14. března 2016

Švédský radar dělá šestiúhelník s kruhy, aby vytvořil "z ničeho" silné sněžení nad Polskem a Českem

Švédský radar dělá šestiúhelník s kruhy, aby vytvořil "z ničeho" silné sněžení nad Polskem a Českem
Orgonet
14. 3. 2016

Všechna internetová zpravodajství ((například Novinky zde))  dnes informovala, že do Česka přijde dnes v noci mezi 2 a 8 hodinou ranní silné sněžení - fronta od severovýchodu, při níž napadne 10-20 cm sněhu. Znělo to jako věštba, protože momentální situace v počasí na sever od nás nijak nenasvědčovala tomu, že by se tam tvořil nějaký vydatný srážkový systém.

Koukal jsem se přes den na různá zobrazení, abych viděl, co se kde chystá. Skoro až do večera pořád nic, všude na sever/severovýchod od nás až nad Skandinávii bylo dokonce jasno. Avšak když už klimateroristé měli ten plán a dokonce o něm informovali české meteověštce, jistě měli v rukávu nějaký způsob, jak to sněžení vyrobit "z ničeho".

I řekl jsem si, uvidíme, jak tu frontu vyčarují. A přišlo to.

Web radar.eu http://www.radareu.cz/?lng=cz zachytil radar na jihu Švédska, který po dvě hodiny, od 15.00 do 17.00, vydával neuvěřitelný obrazec s kruhem, přičemž se okamžitě nad Baltem z ničeho vytvořila ona "fronta" zeleně zobrazených srážek (dosti vydatné), která skutečně postupuje přes Polsko směrem do Česka, takže se toho nočního/ranního sněžení zřejmě opravdu dočkáme.


Radarový "kruhočtverec" i "čtvercokruh" už jsme zažili (viz štítky pod článkem), ale pěti(šesti?)úhelník s kruhy uprostřed vytvořený švédským radarem je pro mě absolutní novinkou, nic takového jsem ještě nikdy neviděl, ani na světových webech, co podobně jako já "hlídají radary".

Animace: Šestiúhelník švédského radaru a "fronta" nad Polskem.
https://youtu.be/mzQqoDbdxf4


Polské radary jsou rovněž zapojeny do akce, viz kruhy a paprsky kolem radaru Gdansk, ale to už je klasika (:-)))

Detail umístění radaru:




Zobrazení Baltradaru:


26 komentářů:

  1. jj, k večeru už sprejovali :-D protože jinak krásně, jasno, modř...no aspoň že nás upozorní na kalamitu s předstihem :-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Nelze se divit že si s počasím hrají,ono to totiž nikoho nezajímá(až na světlé vyjímky).Posledně se probíralo(v hospodě) počasí a to vlastně jenom kvůli loňskému suchu a chybějící spodní vodě(o vodu mají lidi strach, ale nic je nedonutí o něčem přemýšlet)no a dozvíš se pouze že těch letadel létá nějak hodně a tečka.Já osobně si myslím že primární úkol je připravit lidi o vodu( a o tu se lidi pozabíjí), protože každý chce žít a tak se vysoký stav lidí na zemi zredukuje.Nikoho nic nezajímá,co je horší že nikoho nezajímá ani jak budou žít jejich potomci,hlavně že dnes mají ještě co dát do huby a co bude zítra?všem je všechno jedno .

    OdpovědětVymazat
  3. Nedavno se na chvilku v mediich ukazala informace o zvysene radiaci nad helsinkami. samozrejme z toho obvinili putina, ale nad moskvou bylo cisto. takze to muselo prijit z druhe strany ze svedska a tak se to radsi rychle stahlo. nic bych za to nedal, ze tyhle dve veci spolu souvisi

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by zajímalo, proč to vlastně dělají, co tím získají. Vždyť to musí být neskutečně finančně náročné a vlastně zbytečné. Asi chtějí zvýšit množství podzemní vody a zalít ozimy :-). Leda že by tím trénovali na léto jak z ničeho rychle vyrábět např. povodně a tak.
    Nicméně ti kdo za tím stojí musí být opravdu šílení.
    Jednou tím Matku Přírodu naštvou tak, že se tam někde "podrbe" a bude veselo.
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento trénink jim vyšel do puntíku- dotlačili sem avízované sněžení. Ano, stále se zdokonalují :-( šmejdi.

      Vymazat
    2. To je úplně jednoduché, a sice určitá sorta lidí bez svědomí a málo aktivovaného duchovního srdce se upsala temným entitám se snaží ovládnou vědomí lidí, snížit jejich vibrace a čerpat energi z jejich utrpení,násilí smutku a negativních myšlenek.A posluhovači temna Ilumináti a další jejich pohunkové mají neomezený rozpočet a fůru technologií k dispozici.

      Vymazat
    3. částečně pravda ale v případě Švédska ..zcela mimo ...

      Vymazat
    4. Jejich rozpočet je omezený! A také nemají adekvátní zásoba zlata. Už to hodně okolo sebe vysssáli a už nemají, odkud brát. Stále více se hovoří o krizi a o pádu velkých bankovních domů. Jejich hlavní peněžní jednotka petrodolar se blíží svému konci. Ve světě klesají ceny ropy, nevozí se velké náklady po oceánech, zásoby hypermarketů v Americe se vyprazdňují (walmart uzavřel 300 prodejen). Hlavní důvod, proč se neobchoduje, že dodavatelé zboží/služeb odmítají platby v dolarech. Obrovská síla Číny (světová ekonomika č.1), Ruska, Indie a Iránu se už od petrodolaru odklonila a s touto silou se po vojenské stránce Amerika se svými potenciálními spojenci nemůže měřit ani náhodou. Většinu světového obchodu ropou už ovládá Rusko. Čína příští měsíc zavede zlatý standard. Takže temňoušové museli např. přistoupit na snížení platů pro isiláky o polovinu a bude se muset omezovat i jinde.

