31. října 2012

Archanděl Michael: Hurikán Sandy byl přírodní jev


Právě nyní probíhí konference v Sedoně, Arizona, nazvaná Příprava na vzestup. Přednášejí tam známí pracovníci světla a channelisté kolem webu The 2012 Scenario, určitě znáte aspoň některé. Mike Quinsey, Suzy Ward,  Blossom Goodchild, Linda Dillon, Wes Annac, Genii Townsend, Steve Beckow, Graham Dewyea, Geoffrey West, Sierra Neblina, Dave Schmidt, Stephen Cook. (Můžete si zaplatit online sledování, 65 dolarů.)


Samozřejmě se účastní i Archanděl Michael, který mimo jiné odpověděl i na otázku hurikánu Sandy (30. 10. 2012).

Vybráno ze zdroje:
Překlad: OrgoNet

Steve Beckow:
Mohl bys prosím dát vědět lidem z Východního pobřeží, zda budou zasaženi bouří, a jaké škody mohou očekávat, a jestli je to lidmi vytvořená bouře, a co dělají galaktikové k jejímu zmírnění? A co zemětřesení na Západním pobřeží?

Archanděl Michael:

Galaktikové zklidňují bouři právě teď, když o ní mluvíme, a my také. Není to lidmi vytvořená bouře. Je to jev počasí. Ale vězte rovněž, že je to vyvažování, zejeména Severní Ameriky. Je to něco jako čištění. Nic dramatického.

Samozřejmě buďte rozumní a dbejte varování. Ale nenechte se vtáhnout do dramatu, které vám vyrábějí média. Zůstaňte ve svých srdcích. Buďte opatrní ve své fyzické realitě. Mnozí z pracovníků světla, kteří cestují do Sedony z Východního pobřeží, mohou – zdůrazňuji mohou – zažít mírné překážky na cestě.

Dovolte mi vysvětlit, co ve skutečnosti děláte. Když někde sedíte, když se podíváte na nějakou osobu, když se vaše pole dotkne nějaké osoby, předáváte světlo a frekvence, paprsky do kolektivní lidské vibrace.

Vy jste strážci brány. Jste ukazatelé cesty. A vysíláte po celé zemi. Děláte velkolepou uzdravující a energetickou práci. Takže nebuďte deprimováni, když vaše plány budou lehce zkříženy. Prostě vězte, že pracujete s námi a pro nás.

Pořád je mnoho řečí o silách v kabale a jaké mají rafinované plány. Nu, miláčkové, na tomto plánu není nic rafinovaného. Pracovníci světla a nositelé světla, když cestují, šíří frekvenci toho, co právě obdrželi.

Energie a destrukce na Západním pobřeží byla kvůli vyvážení. Představte si, že Gaia uvolňuje na jedné straně tlak, když je na druhé straně tlak vyvíjen. Představte si to jako tlakový ventil. To zemětřesení bylo takové malé zatřesení k uvolnění tlaku. Beze škod. Minimální efekt, protože energie na Východě narůstala.

My nyní také pracujeme s Gaiou, nejen tam, kde je prvek, který byste v lidském jazyce nazvali „chyba programu“, což si můžete myslet o té bouři. Ta vycházela z vaší atmosféry, a tak vyrovnání přišlo odzdola, z puklin Gaii v hlubinách. Nebylo to tedy jen na Východě a Západě. Bylo to také vyrovnání nahoře a dole.

Takže říkám lidem na Východě: Zůstaňte ve svých srdcích. Volejte mě k ochraně. Spojte se se srdcem Gaii a budete v bezpečí.

Lodě jsou nyní stále přítomné. Pořád jsou u vás. Ano, dojde k představení, jehož budete osobně svědky. Ale nechci vás připravit o napětí. To tam bude.

Jděte v míru a lásce, přátelé. Jděte a oslavujte v červených skalách a na modré obloze. Vy konáte mou práci a práci Jediné Matky/Otce. Loučím se.

P. S. Orgonet:


Ha ha, a my fanatičtí konspirátoři tu tolik makáme a odhalujeme klimateroristické řízení hurikánu (:-))))
Podle mě to mohlo být přesněji asi takhle (a taky to někteří píšete v komentářích):
Klimateroristé se snažili využít příležitosti vznikajícího přírodního jevu a nasadili veškerou svou technologii, aby pořádně tu bouři roztočili a způsobili škody. Myslím, že prováděli vše, co jsme zde sledovali: 
  • zvyšovali ionizaci HAARPem (viz HaarpStatus.com) na maximální míru, 
  • řídili proudění a tvorbu oblačnosti pomocí chemtrails (viz Scott Stevens), 
  • prováděli chemickoradiační výbuchy (bouřkové koláče) v centru ("oku") bouře, aby ji udrželi v chodu, když se rozpadala 
  • prováděli směrování oblačnosti radary či jinou k tomu určenou technologií (haarpové kruhy).

