30. října 2012

Další odpovědi indigového chlapce (22 - 50)

Milý orgonete, posílám překlad dalších 30 otázek na indigového chlapce. Bude-li zájem, sděl mi to, můžu překládat dál. :-)
Zdraví Vlabi

Vlabi, velký dík, určitě překládej!!! (První část zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/11lety-indigovy-chlapec-o-zmenach-na.html )

P. S. Orgonet: Saša je ještě dítě, takže předává svoje informace spontánně, přímo, aniž by kalkuloval, zda se to lidem bude líbit a zda si příště koupí jeho knihu, nebo radši nebudou chtít nic slyšet. Kdyby mu bylo třeba 15, to už by se dalo uvažovat, že má něco vyčteno a naučeno ... Spontánnost se mi právě na tomto zdroji líbí, i když katastrofické scénáře taky nemusím. Že chlapec je napojen na vesmírný zdroj, o tom nepochybuji. Že se liší od některých, to mi taky nevadí, vždyť i nepozemské zdroje vidí z různých perspektiv každý trochu jinak. 
Ale vždyť ono to není katastrofické, mně se to zdá naopak plné naděje ...
22. Jaké kvality nebo schopnosti jsou nyní pro člověka nejdůležitější?
Nyní je pro člověka nejdůležitější - nebát se změny. Všechno, co se děje, se musí stát. Lidé mohou vybrat pouze to, kde se budou v tuto dobu nacházet. Nejlepší je - klid, porozumění, laskavost. A ještě nepůsobit lidem zlo. Takové lidi je nutné zastavit. A je třeba se naučit postarat se o své věci.
23. Není příliš pozdě se zabývat rozvojem těchto kvalit?
Není to příliš pozdě. Ale je velmi obtížné stát se klidným. Všichni lidé se velmi obávají z různých důvodů. A když někdo působí zlo, všichni to vidí, ale nemluví o tom. To bude nejtěžší.


24. Víš něco o Ježíši Kristu a křesťanství, co si o tom myslíš? Odkud Ježíš přišel?
Ježíš – nebyl člověk. Pouze přijal podobu člověka. Není to ani Bůh. Bohem ho udělali lidé. Je jedním z těch, kteří tu byli před vámi. Přinesl poznatky, které je třeba nechat růst. Ale mnoho lidí je nevyužívá a jen se baví. Tak to nejde. Ti, kdo poslali Ježíše, smýšleli o lidech jinak.

25. Může Saša něco říci o sebeléčbě a léčení druhých?
Léčit je možné tehdy, když víš, co se dá dělat. Nedá se léčit, když víš, že to není možné. Člověk se musí ptát a potom: bude-li odpověď ano, nejméně však jednou - to je nemožné. Lidé jsou nemocní z toho, že se nemohou přizpůsobit světu. Pak to svět dělá za ně. Nemoc – to je pomoc světa, ale lidé se jí bojí. Člověka není třeba léčit, ale objasnit mu, jak se vyznat v tom, čemu nerozumí.
Nemůžete člověka řezat. To je velmi nebezpečné a špatné. Všechny nemoci lze vyléčit i bez toho. Lidé mají pojem nemoc. Pokud se dá vše do pořádku, pak nemoc zmizí. To si musí člověk vyřešit sám. A pokud se chce sám vyléčit, musí v to věřit a nemyslet si, že to za něj udělají tabletky. Ty může užívat, když je příliš slabý, ale lepší je se postarat sám. Léčit mohou nejen prášky, ale i slunce, barvy, ptáci, voda (zde velký výčet). Co je potřeba, je zahřát se.

26. Změna bude trvat několik let?
Ano. Ale mnohem víc, než předpokládají vědci.

27. Změna začíná dnem, kdy Saša a další indigo se stane velkým?
Ano. Musíme vyrůst. Pomáhají nám dříve přišlí Prostředníci.

28. Bez příchodu indigo-dětí by lidé nemohli projít změnami?
Lidé jsou slabí. Jsme zde, abychom pomáhali. Rádi bychom, aby to lidé pochopili.

29. Změna se bude vztahovat na vnější svět nebo bude platit i pro lidi samotné, fyzická těla? Jak se to bude vztahovat k tělu?
Nejprve se změní vnější svět. Pak se změní lidé. Křemík bude základem. Lidé budou postupně mizet.

30. Změnu budou prožívat stejně lidé různých věkových kategorií?
Nejtěžší to bude pro staré. Zůstane jich velmi málo. Spolu s nimi budou umírat vaše znalosti. Jak se to stane, zapomenete na minulost. Děti vše přežijí snadněji. Jejich mysl bude připravena.

31. Pro koho budou změny jednodušší? Pro koho těžší?
Většina změn bude snazší pro ty, kdo umí myslet a vidět, co bude dál. Toho bude hodně. Ti, kteří přemýšlejí s pomocí televizoru, budou slepí a bude je snadné podvádět.

32. Kdy bude blesk - na začátku nebo na konci změn?
Blesk je na prvním místě.

33. Co je třeba udělat, abychom se připravili na změnu? Je například vhodné se zásobit léky a jídlem?
Léků a potravin bude velmi málo. Lidé budou rychle umírat. Na Zemi je už málo potravy, ale mlčí se o tom. Jídlo se stalo nechutným, zlým. Přidávají do něj to, co postupně lidi zabíjí.

