9. března 2016

Veřejné oznámení o místních modifikacích počasí v Los Angeles, Kalifornie

Veřejné oznámení o místních modifikacích počasí v Los Angeles, Kalifornie
Orgonet
9. 3. 2016

Běžní neinformovaní občané a placení trollové mi rádi do komentářů sdělují, že modifikace počasí neexistují, a že je to jen fantazie nás (slušně řečeno) "konspiračních teoretiků", kteří "nemyslí hlavou" (:-))). Většina lidí popírá možnost modifikace počasí navzdory nesčetným důkazům a dokumentům, které přinášejí různí světoví badatelé, bloggeři a youtubeři již mnoho let, a českým čtenářům se je snaží zpřístupnit i tento blog. Stejná situace je na celém světě ... lidi prostě neví.

Jeden americký weatherblogger si nedávno povšiml naprosto nenápadného oznámení v kalifornském místním tisku Pasadena Star News, kde je obyvatelstvo informováno o probíhajících a plánovaných modifikacích počasí, což ho velice udivilo... a vystavil to na videu https://youtu.be/sQNmDNu0azQ. Nám stačí fotka z videa a text si přeložíme.

Oznámení o místní modifikaci počasí z novin Passadena Star News 5. února 2016:


Překlad:
Hrabství Los Angeles, Odbor veřejných prací, tímto oznamuje provádění programu modifikace počasí.
 Povaha a účel:
Kraj Los Angeles bude aplikovat projekt modifikace počasí s cílem zvýšení srážek v San Gabriel Mountains. Bude použito pozemních zařízení, která budou rozptylovat do vzduchu částice jodidu stříbrného (AgI) do vhodných bouřkových mraků. Byla vytvořena kritéria jak pro zahájení, tak pro zastavení aktivit modifikace počasí. Komise supervisorů kraje Los Angeles tento projekt schválila a Deklaraci o zmírnění negativ počasí přijala.
 Čas a místo:
Zařízení na modifikaci počasí bude instalováno na deseti místech, od Pacoimy do Glendory, a bude zaměřeno na zvýšení srážek u vodních nádrží Pacoima Wash, Tuiunga Wash a San Gabriel. Aktivity modifikace počasí budou zahájeny při příští bouři, která bude odpovídat kritériím, a budou pokračovat při vhodných bouřích do 15. dubna 2016. Jako součást programu budou též probíhat v příštích čtyřech letech každoročně aktivity modifikace počasí mezi 15. říjnem a 15. dubnem.
 Licence:
Projekt bude prováděn a kontrolován konzultanty z North American Weather a certifikovanými konzultanty modifikace počasí.
Další informace:
Další informace o projektu lze nalézt na stránkách Odboru veřejných prací.
nebo lze kontaktovat Los Angeles County Department of Public Work, 900 South Fremont Ave., Alhambra, CA 91803, (626) 458-6186.

Zveřejněno 22. a 29. ledna, a 5. února 2016


Komentář Orgonet:

A podle článku z místních losangeleských novin ze 7. 3. 2016 "V naději na více deště Los Angeles osévá mraky" se ukazuje, že projekt je zřejmě již úspěšný ... http://losangeles.cbslocal.com/2016/03/07/hoping-for-more-rain-la-county-seeds-storm-clouds/
Zařízení dle článku v LA používali již před 15 lety, pak toho nechali, protože docházelo k přívalům a sesuvům půdy, a dalším problémům.
Občané dotázaní ve videu vesměs nikdy o možnosti těchto modifikací počasí neslyšeli, a jsou nadšeni tím skvělým řešením současného extrémního sucha ...