A zejména tohoto jevu využili k šíření strachu, vystrašit 60 miliónů lidí už je pořádná síla nízké vibrace ... K tomu jim vydatně dopomohla média. (Zajímavé, že česká média se snažila ukazovat obrovské drama, avšak americká se k tomu stavěla a stavějí poměrně rozumně.)
Přírodní jev tedy byl v režii matky Země, která si trochu odfoukla, a galaktikové zřejmě snahy klimateroristů zahladili na přijatelnou míru.
Myslím, že z toho Amerika vyšla nad očekávání dobře.


37 komentářů:

  1. A to je úžasná zpráva, protože se Gaia sama čistí. A Kabalisté se mohou sebevíce snažit a bojovat proti nám, ale jejich dopadajicí účinek na nás už nebude tolik negativní. Možná se potom Amerika začne také trochu více probouzet (myslím tu egoistickou většinu) a vytvoří se stále více světla pro nás pro všechny.
    Díky AAM, díky Orgonete. Posílám nám všem více lásky a světla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K těm médiím - mám čerstvé info z Massachusets, že je to přibližně tak :-), jak to odhaduješ Ty, Orgonetku. Přeju všem lásku, pohodu a porozumnění.

      Vymazat
  2. Článek má pravdu nedělejme paniku? Je to gesto těch, jenž chtějí aby lidé podstivě seděli a jen koukali na to jak se nebezpečné technologie používají celoglobálně naprosto bez vědomí civilizace a společnosti. Naopak společnost musí odvádět kruté daně, na tvorbu válek a represí.
    Chtěl bych se svěřit se svým názorem. Pokud zkoumáte formu a jakou podstatou myšlenek byl tento článek napsán, něco mi tam nesedí.
    Kdo jsou ti lidé jenž jsou na obalu publikačního videa. Cítím spíše z toho velkou iluminaci a zastření skutečného průseru, který se stal.
    Neslyšel jsem jedinou zmínku o snaze zabránit tomuto živlu v pustošení, pomocí dostupných technologií. Místo toho vidíme stále války a pohromy, kolem kterých se točí vždy lidské technologie.
    Není čas, si zpět sednou do židlí a marně věřit tomu, že to tak je jak se tu píše.
    Klid je potřeba, ale vidět pravdu také. Jinak se všichni ztratíme sami v sobě.
    PS.: přeji skutečné dny, ZRG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podstivě? dalo mi chvíli přemýšlení, než mi došlo, že jde o slovo POCTIVĚ

      Vymazat
  3. Milý Orgonete, přesně tak jsem to pociťovala já. Temní zneužili ke svým chamtivým plánům víru energií Země i Kosmu a dobře vědili, jaké by to mohlo mít následky. Já jsem úpěnlivě prosila Světelé bytosti,aby pomohly. Minulý týden byly celkově velmi zvláštní energie, v práci nás všechny podivně bolela hlava, já jsem málem několikrát ztratila vědomí( - s tím jsem chodila 3 roky na vyšetření, výsledky naprosto negativní, asi tuším, proč se tak děje :-),zemřelo v mém okolí docela rychle a nečekaně několik lidí..., někteří se zmiňovali o velikém přílivu lásky v srdci. Příliv neskutečné lásky, která přecházela do soucitu, mě doslova zachvátil v neděli. Když to takhle píšu, zní to asi jako z nějaké pohádky. Je to jen způsob mého vnímání. Ale asi to mělo velký význam, byly tu velmi blízko nádherné energie. Podobné procítění energií jsem už zažila několikrát, také například před našimi moravskými povodněmi v roce 97.
    Udržujme prosím Světlo v nás a kolem nás :-) Krásný den. JaJi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlo je již na Zemi ukotveno stále... Je stále přítomno a nepřerušuje kontakt... Není ani okamžik na Zemi bez Světla... tak ho vnímejme. Pokud ho nevnímáme - uzavíráme se před ním

      Vymazat
  4. http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-29-10-2012/

    OdpovědětVymazat
  5. Na Slovensku moderátorka televíznych novínm TV joj povedala že na internete kolujú rôzne chýry o tom že superbúrka ako to v správach nazývajú sa vytvorila umelo pomocou zbrane . Neuviedla jej názov . (HAARP
    Na TV markíza zasa povedali že taká bŕukra vznikla preto lebo:1. je zima -nieje zima ale tam to bolo napísané

    2. je príliv
    3 . spln mesiaca
    4 . štvrte neviem-zabudol som

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete a nevíš, co k tomu akuálně říká Kiesha? - ona přece již na toto před časem společnost upozorňovala.

