23. března 2016

Stereotypní mediální dramatické fotky z dějiště výbuchu v Bruselu

Stereotypní mediální dramatické fotky z dějiště výbuchu v Bruselu
Orgonet
23. 3. 2016

Jak už někdo do komentářů poznamenal, všechny oficiální fotky z výbuchů v Belgii, zveřejněné v oficiálních masmédiiích, jsou jakoby stereotypní, stejné jako při všech předchozích podobných událostech, lidé jakoby nezúčastnění ...

Jak by ne, když to všechno je divadlo, pro které jsou najati (velmi amatérští) herci... A proč vymýšlet nové režie, když ty staré jsou tak osvědčené, věří tomu v podstatě celý svět...

Nezpochybňují, že při těchto zfalšovaných atentátech pod taktovkou CIA/MOSSAD byli skuteční mrtví a ranění, kteří k tomu přišli naprosto nevinně, a cítím s nimi, samozřejmě. Pokud jsou nějací takoví i na níže uvedených fotkách, pak se hluboce omlouvám, není rozhodně mým úmyslem zlehčovat jejich utrpení...

Myslím, že některé z lidí, kteří byli skutečně zraněni, je možno vidět na tomto neoficiálním videu natočeném na mobil neznámým Belgičanem: http://www.liveleak.com/c/rikhere To jsou podle mě lidi, které to opravdu bolí.




Takže, přináším tu nějaké médii protřelé fotky z Bruselu, aranžované dle osvědčených předešlých scénářů.  Přidávám k nim prostý komentář, to, co mi zrovna šlo hlavou.. (Počítám s tím, že mi budou "citliví" čtenáři spílat za "necitlivost" (:-))))

Pokud byste se dali unést dramatem a zapomněli, že hlavní roli na níže uvedených fotkách hrají amatérští krizoví herci a profesionální krizové agentury, pak aspoň nahlédněte na článek z dailymail o dosud největším, ba gigantickém protiteroristickém cvičení v Evropě, které proběhlo 29. února 2016 v Londýně, a zúčastnilo se ho 2000 krizových herců:  "Mrtvá těla jsou rozptýlena po 7 vagónech metra, na které spadl  věžový dům, v největším evropském cvičení na teroristický útok v metru", tam uvidíte, jak se takové fotky dělají....http://www.dailymail.co.uk/news/article-3469066/Dead-bodies-strewn-tube-trains-tower-block-collapses-station-emergency-services-carry-drill-Europe-s-biggest-disaster-response.html ... velmi poučné, já to někdy přeložím....



Stereotypní fotografie z událostí "pod falešnou vlajkou" v Bruselu, zaměnitelné s mnoha fotografiemi z podobných událostí předešlých (a ostatně taky médii zaměňované.)



Tady leží evidentně těžce raněný, možná umírající, v roztrhaném oděvu, vztahuje k nim srdceryvně ruce, a oni se klidně líbají... to by každý nedokázal.



Krizový herec "s utrženou končetinou", zcela v pohodě si kontroluje na hodinkách čas.  Tady média, která skoro všechna tuto fotku zveřejnila, kupodivu prokazují naprostou "neohleduplnost", i když jindy se zaklínají svou ohleduplností, když nechtějí ukázat něco, co by měla ukazovat. Zde naopak ukazují i tvář i drastické zranění. (Něco těm lidem musíme ukázat, aby tomu věřili a báli se...)

Update Orgonet 29. 3. 2016: K této a následující fotce, na nichž je známý basketbalista Sebastien Bellin, více zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2016/03/zraneny-basketbalista-sebastien-bellin.html


Tady taky leží "těžce zraněný" bez končetiny, kolemjdoucí muž s aktovkou je však zcela netečný (má asi ve scénáři jinou roli).


 Obligátní  přikrývky na ramenou "evakuovaných" mají asi vzbuzovat dojem,  že lidi přišli při výbuchu o oděv nebo co. Každopádně to vypadá to na fotce efektně.


