12. března 2016

Donald Trump terčem mormonské mafie a jezuitských vrahů

Na Donalda Trumpa je zaměřena mormonská mafie a jezuitští vrahové
Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2010.htm
March 7, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Šokující dodatek Zahraniční výzvědné služby (SVR) k nové téměř 500stránkové zprávě připravené pro Bezpečnostní radu Ruska přinášející detaily právě probíhajícího státního převratu vedeného svobodozednářským vůdcem Donaldem Trumpem proti americké vládě dnes varuje, že tento renegátský „národní lidový hrdina“ se stal nyní terčem „veřejné vraždy“ z rukou kombinovaných sil mormonské mafie a jezuitských vrahů. [Poznámka: Plný kontext této zprávy lze nejlépe pochopit přečtením ostatních článků této série, na něž naleznete odkazy na konci článku.]

Podle této zprávy svobodozednářský vůdce Trump měl podle plánu vystoupit 5. března na konferenci Konzervativní politické akce (CPAC) mimo Washington D.C., avšak jeho ochránci z Tajné služby (SS) odklonili jeho let a vyslali ho na prezidentskou kampaň do Kansasu.

Tento náhlý a neočekávaný tah Tajné služby k ochraně Trumpa si dle zprávy vynutily „nikterak subtilní“ hrozby smrtí, které vyjádřili vůdce mormonské mafie Mitt Romney, který 3. března pronesl celonárodní slovní útok proti Trumpovi, stoje před logem mormonské organizace „Hinckley Institute“ založené pradědečkem Johna Hinckley juniora, který se pokusil o vraždu presidenta Ronalda Reagana, a hlásná trouba jezuitů Glenn Beck, který vysílal svůj rozhlasový program z konference CPAC 4. března a opakovaně vyhrožoval, že kdyby měl možnost, probodl by Trumpa nožem.



Jak vysvětlují analytikové rozvědky SVR, mormonská mafie vedená Mittem Romneym je vrstva Mormonů zakořeněná uvnitř CIA a FBI, o níž zjistil americký historik Webster Tarpley, že to není skutečné náboženství, ale syntetická ideologie sponsorovaná britskou rozvědkou jakou součást jejich kampaně skryté války proti Spojeným státům; v roce 2009 byl jeden z jejích vůdců, Richard T. Bretzing, vypuzen z FBI, když americký federální soudce rozhodl proti němu, že diskriminuje stovky hispánských agentů FBI – a ten byl po odchodu z FBI rychle jmenován vrcholným bezpečnostním důstojníkem mormonské církve.

Jezuité (Tovaryšstvo Ježíšovo), jejichž současnou hlásnou troubou v Americe je přísně katolicky vychovaný a vzdělaný Glenn Beck, jsou, jak vysvětluje zpráva, „válečnickou“ minoritní sektou (průměrně 10% ve světě) uvnitř římskokatolické církve; je to pouze mužský řád (jezuitské sestry neexistují, jehož společnost má téměř vojenskou strukturu a etos, a její úderní bojovníci jsou ochotni jít kamkoli a kdykoli je církev potřebuje. Členům není dovoleno stát se biskupy či papeži – až do papeže Františka, který se při nástupu do úřadu 13. března 2013 stal prvním jezuitským papežem v 2000leté historii.

Jezuitský mluvčí Glenn Beck nyní říká, že Trump je Hitler, a jeho kumpáni „jestřábi“ otevřeně vyhlásili válku proti svobodozednářskému vůdci. Avšak Trump není bez podporovatelů, například bývalá americká soudkyně a současná moderátorka Fox News, Jeannine Piro, která varovala tento víkend vůdce mormonské mafie Romneyho, že "byl probuzen spící obr - americká veřejnost", že „přichází povstání“, protože americký lid je „znechucen a unaven kumpánovským kapitalismem“ - a ve státě jako jsou Spojené státy, kde je 50% občanů ozbrojeno, má takové varování svou váhu. 