Snímky z videa k článku: 



Samozřejmě že místní a státní modifikace počasí v USA nejsou žádným tajemstvím, jak jsme zde na blogu už mnohokrát psali. Jenom to nejsou zprávy, které by se dávaly na první stránky novin. Informace o všech (oficiálně nahlášených) projektech modifikací počasí v USA (do roku 2011) možno nalézt na webu Rosalind Petersonové zde. Ukázka:


Jak je vidět na výše uvedeném seznamu modifikačních aktivit, (nejenom) v USA existuje mnoho společností/operátorů provádějících modifikace počasí, zde většinou "nadílku sněhu" zemědělcům a zimním střediskům; lze snadno vygooglovat jejich weby, například tento: http://www.weathermodification.com/ , a další (zadáním např. weather modification company)

Ani probíhající kalifornský projekt mající řešit extrémní (geoinženýrsky vyvolané, což se samozřejmě přísně tají) sucho vůbec není tajný, a je veřejně vystaven na
https://dpw.lacounty.gov/wrd/Projects/Cloudseeding/2015MND.pdf (125 stran).

Ono pozemní zařízení na rozprašování jodidu stříbrného vypadá takhle:


Takže, kdo bude věnovat aspoň minimální pozornost této informaci, si už nikdy nemůže myslet, že modifikace počasí je nějakou utopií, a že se to tak maximálně používá v Rusku, aby měli hezké počasí na vojenské přehlídky, což vyhlašují i masová média pro "pobavení" nevědomé veřejnosti, která jim to ochotně "žere" jako výborný fór.

P. S.
Myslím však, že se budeme muset učit rozlišovat mezi modifikacemi počasí v rámci oblastí a států, které jsou víceméně veřejné, i když médii opomíjené, a globálním geoinženýrstvím, které probíhá na celém světě v režimu nejvyššího utajení.

Zda je mezi těmito aktivitami nějaké propojení, nelze z tohoto místa zjistit. Osobně se domnívám, že spojitost existuje, ale to už se nevejde do tohoto článku.

Dodatek:
Přehledné a velmi detailní informace o probíhajících modifikacích počasí poskytuje např. web (anglicky) http://artificialclouds.com/
včetně odkazů na operátory modifikací a modifikační programy jednotlivých amerických států.

23 komentářů:

  1. http://myslichvost.blogspot.cz/2014/08/jak-se-pomoci-letadel-neda-upravovat.html

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé, že se teď o modifikacích počasí hodně píše: http://prepareforchange.net/2016/03/04/huge-cache-of-chemtrail-plane-photos/ I ten, kdo neumí angl., nechť se podívá na uvedený článek. Je tam spousta fotek, jak že to na nás sypou. To se trollové mohou upsat, ale na existenci a používání těchto občas viditelných a vyfotografovaných nebezpečných technických krámů nic nezmění. Holt to není žádná science fiction, ani konspirační teorie, ale realita. Stejně jako je realitou každodenní a každonoční vymývání mozků a kontrola mysli. Je to něco jako skrytá válka proti lidstvu a proti jeho duchovnímu probuzení; viz dále: http://www.veteranstoday.com/2016/03/08/psychotronic-firewalls-against-public-truth/ Kdo tohle dělá? Ten za scénou, kdo nechce, aby někdo rozpoznal pravdivé souvislosti a nahlédl jeho faleš. http://www.theeventchronicle.com/study/many-scientists-mysteriously-killed-last-24-months/

    OdpovědětVymazat
  3. Zajimalo by mne napriklad, co na chemicke strikani v rusku rika putin. Tam to samozrejme taky je, to je jasne. Ze by jen tak prihlizel, nebo v tom jede take. Uprchliky zakaze, gmo zakaze, homouse taky a s timto nic nedela. Je to Stejne vubec zvlastni s Temy chemtrails. Nejde mi to do hlavy, ze by to ruska vlada nechala jen tak plavat, kdyby z toho nemela take nejaky prospech.
    Mirca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to trochu zložitejšie.Slúži to aj na odraz prúdiacej energie. Ak by sa to nerobilo ľudia by zošaleli. Je jasné že nepripraveným to JE.E !Nezniesli by silu očistnej vlny, tak sa časť musí odraziť.Pokiaľ to je možné. Ak to prepukne v plnej sile, bude plač a škrípanie zubov. :))) Mali by sme sa ladiť na vyššie frekvencie.Všetko je energia v rôznom kmitočte. Preto sú tie šklby na tele. Ako keď vibruje telefon . :)))Zredne dimenzionálny závoj a nebude problém vidieť svety v inom kmitočte (ufo,duchov)nie každý je na to pripravený.Predstav si že po kuchyni sa ti motajú takéto stvorenia. http://babajanga.blogspot.sk/2015/11/sedivak.html šedivák. Tak že, asi preto nie je všetko tak ako sa zdá ! :)))