Krizové herečky představující šokované letušky. Ale ten za nimi v červené bundě a bejsbolici kazí dojem - jako vždycky se v "truchlivém průvodu evakuovaných" nějaký blbec směje. 


Krizové herečky představující (ne příliš) šokované letušky.


Proč vždycky vytáhnou zraněné na chodník těsně před budovu, kde se to stalo, a tam je ostentativně ošetřují (viz Paříž, San Bernardino, atd.)? Má to asi znamenat, že zranění utíkali do bezpečí, a dolezli/doběhli přesně před dveře budovy a tam zkolabovali a dál nemohli? (Kdyby se fotogenicky ovestovaní záchranáři/dobrovolníci z řad krizových herců k nim starostlivě skláněli uvnitř, nevznikla by tak srdcervoucí fotka pro média.) 


Opět: zraněný zřejmě z posledních sil vyběhl/vyplazil se ven a lehl si hned před budovou. Buď tam zkolaboval, nebo věděl, že mu tam už nic nehrozí/že je na svém místě pro akci. - Já kdybych odtud utíkal a ještě aspoň trošičku mohl, tak bych si hned před vchod nelehal. Snažil bych se zalézt aspoň někam do dveří.


Nezbytná dramatická scéna: asi dvacet lidí v různobarevných vestách různých bezpečnostních organizací nakládá jednoho "raněného" (musejí taky fotkou vykázat činnost, že tam byli).


Oblíbená dramatická scéna vzájemného objímání a utěšování (zde letušek, jsme přece na letišti). Jinak tam v pozadí lidi posedávají docela v pohodě, ani nikam neutíkají...


Tahle paní vypadá celkem dost trpící, proč ji hned nenaložili? Proč ji tam střeží ten ozbrojenec, místo co by pomohl? Protože potřebovali pro efekt fotku opuštěné raněné. 


Tohle je zřejmě ten samý s utrženou nohou, co si výše kontroluje hodinky. Pořád má dost sil, aby se rozhlížel kolem, kdy už ho se s ním něco bude dít. Kolem něj opět nezúčastněně přechází ženská osoba.


Tihle dva pánové jsou svědkové pro oficiální historku. Když si počkáme, tak se ukáží i na jiných fotkách, jsou to vhodné typy pro krizové herectví.



Záchranář dobrovolník (herec) podává kyslík. Zase ta zraněná paní sedí taky na chodníku těsně před vchodem, dál už taky nemohla... Je hezké, že jí poskytli papírové kapesníčky a vodu, neví se jak dlouho tam bude muset čučet, že...


Tahle už tu byla (výše), je vidět že tam měli připravené na rozdání TEKUTINY (je v těch flaškách doufám voda), tak to už jsou u bodu 4 dle protišokového pravidla 5T, jak si pamatuji z branné výchovy v dětství (Teplo, Ticho, Tišení bolesti, Tekutiny a Transport)


 Scéna starostlivého ošetřování před vchodem z jiného pohledu..


Ty se máš tady takhle válet, jo? Nemáš dělat něco jinýho? Tady pán se tu dře s mrtvolou, a já tady nemůžu na všechno dohlížet...


Výbuch zničil v hale letiště všechno, zejména polystyrénové desky ze stropu (tam byly ty nálože). 


Lidé opouštějí místo výbuchu. Krizovým hercům doporučované zakrývání obličeje pro vyjádření pohnutí. Krvavé skvrny na oděvu vzbuzují pozornost kolemstojících nazasvěcených osob.. 


Ovestovaní profesionálové (herci) někam postrkují zmatené přeživší (herce, možná i neherce).


Zmatek po výbuchu. Kde jsou ty mrtvoly bez nohou a bez hlav, jak vyprávěli očividní (oficiální) svědkové? Jak je tak rychle odklidili, kdo a kam?


