22. března 2016

Bombové útoky v Bruselu: Další falešná vlajka.

Update 17:00 Orgonet:

Jak se sluší a patří na každý falešný naaranžovaný útok svedený na islámské teroristy, i v Bruselu se konalo 26. února 2016 cvičení záchranných složek na přesně stejnou situaci - teroristický útok v metru. Viz video francouzsky https://youtu.be/fhDgVKxi1xE

Stejné video upozorňuje na článek o tom, že video vydávané za záběry z bruselského letiště pochází z útoků na letišti v Moskvě r. 2011. http://www.20minutes.fr/monde/1811263-20160322-attentats-bruxelles-fausses-infos-anciennes-images-circulent-web

.................................................................................................


Bombové útoky v Bruselu: Další falešná vlajka.
March 22 2016
Brussels bombings
Jim Stone
Překlad: Orgonet


Hm, chce to ještě čas, postupně se ukáže.

Zatím začíná letištní historka tím, že se útočníci nechali chytit letištní ochrankou, a tak se odpálili tam, kde byli chyceni, i s ochrankou.

Další se prý odpálil v metru. Pamatujte, že jednou z metod je svěřit nic netušícímu poslíčkovi nějaké doručovatelské služby balíček k doručení, ten neví, že je v tom bomba, a oni ji potom odpálí na dálku a svedou to na sebevražedného útočníka. Jakmile to proběhne, historka k tomu se pak může vymyslet jakákoli. Mám podezření, že takto to proběhlo v tomto případě.

Jazyková bariéra pak bude bránit, aby se zjistilo, co se skutečně stalo, protože tak je těžší odhalit chyby v linii báchorky. Myslím, že jsem už jednu chybu našel, ale počkám si, až to ještě trochu nafouknou, abych je pak přistihl.

Press TV oznámila 23 mrtvých, RT ohlásila 13. Na Novém Zélandu média mluví o více než 40 mrtvých.

A velká zajímavost: stalo se to 22. 3. (v angl. formátu 3/22) Proč se nemůže žádná věc tohoto druhu stát na nějaké bezvýznamné datum, a všechny musí proběhnout v datu, které je nějak spjato s tajnými společnostmi? (Lebka a hnáty 322 je znak masové vraždy). Viz https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones






Ha ha ha, tady mi někdo poslal dobrý postřeh:

Lidé, kteří nemají prospěch z této řízeně hrůzu vyvolávající události:

1. Oběti a jejich rodiny dnes v Bruselu.
2. Drobní belgičtí daňoví poplatníci.
3. Ti, koho se korporátní konglomeráty masových médií rozhodnou obvinit z této masové vraždy.


Lidé, kteří mají prospěch z tohoto navýsost užitečného korporátního projektu:

1. Soukromě vlastněná mezinárodní korporátní masová média a jejich reklamní monopoly.
2. Soukromě vlastněné mezinárodní bezpečnostní/výzvědné organizace..
3. Soukromě vlastnění mezinárodní nevoleníkorporátně političtí mluvkové z EU Inc.
4. George Soros a jeho globální "veřejné" servisní organizace - nadace Open Society a Open Border.

Ve výčtu toho, kdo za tím stojí, bych mohl dále pokračovat až ke skutečným zbabělým teroristům ... ale zkuste si to propojit sami.

Největší nesmysl této báchorky je následující:

Zde je díra, kterou jsem našel: Press TV oznámila, že na bruselském letišti byly nalezeny tři vesty. To je výzva k zavětření, podobně jako pasy, které se zázračně vždycky všude najdou. Otázka: Který idiot by nechával válet někde sebevražedné vesty, aby je našli? Chtěl jsem trochu počkat, než tohle řeknu, aby se trochu v tom zamotali, ale v západních médiích už tuhle lež o vestách blokli, jenom třetí svět ji ještě dostává plnou hubou. A tato historka o vestách obsahuje problém, který nelze vyřešit...

Kdykoli se kdekoli najde nějaká věc podezřelá jako výbušnina, odpálí se hned na místě, protože je považováno za příliš nebezpečné se jí dotýkat. Ale s těmito "sebevražednými vestami", které jsou v tento okamžik, kdy to píšu, objeveny už čtyři hodiny, se nic takového nestalo. Nebyly oznámeny žádné další výbuchy, ke kterým by muselo dojít, kdyby ty vesty skutečně našli. Žádná taková báchorka by nikdy nepronikla do médií třetího světa, ani do Press TV, kdyby to neřekl někdo z Bruselu, což znamená, že je to falešná vlajka a nafukovaná zfalšovaná událost, stejně tak jako všechny ty pasy a identifiakční karty, které se zázračně najdou, když je třeba podepřít oficiální báchorku.