34. Bude v době Změny probíhat každodenní život, jmenovitě bude všechno stejné jako vždy: lidé budou chodit do práce, provoz bude jako obvykle, obchody, školy, banky, nemocnice, noviny, atd., budou pracovat jako vždy?
Během hlavní změny bude život lidí narušen. Světlo nebude všude. Lidé budou pracovat špatně. Ale zpočátku to tak nebude. Na konci to bude horší: lidé onemocní a budou popálení. Peníze nikdo nebude potřebovat. Budete směňovat. Ty, kteří chodí do školy, budou učit doma, pokud mohou.

35. Lidé, kteří budou pomáhat druhým projít Změnou, se bude vnímat navzájem a mezi sebou komunikovat?
Tito lidé budou mluvit s kýmkoliv na dálku. Umějí to už nyní. Lidé to nechápou.

36. Čeho konkrétně se bude Změna týkat: člověka, světa, co hlavně se změní?
Změny zpočátku budou mít vliv na svět, pak i na člověk. Změní se život ve světě, a pak i lidé.

37. Proč se lidé neustále někam řítí, všichni něco hledají a nemohou být šťastní tady a teď. Proč je tak obtížné najít vnitřní konsensus a mnozí toho nedosáhnou za celý život?
Lidé se cítí špatně, protože nevědí, jak získat přátele. Když se přátelíš, pak nechceš ublížit, ale člověk chce. Z toho důvodu s ním málo mluví. Lidé tak k sobě přistupují navzájem. Snaží se zranit a pak se ušklibují. Tak se to nesmí dělat! Bolest se mnohým lidem líbí. Dokud to tak bude, člověk bude cítit tuto bolest uvnitř.

38. Blesk vyjde ze slunce?
Blesk nepřijde ze slunce. Slunce ho jen zesílí svou vlastní sílou.

39.Ti lidé, kteří pochopí, co se děje, budou také popáleni a zeslábnou?
Ti, kdo budou rozumět, budou také ohroženi, ale slaběji, protože budou v mysli připraveni. Jejich mysl zůstane silná, ale mohou onemocnět v případě, že nebudou konat správně.

40. Indigo mají jiná těla, nebo i oni budou se popáleni?
Indigo na tom budou nejhůř. Druhý život nemají. Musí být velmi opatrní. Jejich popáleniny v případě, že k nim dojde, budou nejbolestivější. Stane se tak proto, že se budou nacházet v těch nejtěžších místech.

41. Budoucnost, o které hovoříš, je přísně neměnná, anebo není přesně definována a může být změněna? Můžeme si sami zvolit svou budoucnost?
Existuje budoucnost lidstva. Vy můžete jít každý po své cestičce. Cestičky je možné měnit. Pak si lidé volí svou budoucnost. Při odcházení ze Země pochopíte, co je budoucnost, a budete se usmívat, protože je to tak jednoduché.

42. Jak se probudit? Bude existovat globální probuzení v našich životech?
Probudit se můžete, když budete poslouchat svět kolem vás. To není to, co říkají v televizi a rozhlase. Hlasy lidí, zvířat i v lese. Lidé kolem vás se začnou probouzet a vy také.

43. Jakou roli hraje "láska"?
Láska vám bude pomáhat, protože ji znáte ze všeho nejlépe. Potřebujete ji. Ale nelze milovat jen jako. Mnoho rodičů může nemilovat své děti a pak se cítí velmi špatně.

44. Kdy dojde ke kontaktu s mimozemskými civilizacemi?
Mimozemské civilizace jsou už dávno na Zemi. Jsou mezi lidmi. Neustále s nimi komunikujete. Chápou to. Vy - ne. Abyste to pochopili, museli byste se přestat bát a otevřít svou mysl. Pak zmizí to, co vám brání je vidět.

45. Co znamená: konat správně?
Poslouchat zprávy ze světa a chápat je, být klidný, vědět, co říkají.

46. Budou se lidem otevírat v době Změny nové schopnosti?
Při Změně se lidem otevře možnost komunikace na dálku. Budou ztrácet méně času na cestování. Poletí na Saturn.

47. Bude možné po záblesku pěstovat rostliny, zeleninu a ovoce?
Po záblesku bude možné pěstovat to, co roste pod "kopulí."

48. Bylo by možné objasnit, jakého křemíku bude mnoho - klasických křemíkových nebo vysoce organizovaně-integrovaných obvodů?
Křemík vstoupí do lidského těla. Bude propuštěn z těla a krvinek (překlad).

49. Do záblesku chybí půl roku?
Záblesk přijde později než za šest měsíců v běžném čase.

50. Existuje v době Změny a záblesku hrozba pro život na Zemi?
Ano. Mysl lidí bude oslabena. Rostliny se stanou jedovatými. Voda bude špatná, špinavá.

65 komentářů:

  1. Děkuji za překlad prosím překládejte dál.
    Petr Hajna

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Vladovi za překlad a Orgonetu za zvěřejnění

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá na pořádnou katastrofu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj záujem by určite bol, o celý preklad. Ak budeš taký dobrý a budeš mať čas určite to prelož celé. Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  5. Co je myšleno tím zábleskem, taky někoho v té souvislosti napadl jaderný výbuch? Anebo jde úplně o něco jiného a nezpůsobeného člověkem..

