4. března 2016

Když Obama je gay, tak dalším presidentem může být pedofil

Volíte Trumpa? Když Obama je gay, tak myslím, že dalším presidentem by mohl být pedofil
David Shurter
February 26, 2016 • Permalink
http://davidshurter.com/?p=6068
Překlad: Orgonet
(Odkazy na jména a události uvedené v článku snadno najdete googlem v angličtině). 


Trump by neměl být naším presidentem. Ne proto, že káže nenávist a přímo cituje Mussoliniho, když už ne Hitlerovy ideály, a pak odmítne označit KuKluxKlan za nenávistnou skupinu. Není to proto, že podporuje své davy, aby zraňovaly protestující a vyzývá je na pódium, když to udělají, ani proto, že se nám ostatní země smějí – nebo se připravují, jak se s námi vypořádají, když ho zvolíme. Není to proto, že dohnal k bankrotu čtyři společnosti a vyšel z toho sám jediný čistý jak lilie, nebo proto, že vyhrožuje, že zavře naše média a postaví kolem nich zeď.

Ne – hlavní důvod, proč by Trump neměl být naším presidentem, je ten, že patří k pedofilům z kruhu miliardáře Jeffrey Epsteina, kam patří i Bill Clinton a princ Andrew, a často létá na Epsteinův ostrov, což je něco jako ráj obchodu s dětmi, a to společně s dalšími představiteli elity. V současné době Trump chválí svého přítele, že je to „skvělý chlap“ a že pořádá skvělé párty – ale my jsme již všichni slyšeli o těch Epsteinových párty, a tak by nás zajímalo, co se tam přesně děje, když „Donald“ má na ně tak skvělé vzpomínky. A pak tu jsou ty podivné snímky s jeho „dcerou“, když byla dítě.

Prokázal dokonalou neúctu k ženám všeobecně, a jak se říká, vrána k vráně sedá, takže, když jako presidentský uchazeč říká, že jedním z jeho nejlepších přátel je usvědčený pedofil, my jako veřejnost bychom měli vědět více o lidech kolem něj. Také bychom rádi věděli, co dělal jako častý host na těchto párty na ostrově vlastněném Jeffrey Epsteinem. On a Bill Clinton – což dává velkou šanci, že Bill a Donald a s nimi i Hillary nejsou jen partnery ve zločinu, ale že jsou spolčeni i v prezidentské kampani. Je dalším v linii naší naprogramované Ameriky a jako vše, co nám nabízejí naši vůdcové, je jednou velkou zakrývající fasádou.

https://youtu.be/CSz2iCMocis



Jo – a Obama je gay … viděli jste Michelle Obamovou, jak vymítá zlé duchy v show Ellen DeGeneres? Ženy nemají v kalhotách takové boule – a Michelle je zcela jistě má. Takže, celá věc s tím, že ty dvě děti nejsou jejich, není žádnou záhadou. A to vše se děje před tváří celé Ameriky – a veškerá ta klamstva probíhají tak, že z toho určitě mají velkou legraci. Zatím zabili Joan Riversovou za to, že si z toho veřejně udělala žert – ta otevřeně řekla, že Michelle Obamová je chlap. A pak se Michelle stala Ženou roku. Něco podobného je Bruce Jenner, který se změnil na Kaitlyn Jennerovou. To jsou mi vtipy.



Komentář, který přišel po zveřejnění článku:

„Možná byste ještě mohl dodat, že Virginia Roberts (dětská oběť Epsteinova sexkruhu) byla zaměstnankyní v milionářském klubu Mara Lago na Floridě, když ji Ghislaine Maxwellová získala pro Epsteina, a že princ Andrew a Epstein měli společnou párty v Mara Lago, a že Ghislaine Maxwellová byla na svatbě Chelsey Clintonové, i poté, co na ni oběti ukázaly jako na organizátorku "her", a že má na telefonu a laptopu dětské porno.“

9 komentářů:

  1. Možná to není penis ale poštěváček :o)

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.novarepublika.cz/2016/03/deti-jsou-v-prvni-linii-boje-za-zniceni.html

    OdpovědětVymazat
  3. Opona stále padá a odkrývá dějství za ní. A tak nezůstane nikomu nic skryto, nic nezůstane zahaleno. Blíží se doba, která odhalí ještě očitěji celé ty zvrácenosti. Množství šokujících skutečností zachvátí i ty, co se tomu dnes zdráhají uvěřit. Mocní začnou páchat sebevraždy z vlastního studu. Protože brzy pobouření lidí zachvátí celý svět a bude to jako dominový efekt. Připravme se na ten budíček !
    Jinak..kdyby měla dnes Amerika vybírat kandidáta dle čistých a čistějších štítů, byla by bez prezidenta. Punk "ženatý se závazky" u těch lidí neznamená vůbec nic. Skutečnost bude vždy jiná. Viz. slavný černošský pár.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. No a copak je Clintonka normální Lesba důkazu podala i Jóko Onno manželka Lenona kde je důkaz na Trump ??

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.nwoo.org/2016/03/03/ministerstvo-zdravotnictvi-rf-zarazuje-homosexualitu-opet-do-seznamu-chorob/

    OdpovědětVymazat
  6. Někdy dávno jsem četl o Trupfetounovi, něco od světelných bytostí. Bylo tam varování, že způsobí světovou válku pokud se dostane do vlády. Je spodobením nebezpečného psychopata, který se chopí všech možných prostředků, kterými potře vše a všechny, včetně jejich zemí, fauny a flory.
    Je to už min. 5 let co jsem to o něm četl. Už tehny hrozilo, že se bude ucházet o vedoucí post likvidátora světa. Což znamená, že to jsou léta připravované dodetailu akce.
    Bohužel schnilé jablko světa, sídlí v USA a bude to hodně bolet celý svět ještě.
    Leze do zadku Putinovi, protože není blbej. Využívá jeho popularity a tváří se jako bytost pozitivní a připravená válčit a bojovat. Souhlasím s článkem.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kandidat-na-sefa-KSCM-Skala-Tam-kam-dnesni-vlada-nehnala-ceske-jednotky-ani-Treti-rise-Stehovani-narodu-zvrati-az-uplne-jina-Evropa-424383

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://yournewswire.com/richard-obrien-trans-women-are-still-men-mutilated/

      Vymazat
    2. Jestli je někdo tzv. gay apod...tak za to do určité míry nemůže, protože nesmírně silná přirozená sex. energie a nejen to u lidí je nejrůznějšími nepřirozenými způsoby manipulovaná archonty. Mj. z toho je vidět, jak naléhavé je, aby se pozemšťané ze spárů archontů vymanili a dal se konečně ten pravý prostor přirozeným a přírodním procesům, nikoliv procesům umělým a zmanipulovaným ve prospěch těch, kdož si hrají na bohy.
      Aby byl člověk spokojen, musí být ve společenství spřízněných bytostí, jejichž spřízněnost jde od samotných počátků, potřebuje být blízko své duchovní rodiny a v plnosti se svým dvojpaprkem, párovou duší, twin-soul. Spojení dvojpaprsků je jedna z vůbec největších vesmírných sil. Archonti tohle věděli, proto tomu silně bránili. Až jejich vliv skončí (a my jsme se do té doby narodili), pak přijde mnoho šťastných setkání.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.