29. března 2016

"Zraněný" basketbalista Sebastien Bellin s nohama pozoruhodné délky a falešné plastové dítě

Basketbalista Bellin - "Pan Noha" - krizový manekýn na bruselském letišti
Orgonet
29. 3. 2016
Volně dle zdroje http://www.liveleak.com/view?i=82d_1459209371

Jelikož mě pár lidí bombarduje komentáři, že se nemám posmívat basketbalistovi Sebastienu Bellinovi, který hrál i za Prostějov, a byl údajně těžce zraněn na nohou při bruselském výbuchu na letišti, tak přidávám jedno pěkné video, kde je vidět různé nesrovnalosti.

Video nazývá Bellina "Mr. Leg", "pan Noha", jelikož při události figuroval evidentně jako "krizový herec přes nohy".

V médiích se objevily jeho tři snímky, ve dvou scenériích. Typické pro všechny tři je, že ostatní lidé na snímku jeví o něj a jeho zranění pozoruhodný nezájem. Mezi snímky si herec zřejmě přeběhl (asi po svých) na jiné stanoviště, a dal dobrý pozor, aby nezašpinil podlahu od krve - nikde žádná stopa. A také jeho nohy se výrazně prodloužily.

Na prvním stanovišti, na zřejmě dříve pořízeném snímku, má herec zřejmě "zraněné" obě nohy, ale obě vypadají funkční (levá pokrčená) i v normální délce. Nikde žádná krev. Kolem přechází podivně nezúčastněná osoba..





Na dalších dvou snímcích leží basketbalista na jiném stanovišti, u zdi. Mezitím mu zřejmě nasadili "protetické kalhoty" s nefunkčníma nepřirozeně dlouhýma nohama vyvrácenýma do stran a umazali okolí červenou barvou. Levá, na předchozím snímku funkční noha, je nyní v tratolišti krve. Kolem není vidět žádné poškození způsobené výbuchem. Lidé kolem jsou opět naprosto nezúčastnění.




Video porovnává délku jeho nohou na normální fotce a fotce na letišti, viz níže.







A na závěr, jeho rodina v USA provozuje firmu Keemotion, která se věnuje automatickému/trikovému natáčení filmů a videí pro hry i jiné účely.


Vše i s podrobnostmi na níže uvedeném videu (anglicky).

Dodatek Orgonet 30. 3. 2016:

Někteří píšete, že Bellin je jen na fotkách s "dlouhýma nohama", a na té první je někdo jiný, na základě toho, že má trochu jiné oblečení. Není to vyloučeno, i mně se to zdálo, ale pro tento článek jsem převzal verzi viz Zdroj. V podstatě není nic snadnějšího než si za účelem snímku převléct jinou uválenou bundu a kalhoty. Až nějak moc zbytečně nápadně uválenou. - Typově je to stejný člověk - vlasy, účes. A boty má podivuhodně podobné, až stejné. 

Tyto fotky jsou možná udělány trikově, možná basketbalista na místě vůbec nebyl, fotka osoby se prostě přimontuje do prostředí. To dokáže i fotoshop, natož videospolečnost Bellinovy rodiny, která se konkrétně na toto specializuje: dostane váš obraz do jakéhokoli herního (i jiného) prostředí. Tím by se vysvětlovali ti lidé, co procházejí kolem s naprostým nezájmem.




Krizový herec na bruselském letišti nese plastové dítě

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/224200/brussels_attacks_crisis_actor_caught_carrying_fake_baby/

READ MORE: http://www.disclose.tv/action/viewvideo/224200/brussels_attacks_crisis_actor_caught_carrying_fake_baby/




43 komentářů:

  1. proč to ti "krizoví herci" dělají? jsem zřejmě hodně naivní.... ale nechápu to, baví je, si z lidí dělat blázny, hrát matku, babičku, kamarádku oběti, přežít tři atentáty ve třech různých místech /a kontinentech/... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robia to pre dobro nás všetkých. Tak ako naši dedovia a otcovia boli presvedčení o správnosti budovania socializmu za cenu nejakých tých obetí z radov buržoáznej triedy títo inteligenti sú presvedčení o správnosti budovania celosvetovej liberálnej multikulturálnej spoločnosti :) Chvála Bohu ! Nič nové !

