24. března 2016

Vysoce postavený americký admirál podnikl smělý let do Bruselu, aby varoval před útokem, ale byl zadržen

Vysoce postavený americký admirál podnikl smělý let do Bruselu, aby varoval před útokem, ale byl zadržen
http://www.whatdoesitmean.com/index2017.htm
March 23, 2016
Top US Admiral Makes Daring Flight To Brussels To Warn Of Attack, Then Gets Captured
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Bizarní zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu 23. 3. 2016 praví, že admirál Peter Neffenger, který řídí Transportní bezpečnostní administraci USA (TSA) a má pod sebou téměř 60 000 zaměstnanců, podnikl „odvážný let“ do Bruselu v Belgii, aby varoval před útoky, které tam zabily nejméně 30 lidí a zranily více než 200; avšak po svém příletu do Bruselu šel do špatné výzvědné služby, odkud ho poslali jinam, asi hodinu před touto tragédií, kterou by zřejmě byl mohl zastavit. 



Podle této velmi komplexní zprávy, z níž můžeme informovat jen o vybraných částech, byli analytikové SVR poprvé upozorněni na pohyby admirála Neffengera, když 21. března opustil Washington a odcestoval do Bostonu v Massachusetts příměstským vlakem Amtrak; když tam dorazil, asi v 7 hodin večer místního času byl odvezen soukromým autem na Mezinárodní letiště v Portsmouthu (PSM), ktré slouží jak pro civilní, tak vojenské užití, ležící asi dva kilometry (1 námořní míli) západně od centrální obchodní čtvrti města Portsmouth ve státě New Hampshire.

Když admirál Neffenger dorazil na letiště, se stal dle zprávy „strategickou prioritou“ pro analytiky ruské výzvědné služby poté, co nastoupil na palubu Boeingu 737-600 které dle letového plánu mířilo na Mezinárodní letiště Keflavik (KIA) u města Reykjavik na Islandu.

Proč se stal admirál Neffenger „strategickou prioritou“ pro SVR? Zpráva vysvětluje, že to nebylo způsobeno pouze jeho „neoznámenou/neplánovanou“ cestou na Island, ale rovněž tím, že letadlo, kterým cestoval, je známo jako „nejtajnější aerolinka Ameriky“.

Zpráva dále vysvětluje, že tato aerolinka je známa jako JANET (neoficiálně se zkratka vykládá jako Just Another Non Existent Terminal – Další neexistující terminál) a slouží výhradně nejpřísněji tajným americkým vojenským základnám a zařízením, mezi něž patří i americká Námořní stanice vzdušných zbraní (NAWS) v China Lake, jejíž části admirál Neffenger velel během své služby velitele veškerých amerických pobřežních sil v Kalifornii v letech 1999-2003



Dle zprávy je právě tak důležité uvést o admirálu Neffingerovi ohledně jeho spojení s tajnou aerolinkou JANET, že byl po dlouhou dobu spjat se společností, která ji provozuje, známou jako AECOM, což globálním gigant v oblasti obranné infrastruktury po celém světě; s ní admirál Neffenger začal mít co do činění v roce 2010, poté, co byl jmenován nejvyšším státním pověřencem pro vyšetření aféry s únikem ropy společnosti BP Deepwater Horizon (největší a nejkomplexnější únik v americké historii).

V průběhu vyšetřování úniku ropy Deepwater Horizon se dle zprávy admirál Neffenger spojil s vicepresidentem společnosti AECOM Brentem Miyazaki, jehož oponovaná studie z roku 2009 publikovaná Geologickou společností v Londýně tuto katastrofu předpověděla, jakož i mnoho dalších podobných katastrof.

Dalším vrcholným představitelem AECOMu, s nímž admirál Neffenger spolupracoval, byl dle zprávy John Livnigston, který je šéfem exekutivy AECOM Capital, investičního nástroje AECOMu; ten 20. března zaslal admirálu Neffengerovi „šifrovaný/nejasný“ osobní email, v němž mu „sdělil/vysvětlil“ informaci o krátkém (spekulativním) prodeji akcií korporace Sabre (SABR) na americkém trhu NASDAQ a připomněl, že k podobným krátkým prodejům došlo i krátce před 11. zářím 2001 (9/11), ale americká vláda následně o tom zničila veškeré důkazy.

