1. března 2016

Umělá "zimní bouře" 1. 3. 2016: Zlatě "ožehnutá" oblačnost.

Umělá "zimní bouře" 1. 3. 2016: Zlatě "ožehnutá" oblačnost.
Orgonet
1. 3. 2016

Klimataroristé geoinženýři nám v našich končinách právě vyrábějí "zimní bouři" s příslušnými kalamitami. Je to složitá akce, a tak se soustředím jen na jeden aspekt, a to na umělou výrobu intenzívních srážek pomocí ozařování vysoké oblačnosti radiačními frekvencem.

Toto lze pozorovat na nočních snímcíh NOAA, na nichž se vysoká srážková oblačnost zobrazuje normálně tmavě červeně. Tato červená oblačnost sahá do výšky asi 10 km a výše, a jejím základem jsou umělá nukleační jádra rozptýlená pomocí leteckého sprejování chemtrails. Atmosféra je však již tak rozjitřená nepřetržitým chemickým a radiačním ovlivňováním, že kapičky by se samy nespojily v srážky a nespadly by, ale prostě by se vznášely v atmosféře. Proto je třeba nad zvoleným územím ozářit tuto oblačnost silnou radiací, trvající v řádu minut až hodin. Toto ozáření se pak na nočním zobrazení NOAA zobrazí jako zlatá barva na oné vysoké červené oblačnosti. (V popisu barev tohoto zobrazení žádná zlatá/žlutá na červené není ani uvedena, takže na zobrazení vlastně nemá co dělat...)

Toto "zlaté" zobrazení  nemůže vznikat jinak, nežli umělým radiačním zásahem, protože na postupných snímcích můžeme vidět snímky bez onoho "zlatého třesku", i se zlatým třeskem různé intenzity. Což znamená, že tu radiaci někdo zapíná a vypíná... a podle toho pak v řádu několika hodin spadnou srážky.

Noční snímky od včerejška, Zdroj: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html, snímky označené NM


14.28: Červená oblačnost nad ČR a východní Evropou atd., zatím bez ovlivnění radiací. 


16.07:  Intenzívní zlatý třesk nad Balkánem, začínající zlatý třesk nad Polskem.


19:41: Ještě intenzívnější zlatý třesk nad Balkánem. 

2:63: Už jen mírný zlatý třesk nad Polskem atd., zřejmě doznívá.

4:24: Nový velmi intenzívní zlatý třesk nad východní Evropou.

6:05: O dvě hodiny později: zlatý třesk již není vidět - přestali ozařovat.


Ještě poznámka ohledně kalamitního sněhu:

Jak jsme již mnohokráte dříve psal, a čtenáři potvrzují,  k vyvolání "sněhové kalamity" stačí dnes jen malý poprašek, protože uměle nukleovaný sníh má obrovskou kluzkost i ve velmi malé vrstvě, a hůře taje.  Stačí potom, aby se klimateroristé trefili náloží umělého sněhu na pár kilometrů dálnice a nasypali tam 2 cm své břečky, a při dnešním hustém a rychlém provozu samozřejmě nastane okamžitě kolaps dopravy, který v podání hysterických médií spolu s pár popadanými stromy vyvolává dojem, že kalamita se týká obrovského území. Čímž je vhodně zaměstnána pozornost lidí....

Nicméně, buďme rádi, že nám sem geoinženýři klimateroristé spustili něco vody, protože nás zřejmě čeká velké letní sucho.

18 komentářů:

  1. Včera v podvečer, kolem 18. hodiny, bylo na východě takové zvláštní světlo, oranžové, při zatažené obloze a trvalo to cca 15 min.. Škoda, že jsem to nevyfotil, ale hned jsem si řekl, že se ti darebáci zase k něčemu velkému chystají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja som minuly tyzden na strednom slovensku asi okolo 23hodine pozoroval ze tma ustala a vonku bolo ako skoro rano pred vychodom slnka , trvalo to dost dlho , a co raz castejsie pozorujem na severozapade okolo 23 hodiny alebo aj pozdejsie je vidiet od nas nad horizontom oranzovu oblohu .

      AsgarD

      Vymazat
  2. Tak už dokáží ovládat počasí, klima, zdraví lidí, psychiku lidí, vědomí lidí,éterické a astrální úrovně, tak teďkom už jen chybí paralizovat Planetu,Vesmír......apod.Stále se ptám ,kam budou mít ještě dovoleno zajít, kde jsou nějaká pravidla kosmické hry.

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.cas.sk/clanok/370190/tatranci-zostali-v-soku-na-lomnickom-stite-napadol-zlty-sneh#

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  4. Uz sa robi na scenari. Prave som zaregistroval tento "povzbudivy clanok".

    http://www.cas.sk/clanok/370280/kalamita-v-cesku-silne-snezenie-a-tisice-domacnosti-su-bez-elektriny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Příbramsko celé, jižní část Prahy západ, východ a Benešovsko- stav kamamity, bez proudu až 24 hodin. V noci jsem vycházel bos na zahradu, abych setřásl mokrý sníh z koniferů, které se lámaly pod jeho tíhou. Chodím bosky, jednak je to příjemné a podruhé otužující. Zapoměl jsem, že s elektrikou nejde i voda zde...a tak jsem si pokaždé jen otřel plosky do ručníku. Chyba!! Druhý den jsem měl po kotníky (napadlo přes 10 čísel sněhu) alergickou reakci- svědivou vyrážku! To jsem neměl nikdy před x lety, jen v posledních 3-4, ale vím, omyji po bosé chůzi ve sněhu nohy ve vodě a vyrážka není, ale tentokráte voda netekla. Takže opět padaly CHEMICKÉ SRAČKY!