    OdpovědětVymazat
  6. V první části to překládám jako Výbuch, Vlabi zde jako Záblesk, Blesk ... Chápu to jako událost nezpůsobenou člověkem, doprovázející přemenu/proměnu/transformaci/přechod ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaderné zpopelnění je také svého druhu transformace

      Vymazat
    2. Může to být také např. gama záblesk ve vesmíru někde nedaleko Země ! O tom se na netu v poslední době taky hodně diskutuje !

      Vymazat
    3. Prichádza to, ako keď niekto hodí do vás svetelnú guľu.(energiu)

      Vymazat
    4. Jaderné zpopelnění je také transformace :DDD tak to byl sice cynický, ale dobrý vtip :)
      Nejsem odborníkem na vzestup (pokud vůbec nějaký existuje), i když se o něj zajímám asi 2 intenzivně. První informace o něm jsem dostal od svého "mistra" který mi dal jednu radu, až si budu mít vybírat ze spleti informací a dezinformací to, co je pravda a co není. Dokud, nemáme ddostatečně aktivní srdeční čakru, tak nedokážeme pravdu dost dobře rozeznat od nepravdy. Co mi ale radil je to, že skutečná láskyplný bytost, která nám chce pomáhat, by nám nikdy nesdělovala takové informace, které by nám měly nahnat strach, protože ví, že tím snižuje naše vibrace a způsuje zpomalování celého procesu. Jen si přdstavte, že by ten malý chlape dotal prostor např. v TV a řekl by to éteru...?! To by byl fičák :) Myslím, že Mayové mluvili o zlatém věku a ne o hrůze. A když někdo o katastrofě mluví, tak proti tomu prostestují. Mezník se blíží a čím víc se ponoříme do strachu, tím víc si to sami sobě poděláme. Vyberte si sami co se Vám stane... Důvěřujte svým pocitům. Myslíte si že takhle vypadá Zlatý věk na který někteří čekají a druzí se mu brání zuby nehty? Buďte opatrní. Já věřím spoustě věcem ohledně vzestupu, ale tomuto ne. Žijeme v informační válce na všech úrovních... Docela bych se nedivil, kdyby prostřednictvím malého chlapce mluvil někdo jiný. A to že mluví spontánně nemusí znamenat, že jde o láskyplnou bytost. A tam nahoře nejsou jen láskyplné bytosti, jak asi mnozí víme. Takže temná strana bude na nás zkoušet i takové finty. Neříkám, že je cenzura správná, ale do jisté míry je možná lepší, protože když neumíme pravdu poznat, tak můžeme jen víc šířit strach, než osvětu a kolektivní vědomí tak snížit. Určité věci se dají sdělovat lidem s určitým vědomím, kteří dokáží být vůči takovým informacem rezistentní. A já si myslím, že většina lidí s širším vědomím už možná takové informace ani nepotřebuje hledat a rozhodně ne na internetu. Já osobně jsem nenašel moc pozitivních informací v rozhovoru. Možná jen to, že se konečně začne něco dít :) ale to co se má dít už moc pozitivně nevypadalo. Namísto, abychom se zbavovali strachu a očišťovali své bytí od negativních starých energií, tak je na sebe jen nalepíme. Včera jsem četl první polovinu a celkem mě to zamotalo hlavou. Dneska už to naa mě ale takový vliv nemělo a když si to zesumíruju, tak nemám pocit, že ten klučina má s námi moc dobré úmysly. Nebo se vám zdá že má? Bylo to pro Vás užitečné? Neřekl nic, čím by pomohl, jen nahnal strach všem, kteří neumí telepaticky komunikovat a nemají postavený protiatomový kryt, aby raději předešli své jaderné transformaci :)
      21.12.12 končí časová linie duality a začíná několik nových časových línií. Vy si vyberte svým vnitřním naladěním, kterou linií se vydáte. Jistě bude i ta apokaliptická pro ty, kteří si ji vyberou. I to jsou jistě zkušenosti k nezaplacení. A to říká ten chlapec by tomu i odpovídalo. Je to na nás přátelé. Nedávejme znovu moc do rukou druhých. Věřte jen sami sobě a vyberte si jen to co chcete vy, nic jiného neberte... Už teď si tvoříme svoji realitu, pokud to nepřenecháme raději někomu jinému. Musíme se naučit věřit sami sobě, žít bezestrachu a i tohle je součást naší zkoušky. A hlavně žádný Staurn! Naše matka, která nás miluje se jmenuje Zeme :) Hodně štěstí přátelé...

      Vymazat
    5. DĚKUJI ZA VÁŠ KOMENTÁŘ, MYSLÍM, ŽE SE S NÍM MOHU ZTOTOŽNIT, MÁM PODOBNÝ NÁZOR. KRÁSNĚ JSTE TO SHRNUL/LA. NENÍ DOBRÉ SE ZAHLCOVAT STÁLE DOKOLA NEGATIVNÍMI INFORMACEMI A BÁT SE. Z TOHO KLUČÍKA NEMÁM ZCELA DOBRÝ POCIT. A JAK PÍŠETE DRUHÁ STRANA BUDE ZKOUŠET RŮZNÉ FÍGLE, TAKŽE POZOR NA TO!
      INDIGO NEMUSÍ VŽDY ZNAMENAT POZITIVNÍ ZNAMENÍ.

