31. října 2016

Dvě silná zemětřesení v Itálii: odplata boží či odplata Izraele?

Dvě silná zemětřesení v Itálii: odplata boží či odplata Izraele?
Sepsal Orgonet.
31. 10. 2016
Zdroje uvedeny v článku.


Na tomto blogu už jsem toho tolik sepsal o umělých zemětřeseních a tektonických zbraních (vše pod štítkem Zemětřesení, viz pod článkem), že se teď nemohu spokojit s tím, že dvě silná zemětřesení v Itálii, těsně za sebou (dle odborníků jev naprosto neobvyklý, viz článek česky Seismolog. Síla otřesů v Itálii byla překvapivá. Vybočuje ze 150 let měření ), by byla přírodní katastrofou.

Stačilo trochu počkat, a motivace k zásahu Itálie seismickou/tektonickou zbraní už se nám rýsuje...

V izraelských online zprávách vyšel článek o návštěvě izraelského ministra Kary ve Vatikánu právě ve dnech zemětřesení. Návštěva se konala za účelem získání podpory Vatikánu proti nově odhlasované rezoluci UNESCO ohledně památek starého Jeruzaléma, která obnovila status tohoto místa, kde koexistují muslimské, křesťanské a židovské památky, jako "ohrožené světové dědictví", aniž přihlédla k nespokojenosti a speciálním nárokům Izraele. (Podrobnosti viz článek anglicky: UNESCO schválilo novou rezoluci o Jeruzalémě. Hlasování komise rozhodlo, že staré město Jeruzalém, domov muslimských, křesťanských a židovských svatých míst, si udrží svůj konzervační status ). Italský zástupce v komisi byl bohužel mezi deseti, kteří hlasovali pro tuto rezoluci (2 proti, 8 se zdrželo, 1 chyběl.)

Ministr Kara sice připsal tuto seismickou odplatu "vůli boží", avšak je zcela pravděpodobné, že prodlouženou rukou této boží vůle byla seismická/tektonická technologie ovládaná Izraelem...


Jim Stone k tomu napsal:
October 30 2016
http://82.221.129.208/basepages2.html
Zemětřesení v Itálii: Izrael řekl, že to byla odplata.
Kara, izraelský ministr strany Likud: „Jsem si jist, že k zemětřesení došlo kvůli rozhodnutí UNESCO.“
Komentář Jim Stone: To se rovná sebeobvinění ze zločinu!
Jelikož technologie na výrobu zemětřesení není pouhým mýtem a fámou, my všichni víme, co to znamená! Přečtěte si poslední řádek odkazovaného článku, kde stojí: Kara se setkal s kardinálem státním tajemníkem Pietro Parolinem a snažil se přesvědčit kardinála, aby změnil pozici Vatikánu vůči rozhodnutí UNESCO. Jakže???? Umím si představit, co mu řekl: „Chcete, abychom vás smetli zemětřesením? Technologii máme. Děláme zemětřesení, kdykoli se nám zachce. Kolik jich ještě chcete?“
Odpověď byla NE, své rozhodnutí o Palestině nezměním. A tak následovalo další zemětřesení, ještě o stupeň silnější.

Celý článek z izraelského zpravodajství níže. (Překlad Orgonet.)

Izraelský ministr strany Likud: Zemětřesení v Itálii odplatou za hlasování v UNESCO

Izraelský ministr strany Likud (pravý střed) Ayoob Kara připisuje dvě zemětřesení v Itálii, během nichž byl na státní návštěvě ve Vatikánu, rozhodnutí Itálie hlasovat pro rezoluci UNESCO, která nebere v úvahu židovské spojení s Jeruzalémem.


Itamar Eichner|Published: 28.10.16 , 14:22

Ministr Ayoob Kara (Likud) způsobil kontroverzi, když řekl, že dvě silná zemětřesení, která postihla Itálii ve středu, byla z důvodu hlasování země pro rezoluci UNESCO, která nebere v úvahu židovské spojení s Chrámovou horou.  

Ministr, který byl právě v Itálii, když udeřila zemětřesení, připsal přírodní katastrofy vůli boží.