      Vymazat
    5. To je jen zdání, uvědomte si , že fakticky stále ovládají 99% finančních toků ve světě, tak že jaký omezený rozpočet????

      Vymazat
    6. Tolik toků neovládají, to jim příliš fandíte. Příprava finančního resetu pokračuje a pokračuje se i v jiných věcech:
      http://www.theeventchronicle.com/study/going-happen-cabal/

      Vymazat
  5. Tito lidé trpí ,,hvězdnou nemocí",nosí hlavu v oblacích jsou na sebe pyšní,co dokážou.Neví skrze svou nemoc,že jednou budou smeteni s povrchu země vlastním nářadím a vlastní pýchou s chutí po moci.Už to asi kdysi zkoušeli v Atlantidě a zpakovatěli tak,že.....

    OdpovědětVymazat
  6. Švédska spoluúčasť na manipulácií počasia/Sveriges delaktighet i det Amerikanska Vädervapnet HAARP

    Na nasledovnom odkaze po slovensky: http://ivansbj.blogspot.se/2014/03/svedska-spoluucast-na-manipulacii.html

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, můžu potvrdit. Z velmi dobrého zdroje od bratra mé švagrové, který byl pracoval ve švédském zbrojním průmyslu. Tyhle přístroje se tam vyvíjí, ale všechno se dělá strašně nenápadně. Tuhle se vyrobí radar, támhle zase rozprašovače a pokud člověk není na 100% ostražitej a neumí si to dát do kupy, tak si ničeho nevšimne. Údajně to i na různých zahraničních misích instalují tajně do cizích leteckých systémů... Teda tady mám potvrzený jen polsko, když tam probíhala nějaká servisní kontrola ze švédska.

    Podle tohodle zdroje se údajně snaží úplně rozhodit systém počasí v jižní a střední evropě. Cíl pro ně je jasnej, oslabit evropu v době uprchlické krize a následně profit až sem budou expandovat jejich firmy... Zvěrstva.Hrůza děs.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co poloti, instalatéři a další lidé, proč veřejně nepromluví, vždyt přece nejde takový kolos ohavnosti stále utajovat.

      Vymazat
    2. Mám v příbuzenstvu pilota velkých dopravních letadel a když jsem se ho na to ptala,popřel,že to,že by do pohonných hmot mohli něco přidávatle třeba to dělají bez vědomí pilotů.Ti vůec nemusí tušit,co doopravdy tankují.

      Vymazat
  8. Bohužel sily temna Atlantidu zničili pak človek stratil sve schopnosti po velke katastrofe,konec obdobi temna ukončil rok 2012,a postupne bude ukončena vlada temnych sil,človek postoupi do 5.dimenze a a voni budou uvezneni ve vlastni pasti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi zavádějící :-) Nic nebylo ještě ukončeno, "středověk trvá"... kdy a jak bude ukončen, to záleží na lidstvu a jeho Vědomí. Pokud bude lidstvo stále v bezvědomí, nikam se nepostupuje. Vše má svůj čas a proces. Záleží na každém znás. Celek je tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek.

      Vymazat
    2. Nějaka tak by to mělo být, ovšem ještě si počkáme několik desítek let na obrat a duchovní prozření kritického monožství lidí, kteří by byli schopni změnit své vědomí, zvýšit vibrace a přijmout Světlo...ovšem není vyloučeno, že s lidstvem do té doby nastane kolaps.Pořád ještě není zcela jednoznačné, zda-li se tak odehraje, ale faktem je že po roce 2012 šance narůstá.

      Vymazat
    3. K tomu, jak šance narůstá: http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/source-accelerating-galactic-cosmic-rays-unprecedented-energy-discovered-centre-milky-way/

      Vymazat
    4. http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/scientists-identify-cosmic-energy-accelerator-galactic-center/

      Vymazat
  9. Autor tohto članku je absolutny genius! On prvy pochopil že počasie manipuluju v českom meteorologickom ustave! Takže koniec konšpiraciam......klobuk dole,jednoduche a genialne!

    OdpovědětVymazat
  10. Radar ako taký pravdepodobne nevie vytvoriť žiarením takýto pravidelný obrazec. To skôr "žiarili" s tým radarom tak intenzívne (viď stred kruhu), že až tie senzory, ktoré to zaznamenali, zblbli a ukázali následne takýto obrazec. Aká bola cieľová oblasť žiarenia, to je len ťažké zistiť. Osobne si nemyslím, že by sa zaujímali o strednú Európu.

    OdpovědětVymazat
  11. ORGONET na Hrad !!!
    dávám mu svuj hlas

    Vy neverící tomasi
    prof. Myšpulin

    OdpovědětVymazat
  12. všem...důležité !!! přečtěte si alespoň tyto základní informace !!!!

    http://www.otevrisrdce.cz/thovt-projekt-lidstvo/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odkaz - to asi nebude to pravé ořechové...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.