      Vymazat
  5. Nevím, jestli to má souvislost s tím zářením ale včera celý den a dnes dopoledne mne hodně bolela hlava. Mám pocit že to ty svině mají na svědomí, ty moje bolesti. Mirek I.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. V poslední době mě pořád bolí celé Já. A to beru leky proti chronické bolesti a nezabirajiTaky si riríkám, jak moc je takove ozařování pro lidi nebezpečné.

      Vymazat
    2. Nejen tebe, anonymní 19:40. Většinu lidí, jsou unaveni, mají divné i kožní projevy- různé pupínky, svědivost v obličeji, ač se stravují naprosto zdravě(vegani apod) Bolení hlavy v podobných dnech je časté, špatné spaní, na silnicích spousty nelogických bouraček s fatálními důsledky. Lidé jsou podráždění a agresivní v těchto dnech (grilování). Zvířata domácí unavená, odmítají dlouhé pobyty venku. Divoká zvěř je poschovávaná v terénu, bez pohybu, ptáci omezují lety ke krmítkůmn apod.

      Vymazat
  6. To jsou vyhlídky, tak po zbytek života se dívat, jak nějací hajzlové na obyvatelé sypou chemické hnusy a vytváří si dle svého gusta počasí ve světě.Zase o důvod víc se radovat.....

    OdpovědětVymazat
  7. Potvrzuji tu věc se sněhem. Dnes v Brně padal a na některých místech zůstal i ležet. Když jsem si toho sněhu nabral trochu do rukou, měl hrozně zvláštní konzistenci. Navíc mi v poměrně horkých rukách vůbec nechtěl tát a na místo toho na svém povrchu vytvořil takovou divnou skoro až mazlavou vrstvu. Kdoví, co to na nás sypou za srágory.
    Dodatek: Dnes, včera a tuším v sobotu jsem na http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html cca kolem 13 hodiny (12 UTC) zaznamenal opět HAARPové pulzy zřejmě z oblasti severního pólu.

    OdpovědětVymazat
  8. chtěla bych říci k tomu suchu, že nám vládne ještě k tomu 5 ohnivých planet na nebi, to znamená že když se ještě oni...přičiní nastává obrovské sucho-pražírna.tím, že na nás padá moc radioak.spadu, bychom měli kdo my máme zahrádky a pěstujeme si hodně na hnojení půdy používat popel ale jen z dřeva, nebo slámy. on totiž všechny ty chcemické sra...dokáže eliminovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobre info. Dejte to prosim na facebook i pro ostatní.

      Vymazat
  9. Mozem potvrdit.Sedeli sme s kamarátom na rybach.Okolo 16:00 sa prirodne oblaky behom cca 10min zmenili na nieco ako ked hodite kamen do vody.Usporiadali sa do vln s rovnakou amplitúdou.Jedno vlnenie islo smerom od polska a druhe smerom od madarska.Presne nad nami (Bodiky pri Bratislave vlny interferovali ,zrazali sa a vytvarali mriezku.Cely jav vznikol behom 10-15min

    OdpovědětVymazat
  10. V noci totální bezoblačno, všude hvězdy. Přez den obrovská clona z mraků, že Slunce nemá šanci vůbec prokouknout. V noci otevřené nebe, ochlazování. Přez den sněžit a bez Slunce. Kdy už ty šmejdi s tím přestanou ! Spousty lidí, informace o geoinženýringu a chamtrailsování, radiačních a rezonančních frekvencí ignorují a přehlížejí. Bohužel jsme stále bezbraní. Dokud se k tomu nepostaví vlády světa zády.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nikdy tzv.vlády světa neudělají a ani nemohou.Jednak jsou zkorumpované a většina už je bez prahu nějakého svědomí,soucitu či lidství jsou to už převážně vymyté hlavy a jednak ze strachu před následky temných elitářů a satanských spolků.Tak že je to jen na nás lidech jak zareagujeme a jak budeme moci dále snášet ty útrapy co nám každodenně servírují,Svtělem a láskou utlumovat ty ataky temna a udržovat si co nejvíce vysoké pozitivní vibrace. Dle mého mínění však bez pomoci z vyšších sfér a prozřetelnosti to samotná hrstka probuzených na naší planetě těžko zvládne.Pokoj všem lidem dobré vůle a buďte bdělí drazí spolubližní.

      Vymazat
    2. Pravé věci jsou nachystány a v pravý čas budou spuštěny.

      Vymazat
  11. Občas nevědí čím osévají, nebo naopak chtěli, aby padala ho na.

    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahady/3857-michigan-postihl-tajemny-cerny-dest-nikdo-netusi-co-padalo-z-nebe

    jandera

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.