí smrtí a zmrtvýchvstáním. Ano, nyní je finální čas tříbení, zlí se utopí ve zlu a dobří, tedy ti, kteří se chtějí vrátit Domů, ke Kristu, budou vytrženi z tohoto kriminálu. Nedělejte si iluze, žádná jiná záchrana než v Kristu neexistuje. A vše ukončí Jeho druhý příchod, který se, jak se jeví, velmi rychle blíží. Nedělejte si iluze, že vás "něco" zachrání. Zachránit můžete sami sebe, pokud budete stát o návrat Domů. Vše ostatní je jen iluze.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.