Oblíbená scéna: lidé (krizoví herci) spořádaně opouštějí místo výbuchu. (Chybí jen záběr na organizujícího policistu.) Netváří se nijak šokovaně, jen to přejdou, aby to měli odbyté. A jako vždycky se našel někdo, kdo se blbě zasmál...


Některá média utrženou končetinu krizového herce "rozmazala", díky vám za ohleduplnost...


Další davová scéna ošetřování před vchodem.  


Oblíbená nezbytná scéna: záchranáři spěchají s raněným/mrtvolou na vozíku.


Nesmí chybět žena, která telefonuje. Proč třeba taky nepomůže krizové kolegyni, která by si jak se zdá ráda lehla (a přikryla se třeba tou šálou, co má kolegyně navíc, když má orvaný oděv, a taky jí maskéři namočili hlavu do něčeho hnusného).


(Není ta předchozí telefonistka náhodou podobná té herečce, co už byla vyfotografována plačící a telefonující už na třech různých událostech? Trochu jo. "Oni" si základní tým herců opravdu s sebou vozí z daleka.. jednak by nově najaté místní museli všechno učit, a jednak by je určitě někdo poznal))

Zato o chlapa bez vlasů je pečováno vzorně: muž v šoku, potřebující lidské teplo a termickou fólii, v péči tří herců záchranářů. Jeho tvář je sice posmutnělá, ale uvolněná, žádná bolestná křeč: velká bolest to snad nebude... 




P. S. 

Srovnejte s mediálními fotografiemi z masové střelby v San Bernardinu, Kalifornie: tam ještě udělali tu chybu, že fotek pustili moc. Pak se snadno našli herci. Tentokrát v Bruselu je mediálních fotek velmi omezeně.
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/12/dalsi-inscenovany-utok-v-usa-nudici-se.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/12/kompars-opoustejici-prostor-strelby-v.html
zejména článek http://orgo-net.blogspot.cz/2015/12/falesna-zpravodajstvi-krizove-herectvi.html
a další - viz štítky San Bernardino a Krizoví herci pod článkem.

Podobný článek s dalšími fotkami krizových herců anglicky: http://www.themoderngnostic.com/?p=77405

50 komentářů:


  1. Tahle paní vypadá celkem dost trpící, proč ji hned nenaložili? Proč ji tam střeží ten ozbrojenec, místo co by pomohl?

    Pokud je to reál, ozbrojenec tam není od ošetřování. Může hrozit, že se objeví nějaká druhá či třetí vlna, a někdo se třeba pokusí postřílet policajty se zdravotníkama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha ha ha. On by tomu tak asi zabránil.

      Vymazat
  2. Je dobrej pocit vědět, že někdo v naší zemi zná tenhle úhel pohledu - že to jsou všecko vymyšlený frašky. Díky ti za to orgonete.

    Nechci zpochybňovat skutečný zranění a je mi líto lidí, který se naskytli ve špatnej čas na špatnym místě. Snad jich nebylo tolik.

    Den útoku taky neni zrovna náhoda, tady je info pro ty, který by to mohlo zajímat:
    "As some of you may know, March 22. holds a special significance for Skull & Bones and certain other parts of the globalist elite. They unveiled the Georgia Guidestones on that date, they signed the Obamacare Act -- and on 3/22 2013, Obama attended a ceremony in the church in Israel said to be built on the spot where Jesus was born. Just to name a few of the events.

    "The date is even in the Skull & Bones logo, in the form of the number 322. (A Biblical reference too, as well as a reference to the 22nd year in the third millennium, aka 2023, when they plan to implement their NWO "thousand year kingdom".)

    OdpovědětVymazat
  3. Jen k tomu šokovému pravidlu. Tekutina v 5T pravidlu znamená žádná tekutina!! Tak nám to alespoň tvrdí na školení. Asi to záchranáři neví. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, já věděl, že za tu dobu je něco určitě jinak.
      Vlastně, taky nás učili: když je podezření na vnitřní zranění, nepodávat tekutiny. Jenom ovlažit rty. Asi se jen ovlažujou.