      Vymazat
    6. Saturn obývá civilizace, kterou jejich objevitel dr.Bergrun nazývá Ringmakers - Tvůrci kruhů (pomocí svých lodí až 25.000 km dlouhých provádí obnovu nebo údržbu prstenců okolo Saturna). Možná mají něco příbuzného s vesmírnými prehistorickými návštěvníky na Zemi nazývané Wingmakers - Tvůrci křídel (nálezy v Ancient Arrow v Novém Mexiku). O Saturnu koluje legenda, že je to bývalá satanova planeta, než uzmul násilně Zemi s člověkem. Lodě Ringmakers jsou viděny i u slunce, a dokonce jak vplouvají a zase vyplouvají ze slunce !

      Vymazat
    7. Taky děkuji tam za tu pozitivní zprávičku, také mi dost přijde že ten článek s indigo chlapcem je dooost stresující a šířící strach.. Přijde mi divné že nástup zlatého věku, vstup planety Země do toho středu galaxie, má znamenat pohromu a hrůzu. Spíš právě naopak, přecu nevzestoupíme na to abysme tady všichni zahynuli a zavládl tu strach hlad, bída, hrůza... snažme se spíš vysílat pozitivno prosím !!!! :*

      Vymazat
  7. Mohu s 100% jistotou tvrdit, ze nic takoveho nebude? Ano bude zmena v mysleni lidi, ale zadne katastroficke scenare nebudou.

    Optik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy snad máte Boží schopnosti ovládat živly, Zemi, Slunce apod. ?! Nehrajte si na proroka, a věnujte se raději tomu, čemu rozumíte !

      Vymazat
    2. Bude jen to, co dopustíme svou myslí a svými činy ! Nic víc ! Takže lidé bděte a nespěte ! Zloději Vašich duší také nespí, a pilně pracují na Vaší zkáze !

      Vymazat
    3. Na tohle je i optika krátká. :-)

      Vymazat
    4. Pro Anonymní30. října 2012 11:49:

      A Vy snad verite vsemu co se napise na internetu, samozvanym prorokum? Vite ze svuj zivot, svuj osud mate v rukou jen Vy a nikdo jiny? Ze pokud mate vuli, coz mate, tak treba Vas nikdo neuvehe do hypnozy a nijak neovlivni? Vas rozum je silnejsi nez vse ostatni - tak premyslejte. Tak neverte v negativni deni a verte, ze vsechno bude OK. Lidi ziji v pesimismu, misto toho aby byly v optimismu.

      Vymazat
    5. Nepodsouvejte nikomu, co neřekl, ani nemyslel! Nevydávejte svoje domněnky za něčí přesdvědčení, buďte tak laskav ! Už jednou jsem Vás podobně napomenul. Ale zdá se, že jste nenapravitelný zatvrzelý materialista !

      Vymazat
    6. Anonymní31. října 2012 19:16
      Mate spatnou energii, to odporuje vasim nazorum a nechcete si pripustit to co rikam ja a verite blbostem z internetu. Kdybych byl materialista, nebyl bych na orgonetu.

      Vymazat
  8. Na mne to působí moc negativně.
    Možná tomu nerozumím, ale četla jsem hodně o indigových dětech (jejichž aura je indigo-modrá), především od Doren Virrtue. Chlapec zde mluví o Saturnu, o škodlivosti slunce, ... a to co je pro nás nejdůležitější jsou sluneční paprsky ke zvýšení našich vibrací. (chemtrails- mimo jiné, zastiňování slunečního svitu). Budoucnost nebo-li katastrofa je jako by již dána, lidé by neměli myslet, ... Já si myslím, že si budoucnost tvoříme každým okamžikem, A když budeme zatím jen přežívat jako dosud, ale ve svých myslích si udržíme tu nejkrásnější vizi a hlavně lásku (která je bránou), máme možnost žít jiný krásný život. (bez popálenin, oslabení, atd.)
    Posílám vám všem lásku a světlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten průchod bolestnou zkušeností byl dán lidem už na počátku jejich osídlení na Zemi. Stvořitel věděl dopředu, jak se budeme chovat a jak vyvíjet, pokud se od Něho odvrátíme, a nebudeme ochotni s Ním sdílet vzájemné společenství. Jedině bolest a utrpení lidi volky nevolky opět spojí dohromady jako celek, který má šanci ke spojení a k návratu tam, odkud lidé na nehmotné úrovni pocházejí. Proto musí přijít katastrofy jako očista všeho, co jest. Kdo tomu porozuměl, kdo je s tím smířen, ten nemá důvod žít v neklidu a strachu. Ostatním je možné tyto fakta pomoci překonávat. Jen všelijací temnáři, zlí lidé, egoisti, ješitové, pyšní pávi, prostě všichni "negáči" mají smůlu smůlovatou ! Ti rozhodně neprojdou nikam, a následky toho, co přijde, budou prožívat nejhůře ze všech.