      Vymazat
    2. Lidi dnes za prachy udělají cokoliv. To je ten největší průser. Prachy jsou více jak svědomí.

      Vymazat
    3. Proč asi... dostali zaplaceno, svatá prostoto.

      Vymazat
    4. jsou "jejich" a pro prachy

      Vymazat
    5. Jestli tomu tak je ,že jsou jen kompars.Tak bych důvod viděl asi takto. Hledáme dobrovolníky na cvičení záchranných jednotek ,hasiči,policie,záchranka,a jiné.
      A v dobré víře nebo i za prachy jdou dělat figuríny .A jestli někdo opravdu zemřel tak
      si je zahráli velmi dobře.
      Václav

      Vymazat
    6. Když vás někdo za takovéhle válení někdo velmi dobře zaplatí, a jste navíc prověřená, loajální osoba, pak není co řešit. To, co si ti "chudáci" vydělají za den, si vy nevyděláte ani za měsíc !

      Vymazat
    7. psychopati udělají za peníze/zničení planety cokoliv

      Vymazat
    8. Nedávno byl v telce pořad o hypnoze, na tom čověku to nepoznáte, normálně koná co mu předem naplánujete a řeknete a pak to prostě zapomene, stačí mu třeba u hyponozy zadat na konci trhnutí ruky. Byl tam pokus s několika lidma. V pohodě jim řekl hypnotizér v řeči uděláte to a to za určitých okolností řadu věcí po sobě. Dokonce jednomu byla daná pistole s falešnýma nábojema a bylo mu řečeno, že v určitý čas uvidí tu a tu osobu avystřelí po ní a uteče. Udělal to, figurant zastřelen nebyl)))byl to figurant a nebylo to nabito doopravdovýma nábojema. Dotyčn co to udělal si nic nepamatoval...stačilo mu pak trhnou rukou, ale pouze od určité osoby-hypnotyzér a vše se mu vybavilo. -dyž mu ten ukon na obnovení paměti hypnotizér sám neučiní, tak si na to nevzpomene.Prostě ti lidi tam za to nemuseli dostat ani peníze a navíc si také nice nemusely pamatovat. Stačí málo na ovládnutí mysle a vymazání z paměti, vytipovaní jedinci na nějaké tzv . léčebně?...nábor na zkoušení léků a zneužití na tento čin?...cokoliv.. Proto i opakující se ksichty.

      Vymazat
  2. Zrejme si myslia, ze ide o cvicenie, alebo je im to jedno a chcu si len zarobit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Část znuděných a apatických ksichtíků o to výmluvně dokazuje, že se nechali za peníze/dobrovolně zbulíkovat, a pak tam zřejmě jen hodiny čuměli a nudili se, než jim dal někdo konkrétní pokyny.

      Vymazat
  3. no řekl bych, že na první fotce je úplně někdo jinej než na ftoce 2 a 3. Barva oblečení atd. je úplně jiná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne tak, oblečenie aj tvár má inú..ale podhodené je to ako jedna tá istá osoba..možno fotené v iný deň

      Vymazat
    2. To si jen lakujete oči, a nechcete za žádnou cenu připustit, že vše mohlo být docela jinak, než nám předkládají prolhaná, falešná média. Když se vám v matrixu tolik líbí, nikdo vás z něho tahat proti vaší vůli nebude.

      Vymazat
    3. našťastie sa mýlite...

      Vymazat
    4. OSOBA NA FOTCE Č.1 JE LEŽÍCÍ OSOBOU V POZADÍ NA FOTCE Č.3

      Vymazat
  4. Mně se ta fotka zdála divná hned od začátku. Ono to vypadá, jako by měl v horní části kalhot něco připnutého, má je takový vycpaný a dole jako by vedle nohy vedla jakási tyčka. No, ale můžu se mýlit, ale od dětství se zaobírám malbou, takže znám lidskou anatomii jako svoje boty a mám dost vycvičené oko.