Sama rezoluce způsobila v Izraeli i v mezinárodní komunitě Židů pobouření, protože nebere v úvahu židovské spojení se svatými místy v Jeruzalémě.

Kara byl v čele izraelské delegace do Vatikánu, která tam byla vyslána ve snaze podpořit opozici proti rezoluci. Během návštěvy se mu dokonce podařilo krátce pohovořit s papežem.

Ve své zprávě o návštěvě Kara napsal: „Nebyla to příjemná zkušenost zažít ta zemětřesení, ale věřili jsme, že Svatý stolec nás udrží v bezpečí.“
„Jsem si jist, že k zemětřesením došlo kvůli rozhodnutí UNESCO, s nímž papež silně nesouhlasil. Dokonce veřejně řekl, že Svatá země je spjata s izraelským národem.“
Když se Kara zotavil ze zemětřesení, setkal se s kardinálem státním tajemníkem Pietro Parolinem a pokusil se přesvědčit kardinála, aby změnil pozici Vatikánu ohledně rozhodnutí UNESCO.


Zajímavost na závěr:

Česko evidentně vzalo tuto "kontroverzní" rezoluci ihned! velice vážně!!!  a okamžitě se oficiálně postavilo na správnou proizraelskou stranu, takže zemětřesení z rukou Izraele (pomocí CERNu, HAARPu apod.) nám nikterak nehrozí. Viz článek z 19. 10, jak česká sněmovna odsuzuje rezoluci UNESCO: 
Sněmovna: Rezoluce UNESCO k Jeruzalému je nenávistně protiizraelská
 http://zpravy.idnes.cz/snemovna-odsoudila-rezoluci-unesco-o-pamatkach-v-jeruzaleme-prv-/domaci.aspx?c=A161019_161505_domaci_jj

Je legrační, jak jsou svou emocionální rétorikou Češi (sněmovna i novinoví pisálci) opět "papežštější než papež". Ve světě je rezoluce označována maximálně jako kontroverzní, ba ani sám Izrael takové emoce neprojevil, že by oficiálně psal o nenávistnosti... Typické, český establishment vždycky radši pro jistotu světovým elitám do zadele hlouběji (:-)))


https://youtu.be/uZxQSzl6WJY

14 komentářů:

  1. Dobrý den! Rád bych upozornil na možnou souvislost, a to že v době zemětřesení došlo k enormnímu nárůstu "bovisů" Kdo neví, o co jde, nebo nebo chce zjistit přesné číslo procentuálního nárůstu, může nahlédnout na blog ALUSKA.ORG
    CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Choďte priamo na www.praxix-umeria.de, tag kosmische wetterbericht der liebe.

      Vymazat
    2. Aluškou se tu neohánějte, je zmanipulovaná víc než je zdrávo. Chudák holka netuší v čem vlastně jede. A pokud ví, tím hůře pro ni.

      Vymazat
  2. Si ak říkám jestli ty naše politický ližprdelky a řiťolezové, nás vlastně jen nechrání před zhoubou. Třeba jsou ti naši hoši tak moc hodní a tak moc jim jde o přežití naší země, že kejvou všem na všechny strany přestože u toho vypadají jak totální vocasové a nosy už mají značně odřené. Ale spíš se mýlím, spíš jsou to všechno bezpáteřáci a kejvou a kejvou ve víře že se dostanou o cumel(o cecík) výše.
    Ale to jsem odběhl od tématu článku...k tomu jen těžko co říci. Snad jen to, že ve mě vyvolal právě výše napsanou myšlenku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až odslouží své role, budou do jednoho odloženi jako nepotřební, nadbyteční. To se totiž netýká jen zaměstnanců dole pod nimi. Až se to stane, už nebudou pány ve vlastní zemi, a budou muset poslouchat uchvatitele jak hodinky. Kolaborantů a zrádců je všude dost, co by je šetřili.

