9. března 2016

Svobodozednářské síly Donalda Trumpa si vzaly na mušku "kokainové impérium" Jeba Bushe a Marca Rubia

Svobodozednářské síly Donalda Trumpa si vzaly na mušku "kokainové impérium" Jeba Bushe a Marca Rubia

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2008.htm
March 2, 2016
Donald Trump Freemasonic Forces Target Marco Rubio-Jeb Bush “Cocaine Empire”
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině. 


Šokující téměř 500stránková zpráva (o níž jsme informovali již dříve) připravená pro Bezpečnostní radu Ruska (SC) Hlavním direktorátem výzvědných služeb (GRU), Zahraniční výzvědnou službou (SVR) a Federální bezpečnostní službou (FSB) přinášející podrobnosti o probíhajícím převratu proti „stínové vládě“ v současné době vládnoucí v USA rovněž odhaluje, že „cílem destrukce“ pro kombinované svobodozednářské síly vedené miliardářem Donaldem Trumpem a jeho vzdáleným skotským bratrancem z otcovy strany Chrisem Christie se nyní stalo „kokainové impérium“, které vedou guvernér Floridy Jeb Bush a jeho chráněnec, americký senátor Marco Rubio




Podle této zprávy Bushovo a Rubiovo „kokainové impérium“, které se nyní stalo cílem destrukce Trumpových svobodozednářských sil, založila koncem 80. let Bushova rodina zločinu, poté, co 19. února 1986 zavraždila legendárního pašeráka drog CIA a špičkového pilota (který pracoval pro CIA od konce 50. let, kdy byl zázračným mladistvým pilotem), Barry Seala.


Sealova vražda byla dle zprávy americkou „stínovou vládou“ dlouho utajována, ale detaily lze nalézt zde:
„Barry Seal měl problémy se zákonem (kriminální daňové úniky), od nichž mu mohly pomoci konexe s CIA. Podle Sealova právníka Barry Seal byl jako svědek hrozbou pro vicepresidenta George Herberta Walkera Bushe. Začátkem roku 1986 pohrozil GWH Bushovi, že buď ho zbaví problémů s daněmi, nebo Seal prozradí kontraschéma a pašování drog CIA.

Dva týdny poté po hádce s GWH Bushem, 19. února 1986, byl Barry Seal nalezen zavražděn mnoha kulkami v autě na cestě u svého domu. Ze zločinu byli usvědčeni tři Kolumbijci, kteří si mysleli, že pracují pro plukovníka Olivera Northa ze Státní bezpečnostní rady; ten měl v r. 1980 krycí jméno „John Cathey“. V Sealově majetku bylo nalezeno osobní telefonní číslo GHW Bushe, i když „muži v černém“ prohledali předtím auto, kde byl zavražděný pašerák drog nalezen, aby odstranili důkazy. O pár let později pak texaský guvernér George W. Bush všude létal tím, co bylo oblíbeným letadlem Barryho Seala.“ 
Text snímku: "Kdyby americký lid ... někdy zjistil, co děláme, vyhnal by nás do ulic a lynčoval nás." - President G. W. H. Bush, červen 1992


Když byl Seal mrtev, Bushova rodina zločinu rychle převzala lukrativní drogový kartel na jihu Floridy, kterému Barry Seal dodával kokain, a v roce 1987 se zaměřila na zničení klíčové osoby drogového obchodu na Kubě jménem Mario Tabraue a jeho vysoce postaveného kapitána pašeráků drog jménem Orlando Cicilia – který byl, a stále je ženatý se starší sestrou amerického senátora Marco Rubia.

