26. října 2012

Atlantida objevena!

Z kanálu Gosscha 1, vystaveno 25. 10. 2012



Vědci potvrdili, že na dně Atlantského oceánu v oblasti Bermudského trojúhelníku u pobřeží Kuby leží gigantické město s pyramidami a sfingami. Potopené město podle kanadských výzkumníků vykazuje znaky vyspělé civilizace a objevili je Paul Weinzweig a jeho žena Pauline Zalitzky za použití speciálního podmořského robota u východního pobřeží Kuby. Robot objevil pod mořskou hladinou několik sfing, nejméně čtyři obrovské pyramidy, celé dlouhé ulice a stavby s vyrytými nápisy, což svědčí o tom, že místo kdysi obývala vyspělá civilizace. "O záběry, které pořídila naše ponorka, projevili velký zájem antropologové z univerzity ve Veracruz, a když je viděli, byli velmi překvapení," uvedla Pauline Zalitzky. Objevili na nich totiž paralely s nalezišti olmécké civilizace, přičemž Olmékové se podle legend vyvinuli právě z lidí, kteří přežili zánik Atlantidy. Objev je na pobřeží poloostrova Guanahacabibes, Pinar Del Rio - Cuba, v hloubce mezi 600 a 750 m. Pauline Zalitzky je námořní inženýrka ruské národnosti a její manžel Paul Weinzweig je majitelem kanadské komunikační společnosti Advanced Digital. Pracují pro kubánskou vládu. A objevili tento komplex podvodních ruin, město, rozkládající se na ploše cca 2 km². První obrázky získané sonarem, nainstalovaným na palubě výzkumného plavidla Ulises, se objevily už v roce 2000. V červenci 2001 byly zveřejněny fotografie pořízené z videozáznamu řízeného robota a první zprávy o zjištěních. Deset let měli objevitelé problém najít financování technologie, která by se dokázala dostat dostatečně blízko objevu. - Že se jedná o jedinečný objev, potvrdila až nyní robotická ponorka, vybavená kamerami a výkonným osvětlením. Byla potvrzena antropologická povaha struktur: ve skutečnosti jsou to ruiny města, které leží v hlubině. Ruiny obsahují alespoň čtyři pyramidy a další struktury, jako nádherné sfing a nápisy v neznámém písmu, vyryté do kamenných bloků, které váží stovky tun.
Jasnovidec Edgar Cayce ve svých vizích dostal informace, že v dobách rozpadu Atlantidy původní obyvatelé vytesali 32 kamenných desek s detailními informacemi o lidské historii. Byly vyslány tři skupiny do celého Světa desky ukrýt pro další generace. Cayce předpověděl, že budou nalezeny první stopy Atlantidy v roce 1968, což se stalo - 2 km dlouhá kamenná "cesta" pod mořem, dříve zeď, bránící přicházejícímu moři. Podle Cayceho byli původní obyvatelé Země velmi rozvinuté čisté „božské" bytosti s plným vědomím a rovnováhou ducha a těla. Měli vyspělou technologií, komunikovali s bytostmi na jiných planetách a měli vysokou úroveň chápání smyslu a účelu života. Mohli žít spokojeně tisíce let, dokázali se sami automaticky léčit, oni však začali dobývat části dalších území za pomoci nádherných a čistých krystalů s neuvěřitelnou Sluneční silou, kterou ale zneužili proti sobě jako zbraně. Ztratili tak své vědomí, začali být egocentričtí, sobečtí, jedna armáda šla proti druhé a své umění, dovednosti a sílu obrátili proti sobě samým. Krystaly, které byly používány jako zdroje energie získávané ze Slunce, se potopily v oblasti Bermudského trojúhelníku, ty jsou nyní odpovědné za problémy související s mizením lodí a letadel v dané oblasti -- a za průniky do jiných dimenzí. Cílem je, aby lidstvo opět nalezlo sebe sama, provedlo zde na Zemi pozitivní změny ku prospěchu celku a pokračovalo po opuštění svého fyzického těla ve vývoji dále. Podle Cayceho duše nikdy neumírá.

23 komentářů:

  1. Také máte pocit, že najednou přichází jedna pozitivní zpráva za druhou? Celkem v rychlém sledu a z různých oblastí, jen v TV zprávách to vypadá pořád stejně. A spousta lidí spí......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlas........

      Vymazat
    2. Tech pozitivnich jedost,alechceto jestevic:-) ale citim,ze jeste mnoho prijde:-)

      Vymazat
    3. Taky souhlasím, bude se to "valit" čím dál více. To je moc dobře.