      Vymazat
  3. Jo pravda, určitě to nebylo přírodou jádro bylo asi 10km pod zemí podle seizmologů. Já jsem zase slyšel od informátora nechci zbytečně šířit jméno zatím, že vatikán má zde hluboko pod zemí také tajný komplex, něco jako area 51. A mají tam 2 vesmírné lodě, které zabavili mimozemštanům. Dlouho je tam zkoumali a snažili se je nastartovat, avšak několikráte neúspěšně. Průser je v tom, že hnuli i tektonickou deskou u Vezuvu. Samozřejmě od toho dali ruce pryč, mi nic. Mi za nic nemůžeme. Já věřím tomuhle, proto tam byl asi přítomen i Kary omáčka. Nemůžeme čekat, že by tohle přiznali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že jsem měl také takovou myšlenku, ale neměl jsem nic, co by ji potvrzovalo. I kdyby Vaše info byl úplný blud, tak to aspoň napadlo nezávisle na přísunu dat dva lidi. :-) Každopádně mě napadlo, že tam může být pod zemí něco důležitého. Vybavilo se mi také info, že někde v Itálii byl zřízen jakýsi podzemní chrám, ale to už bylo za "totáče". Od "revoluce" jsem snad nic k tomu tématu nečetl, ale někde v Itálii je jakási podzemní nekonvenční lokalita nachází. Nemám ale čas to dohledávat. CZK

      Vymazat
    2. Dostala se ke mě informace, že zednáři se satanisty údajně otevírají "pekelné (sopečné ?)jícny", aby mohli uvést na Zemi síly, o nichž nemáme ani nejmenší tušení. Má to souviset s Armageddonem, který prý už není daleko.

      Vymazat
  4. "Česko evidentně vzalo tuto "kontroverzní" rezoluci ihned! velice vážně!!! a okamžitě se oficiálně postavilo na správnou proizraelskou stranu, takže zemětřesení z rukou Izraele (pomocí CERNu, HAARPu apod.) nám nikterak nehrozí."

    Nám zemětřesení nehorozí hlavně proto, že ČR neleží na rozhraní dvou litosferických desek jako Itálie:

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Euroasijsk%C3%A1_deska#/media/File:Plates_tect_cs.svg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor z Itálie sem na jih Čech zasahuje několik pobočných větví geologických zlomů. Jen jádro Čech sedí na jakési pecce asi 30-35 km silné.

      Vymazat
  5. Sorry, já tedy fakt nevím o zemětřesení ve středu,jak sděluje článek, vím ale o zemětřesení v neděli 30.10.2016,nejsilnějším od roku 1980,které nastalo v asi tak 07:45' ráno,pokud se ještě pamatuji a to po změně času z SELČ na SEČ 30.10.2016 ve 03:00 ráno. Sorry,ale mně to prostě vychází jako požadavek ZMĚNY v té imigrační politice EU,která přijímá vůči Evropanům naprosto nekompatibilní muslimy,přičemž Itálie je superkřesťanská a o Vatikánu,který toto zemětřesení přibližně 6,5° zasáhlo také,ani nemluvě,samozřejmě. A je asi dost jedno,zda ho provedl nějaký Bůh nebo vesmírné civilizace nebo třeba lidé,čemuž se ale upřímně směji. Ta změna,ta je asi potřeba objektivně a tím tedy vzniká,respektive existuje objektivní právo na zásah, tedy právo na zásah v této věci kohokoliv. Prostě je nutné ,už nutné opravdu hodně, jednat správně. Tak to chápu já,prostě,tak rozumím tomuto "znamení".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, bylo to před osmou ráno. Z ničeho nic jsem začala jakoby jít šejdrem. Tak se zastavím, a pátrám z čeho se mi tak zničehonic zamotala hlava. A během pár vteřin to bylo pryč.

      Vymazat
  6. JE TO DETINSKE, ALE CO KDYZ ZEMSKA KURA JE PRETIZENA NAHLYM A VELKYM NARUSTEM PRIVANDROVALCU ......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Může to být také tím, že ti přivandrovalci mohli plášť Země provrtat tunely a sály jak v ementálu. A Země tak může ztrácet svou původní stabilitu. Možná to ještě nevíte, ale v podzemí Země existuje druhý svět. Možná, že je ještě překotnější, než-li ten náš na povrchu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.