      Vymazat
  4. Vypada to, ze v Bruselu potrebovali udelat na letisti novy strop, tak sfoukly dve mouchy jednou ranou...:-))) Neco jako rekonstrukce u dvojcat....tak je radeji shodili. Jen jsem cekala netrpelive na tyto zabery, abych se presvedcila, co to bylo zas za saskarnu...:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Díky Orgonet! Ono už minule fotky a videa medií z místa činu jsou pro mě podivné a dnešní dokumentací s popisky jsi mě dokonale rozesmál. Je to tak! Prostě i laikovi tam "něco" nemůže sedět! Ve videu - v i před halou sedí/leží tiše zranění, osamoceni a kolem chodí lidé nevšímavě- žádná panika :-D ano, přinejmenším je to podivné, žádný zmatek, chaos, strach,křik, jak lidí kolemjdoucích, tak zraněných i záchranářů- žádný kalup, prostě vše andante :-) Zranění jsou tiše na svých místech, nenaříkají, z výrazu jejich tváří žádná bolest,vyděšení, šok,zmatek, ale v obličeji výraz "čekání na lavičce-sej čáás" :-)
    Mezitím stále se "honí" policejními manévry vlastně titíž agresoři z Paříže, vlastně by se dalo říci, že organizovaná buňka teroristů v Evropě čítá tři muže a jejich dva kámoše, co jezdí volně po městech a dávají dělobuchy do odpadkových košů...nebo se mýlím? To jsme už tak otupělí, lidé? Scény v přímém přenosu až do našich obýváků, vylévání strachu, úzkosti a děsu na naši plovačku před sedačkou...
    Pohodové svátky, klid a mír v duších,přeji.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/398499-boston-pariz-brusel-mlady-american-byl-u-tri-teroristickych-utoku.html ► mladý američan byl všude...a byl vždy popálen, jak to jen dělá? Lidem se to taky nezná :-)) viz diskuze:

    David Hanák, Prostějov
    Středa, 23. března 2016, 15:50:14 | Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +6

    Mladík se náhodou ocitl u tří teroristických útoků - v Bostonu, v Paříži a v Bruselu.
    -------------------
    Jasne, uplne cirou nahodou. Takova nahoda v matematicke podobe by byla vyjadrena pomerem 1:1 000 000 000 000.
    Na takove nahody neverim
    Aby to nebyl najaty typek, ktery predem vi, kam ma jet, akorat tentokrat stal moc blizko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě čumil, či kamarád kamaráda, který je zainteresován...

      Vymazat
  7. Vidím stejné rozpory, jako Orgonet. Nevím, co bych dodala. Snad jen..je zvláštní, že když se dívám na "oficiální" fotky a záběry, připadám si jako naprostý cynik, dokáži se na ty materiály dívat a se mnou nic. Kupodivu, pustila jsem si video dříve, než jsem přečetla článek (že jde o anonymní záběry belgičana) a já se nejsem schoná dodívat do konce, jsem otřesená. Vypínám to. Myslím, že ten šestý smysl(intuice) funguje dobře, aby poodhalil fake a skutečnost.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. http://tn.nova.cz/clanek/zje-to-jeho-treti-teroristicky-utok-rekl-chad-wells.html- klučina, který přežil všechny 3 útoky. Divné , ne? Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky mě to zarazilo a napadlo mě, že musí mít s útoky něco společného, když byl u všech třech útoků a nebo nás zase pěkně oblbují. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo takto uvažuje.

      Vymazat
  9. zrovna u ty "utrzeny hohy" je to krasne videt, na zemi relativne mala kaluz krve, ale kalhoty se kupodivu nenasálky a kurna nebyla by ta kaluz vetsi kdyby ta noha byla opravdu odtrzena ?