Mají tyto síly jezuitů a mormonské mafie obavy zavraždit svobodozednářského vůdce Trumpa? Zpráva dále udává, že zjevně nemají, jak je vidět z toho, že se jim téměř podařilo v roce 1981 zavraždit presidenta Ronalda Reagana spojeného se svobodnými zednáři krátce po jeho vstupu do úřadu – šlo o spiknutí otce Mitta Romneyho, věrného polygamistického vůdce mormonské mafie, George Romneyho, který se svým společníkem Robertem H. Hinckleym použil jeho mentálně chorého vnuka, Johna Hinckleyho Juniora, jako „vražednou zbraň“ proti presidentu Reaganovi. I když jak John Hinckley Jr., tak jeho sestra dosvědčili v roce 1982, že jejich otec (který byl ropným obchodním partnerem Bushovy rodiny) odmítl, aby byl John přijat do nemocnice na léčení, a byl ponechán na svobodě, což do této doby není Američanům příliš známo.

Překážkou této mormonské mafii a jezuitským silám proti svobodozednáři Trumpovi je, jak uvádí zpráva, svobodný zednář 33. stupně, 7. bratranec z otcovy strany Donalda Trumpa a bývalý mluvčí americké Sněmovny reprezentantů, Newt Gingrich, který 11. února 1988 předsedal v Oválné místnosti Bílého domu ceremonii, při níž byl Ronald Reagan učiněn Čestným zednářem skotského ritu, a který rovněž o minulém víkendu prohlásil, že Trump je zavrhován, protože není součástí „tajné společnosti“ Washingtonu D. C..

A i když se o tom zpráva SVR nezmiňuje, je zajímavé podotknout, že jeden z nejstarších přátel svobodozednáře Trumpa, kolega z vojenské školy Peter Ticktin z Ticktinovy právnické skupiny řekl o něm minulý týden mimo jiné, že není čeho se od něj bát, že jeho charakter je dobrý, že je vlastenec, který na sebe bere heroický úkol, díky čemuž je obrovsky urážen, ale jestliže někdo chce vidět jeho pravý obraz jako muže, pak ať ať se podívá na jeho děti. Což dává jakousi naději, že tento muž může zničit zkorumpovanou vládu svého státu a vrátit ji zpět občanům, kterým skutečně patří.

Update: 12. 3. zrušil Trump vystoupení v Chicagu, viz http://www.zerohedge.com/node/526347:
Z jeho Twitteru: "Organizovaná skupina lidí, mezi nimiž mnoho zločinců, která zničila naše právo dle Prvního dodatku ústavy, totálně zenergetizovala Ameriku!" — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 12, 2016

Předešlé články této série:




17 komentářů:

  1. Dakujem Orgonetu za tieto preklady... Vdaka

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. vy opravdu blázníte...Trump, ..to je Válka ...

      Vymazat
    2. A není ten Trump také kanditát kabaly? Jinými slovy - vypadá to jako souboj dobra se zlem, přitom jdou po sobě různé temnářské frakce

      Vymazat
    3. V TĚCHTO LETECH JDE O MNOHO, JDE O PŘÍŠTÍ USPOŘÁDÁNÍ SVĚTA. Toto přeskupení mocenských sil se nebude prosazovat světovou válkou, to už se zainteresované mocnosti dohodly. Doufám, že jim to vydrží. Jde o takzvanou revoluci shora, ty zezdola se nikdy nepovedly. Ovšem obyčejní lidé v této revoluci budou mít nezastupitelné místo, jelikož bez nás by to vlastně ani nešlo uskutečnit. Lidé především musí vědět o co jde, že svět nemohou nadále vést do zkázy psychopati ve vedoucích funkcích jak Kabaly, tak jiných organizací, NATO, EU nevyjímaje. Američané se již probouzejí, také toho mají dost, už nechtějí být jen užiteční idioti. U nás mnoho lidí také ví, ale spousta ještě jede v myšlenkově starých programech. Viz. třeba pseudohumanita, multikultura, která má zničit národní státy a potlačit sebeurčující vědomí obyvatelstva Evropy.