      Vymazat
  9. Velké díky za překlady.:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Je zajímavé, že ten klučina potvrzuje Zjevení sv.Jana. Tam se uvádí, že když čtvrtý anděl vylil svou nádobu na slunce, byla mu dána moc spalovat lidi svou výhní. Lidé že budou hynout nesmírným žárem, a budou proklínat Boha, který má moc nad takovými pohromami. Ale neobrátili se, aby mu vzdali čest. Aby jej přijali do svých srdcí i životů, a tím provedli změnu lidské společnosti k míru, přátelství a Lásce !

    OdpovědětVymazat
  11. Já nevím, na mě to celé působí hrozně negativně, až vyvolávající strach, prostě nevím. Lidé popálení, hladoví, plno mrtvých. Přitom v jiných rozhovorech s indigo dětmi, to zas nevyznívá tak špatně. Tak kdo z nich má pravdu, pokud jsou indigo všichni ti co daly rozhovor o budoucnosti, měly by se asi schodovat aspoň v těch základních informacích,ale zrovna tento kluk se tedy hodně od jiných indigo liší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je treba prestat se bat smrti,co se ma stat se stane a nikdo to nezmeni. Strachem jen zvysujeme hrube vibrace,ktere skodi Matce Zemi.

      Vymazat
    2. Pokud necháme haarpteroristy dále nebezpečně manipulovat klimatem a ochrannými vrstvami Země, tak se těch popálenin snadno dočkáte !

      Vymazat
    3. taky je možný že ten kluk je někým nastrčená loutka který řekli co má říkat
      možný je všechno takže doporučuji nenechávat si do hlavy zanášet negativní emoce a myšlenky
      ke komentáři o jedno výše je možné že klučina potvruje apokalypsu takže by to mohla být i katolická propaganda takže já to za bernou minci neberu
      ostatně o tom klukovi nikdo nic neví někde na netu se objeví článek nebo video a všichni to hned berou vážně nebudme ovce

      Vymazat
    4. Člověk se může bát nebo vyvíjet. Pokud mi někdo předkládá katastrofické scénáře, o můj duševní vývoj zjevně nestojí, proto beru tuhle předpověď s rezervou.

      Vymazat
    5. Anonymní30. října 2012 14:35:

      to vysvetlete lidem, ktere berou do hlavy vse co se kde piskne, uz v predchozich prekladech jsem napsal prispevek, ze toto je cele az zavadejici a mozna i nastrcene.

      Lidi ctou hrzuzne predpovedi a tim si vytvari v podvedomi strach a veri cim dal tim vice podobnym textum a nikdy se bat neprestanou. A proto rikam, ze treba premyslet racionalne a nekdo ma zajem na tom aby se lidi bali.

      Vymazat
  12. Tak toto vůbec nekoresponduje s tím, co se už delší dobu píše na netu (např. Melchizedek). Kdo má pravdu a kdo nás vodí za nos? Je 5 dimenze nesmysl? Dá se takto pokračovat dál? Domnívám se, že nikoliv. Pokud nepřijde zásah vyšších sil, končíme. Už teď se tu nedá žít, takže pokud by se měla situace ještě zhoršit, tak tu už vážně nemá smysl nadále přebývat. Jistota žádná, šarlatánů a podvodníků přehršle, na netu se to jimi jen hemží. každou chvíli se tvrdí něco jiného, prostě chaos a ten vyhovuje hlavně těm, které není radno jmenovat. Eveille

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesněji ... těch, jejichž jména nesmíme vyslovovat, a mají své ústřední doupě v Tel Avivu...

      Vymazat
  13. Všude píšou o krásné budoucnosti..ale takhle katastrofický scénář jsem ještě nečetl..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to nikdo nepopírá, že nebude krásná budoucnost. Než ale nastane, bude provedena očista Země od těch sra.ek, co jsme tu my lidé za ty tisíce let napáchali ! Že to zrovna vychází na nás, je prostě úděl světových dějin. Vojáků v zákopech 1. a 2.sv.války se taky nikdo neptal, zda hodlá položit život za budoucí generace a jejich lepší život !

      A za další : jak může špína vejít do světla ? Vy byste také strpěl nějakého špinavého zapáchajícího drzého všeho chtivého houmelesáka na svatebním veselí ?! Taky byste ho hnal svinským krokem o dům dál. Tak se moc nedivte, že očista bude důkladná a začasto zřejmě i destruktivní a bolestivá. Kdo to nevíte, tak utrpením jedněch se čistí kolektivní karma všech ostatních. To je jedno z velkých tajemství naší existence na Zemi ! Proto kdo má čisté svědomí, laskavé srdce a život bez úhony, ten se nemá čeho bát...

      Vymazat
    2. To odporuje ciste myslence a zavani to praktikami cirkve z minulosti. Ve jmenu cistoty a Boha budiz znicene vsechny zle, spinave a neprejici bytosti.

      Podle meho nazoru prava laska by se mela vztahovat i na to nejhnusnejsi co na svete existuje? Ne?

      I ten houmelesák mel takovy osud, ze se nim stal a pokud by se potacel kolem hostiny, dal bych mu napit a najist, at ma kousek radosti v zivote, ktery momentalne ma.