    OdpovědětVymazat
  10. Treba troska ubrat, nie vsetko co Vas napadne je pravda... Niektori ludia z fotiek uz boli identifikovany http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/387756-tvare-obeti-letuska-a-basketbalista/

    OdpovědětVymazat
  11. Komentáře k fotkám mě nepřesvědčily...vše lze vysvětlit i jinak. Důvody, proč se lidi chovají zrovna tak nebo onak jsou různé a často je ani plně nechápeme. Nevěřím, že by se takovéto "divadlo" podařilo bez větších problémů narežírovat...a ten "s hodinkama" je belgický basketbalista, kterého poznali jeho kolegové z Prostějova...

    OdpovědětVymazat
  12. Trochu bližšího pohledu na muže s "utrženou končetinou".
    Podívejte se na rozměr dlažby, která se dá odhadnout z velikosti boty stojícího muže poblíž, která se tváří kolmě na ní a pata je na jejím okraji.Odhad velikost 30cm , takže rozměr dlažby je asi 60x60cm./takový standart/A nyní se podívejte odkud a kam sahají nohy muže na zemi a jaká je asi vzdálenost.Už jsem přesvědčil nevěřicích...????Inside job.

    OdpovědětVymazat
  13. Fakt by bylo lepší, kdyby to bylo jen naaranžované, ale dost o tom pochybuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam tak 20-30% skutečnosti a zbytek 70-80% fake, false flag a tak pořád dokola. Z BUBLINKY POTŘEBOVALI NAFOUKNOUT MEGABUBLINU, která kdekoho spolehlivě vyděsí, protože je to tak celkem dobře naaranžované. Prostě ti hajzli chtějí více vojáků a policie do ulic, aby to tu vypadlo už jako v jůesej podle Agendy 21 !

      Vymazat
    2. Už se stalo ! Ti naši političtí hajzli o "Bruselu" museli něco dopředu vědět, protože by se nestalo to, že hned po něm poslanci schválili zákony, které umožňují polici, vojsku a dalším represivním složkám kontrolovat a zatýkat tzv.podezřelé lidi (tzn.lidi, kteří se jim z nějakého důvodu zdají být podezřelí, chování, mluvení, gesta apod.). Podobně smějí zabavovat tzv.podezřelé věci. Jak je vidět, máme zřejmě už propojenou naši Agendu s americkou Agendou 21 !

      Vymazat
  14. Co tím tady chce autor říct? Jako že se nic neděje a je to jenom divadlo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě se děje moc, a důležitého,zásadního, leč utajeného před lidmi a jim je předhozena tato scéna strachu a bezmoci,aby nahlodala jejich mysl, ochromila mozek a odklonila ne/vědomí lidí jinam. Zaměstnala jejich mozky strachem o sebe, o rodinu o budoucnost, aby se stali lehce manipulativními kratochvílím našich mocných. Jak zformuješ stádo ovcí? Vypustíš vlka v blízkosti.