      Vymazat
    4. bohužel skoro všichni zde jedete ... ale spousta ještě jede v myšlenkově starých programech. Viz. třeba pseudohumanita, multikultura, která má zničit národní stá

      Vymazat
  3. Slavný americký ekonom Nassim Nicholas Taleb (autor knihy Černá labuť) na otázku, koho by rád viděl jako příštího amerického prezidenta, odpověděl 14. února na svém facebooku: "SANDERS OR TRUMP. Anyone outside the establishment."
    A dále se Taleb vyjádřil zcela kriticky o Hillary Clintonové:
    "Hillary Monsanto-Malmaison and husband (sort of) Bill Clinton represent the reverse skin of the game, that is the worst of the worst of unethical politics. It consists in the use of public office to subsequently get legally rich. Gaming the system is legal but not ethical.
    You don't become a Jesuit priest because it is good on your CV, and because those who leave the orders get great positions in the lay sector. Likewise a political position is not a stepping stone for enrichment.
    Interestingly, electors worldwide are getting the point (with the reverse TonyBlairing of UK politics). But not the journos and people who work within the system."

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám že konečně vyhraje někdo kdo da Jezuity do latě apostara se o zločince který dřepy ve Vatikánu ! Navíc dá pozavyrat vaˇlečny zločince a vyčistí bordel v USA !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to všechno co popisuješ musí udělat obyčejní lidé...žádný politik to za tebe neudělá ....

      Vymazat
  5. Možná se už někdo ptal. Ale odkud se berou všechny ty zprávy pro vnitřní užití kremlu. Příběhy to jsou reálné, to nechci zpochybňovat. Ale existují knihy, které se snaží mapovat teplarske řady a je v nich přesně popsáno jak tyto řady byly úspěšně infiltrovany řekněme iluminati. Vzhledem 33.stupni trumpa, to znamená, oficiálně nejvyšší stupeň řadu, existuje možnost, za ač se zda,ze bojuje za dobro občanů, může jít pouze o přesun této moci do rukou nejvyšších stupňů řadu, které dříve používali jako politické loutky stupně nižší. Existuje v rusku nějaké čtení vztahující se k historii tajných templarskych společnosti? Blue Eagle

    OdpovědětVymazat
  6. vtip: Pokud Trump vyhraje, bude zřejmě první US prezident, který bude vědět kde je Česko (Ivanka).
    nevtip: Pokud Trump vyhraje, bude to obrázek tvrdé likvidační kapitalistické konkurence, kde vyhrávají pouze "Agroferty".
    bohužel nevím, která osobnost vyhraje, ale žádná z nich asi nebude šťastnou volbou pro 21. století.
    možná Jesse Ventura by se mi tam jako šťourálek líbil.

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny nejdůležitější tajné frakce (o kterých víme, že existují) jsou v článku uvedeny jako ti "nahněvaní" na Trumpa. Takže se zdá, že Trump se rozhodl vzdorovat už i svému bohu Satanu. Je tedy ještě horší, než všichni ti "vyvolenci" co nám vládnou. Protože tito poslouchají alespoń příkazy toho svého pána, padlého anděla .Trump se dle mého ze své nenasytnsti po moci a majetku vzepřel už i vlastním. Ale pro nás goimy se tím nic nemění. Sladkými řečičkami vábí ovečky každý vlk v rouše beránčím. Já jen zopakuji zákonitost vesmíru ,lépe Boha : čím blíže konci věků, tím větší "spravedlivá" uspořádání hyearchie. Největší lidské zrůdy budou sedět na nejvyšší možné pozemské pozici. Aby při konečném soudu nebyl nikdo na pochybách.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale nevzepřel...je to jejich sluha i nadále ....

      Vymazat
    2. anonymní 18:51
      Pokud ten odpadlík nebude Trump, pak to brzy bude někdo jiný.

      dan.

      Vymazat
  8. když před 4 lety kandidoval v prezidentkách dnešní TRUMP, tak byli palcové titulky,že je zo Mormon, dnes o tom ani slovo!!!
    Je to jako za 18 a druhé bez dvou za dvacet, peníze, penízky, peneži,...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/parizsky-masakr-v-patek-trinacteho-je.html

      Vymazat
  9. Jo tak MamaMonsanto..,
    ja porad, odkud ji jenom...

    Uže to mam- z Futurámy ji znam!
    Aj ty její synci !

    prof. Myšpulin /zde přečtemyš/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.