Takže, jsou neodvolatelně prozrazeni a přistiženi při činu! Všechny mediální zdroje oznamují, že "byly nalezeny další výbušniny", mezi něž by se daly počítat i ony "sebevražedné vesty", a přesto se s nimi nic neudělalo. V tuto chvíli by všechny tyto všechny výbušniny měly být na místě odpáleny, a měly by být oznámeny další výbuchy, protože je policie odpálila na místě tam, kde byly, aniž se jich dotkla, z důvodů bezpečnosti, jak se to děje velmi rychle všude, kde je nalezena nějaká bomba. To dokazuje, že tyto výbušniny nikdy neexistovaly a byly vymyšleny jen pro vylepšení historky, která je pravděpodobně zcela falešná. 

Moje verze je tato: nic netušící poslíčci nesli nevědomky v balících bomby místo pizzy nebo sushi, a když došli na správné místo, bomby byly pomocí mobilní sítě uvedeny do činnosti.
Už jsou to 4 hodiny od nálezu vest, a pořád ještě žádné "bezpečnostní" odpaly, což dokazuje, že toto je další podvodná zfalšovaná událost a historka pod falešnou vlajkou.


Dodatek Orgonet:

Ha ha ha, výrobci oficiální historky už si asi Jima Stona přečetli a začali likvidovat (možná skutečně, možná jen lež pro média) ony "další nalezené výbušniny", aby napravili svůj kiks.

Právě čtu na Novinkách, že na letišti prý se našel i nevybuchlý opasek s náloží a byl na místě odpálen, zveřejněno ve 14.40.

A chvilku předtím prý robot odpálil podezřelou výbušninu před královským palácem.

Obojí viz  http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/398303-on-line-na-letisti-v-bruselu-nasli-nevybuchly-opasek-s-nalozi.html

Ty ostatní podezřelé výbušniny si asi policajti posbírali, aby se s nimi mohli fotit (:-)))))

41 komentářů:

  1. Neviem co tu este robis Cherloku, do 5 hodin vsetko vyriesene, skoda Ta je tu. Chuck Norris Ti nesiaha ani po clenky. Vela stastia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre,dobre ty kokso.Tak sa neposmievaj a trepni tu tvoju verziu,nech sa tiež zasmejeme :o)

      Vymazat
  2. Orgonete, jake vidis reseni nebo co delat s tim, abychom tomu zabranili?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co dělat? Hlavně se neptej a pokud můžeš chodit tak zvedni prdel a klacek a DEMONSTROVAT a když to 1-2x nepomůže tak začít s tím klackem a jako 1-ní vypsat odměnu za živého či ... kdo ho přivede tomu dáme dceru a půl dží zed dý za šapito a celou suitu těch velezrádců. Rozbít pouta a otevřít oči i hubu ale ne ke žraní ale řvaní proti VŠÍM tedy všem.

      Vymazat
  3. Som 15 km od Brusselu. Od rána nefungujú niektoré mobilné siete, nedá sa nikam dovolať, nejdú odoslať SMS. Niečo na tom bude.

    OdpovědětVymazat
  4. Možno je aj to to dôvod
    V souvislosti s tím také americký ministr zahraničí John Kerry kontaktoval zástupce Společnosti Bílého Draka v Indonésii, aby také požádal o zlato, říkají zdroje ze CIA. Jak zdroje z SBD říkají, Skull and Bones satanista Kerry nebude mít žádné.

    Kerry a jeho kolegové kabalisté panikaří, protože reálná ekonomika USA má velké problémy. Nejnovější znakem je skutečnost, že velkoobchodní zásoby se nyní vrší na rekordních úrovních.

    Více zde: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    OdpovědětVymazat
  5. Este doplnim, zaujimave je to, ze v belgickych televiziach su vsetci od doobedia obleceni v ciernom. Zeby boli na to dopredu pripraveni ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spomeňme si na dvojičky v NEW YORKU a nájdeme správnu odpoveď , teroristi? áno, ale nie tí, na ktorých sa verejne ukazuje