SABR je největší cestovní rezervační systém a operátor leteckých rezervací v Severní Americe, založený American Airlines v roce 1960, jehož přepážky byly cílem včerejšího bombového útoku v Belgii (i když American Airlines tvrdí, že cílem nebyly); zpráva také uvádí, že vzhledem k tomu, že americké Ministerstvo vnitra vydalo před několika hodinami varování před cestami do Evropy, každý, kdo při tomto krátkém prodeji spekuloval na strmý pád akcií SABR, nyní vydělá milióny. 


V tuto chvíli dle zprávy není plně známo, kolik toho admirál Neffenger věděl o tomto teroristickém spiknutí z informací, které dostal od Johna Livingstona. Známo je to, že po přistání JANET na Islandu bylo letadlu okamžitě doplněno palivo a bylo vysláno k letu na letiště Zaventem v Bruselu. Po přistání si admirál Neffenger vzal taxi do hlavního úřadu belgické výzvědné služby Algemene Dienst Inlichting en Veiligheid (ADIV).

Pro admirála Neffengera bylo dle analytiků SVR velmi překvapující, když byl poslán z ADIV pryč a nasměrován místo toho na federální výzvědnou službu Staatsveiligheid; jakmile tam však dojel, byl „zadržen“ lidmi, o nichž se soudí, že to byli agenti americké ochranky, a ti ho převezli na americkou ambasádu. (Poznámka: Belgické výzvědné služby jsou pro legraci.)

Vzhledem k tomu, že ruské Ministerstvo obrany (MO) před dvěma týdny informovalo o plánu spektakulárního útoku na EU (jak jsme o tom zde psali; český překlad zde.), zpráva končí tím, že odvážná cesta admirála Neffengera do Bruselu (a další informace, které zde nemůžeme sdělit) silně napovídá, že ji podnikl proto , aby zabránil tragédii, avšak neúšpěšně: jeho cesta zanechává více nezodpovězených otázek, nežli kolik si jich kdokoli v tuto dobu klade. 



March 23, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


P. S. Orgonet:

Těšil jsem se, co nového k tomuto přinese ruská rozvědka, a nezklamala (:-)

Samozřejmě že i tato "operace Gladio 2" pod falešnou vlajkou, jako všechny ostatní před ní, slouží k "zabití mnoha hmyzů jednou ranou".

Jak je vidět, inscenovaný teroristický útok nemusí sloužit jen k evidentním cílům,  které předpokládáme my všichni, co víme, že jde o inscenovanou událost, jako:

  • posílení policejního státu/stanného práva v Belgii a okolních státech, 
  • posílení protiislámské hysterie v Evropě
  • zastrašení a "postavení do latě" evropských institucí a států 
  • udržování strachu a paniky mezi obyčejnými lidmi
  • procvičení přebujelých bezpečnostních a záchranných agentur v akci a jejich průprava pro větší podobné akce
  • všeobecná globální agenda židů, NWO atd.
Je vidět, že s tím vším lze spojit i o burzovní spekulace a boj mezi korporacemi... vše v jednom, all in one. 

Stručná informace o operacích Gladio - státem organizovaných teroristických činech v době studené války: http://orgo-net.blogspot.com/2011/07/operace-gladio-teror-vlad-vyzvednych.html

Dříve se tento státní teror sváděl na komunisty, dnešní upgrade, Gladio 2, ho svádí teroristy ISIS, muslimy a uprchlíky všeobecně. Technické možnosti se zlepšily, podlé metody a pohrdání lidskými životy zůstávají stejné,

A na závěr: to, co se dá věřit oficiálním světovým médiím, lze vyjádřit zcela stručnou větou:


"Na letišti/ve stanici metra v Bruselu 22. 3. 2016 něco vybuchlo, byli při tom zraněni/zabiti nějací lidé." 

Veškeré mediální podrobnosti navíc včetně fotek jsou trapné až nehorázné záměrné lži, výmysly, překrucováni a podvody. 