      Vymazat
  14. Ti, kteří přemýšlejí s pomocí televizoru, budou slepí a bude je snadné podvádět.cit.

    to platí i o těch . kteří používají informace jen z Netu !



    http://martinkolar.blog.idnes.cz/c/116620/Blizi-se-konec-sveta.html

    http://martinkolar.blog.idnes.cz/c/116759/Zvlastni-ukazy-na-Zemi-a-na-nebi.html

    také se mluví o výbuchu supernovy v naší blízkosti , ale netřeba se strachovat !





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S výbuchy supernov se to má tak : potenciálně nebezpečné jsou pro nás jen ty, které by mířily svým výtryskem(gamazábleskem)ze svého středu přímo na Zemi. Takže ta možnost je sice velmi velmi malá, ale vyloučit se zase úplně nedá. Přijímejte, co přichází v klidu a pokoji, a vizualizujte si budoucnost jen takovou, jakou chcete pro sebe a pro lidi obecně. To je způsob, jak měnit realitu !

      Vymazat
    2. Hlavně, že peskujete informace na TV a na internetu, a vzápětí vypálíte přehršel netových odkazů ! Víte, co je to pokrytec ? Tak si o tom něco naštudujte, ať máte o čem přemýšlet !

      Vymazat
  15. Díky za překlady a Orgonete Tobě za stránky :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Kristus přijde osobně a viditelně na nebesích. Přijde jako Pán pánů a Král králů. Podle Bible přijde tak jak odcházel a uvidí Ho každý člověk.

    Každý jasně pochopí, že On je Stvořitelem světa a Vladařem celého vesmíru. Nikdo nebude moci pochybovat, neboť Jeho příchod jako blesk ozáří celou oblohu od jednoho konce po druhý. Země se zachvěje a otevřou se hroby z kterých jako první vstane Boží věrný lid. Ježíš Kristus přijde a s ním i očekávané vzkříšení lidí k novému životu, či trestu.

    Zjevení 1,7 - Hle, přichází s oblaky a spatří ho každé oko, i ti, kdo jej probodli. Všechna pokolení země se pro něj rozpláčí. Ano, amen.

    Lukáš 17,24 - Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

    Marek 13,26 - Tehdy spatří Syna člověka, jak přichází v oblacích s velikou mocí a slávou.

    Matouš 24,26-27 - Řeknou-li vám: ‚Pohleďte, je na poušti!‘ nevycházejte; anebo: ‚Hle, je na tajném místě,‘ nevěřte. Příchod Syna člověka nastane jako blesk – rozzáří oblohu od východu až na západ.

    OdpovědětVymazat
  17. Pred pár dňami som to "videla" vnútorným zrakom - ano výbuch, moc biele ostré svetlo, nie guľaté, ale predlžené, trvalo to krátko. Vedela som že môj úľak je krátkodobý.
    :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Všude se mluví o několika dnech tmy, tady zase o záblesku. Možná, že si svoji realitu prožijeme každý podle svého scénáře. :-)
    Bylo mi ukázáno, že přijde světlo, ale nebylo to nic zničujícího, ale vypadalo to jako neustálý jas, jako když zavřete oči, díváte se do světla a vidíte světlo i ve tmě( zavřené oči). Pak mi bylo řečeno, že strach toto, ale zastaví.
    Jsme nekonečně žijící duchovní bytosti, je to zde jedna z našich zkušeností, nikdy nezmizíme, jen změníme realitu. Jestliže v nás cokoliv vyvolává strach, tak pryč od toho. Naše vnitřní vedení nás dovede přesně tam, kde máme být. :-) Liliana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Může jít i o tzv. fotonovou energii,neboli energii fotonového pásu...

      Vymazat
    2. Příchod Ježíšův bude skutečným historickým a duchovním překvapením pro mnohé lidi. Jak říkal jeden kazatel : střezte se Jeho příchodu, aby Vám byl požehnáním, a ne vaší zkázou !

      Vymazat
    3. Příchod Ježíšův bude skutečným historickým a duchovním překvapením pro mnohé lidi. Jak říkal jeden kazatel : střezte se Jeho příchodu, aby Vám byl požehnáním, a ne vaší zkázou !

      Vymazat
  19. Toho čo sa môže stať v najbliších mesiacoch je spusta.. Je toľko scénarov, toľko možností, že kadý si môžme vybrať podľa seba... Mne najviac vyhovuje že sa začala duchovná obnova, že sa zrýchľuje čas a následky rýchlo nasledujú príčiny, že vidím, že veci dokážu krásne fungovať aj napriek mediálne hrozivým informáciam, že bude len horšie... Naozaj? Moja skúsenosť korešponduje výhradne s tým o čo sa zaujímam, v čo verím, čo skúša a na čom sa podieľa moja myseľ. Doslova..
    Ak započujem správy o hroznej ekonomike, blížiacej a rastúcej biede a nezamestnanosti, mám pocit že je to z iného sveta... Neprestávam sa čudovať, ako fungujú návody od Inelie, ktoré uverejnil okrem iných aj Orgonet. Aj čo sa peňazí týka aj čo sa strachu týka..
    Nikdy by ma nenapadlo ako účinné sú a ako rýchlo sa dostaví efekt..
    Je jasné že v médiach nám len vymývajú hlavy a prestávame samy rozmýšľať..
    Smejem sa ako nás vláda oberá o naše práva a peniaze ale stále chodíme voliť, stále im dávame hlasy miesto toho aby sme sa konečne spojili a povedali im dosť a nedali im jediný hlas a ukázali ako si získali našu dôveru..