      Vymazat
    2. Prevzaté:

      http://www.jan-nammo.net/news/rozklad-struktur/#.Vt19_LEzZ8w.facebook?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.jan-nammo.net%2Fnews%2Frozklad-struktur%2F%23.Vt19_LEzZ8w.facebook

      Lidé se začínají ve vlnách hroutit, protože jejich osobnostní struktury jsou zkoušeny. V takových chvílích je to peklo, protože člověk ztrácí to,co považoval za pevnou půdu pod nohama. Přichází nepříjemné energetické stavy, pocity blížícího se šílenství, panika, děs a jiné průvodní jevy. Člověk zezačátku to vše považuje za reálné a tím se takové stavy stávají opravdu mučivými. Až časem přichází jasné poznání, že jsou to jen stavy spojené s rozpadem toho, co se jevilo jako pevné. Dělali jste někdy Oshovu dynamickou meditaci? V předposlední fázi, kdy skáčete s rukama nad hlavou se brzy dostaví pocit, že už prostě nemůžete dál. Buď mu uvěříte a přestanete, nebo se zakousnete a projdete jím. Když projdete, zjistíte, že jako zázrakem můžete skákat dál. Prošli jste tím, co se jevilo jako pevné a vstoupili jste do rozšířeného prostoru, který nabízí více energie a tím i možností. Stejné je to s rozkladem Vašich osobnostních struktur. Nejsou pevné…pouze se tak zdají. A jak jinak může člověk poznat svůj širší potenciál než tím, že toto na vlastní kůži zakusí? Proto existují ve Vesmíru síly destrukce a je opravdu skvělé dokázat je milovat. Bez nich by nebyl žádný vývoj a vše by zůstalo nehybné. Věděli jste, že i buňky lidského těla by se bez vlivu patogenů přestaly vyvíjet?

      Životy lidí se rozpadají skrze různé dramatické situace a zdá se, že četnost těchto jevů se zvyšuje. Nedávno jsem tak byl donucen odvézt jednoho muže na psychiatrickou kliniku. Během rozhovoru s ním jsem pochopil, že ztratil jakoukoliv schopnost zdravého rozlišování a stal se tak nebezpečným jak pro sebe, tak pro okolí. Byla to nadmíru hluboká zkušenost. Žil v neustálém vnitřním tlaku a vzdoru až se jeho struktura rozpadla naráz. Poznal božské sféry Lásky, ale ztratil kontakt s běžnou realitou. A proto zdůrazňuji…očistným procesům Života je dobré se odevzdat. Život ví, kolik svobody uneseme, aniž bychom se zbláznili! Když někdo odchází z Vašeho života, přijměte to jako dar. Když někdo nevítaný přichází, zkuste to přijmout stejně. Když něco ztrácíte, nechejte to jít. Jakýkoliv vzdor a odpor pouze zvyšují hladinu napětí a důsledky mohou být zbytečně nepříjemné.

      Už chápeš? : )))

      Vymazat
    3. Je treba si uvedomit, ze ani Putin neni vsemocny, nema kouzelnou hulku, kterou by machl a bylo by po chemtrails, bylo by po elitach...