36 komentářů:

  1. PODOZRIVÍ Z ÚTOKOV SEDIA V CENTRÁLE CIA.!!! CELÉ TO BOL ZASE FALSCHE FLAG AKO V PARÍŽI..VŠETKO NAPLÁNOVALI...ZAVEDENIE NWO, POLICAJNÝ REŽIM, KONTROLA OTROKOV
    chcu vyvolat totalnu nenávist a boje medzi nami,nech sa tu všetci pomlátime dokopy, arabáši, slovania, europania..čím viac nenávisti a krvi tým lepšie, je to MANIPULACIA ako vyšitá..a ovečky sa chytajú a začínajú sa radikalizovat..vačšina si myslí, že to robia tí migranti, živelne v mene alaha, ale aj oni su zneužití ešte vačšími bastardami, ktorí toto všetko plánuju a manipulujú z uplne iného miesta...nedajme sa vyprovokovat, treba poukazovat na to, kde je to pravé hniezdo teroru..uz aj papeza zmanipulovali, za chvílu vyhlasi, že Rím patrí islamu...svine jedny židovské..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Papeže nezmanipulovali... Papež v tom jede s nimi... Zednáři se dostali i do Vatikánu a dosadili si svého černého Papeže... nebude jenom jedna světová vláda, ale i jedno světové náboženství, které bude samozřejmě falešné... A to co se nyní děje, tak oni potřebují všude rozpoutat nepokoje, aby jsme byli na kolenou a lidé se chytali čehokoli kdo to zastaví... No a právě všechno se chystá na vystoupení Antikrista falešného mírotvůrce, který se stane hlavním vůdcem celého Nového světového řádu... a lidi se nechají podvést, protože uvěří že svět navždy zbavil terorismu a válek...

      Vymazat
    2. až na ten konec...skoro pravdivé ...-

      Vymazat
    3. Budete se všichni posměváčci divit, jak ten konec bude skutečný a živý. To nevydýcháte ani omylem ! Aby vám vládl samotný satan v lidské podobě! Už má vybráno, koho posedne. Zanedlouho v Polsku se to projeví.

      Vymazat
  2. Všimnul jsem si při konverzaci nejenom v práci jak mediální kampaň krásně funguje a jak opravdu ovlivňuje veřejné mínění, jo a taky se krásně poznají ti kdož nemají telebednu a nenechávají sebou manipulovat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni ji zřejmě mají, ale zapínají jen zřídka (vybírají si programy, a nežerou vše jako ovčani)

      Vymazat
  3. Pokud mě paměť neklame, tak je u podobných "velkých" událostí už téměř zvykem, že se vždy objeví v řadách americké armády nějaký ten důstojník, který se snažil na poslední chvíli varovat či vydat varování. A prostě to nevyšlo. A jako vždy i nyní..byl to američan. Nevím jak jiní, ale já těmto pohádkám prostě nevěřím.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kam se hrabou temní pohádkáři bratři Grimmové před těmito satanskými deprivanty.

      Vymazat
  4. Proč tento článek na www.whatdoesitmean.com nevyšel 21.3.2016?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Copak nevíte, že účel světí prostředky ?

      Vymazat
  5. Tak ma teraz napadlo z ineho súdka Orgonet..čo osvietenstvo..eckhart tolle..ale už si asi cúvol..ešte asi nedozrel čas..dualita je asi zatiaľ silnejšia ako potreba sa oslobodiť..ani nechcem odpoveď..tieto slova su poslane tebe..neviem kym a neviem prečo..rob si s nimi čo chceš..

    OdpovědětVymazat
  6. A už to jede. Ministr Chovanec se dnes svěřil v ČT24, že k nám již jedou lidé z tajných služeb Izraele, páč mají velké zkušenosti z terorizmem doma. Budou nám RADIT:-(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže vezou kufříky s aktama, plánama, jak zaterorizovat v ČR. Přeci už nějaký čas víme, že usa a ČR jsou největšími přáteli izraele potažmo mezinárodního sionistického zločince Netanjahua.