Když byl tento drogový kartel odhalen, tyto dvě klíčové osoby, Tabraue a Cicilia, byly obviněny z mnoha zločinů, včetně vraždy krutým mučením, useknutím údů a upálením agenta Larryho Nashe z Úřadu pro alkohol, tabák, střelné zbraně a výbušniny (ATF), a 6. února 1989 byl Mario Tabraue odsouzen na 100 let vězení, a Orlando Sicilia (švagr senátora Marca Rubia) byl odsouzen na 35 let

Snímek: Mario Tabraue

Snímek: Orlando Cicilia se svou manželkou, sestrou Marca Rubii


Po nástupu presidenta George W. Bushe do úřadu v roce 2001 byli Mario Tabraue i Orlando Cicilia propuštěni z vězení (Tabraue v roce 2003 a Cicilia v r. 2001), několik desítek let před vypršením jejich trestů, a byli svěřeni pod „péči a kontrolu“ Jeba Bushe na Floridě. Jeho hlavní rolí v tomto „kokainovém impériu“ bylo praní jeho peněz prostřednictvím holdingů v Texaské komerční bance umístěné v USA a Venezuele.

Je nanejvýš důležité, že ohledně Maria Tabraue i Orlando Cecilii zahájila americká „stínová vláda“ desinformační/propagační taktiku na internetu, aby skryla skutečná fakta a ochránila Bushovu rodinu zločinu – například na wikipedii byly náhle loni zrušeny články o Mario Tabrauovi a agentu DEA Larry Nashovi; americký magazín Newsweek lhal svým čtenářům o jejich trestu a době propuštění, americký magazín Mother Jones podobně lhal jak o trestu, tak době propuštění, a pouze Washington Post odmítl svým čtenářům lhát a správně uvedl: „Tabraue dostal 100 let vězení, ale byl propuštěn začátkem roku 2003, takže si odsloužil jen 14 let.

The Washington Post, jak dále dokumentuje FSB ve zprávě, také poskytl „ústřední důvod“, proč Bushova rodina zločinu pomáhá švagrovi senátora Rubia, Orlandovi Ciciliovi, když o něm napsal:“ Cicilia dostal 35 let, druhý nejdelší trest, a porota ho shledala vinným v prodeji drog za 15 miliónů dolarů. Ty peníze nebyly nikdy nalezeny.“

Analytikové výzvědné služby SVR však ve zprávě upřesňují, že jejich pátrání po mezinárodních bankovních transakcích „nikdy nenalezených“ miliónů dolarů patřících Orlandu Ciciliovi zjistilo, že tyto milióny byly ve skutečnosti vyplaceny Jebu Bushovi v průběhu pěti let s počátkem v květnu 1990 – týž měsíc, kdy Ciciliův švagr Marco Rubio byl zatčen policií na Floridě kvůli „podezřelým aktivitám“ v parku Wainwright navštěvovaném homosexuály.

Zpráva dále uvádí, že není pochyb, že mladý Marco Rubio potřeboval po svém zatčení pomoc, protože jeho homosexuální styl života byl dobře znám – zejména jeho navštěvování akcí zvaných „pěnové párty“, kde si velké množství nahých mužů „hrálo“ společně ve vodě, a bylo i známo, že žije v domě místně známém jako „kokainový dům“



Pod „vedením“ Jeba Bushe byl dle zprávy Marco Rubio trénován, aby se stal kapitánem v tomto „kokainovém impériu“ jako jeden z hlavních zákonných poradců a vyjednávačů, a když Bushova rodina zločinu zjistila jeho výjimečnou schopnost řečnit, vyslala ho na „politickou dráhu“; když nastoupil do mocné pozice mluvčího Floridské sněmovny reprezentantů, využil své oficiální pozice, aby přiměl zákonodárce státu udělit pozemkovou licenci jeho švagrovi a drogovému společníkovi Orlandu Siciliovi. 



Významný je dodatek zprávy GRU, kde se praví, že tak jako jsou dnes zaměřeny proti „kokainovému impériu“ Rubio-Bush a americké „stínové vládě“ vydělávající na svém ilegálním obchodování s drogami svobodozednářské síly se pokusill zničit Bushovu rodinu zločinu i americký miliardář Ross Perrot v roce 1992, který o ní řekl: „Když se podíváte na utajování osudů amerických válečných zajatců ve Vietnamu, zjistíte, že v drogovém obchodě jsou představitelé vlády, kteří se nemohou zbavit svého zvyku. Zjistil jsem, že pašování drog prostřednictvím CIA je bez hranic. A udělají cokoliv, aby to utajili."