      Vymazat
    4. Ahoj Otty . Mas pravdu, ale bohužel ucis děti předškolního věku lítat helikoptérou. Spoustu látky si jaksi vynechal. Chápu,vím že se nedá vměstnat všechno do pár odstavců. Ale čím víc vím tak mi je i jasnější že každý musí začít sám od sebe. A je úplně jedno kde sem byl a co všechno sem viděl a dělal. Ono prostě bez toho to nejde a je to ten největší a nejbolestivejsi krok. Jakub P.S. Kvituji tvůj pohled na věc.:-)

      Vymazat

    5. Ahoj Jakub: Je náročné v pár vetách povedať viac, niečo ďalšie som dal na stránku. Nazval som to:
      Bol Ježiš extrémista a fašista? Môže to niekomu pomôcť.

      Vymazat
  4. http://vigilantcitizen.com/latestnews/judge-scalia-spent-his-last-hours-with-members-of-a-secret-society/

    OdpovědětVymazat
  5. Nyní bychom měli být opatrní a snažit se rozeznávat to, co je na nebi skutečné a co umělé. Neboť jak komentátor ve 14:02 píše, není náhodou, že právě nyní o tom začínají psát. Ne vše, co se bude dít, bude umělého původu. Pokud lidé uvěří, že za vše může Haarp či jiné modifikace počasí, budou spát dál.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. "lidi prostě neví".
    Ľudia prosto nechcú vedieť ! Majú dosť informácií : kto s kým spí, fetuje, kšeftuje, kde sa zabíja, kde je čo lacnejšie, čo sa nosí a čo nenosí, vlasy kudrnaté či vyhladené, silikony či bez nich..., jéjda toľko informácií, Sa čudujte že majú dosť ...

    OdpovědětVymazat
  7. Omlouvám se, že jsem mimo téma, ale tento článek na mne udělal opravdu dojem a musím se podělit:
    Udělejte si čas a alespoň proleťte tento článek z Britských listů, plátku, který se nám nyní hlavně prostřednictví Čulíka snaží vnutit muslimské imigranty bez ohledu na to, že to tento stát totálně zničí.
    Na tomto plátku pravidelně nejvíce protiruské články uveřejňuje jistý Karel Dolejší. Za poslední článek mu však musím vyjádřit jen pochvalu. Najednou tento rusofob prohlédl nebo konečně začal mluvit otevřeně. Ale trvalo mu to!

    "Proč byl Barack H. Obama ještě horším prezidentem než George W. Bush"
    http://blisty.cz/art/81444.html

    Konečně pravdivé informace o politice našeho Velkého bratra ze zámoří!
    Situace v USA už musí být opravdu neudržitelná, když se i Dolejší rozhodl konečně mluvit pravdu.

    OdpovědětVymazat
  8. Na modifikace počasí brzy dojdou peníze, protože stojí a padají s petrodolarem, který už má na kahánku a Rusko se stalo leaderem na světovém trhu s ropou: http://www.hlavnespravy.sk/oilprice-o-situacii-na-trhu-s-ropou-hlavnu-ulohu-prevzala-moskva/754464 Navíc Čína jakožto světový ekonomický leader (málo se píše o tom, že z pozice světové ekonomiky číslo jedna vyřadila Státy) v dubnu tohoto roku zavede zlatý standard.

    OdpovědětVymazat
  9. Putin prostě proti krvežíznivým elitám jde krok za krokem..."Step-by-step, Russia, China and other emerging economies are taking measures to lessen their dependency on the US dollar, to “de-dollarize.” Oil is the world’s largest traded commodity and it is almost entirely priced in dollars. Were that to end, the ability of the US military industrial complex to wage wars without end would be in deep trouble...More: http://www.theeventchronicle.com/finanace/the-demise-of-dollar-hegemony-russia-breaks-wall-streets-oil-price-monopoly/

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/220292/climate_modification_technology_workshop_full___dec_4_2015/

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.offgridquest.com/health-nutrition/chemtrail-cloud-seeding-flu-have-you-got

