4. března 2016

Svobodozednářské síly Donalda Trumpa se pomstily Vatikánu: zabily sekretářku papeže Františka

Svobodozednářské síly Donalda Trumpa se pomstily Vatikánu: zabily sekretářku papeže Františka
 

Zdroj:http://www.whatdoesitmean.com/index2007.htm
February 29, 2016
Donald Trump Freemason Forces Retaliate Against Vatican, Kill Pope Francis Secretary
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Ponurá zpráva připravená pro vnitřní potřeby Kremlu výzvědnou službou SVR praví, že La Santa Sede (Vatikán/Svatá stolice) je nyní ve stavu „alarmu“, poté, co svobodozenářské síly vedené americkým miliardářem Donaldem Trumpem „se hbitě pomstily“ papeži Františkovi „vraždou s poselstvím“, při níž zabily jeho 34letou sekretářku Miriam Wuolou.


Papež František se modlí u těla své sekretářky (a zřejmě i těhotné milenky) Miriam Wuolou

Jak se obávala 500stránková zpráva předložená o minulém víkendu Bezpečnostní radě Ruska, historický převrat zahájený proti americké „stínové vládě“ svobodnými zednáři (Rytíři templáři) vedenými Donaldem Trumpem se ukázal skutečně jako smrtící – situace se stala zřejmou pro osobním útoku papeže Františka na Donalda Trumpa, po níž následovala rychlá šifrovaná hrozba americké „stínové vlády“ prostřednictvím New York Times na zavraždění Trumpa, což způsobilo, že Donald Trump spojil své síly se svým skotským bratrancem ze 6. kolena, rovněž svobodným zednářem a vůdcem zednářské mafie, guvernérem Chrisem Christie. (Plný kontext důležitý pro pochopení této zprávy SVR je v článku Freemasonic Forces Led By Donald Trump Launch “Soon To Be Deadly” American Coup d'état., český překlad článku http://orgo-net.blogspot.cz/2016/03/svobodozednarske-sily-vedene-donaldem.html



Zpráva SVR upřesňuje, že 7 měsíců těhotná Miriam Wuolou byla recepční v hotelu Domus Sanctae Mariae, což je malý palác uvnitř zdí Vatikánu, kde žije papež František, a byla osobní sekretářkou pontifika. Byla nalezena mrtva za záhadných okolností – její tělo se nacházelo v „pokročilém stavu rozkladu“ 25. února. Zpravdoajští analytikové SVR ve zprávě konstatují, že to bylo proto, že byla obětí kyselinového útoku svobodozendářské mafie.

Zpráva uvádí, že i když to nelze plně prokázat, existují jisté důkazy, že Miriam Wuolou byla nejen sekretářkou, ale i milenkou papeže Františka, a dítě, které nosila, bylo jeho – což by vysvětlovalo její smrt kyselinovým útokem, protože to je metoda „vraždy s poselstvím“ používaná dlouhou dobu mafií proti rodinám a spojencům jejich nepřátel z katolické církve a „stínové vlády“. [Poznámka: Svobodní zednáři považují milenky a nelegitimní děti papežů za „Satanovy jikry“.]



Historičtí analytikové ve zprávě SVR uvádějí, že pouze ve velmi vzácných případech síly svobodozednářské mafie útočí na své nepřátele přímo (to znamená, že ještě potřebují někoho s kým by vyjednávaly), a místo toho si vybírají jako cíl, nebo hrozí, že si vyberou za cíl jejich rodiny a/nebo blízké spojence. Například politická ikona Robert F. Kennedy (bratr presidenta Johna F. Kennedyho) – jeho žena Ethel se svěřila v roce 2012 v tisku, že její největší obavou bylo, že jejich děti budou oslepeny kyselinovým útokem svobodozednářské mafie.


Robert F. Kennedy obklopen svou ženou a dětmi

Proč se Robert F. Kennedy obával, že svobodozednářská mafie zaútočí a oslepí jeho děti kyselinou? Zpráva vysvětluje, že proto, že jeho ostře římskokatolický bratr, president John F. Kennedy, oživil informace o tom, že útoky Vatikánu na svobodné zednáře začaly v pátek 13. října 1307 na příkaz papeže Klementa V.