      Vymazat
  6. Někde jsme to už měli. To s těmi vestičkami či opasky,které by atentátník rád na poslední chvíli sundal, ale ono to je "zapečetěné" a pak to někdo na dálkové ovládání zapne. Myslím, že to bylo se souvislostí "Je suis Charlie - My jsme Charlie". Naprosto nepochybuji, že takto nějak to bylo i v Bruselu. Vlastně bych se velmi divila, kdyby něco nepřišlo před Velkým pátkem. V rámci tzv. Svatého týdne. Kabala je kabala.
    Také mě zaráží, že náhle není zakázáno mediálně rozhlašovat, že atentátníci byli muslimové. Či alespoň kvalitní fotečky podezřelých (co prý zachytila bezpečnostní kamera) tmavookých fešáků nám ochotně ukáží. To aby si lidé řekli: "aha, za vše může politika paní Makrely ". Z mého pohledu se začíná ukazovat, že trochu hloupočtí muslimové, plní naočkované víry v Aláha na nebesích, jsou vskutku jen nebozí obětní beránci, postaveni proti nám bílým lidem v Evropě. My Evropané prostě "rosteme". A to se panstvu nelíbí. No tak, snaží se v nás ty "tajné službičky" vyprovokovat hněv proti muslimům, abychom se zabíjeli navzájem. Kéž zůstaneme raději apatičtí, líní bojovat, než se nechat podobnými akcemi vyprovokovat !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle pohled na věc se mi moc líbí!Taky mi to nějak moc smrdí provokaci a vyvolání nenávisti.Mě do války za "vlast" nikdo nedostane a nebude mi ukazovat,kdo je můj nepřítel.

      Vymazat
    2. P.S:hlavně je to další důvod k okleštění už tak zchátrale svobody,k buzeraci,nařízením,restrikcím,strašením...

      Vymazat
    3. Ani ja uz za svoju vlast nepojdem.len ma tu vsetci ojebali a zadlzil som sa jak svina..
      A to som poctivo makal od 17 rokov

      Vymazat
  7. Mě opět na celé věci zaráží množství fotografií a videa, které není vůbec odpovídající tomu co bych čekal u takové události. Všechna media používají stejné fotografie, což chápu, ale když ty fotky vypadají tak nastrojeně. Ne tak nešikovně nastrojené jako třeba u Bostonského maratonu, což bylo opravdu nešikovně zvládnuté divadlo, ale přesto když se člověk zadívá na snímky, nemůže si nevšimnout lidí, kteří jsou naprosto v klidu, nebo se jen tak rozlížejí nebo se usmívají. Co mě na celé věci také zaráží je absence policie a vojska, kteří by přece měli být v Bruselu na každém kroku. Ale ve videu ve kterém se objeví vchod do letištní haly je možné vidět lidi, co tam jen tak postávají. Kde jsou policisté, vojáci? Kde jsou ti kteří mají okamžitě uzavřít prostor, určit koridory pro opuštění místa? Nechtě země lehká obětem které nevědomky spadly do tohoto divadla.

    Stále mě zaráží jak jsou lidé schopni dokolečka žrát stejnou polívčičku, že si většina opravdu neověří skutečnosti, prostě jen přijímají informační balast, který jim v mysli vytváří děs.

    Musím se přiznat, že do jisté míry obdivuji, jak jsou režiséři tohoto díla stále šikovnější, jak jim to prochází. Ovládat mysli milionů, opravdu se jim to daří.

    Díky Orgonete, že jsi tak rychle nahodil překlad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned mě to napadlo taky, jsem ráda, že nejsem sama.

      Vymazat
    2. Bingo za odhalení pravého zločinného stavu věcí pro
      1. OrgoNeta
      2. Jay Bee22. března 2016 18:50
      3. Anonymní22. března 2016 20:26
      4. miro svec22. března 2016 20:09

      Jak je vidět, tak už se v satanisticko-zednářských praktikách proti nám "bílým" vyznáte. Teď to chce širokou osvětu, aby lidí jako Vy přibývalo kvadratickou řadou, a satanáši tak měli se svými plány utrum. Jen ať divočejí a šílí tím více, čím my více je budeme odhalovat. Stejně ten jejich pytel ohavnosti musí jednou prasknout a na věky zkončit.

      Vymazat
    3. presne tak strasne malo videi fotek ... tomuse proste neda verit jeste zase i to datum do toho, cviceni bombovy atd .... potrebujou vojaky v ulicich

      Vymazat
  8. Kto prvy objavi na fotografiach krizovych hercov, ktorych tvare sa objavuju vsade pri tychto akciach?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oni už média oficiálně jednoho přiznali,mormonský misioná,který byl v Bostonu, v Paříži a teď na letištiv Bruselu. A jak je vidět, nikomu to není divné. A pak ta slečna na fotkách, co telefonuje, vypadá hodně podobně jako známá krizová herečka (Aurora, Sandy Hook, Bostonm Paříž) jen má zřejmě ustřiženou ofinu...

