14. března 2016

Na svobodozednářského vůdce Donalda Trumpa zaútočil homosexuální milenec „teroristického přítele“ Hillary Clintonové

Na svobodozednářského vůdce Donalda Trumpa zaútočil homosexuální milenec „teroristického přítele“ Hillary Clintonové

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2012.htm
March 13, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Nová „akční poznámka“ ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) přidaná k nyní již více než 500stránkové zprávě pro Bezpečnostní radu Ruska upřesňující detaily probíhajícího převratu vedeného proti americké vládě svobodozednářským vůdcem Donaldem Trumpem konstatuje, že útok provedený 12. 3. proti tomutu vedoucímu kandidátu presidentské kampaně byl proveden „homosexuálním milencem“ amerického domácího teroristy Williama (Billa) Ayerse z komunismem inspirované organizace Weather Underground, (Pozn. Orgonet: organizace provedla řadu bombových útoků a incidentů v 70. a 80. letech letech), jehož těsné spojení s Hillary Clintonovou bylo zveřejněno v roce 2001, kdy její manžel William (Bill Clinton) v posledním dni svého úřadu propustil z vězení dvě Ayersovy teroristické kolegyně, Lindu Evansovou a Susan Rosenbergovou. [Poznámka: Plný kontext této zprávy lze nejlépe pochopit přečtením ostatních článků této série, na něž najedete odkazy pod tímto článkem.]

Podle této zprávy SVR, která udržuje těsný „elektronický/fyzický“ kontrarozvědný dohled nad všemi „známými/podezřelými“ americkými komunistickými leadery a aktivisty, oznámila 10. března, že Ayers, který se sám přiznal k homosexualitě, byl ve svém domě v Chicagu navštíven 22letým studentem Ohio College jménem Thomas DiMassimo.

Během této dvoudenní návštěvy dle SVR byli Ayers a DiMassimo „pozorováni“, jak provádějí „intenzívní“ konverzaci ohledně knihy, kterou „četli/sdíleli“, s názvem Pravidla pro radikály, kterou napsal blízký rádce a přítel Hillary Clintonové, americký komunistický teroristický vůdce Saul Alinsky, který v této „základní učebnici terorismu“ podporuje svržení americké vlády a dedikoval ji satanské bytosti Luciferovi slovy“

„Nezapomeňme na letmé uznání pro prvního radikála: ze všech našich legend, mytologie a historie (ví-li někdo, kde končí mytologie a začíná historie, anebo co je co), první radikál ze všech známý lidem, který bojoval proti zřízení a dělal to tak efektivně, že získal své vlastní království, byl Lucifer.“ 




Když DiMassimo opustil 11. března večer Ayersův dům v Chicagu, cestoval autem asi 300 mil (482 km) do Daytonu v Ohiu, kam přijel v 5 hodin ráno místního času; tam se měla konat předvolební akce svobodozednářského vůdce Donalda Trumpa. Tam se DiMassimo sešel s dalšími radikály, kteří se měli účastnit, a vystavil na sociální médium obscénní fotografii sebe a svých komunistických společnic, pod pseudonymem „Marlon Bando“, a napsal k ní: „Mrd.m tě, ty zkurvysynu @real DonaldTrump (Viz foto níže.)



Když DiMassimo získal přístup na politické shromáždění Donalda Trumpa (kterému předtím hrozil vraždou a přál si být mučedníkem), umístil se „do blízkosti mírně napravo od pódia“, odkud měl Trump mluvit, což je dle analytiků SVR „nejlepší/nejvýhodnější“ pozice pro zahájení „smrtícího útoku“ na „cíl vraždy“ na hustě zalidněném místě konání.

DiMassimo však Trumpa nezavraždil, ani se o to nepokusil, ale místo toho provedl „klasický zkušební manévr“ určený k testování „ochranného bezpečnostního krytí“ kolem Trumpa, tím, že náhle a bez varování přeskočil bezpečnostní ohradu a vrhl se na stupínek/pódium v „suchém útoku“, kterým chtěl získat zkušenost pro budoucí, možná smrtící útok. 







Nejvíce zarážející na tomto „suchém útoku“ na Trumpa, jak uvádějí analytikové SVR ve zprávě, byl „žalostně neadekvátní, hraničící se zločiným“ čas reakce jeho ochranky, a nebyli tam žádní agenti „chránící jeho boky“, čímž promeškali „život zachraňující milisekundy“ potřebné pro záchranu života „cílů“, kdyby byl DiMassimo ozbrojen střelnou zbraní. Připomíná to podivně vraždu presidenta Johna F. Kennedyho v Dallasu 22. listopadu 1963, kdy ochranka tohoto amerického vůdce ho zcela opustila jen pár minut předtím, než byl zastřelen. 



Zpráva uzavírá tím, že Hillary Clintonová napsala na Wellsley College 92stránkovou diplomovou práci o americkém komunistickém vůdci Saulu Alinském s názvem „Existuje pouze boj: Analýza modelu Alinského"; tím její „jedinečné a osobní zkušenosti“ s vražednou technikou „suchým útokem“ daleko přesahují znalosti většiny amerických politických vůdců, což by z ní mělo činit (alespoň v očích SVR) hlavní osobu podezřelou z tohoto útoku na Trumpa – který je ve skutečnosti velmi děsivý pro americký lid, který se v podstatě snaží jen najít vůdce, který nedovolí, aby pokračovaly projevy nespokojenosti zahájené v jejich státě za Obamova režimu.

Předešlé články této série:


Dodatek Orgonet:
O spojení Hillary Clintonové s teroristou Alinským viz i dnešní článek v Prison Planet:

Falešná vlajka Clintonové v Chicagu přesně podle Alinského příručky

 http://www.prisonplanet.com/clinton-false-flag-in-chicago-right-out-of-alinsky-playbook.html



1 komentář:

  1. Mluvčí RM před pár lety uvedl, že až uvidíte změny v politickém systému v usa, uvidíte, že nastal čas...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.