      Vymazat
    4. Jak tu někde bylo psáno, budou muset lidé dostat "shůry" nějaký šok, aby to v nich hrklo, a začali se probouzet podněty zvenčí. Jinak budou "spát" navěky !

      Vymazat
  2. Ivoš Benda se někdy v roce 98 vytasil s tím,že na dně moře v Bermudském trianglu je pyramida z období Atlantidy,která svým poškozením OBČAS vyzařuje energetické impulzy,co elimiminují lodě a ledadla do jiné dimenze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pyramidy tam jsou , ale nevyzařuje pyramida ale velký krystal , který leží zhruba uprostřed " trojůhelníku " , krystal je dodnes používán jako brána , do jiných světů .

      Vymazat
    2. Mluvíte, jako by jste za to položil ruku do ohně! Opatrně ;-)

      Vymazat
    3. Osobně by mě zajímalo jestli když člověk zemře v jedné dimenzi v další žije jen je ta ve které zemře bez něj a nevím hodně krat sem měl umřít když sem byl malý jestli život pokračuje jen se v určite dimenzi nezastaví

      Vymazat
  3. ... ako mám respect z vody vo velkom, tak tam som určite kedysi bývala :-DD,Be

    OdpovědětVymazat
  4. No, uváděné místo je na západním pobřeží Kuby, navíc tam je buďto mělčina o průměrné hloubce 10 metrů, případně mimo záliv hlubina přes 1500 metrů. Tyto oblasti byli celkem slušně prozkoumány ruskými i americkými těžaři ropy. Škoda jen, že jako obvykle na většině takovýchto videí z Youtube tam není vůbec nic vidět. Tím netvrdím, že by tam teda nemohlo něco být, ale leda tak na té mělčině.

    OdpovědětVymazat
  5. Není to zrovna moc příjemná hudba... chtělo by to pozitivnější (např. uklidňující) hudbu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. písalo sa o tom aj na www.sme.sk ale povedali len možno a uviedli to ako prvý apríl

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, asi Vás zklamu.
    http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika/58871-objevena-bajna-atlantida-vedci-nasli-v-bermudskem-trojuhelniku-podvodni-mesto/

    OdpovědětVymazat
  8. Bylo by to nádherné objevit v tuhle dobu Atlantidu, ale varuje mě tam, že pracují pro kubánskou vládu.

    OdpovědětVymazat
  9. Doporučuji si virtuálně prohlédnout některé ze světových skovstů ze vzduchu např. http://www.airpano.ru/files/Egypt-Cairo-Pyramids/2-2
    Třeba vás to potěsí! Mě to to udělalo radost, mrknul jsem se na Machu Picchu..

    zdroj: http://www.osud.biz/26-10-2012/1767/archeologie-vykopavky/virtualni-prohlidka-pyramid-v-gize-jinych-svetovych-skvostu
    Martin

    OdpovědětVymazat
  10. Asi vás zklamu, ale tohle je pro změnu 4 dílný dokument (v angličtině) o tom, že Atlantidu našli pravděpodobně na jihu Španělska na pobřeží Atlantického oceánu:
    http://www.youtube.com/watch?v=FyDEOuAO2OU

    OdpovědětVymazat
  11. Mj. to video ze zahraničních eurozpráv ukazuje jen fotky - a ty fotky mi připadají spíš jako z japonského Yonaguni. Na prvním videu ve zprávě jsem zase viděla jen podmořskou faunou porostlé balvany, které o ničem nic nevypovídaly.

    OdpovědětVymazat
  12. Pozrite si prosím aj toto video, čo sa nachádza v severnom mori...a čo pred nami skrývajú...
    http://www.youtube.com/watch?v=RBqAP4weRAM&feature=related

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=0XmDAwQYzn0
      tady je taky pod hladinou....
      je toho tolik....SKRYTO.......
      veronika

      Vymazat
  13. Podle Homéra inspirovaného dávnými pověstmi byla Atlantida kdesi za Herkulovými sloupy (tj. Gibraltar), doporučuji zároveň knihu od I.Velikovského Světy v kolizi, zajímavé je rovněž přečíst něco od našeho spisovatele Iva Wiesnera.

    OdpovědětVymazat
  14. Někde mezi Gibraltarem a Kanárskými ostrovy. Jen tak na okraj - nějací potápěči náhodou narazili někde v oblasti Kanárských ostrovů na podmořský tunel který je dovedl do obrovských doků ve skalách kde byly ponorky s nacistickými kříži a personál mluvil německy. Jeden z nich později za záhadných okolností při dalším potápění zmizel, a ti zbylí se nyní obávají o svůj život. Ten zmizelý někde údajně před tím podal nějaký rozhovor s novinářem a prozradil tak čeho byl svědkem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.