      Vymazat
    2. Hej ma bujnu fantaziu

      Vymazat
    3. Ale děje , někdo totiž chce odvést pozornost od toho, že se lidé konečně po 10.000 letech mohou osvobodit z tyranie, proto vymýšlejí tyhle umělé problémy , s válečnými konflikty , migrační vlnou, straší nás epidemiemi, viry , ..atd atd ..., pokud jim věnujete pozornost a reagujete na jejich zprávy, a akce negativně...nikdy se neosvobodíte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
  15. ... a určitě by se nikdo z těch stovek herců nikde nikomu nesvěřil, nikde by nic neuniklo, nikdo by nic neřekl. Chápu rozumnou dávku paranoie, protože svět okolo skutečně nefunguje tak, jak si většina lidí myslí, ale tohle je přitažené za vlasy. Místo zavádějících popisků (viz muž s "trženou nohou" - vždyť nic utrženého nemá) raději dejte vysvětlení, udělejte jasný popis, který přinese informace. Zkrátka podpořte a odůvodněte fakty to, co tu tvrdíte. Připouštím, že úsměvy některých lidí na fotkách skutečně vnášejí určitou nevěrohodnost. Ale odmítám (zatím) brát vážně pohádku o tom, jak na letišti s tisíci lidmi hraje nějaký kompars divadlo o bombě. Ono je totiž podstatně levnější, neprůstřelnější a funkčnější (když už je to tak nutné), tu bombu v takovém místě skutečně odpálit a pracovat už s výsledkem, protože s obětmi operace se počítá, nevěřím tomu, že by tajným službám, nebo komukoliv, kdo by tohle potřeboval zinscenovat, záleželo na obětech a najímal raději kompars.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti herci vázáni mlčenlivostí, taky za to dostanou držhubné, a dobře vědí, že není v jejich zájmu mluvit, neb by mohli být nenápadně zlikvidováni. A i kdyby se někdo někde chtěl pochlubit, nebo vážně zveřejnil kdekoli cokoli, nikdo mu to nebude věřit, budou ho považovat za blázna, svět to bude naprosto ignorovat, tak jako dosud ignoruje všechny seriózní whistleblowery, mezi nimi i renomované vědce(viz očkování, kde je těch vnitřních odhalitelů asi nejvíc). Když tak je režim nenápadně zlikviduje fyzicky, nebo společensky, a dál se vše točí po staru v zájmu elitních vrstev.
      Stejně tak jako tomu nevěříte vy, tak tomu nevěří skoro nikdo na světě, a s tím "oni" počítají a mohou si být naprosto jisti.

      Vymazat
    2. Těch lidí je moc a držhubné je neučinné. Zamyslete se nad tím vážně co by vám museli zaplatit za účast na masové vraždě aha von vlastně nikdo nezemřel. Svěřit se může třeba bulváru ten uveřejní každou pitomost stejně jako tady. A tohle je zpráva která taková media prodává a čte je hodně lidí nejspíš včetně vás a všichni by to přešli a nechtěli o tom vědět něco víc. Stovky komparzistů kde se najímá takový množství lidí? Hmm je řešení a taky by to mohlo sloužit jako ověřitelný důkaz.ne jen že si ve své senilitě myslíte že všichni vám jdou po krku.Jo a ještě poznámka k očkování když je tak nebezpečný údajně způsobuje autismus jak to že nežijem ve světě plným mentálů. Když jdu po ulici tak nevidím mentály. A všichni byli očkováni. Vy taky. Víte že skupina podobně zaměřených lidí jako vy zaplatila klinycký výzkum tohoto nebezpečí. Víte jaký byl výsledek? To co říká ten nenáviděný mainstream očkování není nebezpečné. Tak honem dejte se do cenzury.Víte jak na to.

      Vymazat
    3. nooo nad tím jsem přemýšlel taky, chvíli, ale pak mě zaujal jeden fakt- komparz je z celého světa. Viz http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/398531-svedectvi-z-bruselu-bomba-si-nevybira-zaseva-smrt-bez-ohledu-na-narodnost-a-nabozenstvi.html Pokud dám rodince s malými dětmi(nic nechápajícími) 10tisíc doláčů a oni pak odjedou do svých And, nebudou se sousedům chlubit, jak zbohatli...jak píše Orgonet.
      PS z tisku: Naděje, že pohřešovaná matka tří dětí žije, ve středu kolem 15. hodiny definitivně skončila. Mladá žena marockého původu zemřela přímo v je...
      A teď jsem chtěl přidat zprávu z totožného tisku(Novinky.cz) ze včera, kdy byl popis rodinky z Peru, z letiště, kdy byla zabita peruánská matka tří malých dětí- zpráva zmizela....????!!! ale objevila se z metra marocká matka tří dětí► hlava mi to nebere,ale to je jedno....mystikovat je povoleno.