      Vymazat
  7. ani zid by se tak parchantsky sam od sebe nechoval, pamatujete? Tahali je po pousti nekolik generaci a kdovi co s nimi tam delali. Kdo? Paraziti. Prvotni pricina vseho zla. Ti, jenz jsou prvotni skodici. Oni vse pomrvili. Zrudy s dlouhou a hnusnou lebkou, kdysi sedeli na trunech, pak zparchanteli (kdovi proc) a vytvorili si "sve skodlive zastupce" (poskozenim nekterych z nas lidi, nejlepe vsech) a zacali se skryvat, zpocatku jen do vysokych cepic, viz faraonove z Egypta. Proc papez nosi "vysoky klobouk", koho uctiva? Nezda se vam, ze neustale zijete jako otroci jakehokoliv faraona? A neni divu... Proc ti dlouholebi zparchanteli???
    Enormous Cone Head Of Paracas Peru: Lost Human History Revealed https://www.youtube.com/watch?v=JnERUZNqwbc
    Karen Hudes World Bank Insider claims 2nd Species Rules the World
    https://www.youtube.com/watch?v=mA1e9k1q_1c
    We Are Victims of Another Species - Large Brain Hominids - Dr Ed Spencer https://www.youtube.com/watch?v=0VXQY9iE5Bk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divili byste se, pro co všechno je žid ochoten zalhat, podvést, zmanipulovat. Je to jejich přirozenost. Oni lžou a podvádějí i sami mezi sebou. Ale není to podle nich korektní, aby se o tom veřejně mluvilo.

      Vymazat
    2. anonymní 17:48
      Poznala jsem hodně židů a proto ano, souhlasím. Je to fakt, který nemůže vyvracet někdo, kdo je nepoznal. Žid a peníze je jejich prokletí, soucit nepochopí

      dan.

      Vymazat
  8. Jedná se o operaci pod falešnou vlajkou. Werner von Braun na smrtelné posteli tohle vše vzkázal lidem, že se bude dít a poslední co mají v záloze je útok mimozemšťanů na planetu Zemi.Ostatní zdroje to také potvrzují. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1885:kosmicke-vdomi&catid=37:pijata-vnitni-cestou&Itemid=128 Oldarthur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má se to dít tak, že projekt BlueBeam bude na obloze ukazovat mimozemské lodě, ale střely z nich budou dolů posílat naše satelity, které budou těmi hologramy nad nimi kryty. Lidé tak přesvědčivě nabydou dojem, že na ně útočí skuteční mimozemšťané. A pak se tu objeví kde se vzal tu se vzal samozvaný mírotvorce (satanael), a všem slíbí ukončení této falešné invaze za to, že ho zvolí králem světa, a že ho budou všichni bezmezně poslouchat a uctívat jako boha...

      Vymazat
    2. anonymní 19.23
      Já to vidím naposto stejně. V té době bude končit tzv. doba milosti. V době, kdy psychopaté vyloží na stůl poslední možné karty. V té době bude vše špatné umírat a hnít. Bude velké kvílení a nářek bolestí. Ušetřeni budou pouze vyvolení. Skutečně vyvolení !

      dan.

      Vymazat
    3. V době Posledního soudu budou jen tři kategorie lidí "
      1.vyvolení (nanebevstoupení) - pouze 144.000 jedinců
      2.zachránění (spasení) - mnoho
      3.zavržení (odříznutí) - též mnoho

      Každý si tak volí sám variantu 2 nebo 3 už tady na Zemi.

      Vymazat
    4. Ano, naprosto souhlasím !

      dan.

      Vymazat
  9. Som zvedavá, či pápež bude dnes umývať nohy muslimom... vraj sa nechal počuť, vraj, a v médiách raj. BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omýval, a dokonce černým muslimům. Dívali se na něj přitom s docela neskrývaným opovržením.

