29. března 2016

Něco na nás chystají: Zásahové jednotky 4 států provedly v Londýně největší evropské cvičení na katastrofu v metru.

Pro ty, co ještě nevěří, že vše, co ukazují média, může být a většinou je trapná inscenace scénáře připraveného tajnými službami: koncem února v Londýně proběhlo obrovské cvičení zásahových služeb, při kterém byly nacvičovány veškeré potřebné dovednosti pro velkou událost, kterou vlády na nás připravují.

Následující fotografie ukazují krizové herce v práci maskérek, výsledky práce maskérek a mediálně oblíbené záběry "ošetřování"; podobnými nás častovala média po všech dosavadních falešných útocích, což byly všechny mediálně propagované...

(Umělá zranění mi připomínají školní branná cvičení v 80. letech, kdy kabinety branné výchovy měly již velký výběr umělých plastových zranění, která jsme si s oblibou přilepovali a děsili nezasvěcené spolužáky a učitele (:-))) )

Mám tenhle týden opravdu málo času, takže následující článek z Daily Mail nepřekládám celý, myslím, že stačí jeho úvod. Fotografie říkají vše i bez komentáře. 


"Oni" mají obrovský výběr scénářů falešných katastrof, na vše jsou připraveni, kdykoli mohou nasadit kterýkoli z nich, anebo několik najednou. Starosta Bruselu v nedávném článku o protiteroristickém cvičení v bruselském metru, které předcházelo "útoku ISIS",  prohlásil, že příští jejich cvičení bude na 10 útoků současně ...

Že by příští vládami inscenovaný "spektakulární útok" svedený na Islámský stát použil opět scénář "pádu velké budovy", tentokrát ne přímo dolů, ale na hustě zalidněné místo? Už to tu sice bylo. ale jistě se to novými prvky dá vylepšit/obměnit. Fantazie tajných služeb je přece neomezená...

=Orgonet=


Kdykoliv byste se nechali unést následujícícím inscenovaným dramatem, připomeňte si: vše jsou nákladné kulisy, placení herci, silikonová zranění a červené barvivo. Takto se baví naše vlády za peníze nás daňových poplatníků. Cvičí se na katastrofy, které samy organizují. 


„Mrtvoly jsou rozesety po vlacích metra poté, co na stanici metra spadla výšková budova“. Zásahové jednotky provedly v Londýně největší evropské cvičení na katastrofu.

By STEPHANIE LINNING FOR MAILONLINE
 10:07 GMT, 29 February 2016
Překlad - pouze úvodní titulky článku: Orgonet


  • Největší evropské cvičení na teroristický útok v metru: mrtvoly rozesety po stanici metra, na kterou spadla výšková budova.
  • Stovky pracovníků zásahových služeb ze 4 zemí (70 různých agentur) se zúčastnily největšího několikadenního evropského cvičení na teroristický útok v metru, které proběhlo koncem února v Londýně.
  • Sedm vozů metra bylo částečně zasypáno tisíci tun suti v nepoužívané elektrárně imitující londýnskou stanici metra "Waterloo"
  • Více než 1000 „mrtvých“ a „raněných“ bylo rozeseto po jevišti hrůzné scény, aby se brzy zase uzdravili, celkem v akci účinkovalo 2000 krizových herců.
  • Cvičení umožnilo pracovníkům nacvičit dovednosti, které by potřebovali v případě velké katastrofy, jako například při teroristickém útoku.

(V originálním článku najdete i videa, nejdou vložit.)
















































Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.