    OdpovědětVymazat
  12. Putin je taky Elitář- nezapomeňte na to! Je zajímavé,že všichni velcí vůdcové Ruska od roku 1917 mají stejnou koncovku.Le nin. Sta lin. Pu tin. A anagram Erdogana? Recep Tayyip Erdoğan....... Všichni jsou "Elita"
    Namur

    OdpovědětVymazat
  13. To je až k nevíře ..... Pu tin ....chemická značka Pu. Je Plutonium.....
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 15:ˇ01
      Anebo také : Len.in- hospodář lén.(zajistil odebrání polí, lánů ,carských lén do rukou "vlády"), Stal.in- Steel- zvaný ocelový muž (zajistil ozmach oceláren, viz. železnice) Brežněv- březost( postaral se o postupný propad ruského hos. systému ),Gorbačov- gora- hora (zajistil páničkům vrchol plánů (nechal SSSR padnout na kolena),a také Put.in- Puť je v ruštině cesta. Zapomeňte na to, že jména vůdců jsou náhody ! Všem těmto významným mužům byly přidělena stejně, jako role ! Další úsudek ponechám na vás. Zdraví

      dan.

      Vymazat
  14. Zase jedna informace, co potvrzuje naši životní realitu. Všechny lži se stejně provalí, už je to neudržitelné.
    K překladu mám malou výhradu - nahradila bych slovo "hrabství" slovem "kraj, okres". Counties jsou územní správní celky státu i městské části.

    OdpovědětVymazat
  15. No jo, okres bude lepší. Mně okres a kraj zní moc česky, hrabství zase britsky, tak to střídám (:-)))

    OdpovědětVymazat
  16. ave :)
    teoretická poznámka: proč myslíte že se cpe do dětí tolik hliníku ve vakcínách a nebo do oblak se cpe hliník s bariem (vytvoříme tak nano oblak), barium je vodivé, z hliníku máme např. antény k rádiu, skloubíme tak ovládání počasí s ovládáním davu, počasí na zakázku se používá již snad 20let v USA a Mexicu, dnes již všude kde působí USA, pomocí Harpu nebo jiných signálů wifi, mobily apod., jsou pak naše biopole a naše neuroaktivita přímo ovlivňována dnes a denně. Hlavní dvě frekvence či stavy pak vidím že buď jsou lidé příliš unaveni, těžký tlak, zataženo, pocit na spaní, to je alfa až theta stav, naopak co je nepezpečnější je manipulace s rezonancí země, Schumanova vlna která poslední dobou překračuje zdravý standart a zvyšuje se na 13 až 16hz, což má v člověku za následek silnou stresovou až agresivní beta vlnu, což v davové kontrole zřejmě někomu přijde vhod do krámu..PS: umělá vodivost nanooblaků také díky EMP elektromagnetickému pulsnímu poli rovněž dobře slouží/lo na vyřazení ETV/UFO jednotek které se následkem silného EMP zřítí

    další využití ve sprejování pak vidím v oslabení trhu s potravinami (nedozrálá zelenina např.) a upřednostnění gigantů s GMO

    verze pro odstiňování slunce aby se planeta neohřívala může být na oko, pro piloty aby měly klid na srdci že dělaj správnou věc, zatímco sami ohřívaj planetu pro ložiska a suroviny pod ledem

    těch verzí, či variant a využití těchto technik může být víc sofistikované než se původně zdálo

    verze že se zbavují odpadu/popelu z elektráren v USA může stejně tak dobře jít ruku v ruce s verzí štítu proti slunci, stejně tak spolu s verzí davové kontroly i kontroly počasí tlaku, vlhkosti teploty, stejně tak současně je reálný odchyt ETV/UFO pomocí specifického EMP ..současně reálně i ovlivňování trhu s potravinami..vše jde současně a zní to reálně, no ne? :) enjoy, ave

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naskýtá se i další varianta, redukce populace o xx procent ;) do ovzduší pak mohou přidat od jodidu přes atb naprosto vše, takový veřejný koktejl ;)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.