      Vymazat
    4. Já vám rozumím, ale nezlobte se na mě, kdybych měl možnost v něčem takovém hrát a zároveň bych věděl, že mě to svazuje mlčenlivostí nebo dokonce rizikem mé likvidace, tak bych musel být buď blázen, abych se do něčeho takového namočil a nebo by za to museli platit tak neuvěřitelně královsky, že by to zlomilo i svědomí tolika lidí, kteří moc dobře věděli, že hrají se světem falešnou hru. Oni musí vědět, co dělají. Takhle to prostě nefunguje. Neříkám, že tam bylo všechno v pořádku, je tam řada hodně podivných věcí, které vzbuzují otázky.

      Vymazat
    5. Zbygniew Brzezinsky to jasně odhaloval v jednom rozhovoru, že čím cia a nsa budou provádět absurdnější a cyničtější kousky, tím více tomu budou normální lidi odmítat věřit, že se to vůbec může stát, a že existují tak deviantní choré mozky, které to všechno vymyslí a provedou. Ne nadarmo platí jedno staré pravidlo, že pod svícnem je největší tma...

      Vymazat
    6. Dříve měla ČTK archiv, tam se počkalo, až bude příležitos udat fotku, autor neznámý, autorské práva žádné, jen foto archiv. A zachycené osoby měly smůlu. Dnes je to to samé "ilustrační snímek" jen se to jinak jmenuje. A pak je na novinářích, kolik = pravda, kolik je "Jako umění", a co se vleze do cenzury. Samozřejmě při povodni se turistika zakáže, vstup není možný, i kdyby tam byl někdo známý. A voda se dá natočit všude, a kolikrát v ní plave ledaco. A oheň třeba autobusu - když dopravní společnost (oběti katastrofy, nehody) nechce, tak se dá ilustrační foto. Opravdu herci nemuseli být na správném místě ve správný čas a při konkrétní události, takže nezbývá, než vzít honorář a mlčet.

      Vymazat
  16. ...Ten bezbožník přijde jako satanův nástroj a vyzbrojen satanskou mocí bude předvádět všelijaké triky a zázraky...
    Jde o to, kdo čemu uvěří, kdo kam patří. Chce to jistě vyšetření, ale to přijde, hned jak ta klaka v čele s králem hrdlořezů bude odstavena...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to: Jiří Fencl

      ten bezbožník už je tu na Zemi velmi velmi dlouho. To jsou ti lidé, kteří se ku svému prospěchu neštítí učinit cokoliv. Jsou to ti, co se dostali k velké moci. Ti všichni jsou ty satanovi nástroje. Syn zatracení(bezbožník) však má ve své bezbožnosti trumfovat. A pak je prorokován konec "všech těch věcí". Pokud máte pocit, že větší zvěrstva, která někteří ti lidé páchají na lidech, na dětech a národech už nejsou ani možná, pak vězte, že jste těsně před slíbeným koncem.

      dan.

      Vymazat
    2. Jojo do té doby jen samé lhaní, zaříkávání, mámení a šamanský iluzionismus.

      Vymazat
    3. Než přijde konec, musí ještě být satanael prohlášen králem světa, a svět obrátit k naprosté bezbožnosti a ustavičnému rouhání.Je to nyní doba, kdy se každý sám za sebe bude stavět na jednu či druhou odpornou stranu. Ještě také nenastalo poslední soužení lidstva. Všechny ty pohromy ze Zjevení sv.Jana ještě přijdou. To budou lidi teprve mrkat na drát, až zažijí vylití Božího hněvu na Zemi. Nikdo se však před Ním neschová, ani Mu neuteče. Lidi budou proklínat hodinu, kdy se narodili, taková muka a pohromy je budou sužovat.