      Vymazat
  10. Tajná válka Atlantidy.

    http://www.ovkscmfm.estranky.cz/clanky/postrehy-k-duvodum-viry/

    OdpovědětVymazat
  11. Brussels Bombing Bullshit....Makes the Moon Landing Look Real LMFAO
    https://www.youtube.com/watch?v=QYCWM4tMwzE
    March 22, 2016 Brussels, Belgium Terror Attack Hoax Decoded- Masonic Propaganda Exposed!
    https://www.youtube.com/watch?v=9zbRFgwoRnE&
    ebc=ANyPxKovi1pKnaGejUGKHYwhQ48NkenlRREYI-5q1UWkNwSzCLuK9D2TuyqEvWCNGtqy4fqkWwCEZnH88AeP34InokysiSwQSw

    kolik tam vůbec vybuchlo vlaků??
    oni mají 2 typy vlaků??
    viz 0:01
    https://www.youtube.com/watch?v=momHXT4Xqkg
    a
    1:07
    https://www.youtube.com/watch?v=fhDgVKxi1xE&feature=youtu.be
    2:02 => pohled na přepravní prostor metra
    a
    2:53
    pohled na přepravní prostor metra a výbuch
    ps:
    to je stejná stanice metra??
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama si odhalujete, co už bylo odhaleno,ale ti ovčanští burani tomu nechtějí věřit, že by se něco podobného vůbec mohlo stát. To, že je vše nahrané, a dělá se to jako skutečné pravé. Jak to tak vypadá, lidi asi lhaní do očí přímo milují víc, než Pravdu. Proto si nezaslouží nic jiného, než to, co jim děje. A že to bolí duševně i fyzicky, to jaksi neřeší.

      Vymazat
  12. https://www.youtube.com/watch?v=1Iz865CM9nE
    Day 1, Analysis Of Brussels Airport Explosion, Things To Consider

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě k tomu papežovi, aby bylo jasno Islamizace Evropy je dlouhodobě plánována služebníčky NWO a Vatikánu alias šelem z Janova Zjevení... jeden z mnoha důkazů spolupráce, cituji: 29.6.2015, Irsko — Po setkání s papežem Františkem šéf Goldman Sachs International a návštěvník tajných setkání skupiny Bilderberg, Peter Sutherland prohlásil v rádiu RTÉ, že Evropa potřebuje více uprchlíků z Afriky a Sýrie. Nestyděl se ani lhát o jejich přínosu pro ekonomiku…


    http://www.ragauian.cz/udalosti-predpovezene-v-janove-zjeveni-kapitole-13-se-stavaji-realitou-papez-vola-po-novem-svetovem-poradku-odhodil-masku-a-nezakryte-bojuje-proti-lidske-svobode/

    To co dnes už ale bohužel skoro nikdo neví, je fakt že islám je ve skutečnosti velmi účinnou manipulační sektou, která je daleko propracovanější než katolicismus... podstata této sektářské manipulace je v tom, že se snaží ovládnout i myšlení oveček... a nutno přiznat že se to imámům dobře daří... hlavní trik je v zotročení žen a výchově dětí, která s tímto zotročením souvisí... v dětech je od mala programováno že musí hlavně poslouchat svého imáma, nenávidět nevěřící a šířit islám... to je náboženská povinnost, jsou pro to důkazy... např. zde:

    http://www.ragauian.cz/prava-tvar-islamu-dzihad-je-nabozenska-povinnost-kazdeho-muslima-svedectvi-byvaleho-ceskeho-muslima-dzihad-se-samozrejme-praktikuje-i-v-ceske-republice/

    A největší pointa tkví v tom, že islám stvořila katolická církev! A to za účelem ovládnutí Arabů, dobytí Jeruzaléma a likvidace původních, nekatolických, PRAVÝCH KŘESŤANŮ v severní Africe... proto dnes papeženci a mohamedáni tak kamarádí...

    http://www.ragauian.cz/vznik-islamu-a-tajne-dejiny-krestanstvi-aneb-jak-katolicka-cirkev-zabila-krista-znicila-krestanstvi-a-stvorila-islam/

    Každý si už také mohl všimnout že Vatikán dnes protlačuje islamizaci Evropy a NWO spolu s těmi bankstery ve FEDu a jejich poskoky v EU atp... koneckonců naši vlastizrádci pracují také podle příkazů z Bruselu jak už je dobře známo:

    http://www.ragauian.cz/jaky-je-spravedlivy-trest-za-likvidaci-naroda-a-statu-kolik-let-za-vlastizradu-dostane-sobotka-nase-vlada-planuje-take-likvidaci-svobody-internetu-nechame-si-to-libit/

    PTEJME SE PROČ to soudruzi dělají? PROČ NÁS TAK MOC CHTĚJÍ UZAVŘÍT DO KLECE NWO totalitního systému! TO JE KLÍČOVÁ OTÁZKA! Proč se tak hezky shodují papeženci s finančními mocenskými elitami?