    OdpovědětVymazat
  5. Na fotografii 1/6 a 2/6 sú dvaja rôzni ľudia, na 1/6 je neznámy, na 2/6 je popisovaný basketbalista. Na fotografii 3/6 vidieť oboch, v popredí je basketbalista v pozadí sa nad neznámym niekto skláňa, zrejme chce pomôcť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, výborný postřeh! Pro ostatní zorientujte se v prostoru, fotka 1/6 všimněte si 3 automatů modro šedé barvy, nad nimi 2 obdélníkové reklamy, a polohy těla s pokrčenou nohou. Srovnejte s foto 3/6 v pozadí 3 automaty tělo s pokrčenou nohou, v popředí sportovec.Kamča

      Vymazat
  6. šibnutí, exhibicionisti, nezobrali ich v Hollywooodu, zo srandy, prachy, vymletí, roboty.

    OdpovědětVymazat
  7. No musel to byť super basketbalista keď hral aj za Prostejov to sa mu ako podarilo najsť na mape? Všetko vie asi lepšie domrviť ako basket?

    OdpovědětVymazat
  8. Na prvej fotke má hnedú bundu a hnedé nohavice a na daľších modrú bundu a modré rifle. Neviem či to je ten istý človek.

    OdpovědětVymazat
  9. Jako sorry,ale na tech dvou zaberech je prece jasne videt,ze to jsou dva jiny chlapy..nejsou si podobny ani v obliceji,jeden je obleceny v hnedym a druhy v tmave modrym..a jako basketbalista ma urcite kolem 200 cm,takze ma i dlouhy nohy,ktery foceny z nejakyho uhlu holt vypadaji jako silene dlouhy...no nevim nevim,zrovna tohle me teda nepresvedcilo..

    OdpovědětVymazat
  10. Je to zcela očité, Záběry, které my později vidíme v médiích ,jsou natáčeny dlouho před tím, než se něco stane. Tomu jasně odpovídá skutečnost, že kolemjdoucí míjí zraněné, s "krvácejícími končetinami" (v časech, kdy už by měla být panika a chaos),jako by tam ležel bezdomovec. Pochopím, proč se takový basketbalista propůjčí do role. Jak se to dnes dělá: "zahraj s námi muziku a my ti dáme gáže i výnosnou trafiku "

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou v tom jen a jen prachy. Vždyť jeden bankéřský hlavoun nedávno do světa vypustil, že bohatství, které koncentrují světové elity, by stačilo na pokrytí 10 miliard lidí tak, že by nikdo z nich nemusel pracovat více jak 4 hodiny 2 dny v týdnu, a ještě by zbylo na každou rodinu na byt, domek a auto !!! Tak pokud mají elity peněz, že je mohou přehazovat lopatami 24 hodin denně, pak pro ně není problém účelově utratit tu miliardu, tam miliardu. Vždyť je nakonec stejně všechno jejich !

      Vymazat
    2. anonymní 17:25
      Ano ! Přesně tak !Téměř vše už je jejich. Takže, tam u nich ,už se neřeší, kolik miliard se kam investuje. Pro obyčejného člověka nepředstavitelné, nemožné. Ale komunismus (svět bez peněz, vše zadarmo dle potřeb jedince)už je vytvořený. Problém je, že ne pro všechny.

      dan.

      Vymazat
    3. Jojo komunismus pro elity, otrokárna a živoření pro ostatní.

      Vymazat
  11. Tuto otázku si kladu pokaždé. Mám svoji teorii. Jednak si přivydělat touží každý méně majetný. Ale hraje tam jistě roli ,,dobré" vysvětlení. My to s vámi nacvičíme a až se to stane doopravdy, díky Nácviku to všichni lépe zvládneme. Kdo by odmítl být užitečný a ještě za peníze. Je to promyšlené do detailu. B B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, užitečný idiot, a ještě za peníze. To byla dokonalá trefa do černého, tedy do dutých ovčanských hlav.