      Vymazat
  17. mini otázka: zahynul pri niektorom "teroristickom útoku" už aj dáky politik?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ano, v běžných médiích se to nedovíte. Informační embargo má také své výhody, ale ne pro nás.

      Vymazat
    2. že ma to vôbec prekvapuje...veď ovce tiež nemusia vedieť či sa Zem otáča...

      Vymazat
  18. Niekto si od vás prepožičial článok a ani nehodlal niečo zmeniť,alebo je to naopak :-) http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/4097-tyto-dukazy-vas-presvedci-ze-bruselske-utoky-jsou-opet-umele-vytvorene-tajnymi-sluzbami-k-vyvolani-strachu

    OdpovědětVymazat
  19. Niekto si prepožičial váš článok úplne od slova do slova,alebo je to naopak.
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/4097-tyto-dukazy-vas-presvedci-ze-bruselske-utoky-jsou-opet-umele-vytvorene-tajnymi-sluzbami-k-vyvolani-strachu

    OdpovědětVymazat
  20. Nesmí chybět uprchlická herecká celebrita... https://www.youtube.com/watch?v=gxbYJ-SotWA

    OdpovědětVymazat
  21. https://mobile.twitter.com/cedricgarrofe/status/712204003220787204

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Orgo,

    pravidelně tě čtu již po mnoho let. Některé články přijmu, jiné přejdu, což je v pořádkuz.
    Již nevím, čemu věřit a čemu ne, nicméně zabýváme se až příliš tím, čím právě chtějí a mezi tím se děje... A tomu bychom se měli asi vyvarovat.
    Jen k těm hercům zasílám odkaz, kde je jako důkaz to, že všichni herci asi nebyli...

    http://www.orliprostejov.cz/index.php?novinka=1993

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, a v tomto článku je zase důkaz, že konkrétně basketbalista Bellin vůbec zraněn nebyl, že se jen propůjčil pro hoax,a nechal si naaranžovat zranění nohy. I zde na Orgonetzu někdo výše napsal, že porovnal délku jeho nohou atd. atd. a že tak dlouhé nohy je jasný nesmysl, nohy jsou "nastaveny" (:-)))
      http://nodisinfo.com/53985-2/

      Ale zranění tam samozřejmě byli, jak ukazuje video v začátku článku, jenomže ty pravé zraněné neukázali. Ukázali jenom ty namaskované. Ani jsme nějak neviděli žádné z těch údajných mrtvol, asi jsou média příliš ohleduplná nebo je to hoax.

      Vymazat
    2. Basketball player Sebastian Bellin is supposed to be injured. He isn’t. His injuries, too, have been staged:

      Bellin is participating in the pro-Zionist hoax. This surname is a derivative of Bellinsky, a Jewish name. Clearly, this has been staged, complete with activated charcoal, scissors actions against the pants, and blobs or pools of fake blood.

      Vymazat
  23. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zacina-brutalni-islamizace-Evropy-Podle-planu-pripraveneho-v-Bruselu-Martin-Koller-jej-odkryva-i-s-podrobnostmi-428035

    OdpovědětVymazat
  24. Jarda- ten chlapik na poslednim obrazku ma termo deku mame to v praci taky jenze mu ji nekdo dal obracene vlastne ho ted chladej :) je to bordel

    OdpovědětVymazat
  25. No a tak mi řekněte, co teď s takovým známým sportovcem budou dělat, pokud by to byl podvod??

    OdpovědětVymazat
  26. Komparzisti ? Čo keď sú to ľudia, ktorí majú niečo na triku ? Mohli im za to skrátiť trest... BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani to se vyloučit nedá. Elitáři sáhnou ke každé špíně, která jim pomůže prodloužit vládu jejich deprivantního matrixu. Budou bojovat o moc nad světem až do úplného konce. I proti Bohu povstanou, až zjistí (možná to už i ví), že jim jejich moc ve světě ukončí a zruší navěky.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.