    Verím v krajšiu budúcnosť, verím v nadchádzajúce zmeny bez ohľadu na dátum a dobu.. Verím, že sme na ceste a pomaly ňou kráčame už niekoľko rokov.. Verím, že ľudia sa prebúdzajú, lebo jeden "osvietený" ťahá za sebou ďalších a tí sa túžia rozsvietiť tiež.. Myslím, že nastal domino efekt, ktorý bude trvať"dlho" z pohľadu (umelo zkrátenej a naprogramovanej) dĺky života jednotlivca ale z pohľadu vesmíru to bude len kratunka chvíľa..

    Všetky proroctvá, či už sú pravdivé či nie, nás aj tak nakoniec povedú k rozmýšľaniu a premene, všetko nad čím sa pozastavíme má pre nás nejaký zmysel a v niečom nám má pomôcť..

    Až čas ukáže čo je a nie je pravda ale mali yb sme ho väčšinu venovať samy sebe... Lebo zmenou svojho sveta sa začne postupne meniť aj vonkajší svet a dôjde k zmene..

    A či dôjde k nejakej kataklizmatickej udalosti? Je to pravdepodobné.. A čo bude následovať, to podľa mňa v tejto dobe nemôže vedieť ešte žiaden človek, žiadna bytosť, žiadna jasnozrivá osoba.. Myslím si, že sme v dobe kedy budúcnosť nie je jasná pre nikoho, lebo to je/bude na nás ľuďoch, na kolektíve kam sa pohneme.. Myslím, že k tomu momentu zlomu sa len blíži, ale neviem čoi to bude okamih alebo obdobie...

    Tak isto vnútorne cítim, že "sem môže zavítať" iné veľké teleso, ktoré môže byť spúšťačom niečoho veľkého, ale zákonitého a že v blízkosti slnka by mohlo dôjsť k nejakej reakcii, ktorá by znamenala nejaký silný druh žiarenia a kľudne aj následnej tmy pre Zem, ale ako "ojedinelý zákonitý úkaz". Možno tie lietadlá vytvarajúce clonu nad našimi hlavami, plnú jedov a ťakých kovov, to robia vo viere, že utlmia to žiarenie a následky toho chemického kokteilu sú pre nás "menej" smrteľné ako to žiarenie - to je čisto úvaha, nezakladajúca sa na ničom...

    Som presvedčená, že Slnko hraje v našich životoch jednu z najväčších rol, ovplyvňuje nás skutočne možno až na úrovni DNA / iba úvaha/ a na základe akéhosi planetárneho usporiadania sa môžme dostať do "nového" svetelného spektra, na ktoré si budeme musieť zvykať, naše telá sa prispôsobiť, ale že v DNA máme zakódované všetko potrebné..

    Ja cítim na slnku posledné dve letá zmenu vo vnímaní. Minulé leto to nebolo také drastické, ale toto leto som mala pocit, že keď som na priamom slnku, svoj pocit som zakaždým prirovnávala k mikrovlnke / aj keď neviem aké to je/... moje telo sa správa úplne inak ako predošlé roky, je to veľmi nepríjemný pocit tepla až dusna a nezáleí už ani na tom, či leto a horúčavy skončilo. Ten pocit sa dostaví vždy na priamom slnku aj keď je von chladno.. Ale čo to naozaj je, to sú opäť všetko dohady..

    Podstata akejkoľvek zmeny je vždy v nás, v každom samotnom a je na nás pre čo sa rozhodneme..

    Sorry za dlhý príspevok, odbiehajúci od témy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DÍKY ZA KRÁSNÝ PŘÍSPĚVEK, LÍBÍ SE MI. JSEM RÁDA TÉŽ ZA SLOVENŠTINU, SLOVÁKY MÁM RÁDA A MYSLÍM, ŽE STÁLE PATŘÍME K SOBĚ :DDD.

      Vymazat
    2. Také děkuji za krásná slova ve slovenštině, naprosto souhlasím. Je spousta informací a tak je třeba vybírat to, s čím člověk souzní a s čím ne. Přeji nám všem, abychom sobě a všem následujícím generacím vybrali svým naladěním na dobro krásnou budoucnost. Já osobně beru jako velkou čest, že jsem se mohl do této úžasné doby narodit. Libor

      Vymazat
    3. Nedávno bylo vědci potvrzeno, že existují tzv.paralelní vesmíry. To znamená, že existuje relativně nekonečná řada potencionálních budoucností minimálně každého z nás. Proto je dnes tak důležité, kam se vize lidí bude ve svých myšlenkách, slovech a činech ubírat. Jsme na rozcestí, a vybíráme kudy a kam půjdeme ! Proto vybírejte opatrně a uvážlivě - bude to volba na dalších několik tisíc a možná i daleko více let. Naší volbou dnes budeme odpovědní za budoucnost dalších generací lidí !

      Vymazat
    4. Buď začalo slunce více pálit (vysílat silnější, mocnější záření), nebo se mírné pásmo posunulo blíže "k tropům" díky novému naklonění zemské osy. Zachytil jsem i diskuse, zda Země změnila svou oběžnou polohu blíže ke slunci.