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jeden světový pekelný kruh, kterého se drží, protože jim dává moc nad ostatními. Tato moc je jako droga, víc než jakékoli statky či peníze. A satan to dobře ví, na koho nahodit udičku !

      Vymazat
    2. Když byl nedávno papež v americe, tak tam veřejně uvedl na světovou scénu nové jednotné celosvětové náboženství. A nazval jej CHRISLÁM !!! Tedy spojení křesťanství s islámem. Jak tato neslučitelná náboženství chce spojit, to snad ví jen samotný nejvyšší pekelník.

      Vymazat
    3. Protože se satanisti na zemi snaží za každou cenu udržet u moci a prohlásit ,,mimo klec-t.j.mimo Zemi pro ostatní ve vesmíru",že planeta Země patří ,,Jim-Temným" a to na základě ,,Svobodného rozhodnutí jejich obyvatel !!! " Proto nás tak hezky zpracovávají,je to jejich velký trik a podvod.Navíc pyšná skupinka generálních prediktorů jim dobře hrála do karet,vytvořila všechna náboženství a protichůdné ideologie v touze po moci,naháněním strachu a hrůz válek.Takto chtěli Gen.prediktoři vyvolat Přímý Rozhovor s Bohem(skrze Utrpení Jeho Dětí na Zemi),to se samozřejmě nepodařilo.Místo toho hovořili a kontaktovali Temné,Satanské síly.Proto ten cirkus dnes,kdy Temní satanisté nás manipulují tak,abychom my sami ( !! Boží Děti Světla BOHA !! ) jejich ůskočnými triky zmanipulovaní podlehli a sami chtěli vládce Temna-Satana----a to z vlastní svobodné vůle !!! Právě toto je největším podvodem a klamem na nás,naše největší zkouška,rozhodující,kdo a jak se projeví a ke komu se přidá. PROBUZENI-toto je probuzení a postup,anebo PROPAD-dolů.....

      Vymazat
  14. Tak...a vo tom to je...
    Ako to bolo vzdy v akta x:pravda je vo viezdach.............

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda je tam venku, proto nás uzavírají do 3D matrixu tady na Zemi.

      Vymazat
  15. Videli ste na oblohe v ostatných pár dňoch sprejovanie ? - Ja nie. - Včera som našla správu o zrušení karantény Zeme, odstranení zväčša strangeletových bomb /aj keď houby viem čo to presne znamená/, ale z mojej mozaiky vyplýva, že nadišiel čas na razantnejší postup.Zdroj cobra, Be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes 31.3.2016 sprejují oblohu od rána jak vzteklé vosy. Sprejují dost vysoko. Co mě ještě zaujalo, je to, že zvuk motorů letadla se ozýval na levé straně oblohy, a letadlo v té době už bylo za polovinou oblohy. Chci tím říci, že muselo letět velmi velmi rychle. A s podobným jevem jsem se dosud nesetkala. Je otázkou, zda to bylo vůbec letadlo.

      Vymazat
    2. Nárůst energie Světla a Života (živého světla,živých inglií) do naší Sluneční soustavy velmi vzrostl a dále roste..proto temní tak vyšilují,cítí svůj konec.Opět a znovu už celých 5.000let nás chtějí získat a bojují tu svými metodami. A Nésité-Židé jsou jejich nejlepšími bojovníky--s velkou oblibou se taky dokázali právě mezi ně vmísit-INFILTROVAT už před tisíci léty( dodnes se projevují znaky-šedavá kůže,kozlí oči,delší nos,protáhlá kozlí lebka---)Dobře po staletí jim slouží taky Jezuité s jejich generalisimy a černým papežem v Římě a nesmíme zapomenout ani na Svobodné Zednáře,jež očernili a pohanili Imhotepa v Egyptě a dodnes prakticky slouží Ahrimanu-Satanu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.