      Vymazat
  12. http://www.informaceodjinud.estranky.cz/clanky/informace-odjinud/temnota-v-posledni-fazi.html

    OdpovědětVymazat
  13. Přál bych Vám, aby někdo poslal fotky jak stále leží zafačovanej v nemocnici. Vy ani potom stejně neuvěříte v relitu a pojedete si pořád tu svoji krizovou písničku. Možná k uvěření potřebujete výbuch přímo vedle Vás někde na sídlišti...a potom uvěříte, ale bude už pozdě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusí nikdo posílat, tady jsou.
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3507657/I-didn-t-want-girls-grow-without-dad-Former-basketball-player-shot-thrown-50-feet-blast-Brussels-Airport-relives-moment-bombs-exploded.html
      Po bostonském výbuchu si z falešné "amputované nohy" jedna žena udělala dobrý kšeft, nechala se samozřejmě fotit "zraněná" v nemocnici, a dodnes ukazuje falešná silikovnová zranění na neamputované noze, a přes internet vybrala od soucitných dárců pěkný peníz. Viz https://www.youtube.com/watch?v=LNj1wOV080w
      Bellin myslím nepůjde tak daleko a brzy se uzdraví bez následků.

      Vymazat
  14. odpověď sama sebou...ti sami herci,tři kontinenty,tři místa...ta sama agentura,hollywood se nám přesunul do ulic a natáčí horory naživo:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba elity filmařům platí víc za krizové scénáře, než kdyby točili skutečné filmy.

      Vymazat
  15. Na třetí fotce je přece ten s tou pokrčenou nohou ještě vidět vzadu. Mohli tam dát někoho jiného, ale já si myslím, že to jsou dvě různé osoby.
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na fotce č. 2 má ten s přehnaně dlouhýma nohama i přehnaně dlouhý sed - tj. od pasu k rozkroku. Jako by se i s touhle mírou v nějakém fotoshopu manipulovalo.

      Vymazat
    2. Je to jen samý čmoud a síra.Je lhostejné, jestli peklu slouží basketbalista nebo bezdomovec. Výsledek je vždy STEJNÝ !!!

      Vymazat
  16. A co teď s takovým známým sportovcem udělají?? Zajímá se o něj mnoho lidí, tak co s ním tedy?

    OdpovědětVymazat
  17. No, tohle teda ani za prachy. Jednoho dne může zadavateli cvrnknout v makovici, řekne si, že moc lidí ví něco, co není dobře, aby se vědělo, a začnou ti herci pomalu postupně mizet, nejen ze záběrů kamer a fotoaparátů, ale i ze života. To je o strach, to žádné prachy nezaplatí.

    OdpovědětVymazat
  18. ...nebol zranený - spadol z vozíka :DD - mormon akýsi ... /fotka nohatého vo vestibule asi dajakého letiska /

    OdpovědětVymazat
  19. Ještě jednou se vrátím k té hypnoze, když připustím, že je to false flag za pomocí figurantů-lidí, tak mi přijde že ty lidi tam musí být chudácí, oběti . Co kdfyž se stačí nahlásit na placený testování léků, to je už běžné a přijdtet tam očekáváte tabletku, něco podepsat a najednou tam v sedítě v místosti, čekáte...a přijde hypnotizér.Naprogramuje Vás a už Vám neobnoví v paměti to, co jste činil- Toto je možné, Toto lze učinit. Proto nevědí, nikomu neřeknou a dostanou možná pár chechtáků a namluví jim, žýe testovaní léků proběhlo. Nebo ani to ne. Jsou to oběti, ale menší oběti, než pokusy na zvířatech, ty trpí při pokusech více....
    Posím myslete i na přírodu a zvířata ta je vtom s náma nevinně, vše je koloběh, náš postoj k ní. To už odbočuji, ale prosím za ně...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.