Bushova rodina zločinu ho chtěla dát zavraždit, a Ross Perrot byl varován, že bylo najato úderné komando, aby zavraždilo jeho nebo jeho rodinu, což způsobilo, že zastavil svou presidentskou kampaň, aby zastavil tyto zrůdy, a prohlásil, že „nebude riskovat ohrožení své dcery“. Svobodozednářské síly vedené Donaldem Trumpem však z tohtoto strach nemají.

Předešlé články této série: 





March 2, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

9 komentářů:

  1. Citace z Aoliana ze dne 11.6.2013:
    "Takže, temnáři, ať děláte, co děláte, nemáte na vybranou, Univerzální Rozklad si vás stejně najde a budete s láskou podrobeni kompletní zpětné metamorfóze "

    OdpovědětVymazat
  2. u nás http://svobodnenoviny.eu/demonstrace-za-podporu-prezidenta/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta pěnova fotka nic moc nedokazuje, podle mého názoru. Není tam vidět jeho obličej. Jinak to dává docela smysl.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, jen doplním citátem z tohoto odkazu: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/03/interview-cobra-rob-potter-z-25-02-2016.html Rob – To je skvělé. Vím, že Chip Tatum má již léta důkazy o Bushových. Má videa, filmy o Georgovi Bushovi starším a jeho klucích, jak šňupou kokain a obchodují s drogami, takže to budou těžké důkazy. …A říká se, že někteří ozbrojení agenti Hnutí odporu jsou teď na povrchu a v mnoha případech zasáhnou, když bude útočeno na nevinné civilisty, aby se zabránilo násilnostem a ubližování. Bude se jednat o nějaká místa typu Sýrie, nebo i o jiná?

    COBRA – Může to být kdekoli na planetě. Bude to neočekávané. Agenti budou v běžných šatech, anonymní, nikdo je nebude moct identifikovat. Takže jestli mají temní lidé v úmyslu podniknout nějaké temné násilné akce proti lidem, mohou čekat, že je někdo zastaví. Ale zkraje nebude možné zabránit všemu, ale začnou to zastavovat. To se nikdy předtím nestalo.

    Rob – Bude to zastaveno za pomoci síly vyšších světelných bytostí a vzestoupených mistrů, kdy jsou negativní síly doslova znehybněny, neschopny pohybu a dojde k nenásilnému vývoji, anebo to budou zbraně Hnutí odporu s vysokou technologií, což negativní síly zastaví, ale nezabije je to?

    COBRA – Nepůjdu do podrobností, jinak by se temní začali bránit. Bude to nečekané.

    Díky za vše přátelé Oldarthur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proboha co to čtěte, dejte se dohromady..

      Vymazat
    2. Nechť se raději dá dohromady přeprogramovaný anonymní 10. března 2016 15:52, zřejmě placený trol.

      Vymazat
  5. Vrána k vráně sedá. Kokainové mafiány kryjí pedofilové a homosexuálové. Nebo obráceně. Ani jejich případné manželky a potomci na tom nejsou lépe. I ty žijí jako zvířata .Zvíře do své smečky člověka nepustí. Ve skutečnosti...všichni jsou něčí "děti". A ty dostávají trafiky a trafičky. Ne jinak je tomu u nás. Čemu se divit ? Bylo přeci předpovězeno, že na konci věků budou světu vládnou dravé šelmy, které zničí vše, na čem naše civilizace stála.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Je už načase dohnat mafii Buch do kriminálu nebo je poslal z tohoto světa na onen svět ! A věřím že Templejsky Rytíři toho i dosáhnou !! Už se ta jejich rodina napáchala po celém světě dost a dost zločinu !

    OdpovědětVymazat
  7. No lidi, nevím jestli to celé není divadélko...svobodní zednáři mají od roku 1870 naplánovano tohle: http://www.nwoo.org/2013/01/04/jak-byly-naplanovany-tri-svetove-valky-aby-pomohly-nastoleni-noveho-svetoveho-radu/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.