      Vymazat
  9. Zajímavé je taky datum 22. Kdo sleduje pořady Otázky a odpovědi s V.V.Pjakinem, ví, o čem mluvím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. okultní a magický symbolismus, to je tajná řeč temnářů a všech satanských deviantů po celém světě. Proto dávejte dobrý pozor na symboly a signály okolo sebe z tohoto zmijozelova pytle.Pamatujte, že "čert nikdy nespí" na rozdíl od nás !

      Vymazat
  10. hha ha
    aby angela povolila uprchlíky, spadlo jí před rokem letadlo...
    když sepřed časem setkala s erdoganem, byla v německu srážka vlaků...
    no prosstě mutter německa zmáčkli....a ona je vítá => přímo nadšeně a mediálně...
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2327-hromadna-vrazda-udajneho-pilota-blazna-otazniky-po-roce-nemizeji-spis-pribyvaji-takhle-se-to-nedela-prevzal-nekdo-na-dalku-rizeni-stroje-slo-o-vyderacsky-vzkaz-vsichni-jsme-rukojmi-jednou-se-archivy-otevrou.htm

    a tyhle výbuchy jsou další charlie hebdo..
    to je prostě naprosto jasný,,
    je třeba, aby se evropani zdravě nastvali a zlý muslimy vypráskali..
    o tohle jde a o tohle usilují mnoha způsoby..
    a furt ne a ne se jim to povést
    takže je cíl, aby se k moci dostali různí náckové a jimi by mohli kulturní a vyspělou evropu rozdělit..a ROZVRÁTIT..

    MUSLIMOVÉ JSOU TÍMTO V ROLI UŽITEČNÝCH IDIOTŮ..., kteří budou obětováni v rámci boje za zachování a upevnění síly dolaru...
    jenže evropa za tohle může zaplatit silou nejvyšší - cenou jejího zničení...
    myslím, že rotačky FEDU se už připravují..na opětovnou sanaci evropy...

    PS:
    O CO BY ŠLO JINAK??, NEŽ ŽE JDE O ZÁCHRANU JEJICH PRACHŮ???

    => lidi, jsem ráda, že takto to cítí furt víc lidí - je to o vzrůstající síle infopole.., KTERÝ JE UŽ POŘÁDNĚ SILNÝ...

    PS2:
    každá lež je krátká...
    a pravdu si nosíme každý z nás v srdci... - takže -> VÍME.....
    veronika :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem to říkal hned... ti co se zabývají nějakou dobu těmi satanistickými zednáři a ilumináty a ví jak tento svět funguje, tak by jim to mělo být jasný hned...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to sice kolikrát víme hned, jakmile se něco takového stane. Ale počkáme si na falešné vlajky, které nás ubezpečí, že čmucháme správným směrem.

      Vymazat
  12. Ano, ano, na Veliký pátek...takže já myslím, Blaničtí rytíři se už probudily a
    ...minimálně už sedlají komoně !
    M.M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se dalo v Evropě snad čekat, ne ? Přece si nemyslíte,trubky, že se to stane na nějaký muslimský ramadán :-)

      Vymazat
  13. ...ly /je to počítačový antivir- ochrana před trojskými komoni... ; )))

    OdpovědětVymazat
  14. Nechapu ten zamer...PROC by to nekdo delal schvalne??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to prosté, cílem a záměrem je vytvářet ve vhodném okamžiku (vhodná konstalace, energie k realizaci),chaos, negativní energetické shluky, vyvolávat obavy a strach obyvatel pod. zkrátka jde o to snížit na určenou dobu masově co nejvíce vibrací lidí, aby mohli potvůrky z temných světů papat energii vyslanou do éteru lidmi,a také aby se co nejvíce pozastavil duchovní vývoj obyvatel, aby co nejdéle měli temňoušci na čem parazitovat, a těm tedy přisluhuje řada mafiánských elitářských okultních skupin a pod. Lidé se lehce nechají lapit do sítě, lehce se nechají ovlivnit alespoň na nějaký okamžik masovou hypnÓzou, to pak mají temné entity žně.A čím více lidí se probouzí a čím více světla přichází, tak tím více zesiluje běsnění těch ohavných potvůrek, aby si udrželi svůj standart živin, a třeba taková akce jako ta v Bruselu je přímo pro ně vitamínovou bombou.

      Vymazat
    2. PROC by to nekdo delal schvalne?
      Protože může, má tu moc a libovůli, kterou my řadoví občané vůbec nemáme. Jsou to novodobí samozvaní římští bohové, kteří si chtějí dělat se světěm lidí, co se jim zrovna zamane. Chtějí všechny zotročit tak, aby poslouchali jak roboti na povely a bez keců a různého šprajcování. Nechtějí inteligentní lidi, ale pouze poslušné loutky.