Necelé tři měsíce po nástupu do úřadu president John F. Kennedy dle zprávy oznámil, že jeho útok na svobodné zednáře ve svém projevu 27. dubna 1961, kde „zřetelně vyjádřil“ před Asociací amerických publicistů svou opozici proti „tajným společnostem“ - což souviselo s ustanovením jeho bratra Roberta F. Kennedyho na místo amerického generálního prokurátora; poté Robert zahájil všeobecný útok proti silám svobodozednářské mafie, které byly vytvořeny v 19. století italským svobodozednářským vůdcem Guiseppi Mazzinim, a přistěhovaly se do USA začátkem 20. století.




Jelikož se presidentský oponent svobodného zednáře Donalda Trumpa Ted Cruz nyní otevřeně a veřejně dotázal na Trumpovy vazby s mafií (a tato „tajemství“ není nikdy dovoleno odhalit obyčejným lidem), zpráva činí závěr, že při tomto probíhajícím převratu se dospělo k „letálnějšímu stupni“, jehož výsledky postihnou nejen Spojené státy, ale i celý svět.




February 29, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

9 komentářů:

  1. http://www.prvopodstata.com/2016/03/04/v-simpsnovych-vam-ukazali-pravdu/

    OdpovědětVymazat
  2. IHS = Isis - Horus - Seb

    Isis = matka bohyna, královna nebies
    Horus = bohom vyhlasený syn
    Seb = otec bohov

    IHS pouzival Hitler v svojom znaku. (Hitler bol nasadený na svoj post Jezuitmi)

    INRI = IUSTUM NECARE REGES IMPIOS = Zabite vsetkych nevercov


    OdpovědětVymazat
  3. 79 letý papež že by měl milenku? No to je již moc silné kafe!

    OdpovědětVymazat
  4. ...František otcem dítěte sekretářky???? to snad nemyslíte vážně! Orgonet ztratil smysl pro realitu??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těchto věcech, kromě http://www.whatdoesitmean.com/index2007.htm, psaly i jiné weby v an.
      Jinak je zřejmé, že Orgonet smysl pro realitu neztratil. Smysl pro realitu spíše ztrácejí ti, kdo vlastně bojují sami proti sobě, odpírají si duchovní probuzení a poznání sama sebe. A místo toho věří a upínají se k vezdejšímu matrixu, k politikům, církevním představitelům apod., že to snad vyřeší za ně.

      Vymazat
  5. mám tomu rozumnět tak, že kdysi byl president Spojených států jako katolík, který bojoval proti zednářům? Kdežto dnes se uchází o post presidenta právě zednař, který bojuje proti chazarským bankéřům, kteří nejsou zednáři? Nebo je to boj mezi frakcemi zednářů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Frakcí je hodně a je okolo toho mnoho utajování. Např. o templářích se psalo, že mají pozitivní frakci (na straně světla) i frakci negativní (na straně temnoty). Za časů Atlantidy proti sobě bojovali ti na straně světla a ti na straně temnoty, kteří to tady chtěli uchvátit celé pro sebe (a proto vymýtili uctívání Bohyně, vedení vzestoupenými mistry a pravé mystické školy). Vedle toho o dominanci válčily i různé temnářské frakce mezi sebou. Bojovat proti uctívání Bohyně pak převzaly zmanipulované církve, které bývají na straně světla jen jako. Ale řada z nich jsou uctívači temnoty.

      Vymazat
    2. k chaz. bankéřům: http://www.nwoo.org/2016/03/09/chazari-a-valka-proti-jejich-financnim-klanum/

      Vymazat
  6. Franta je jezuita. Tito nemají slitování s nikým, ani se nezastaví před svými potomky. Jejich nejsvatější heslo zní "účel světí prostředky". Je to zvrácenost sama o sobě.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.