    OdpovědětVymazat
  7. HAARP dneska pěkně smaží...

    Guess

    OdpovědětVymazat
  8. taký výplesk :
    Milí slovenskí novinári! Informujete podrobne o vyčínaní hurikánu Sandy v New Yorku, onanujete nad každým rozbitým oknom a zaplaveným autom, vďaka vám vieme, že, ach, obchodníci a banky na Manhattane prišli o zisky a s dojatím si utierame s
    lzy, že "pouličný zabávač Nahý kovboj stále spieva na ulici", ale vôbec sa od vás nedozvieme, že búrka narobila neporovnateľne väčšie škody na Kube, Haiti či Dominikánskej republike, kde prišlo o život dvakrát viac ľudí ako v Spojených štátoch? Má jeden americký život pre vás väčšiu cenu ako ten kubánsky? Len na Haiti zabil hurikán 54 ľudí a 200 000 ľudí prišlo o strechu nad hlavou, na Kube úplne zničil druhé najväčšie mesto Santiago, OSN vyzýva svet na humanitárnu pomoc a vás zaujíma, že Newyorčanom nefungujú štyri hodiny mobily? Ste normálni?
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Att:Bed

      Naprostý souhlas! Řekl jste jim to moc pěkně! Výstižné !

      dan.

      Vymazat
    2. hodně dobrý postřeh, který mi taky unikl. Díky za uvědomnění Bed. Proč nemáme vědět nic o Kubě a Haiti?
      L.

      Vymazat
    3. stanice BBC odvysílala informace o Kubě, více zde:
      http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-20078215

      a zde jsou informace od David Icke k Sandy:
      http://www.davidicke.com/headlines/74799-was-sandy-man-made-
      http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=226134

      L.

      Vymazat
    4. To dan. : Nie som autorom, Slováci majú takú stránku
      "Šaleny vychod",srandičky/niesrandičky..., Božena Elizabeth,

      Vymazat
    5. Mě napadá, zda ta kalamita v prostoru Bermudského trojúhelníku, kam ještě Kuba a Haiti spadá, může mít něco společného s tím nalezeným městem pod mořem (hlavně ty údajné krystaly)a Arecibem na Portoriku. Amíci tam prý mají také jeden haarp, EISCAT,Teslovy houfnice či něco obdobné Reichovu orgonometu.

      Vymazat
    6. Tak tady je potvrzeno (viz odkaz na video), že záhadné divné zvuky (jak apokalyptické troubení sedmi andělů) v atmosféře a dunění pod zemí z ledna a února letošního roku byly způsobené HAARPY ! Stejné jevy doprovázely podle svědků i gigahurikán Sandy !

      Was Sandy Man Made?
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nUCCWAc-0tM

      Vymazat
  9. K tomu P.S. Orgonet (modře):

    Mám úplně stejný pohled ! Země se očišťuje, a klimouši se snaží využít toto čištění pro své zvrhlé nazzi plány. Pokud jsou mimozemské lodě na oběžné dráze Země, aby patrolovaly nad klimateroristickými akcemi, a kazily jim to, tak jejich činnost velmi vítám ! :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Vyborna zprava,ja sem to rikal ze to neni umele,byla to prirodni bourka a to ze byla obrovska je dusledkem toho jak se nase slunecni soustava pomalu a jiste blizi k rovine galaktickeho stredu.
    Budou jeste dalsi pohromy,ale my lide tu budeme porad ikdyz se zmeni nase planeta.
    S laskou vsem Ludva

    OdpovědětVymazat
  11. Kdyby bouře zaútočila na washington DC, a poničila Bilý Dům a sídlo prezidenta, věřil bych, že se jednalo o přírodní bouři, ale to, že se zázrakem vyhnula washingtonu DC mám podezření, že je to ovlivněné Haarpem. A nebo je to tak, že nakonec to byla přírodní bouře, avšak Ilumináti dostali strach, aby to nesmetlo Bílý Dům tak použili Haarp k usměrnění toku bouře a nyní to jde na Západ.