      Vymazat
  15. Napadlo mě hned že je to zase nějaké divadýlko,akorát mě neštymuje proč to odbouchly před americkou přepážkou.To jako aby " Američani" vyprovokovaly Američany?S tím jak se zase chtějí nacpat na Kubu je mě to jasný,potřebujou dalšího "spojence" proti Rusku...Už by se měli normální lidi pořádně naštvat a udělat nové defenestrace...všechen odpad vyházet z oken!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč ne... nebylo by to ani poprvé, ani naposled...

      Pamatujete na historii japonského útoku na Pearl Harbour?
      Tajná služba o něm věděla z dešifrovaných japonských zpráv,
      ale na Havaji velícímu admirálovi Kimmelovi nedali žádné
      varování, aby mohl připravit obranu - proto je pak japonci
      nachytali s kalhotami u kolen a proto byly velké ztráty
      na životech i materiálu.
      Ale skutečný důsledek toho byl, že v celé Americe vypukla
      davová hysterie a najednou měli všichni potřebu jít bojovat
      s Japonskem, do té doby se k válce stavěli dost vlažně...
      Myslím, že je to dostatečně doloženo archivními dokumenty.

      Stačí si přečíst něco z historie - ale to se dnes nehodí
      do krámu ;-)

      Stejně jako se dnešní vládnoucí elitě nehodilo dát do médií
      nejmenší zmínku o 77.výročí okupace Československa Němci...

      Radek

      Vymazat
    2. Vymetáte správné koutky. Jen tak dál, dovíte se tak velmi zajímavé souvislosti v tom,co a proč se ve světě děje. Tím, že většina lidí nezná nebo nechápe ony souvislosti, tím je odsouzená "žrát" ty nestydaté mediální kydy, nechat si nalejvat tu novinářskou žumpu.

      Vymazat
  16. Temno parazitující na Palnetě Zemi a na energií obyvatel už kope z posledního a tak řádění se bude stupňovat, už melou z posledního a je jen otázka několika měsíců než budou nuceni Vyšším principem a řádem zanechat všech jejich negativních činů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenechte se oklamat ! Ještě zdaleka neskončili ! Ještě přijde na scénu světa jejich šéf antikrist. Snad do léta letošního roku. Chtějí ho uvést a posvětit v Polsku na srazu evropské křesťanské mládeže. Kvůli tomu má papež František složit svůj úřad do jeho rukou ! No uvidíme, co se bude v tomto směru dít.

      Vymazat
  17. Ale no tak...)))a co deliandiver.org a článek o 1400 rotherhamských dětí, taky falešná vlajka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nález přes 800 pedofilně umučených a rituálně zavražděných novorozeňat v hromadném hrobě v Irsku je policejně zaprotokolovaná skutečnost. Jen nyní pachatelé (zednáři a satanáši) hledají nevinné obětní berany, na které ten satanský kanibalismus shodí, a tím zametou pod koberec.Určitě se s vládou, justicí a policí za peníze nakonec dohodnou.

      Vymazat
  18. A rozpor v článku novinek:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/398451-autorka-ikonickeho-snimku-z-bruselskych-atentatu-jako-novinarka-tohle-musim-fotit.html
    Fotografka popisuje:
    "... druhá (žena) – nejspíš více zraněná – odevzdaně sleduje objektiv.

    Ztratila botu, její oblečení roztrhal výbuch na kusy. Jde o indickou letušku a matku dvou dětí z Bombaje Nidhi Čáphékarovou."
    o pár odstavců níže:
    "Věděla jsem, že jsem jediná na tomto místě.

    Žena ve žlutém kabátku, vpravo na fotografii, byla podle ní zcela v šoku, neschopná mluvit. Neplakala, jen se s hrůzou v očích rozhlížela. Na jméno se jí nezeptala, fotografovala další oběti..."
    A.

    OdpovědětVymazat
  19. orgonete , jestli můžeš, dej to nevěřícím Tomášům na 1. stranu . Ono to tak nějak opravdu funguje .https://www.facebook.com/Bubaci.V.Evrope/videos/1272751539407148/

    OdpovědětVymazat
  20. a zde si dovolím zveřejnit , jak funguje pátá kolona . za peníze všechno schopní : http://www.krimi-plzen.cz/a/urady-pod-vedenim-primatora-dnes-odhalily-nacerno-zbudovanou-ubytovnu-pripominajici-spise-hru-doom

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.