      Vymazat
  20. http://www.csfd.cz/film/247339-kniha-preziti/

    Hlavně se tolik nestrachujte a buďte v pohodě. Jednejte tak jak cítíte a nenechte se oblbnout všelijakými články, které se píšou. Pokud něco opravdu nastane, můžem se jen nějak připravit, ale příjmout to musíme ať se stane cokoli ;) Mrkněte na ten filmek v odkazu ;) Hezký den, Tauri

    OdpovědětVymazat
  21. Ďakujem za informácie, ktoré mi otvárajú oči a pôsobia veľmi ukľudňujúco

    OdpovědětVymazat
  22. Ten 48. bod mi nějak nesedí:
    Кремний войдёт в тело человека. Из тела будет выходить кровь и клетки (перевод).

    Křemík vstoupí do těla člověka. Z těla bude vypuštěna krev a krvinky.

    To by mi dávalo větší smysl, nebo ne??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jo. To pak budeme mít těla něco jako roboti na bázi křemíkové technologie ? Něco jako jsou Borgové v seriálu Vesmírná loď Enterprise nebo předpovězená kybernetická civilizace Animus ?

      Vymazat
  23. Zajmave ale ja nemam v umyslu v brzke dobe zemrit,takze to beru jako kulturni vlozku nasich sousedu (SSSR),a jak vsichni jiste vime oni radi podvadi a prehaneji,na to mvideu tam ty deti me teda urcite nepresvedcili ,je to prilis klise,rusky rozumim docela dobre,ale cele to je nejake cilene a drasticke,ja verim ze prijde zmena ale ne tato co tu povidaj ty deticky.Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom, kdy zemřete, tak zcela nerozhodujete sám ! To už byste jako dospělý mohl chápat ! Pokud byste to totiž věděl dopředu, pak by ta hra zvaná život postrádala smysl !

      Vymazat
  24. potěšující Borisek z Marsu, ten to s námi zas tak zle nemyslí: http://www.youtube.com/watch?v=MbNAxQvE_cw&feature=relmfu

    dan.

    OdpovědětVymazat
  25. Také si myslím, že text je poněkud přehánějící. Je to psaný projev na Netu, nelze se čemu divit. Tady aby zase jeden přizval na pomoc kyvadlo ke každé větě.
    Je důkaz, že je to skutečně autentické, že toto Šaša řekl? Anebo někdo, kdo to dal na Net, to ovlivnil?
    Také se mi zdál sen, již před nějakou dobou, že jsem byl venku v zimě na procházce a zablesklo se slunce. Ale lidé kolem se bavili a byli šťastní. Mé pocity byly také pozitivní...
    Takže se toho nebojím, strach není dobrým rádcem. Myslím, že ten kdo je v srdci dobrým člověkem, se ani bát nemusí.

    http://www.znamenicasu.cz/vyzva-k-bozimu-lidu-studujte-prorocka-pisma/
    http://www.znamenicasu.cz/blizi-se-doba-kdy-buh-zatrese-zemi/

    Izaiáš 26,20 - Vejdi, můj lide, do svých pokojů, zavři za sebou dveře. Schovej se na malou chviličku, než přejde jeho hněv. Hle – Hospodin opouští svůj příbytek, aby ztrestal viny obyvatel země. Země odkryje na ní prolitou krev, přestane přikrývat své zabité.

    Žalm 46,2-3 - Bůh je naše útočiště i síla, pomoc v úzkostech stále přítomná. Proto se nebudeme bát, i kdyby se země propadla a hory hroutily se do moře, i kdyby řvaly jeho bouřlivé vlny a hory se bořily pod jeho náporem!

    OdpovědětVymazat
  26. s tim starunem udelal chybu nase planeta je Zeme o tu pujde na saturn se teleporujou otroci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tím, že saturn je kolébka zla souhlasí i přednáška davida Icke http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_954559&feature=iv&src_vid=wz065iqSjPs&v=SWqccrYX7WI.

      L.

      Vymazat
  27. Choďte už do kelu s trestajúcim BOHOM.
    Orgonet je to na grc...,

    OdpovědětVymazat
  28. Všichni anonymové tu zůstanou s sežerou je reptyliáni- protože se bojí podepsat :)

    OdpovědětVymazat
  29. myslim ze vetsina nas to uz davno vi, buh je kazdej z nas a je zodpovednej za veci ktery tvori.
    pokud si myslite ze existuje nekdo nad vama jste jen nohsledi

    staci se zamyslet a je jasno, ze?

    OdpovědětVymazat
  30. EH JEH EIJN...METATRON

    OdpovědětVymazat
  31. Strach a A chříchy na pachané na té to planetě si nosí na zádech každý člověk sám ..
    Ale věřím odpuštěni v našich dušich ..Pak je třeba si toho vážit!
    A poděkovat bytí které nám dalo tu možnost si to uvědomit.
    Já věřim v dobro .. Jen žijem v dualitě .. Tak se nám to trošku michá
    před očima .Ale ten kdo chce vidět pravdu jí prostě uvidí ..
    Nestydět se ale naopak se projevit v světu tak aby to každý jednoduše pochopil.
    Všichni ten potencial máme. Love a sílu a radost ,úsměv na rtech Zemi :)
    Gabriela

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.