    OdpovědětVymazat
  12. Ono z druhého pohledu může být vykládání archanděla Michaela účelově řízené mocnými a to tak, že od sebe odlákali pozornost za uměle vytvořenou Sandy :). Z tohoto důvodu už beru jakékoliv zprostředkované povídání jen jako hezkou povídačku. Ono nikdo z nás neví kde přesně pravda leží a utápět se v něčem neověřeném člověku na pravdě a rozvoji jistě nepřidá. Co se týče NYC v tuto chvíli, tak jsou bez ovlivňování el. mag. polem, bez wifi, bez mobilního spojení po nějaký čas, než se dá vše do pořádku. Třeba to napomůže k procitnutí a jinému pohledu na svět přetechnizované a uspěchané společnosti. Mír se všemi co si to museli prožít.
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Staré židovské heslo praví - ničemu a nikomu nevěř, všechno je jinak ! Takže přijímejte informace, ale třiďte je, to vytříděné nechejte prolétat skrze svou intuici, a ta vám řekne, kde je pravda ! Jiný spolehlivý filtr v lógru lží totiž nemáme !

      Vymazat
  13. Jistěže média nafukovala a nafukují dramata! O tom není sporu.Fascinuje mě novinkové upozorňování, jak NY se ocitla ve tmě, protože holt, skolabovaly transformátory.Na to jsme u nás přece zvyklí,že vypadne proud.
    Galaktikové mají jistě plné ruce práce v té naší atmosféře, protože děti si hrají se zápalkami.(rozumněj globalisté,co zkoušejí,co vše se dá z počasí ještě vyrobit :-))
    Ať už galaktikové, vesmírné bytosti nebo boží služebníci,dělají pro nás jistě velký kus práce.Ti dají dobrý pozor, abychom se k té pomyslné hranici "konečná" nějak doplazili a překročili ten práh, kde láska a pravda BOŽÍ bude vítězit! Bože dej,ať už tam jsme !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to si pište, že klimouši zkoušejí a testují, co všechno se dá z počasí, klimatu "vyrazit" za další bonusy, další zisky, ať už jsou finančního nebo mocenského rázu !

      Vymazat
  14. Ano, taky už jsem o tom psal v jednom z článku týkajícího se této bouře...
    Je to přírodní jev, do něhož ale by rádoby zasáhly tak aby toho využili a pokusi byly...
    Nestrašme se ... takovou moc (už) nemají.
    A pamatujme > všechno si taky vytváříme našimy myšlenkamy a stavem vědomí..
    Následujme své srdce-svojí vnítřní blaženost a radost ze stvoření a z tvoření naší spolureality ikdyž každý zároveń sám za sebe... :-)

    Jsme tak skvělý a velcí a zároveń tak moudří... :-)

    Cítíte TO? Nenechme svojí mysl bloumat" v nesmyslech a jděme za svojím záměrem.... Já > pro mír a klid v našich srdcí, zdraví, láska, tvoření svojí skvělé reality...> třeba u mě na zahradě ... na naší skvělé planetě - vesmíru božském... :-)
    apod. ....

    Přejí nám, at se cítíme výborně a v proudu...


    M


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když víme, že někdo používá počasí jako sofistikovanou zbraň 21.století, tak přeci nebudeme z možného překvapení této skutečnosti strkat hlavu do písku, a dělat že to pro nás neexistuje. Jen pos.rové se stále drží jistot, jako že Sandy je ryze přírodního původu, aby nemuseli jistotu opouštět, a připustit jistou obavu, že lidé mohou být vydáni na milost a nemilost nějakým obskurním šíleným hráčům za klávesami počítačů !

      Vymazat
  15. Když jsem viděla fotky té zkázy v Queensu, tak první, co mě napadlo, bylo: Boží mlýny namlely Američanům za HAARPem "pošimrané" zemětřesení a následně vzniklou tsunami v Japonsku... A taky mě dost zaráží, jaká pozornost je věnovaná New Yorku, jako by to bylo jediné velké město, které hurikán Sandy zasáhl, a že státům v Karibiku, které jsou zasaženy mnohem víc (zejména co do počtu mrtvých), zdaleka taková pozornost médií věnovaná nebyla. Inu - koho chleba jíš, toho píseň zpívej - přesně podle toho se chovají trotlíci ve zpravodajstvích na všech TV kanálech. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvelej POSTREH S TEMI BOZIMI MLYNY O:-) DIKY SLUNICKO!
      3.ROK,VARUJU NA NETU PRED APOKALYPSOU 2012 A KULMINUJICI PREDEHROU···
      MOJE RESENI NA ZACHRANU,POZEMSTANE AROGANTNE IGNORUJI.
      PROTO,FRANKENSTORM AJ.OCISTNE TECHNIKY BOHA!!!
      ANI PRIRODA,ANI TERORISTE,TO JSOU POUHE NEVEDOME NASTROJE ;-)
      ALE KARMA,BOZI TREST A BIZI OCISTA ZEME!!!
      GALAKTAN NOSTRADAMUS 2012
      www.avatarkrshna.blogspot.com

      Vymazat
  16. Mě se ve snu Archanděl Michael zjevil, a pověděl mi, že to mají na svědomí lidé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám známé v New Yourku, v sobotu tam byl kamarád z Prahy na návštěvě po týdením pobytu na Floridě. Ani on, ani místní Newyorčané (češi žijící v N.Y.) vůbec nic neřešili. Přestože mám všechny tyto lidi ráda, jsem si vědoma toho, že stále spí a nic než jejich osobní blaho je nezajímá. Ale myslím, že tyto lidi je právě třeba probudit! Mají pocit, že N.Y. je střed vesmíru! A tak je s nimi třeba trochu zatřepat, myslím si. Když to nejde podobrém, tak se příroda o to postará sama. A NĚKDO VE ZLÉM, JIM V TOM NEVĚDOMĚ RÁD POMŮŽE.

      Vymazat
    2. Jistě je nejdůležitější nímat srdcem, nenechat se vtáhnout do informací médií, protože ony jsou naprosto mimo, neinformují objektivně- příklad Kuba, Haiti.
      Navíc si myslím, že některé informace např. sdělení Archanděla Michaela, nebo jiné channelingy nejsou úplně přesné, možná určité chyby příjemce. Pravda tam je, ale zpráva nenese svou přesnost jak by jsme očekávali. Takový dojem se nabízí i v případě indigového chlapce. Velmi hodně toho ví, ale interpretace má své úskalí.Proto je důležité zapojoat srdce a zůstávat nad věcí, nenechat se vtáhnout, aby bylo ego co nejméně zapojeno. Honza.

      Vymazat
  17. Prostě vězte, že pracujete s námi a pro nás. Tak tato veta hovorí za všetok..no coment


    OdpovědětVymazat
  18. HAhaha ... To je ale náhoda že sa búrka vytvorila práve ked sú v Amerike voľby.. Neverím tomu že to je prírodný jav. Možno tak do polovice prírodný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, do polovice přírodní, a od druhé polovice zhaarpovaný !

      Vymazat
  19. Klimouši ionosféru nabíjejí elektroplazmou, díky čemuž mohou ovlivňovat proudění a tlak vzduchu téměř okamžitě, což vyvolává v atmosféře uměle generované klimašoky. Proto si myslím, že některé zvláštní jevy v atmosféře mohou být "přírodního" původu, ale jen jako reakce na tyto umělé šoky. A tyto jevy jsou pak také nepřirozeného šokézního rázu, a samozřejmě s ničivým potenciálem. Proto si myslím, že klimouši vyvolávají uměle poruchy na určitých místech, které potom generují uměle do podoby, jakou chtějí, aby vznikla.
    Dokonce bylo zjištěno, že když se uměle "zatlačí kolmo shora" (nevím jak to dělají,haarpem?) na mořskou hladinu v blízkosti pobřeží, kde jsou geologické zlomy nebo sopečná oblast, dochází k jevu zemětřesení nebo k vylévaní magmatu na povrch Země !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Haarp ovlivňuje tzv. tryskové proudění čímž vytváří nepřirozené jevy v atmosféře. Je to dokázáno vědeckými metodami. To platí i o umělých zemětřeseních apod. USA mají 3 haarp(y), rusové jeden, EU jeden a po světě je jich asi dalších 20. Pak není divu co se děje... Jak jim zabránit v pustošení Země? Snad jen teroristickými metodami.

      Vymazat
  20. Přesně tak, mají to na svědomí lidé - satanovi pacholci, jinak by se ty věci neděly !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.