19. března 2016

Na palubě havarovaného letadla FlyDubai byl vysoký představitel CIA a milióny amerických dolarů v hotovosti

Na palubě explodovaného letadla FlyDubai byl vysoký představitel CIA a milióny amerických dolarů v hotovosti

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2015.htm
March 19, 2016
Top CIA Official Killed In Russia Aboard Dubai Plane Carrying Millions Of US Dollars
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Ruská Federální bezpečnostní služba (FSB) vydala provizorní zprávu pro Ministerstvo naléhavých situací (EMERCOM), Mezistátní letecký výbor Ruska (IAC) a vnitřní potřeby Kremlu, kde se uvádí, že FSB má potvrzeno dle počátečního zkoumání seznamu pasažérů a posádky letu FlyDubai let FZ981, který dnes brzo ráno explodoval v Rostově na Donu, že letadlo mělo na palubě „vysoce postaveného“ představitele americké Centrální inteligenční agentury (CIA), který cestoval na falešný britský pas, s použitím jména Larisa Allen – a že na palubě letadla bylo rovněž odhadem 27 miliónů amerických dolarů v hotovosti. 



Podle této zprávy Boeing 737-800 společnosti FlyDubai, který odstartoval z letiště Dubai dnes ráno v 3:50 moskevského času (00:55GNT), explodoval při přistání na letišti v Rostově na Donu, přičemž zahynulo všech 55 pasažérů a sedm členů posádky.




Lety z Dubai do Ruska jsou běžné, jak praví zpráva, protože mnoho mladých ruských žen pracuje v tomto nejlidnatějším městě ve Spojených arabských emirátech (UAE) jako „tanečnice“ (to jest prostitutky) u mnoha společností dělajících reklamu na jejich „služby“.

Protože elementy organizovaného zločinu uvnitř Ruské federace (ruská mafie) mají pod svou kontrolou převážnou část těchto „tanečnic“, a protože se Dubai stalo globálním centrem pro financování teroru a praní peněz z drog a činností mafie, zpráva dále uvádí, že obavy CIA z toho, že finance teroristů jsou směrovány do Ruska, poskytuje nejpravděpodobnější vysvětlení, proč byl na palubě tohoto letadla jeden z „vysoce postavených“ představitelů CIA.

Pokud jde o to, jak se oněch asi 27 miliónů dolarů v hotovosti dostalo na palubu tohoto letadla, zabaleno v „kovových/aluminiových" kontejnerech v nákladovém prostoru, zpráva uvádí, že FSB má podezření, že to zařídil kyperský pilot tohoto letadla, protože spojení mezi kyperskými bankami a ruským organizovaným zločinem je dlouho známo.

Mezistátní letecký výbor Ruska nyní vydal veřejné prohlášení, že přebírá kontrolu nad vyšetřováním. Zpráva uzavírá tím, že vzhledem ke smrti tohoto „vysoce postaveného“ představitele CIA, a vzhledem k miliónům dolarů nalezeným v troskách explodovaného letadla, president Putin, který již předtím vyjádřil soustrast s touto tragédií, povolil, aby se vyšetřování mohly účastnit rovněž výzvědné služby USA, Francie a Dubaje. 




March 19, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



P. S. Orgonet:


  • S tímto článkem se opět zde vzdemula hejna trollů, kteří mi hlásí, že Sorcha Faal je desinformace.
  • Mají smůlu, jsou bez lítosti mazáni.  
  • Akce svědčí o tom, že ti, co nás sledují (špionážní weby europa, switzerland, atd. atd., co se sem dívají každou půlhodinu) hodně nechtějí, abyste si tyto ledadcos osvětlující zprávy ruské rozvědky četli. 
  • Rovněž to je ukázka psychooperace "působení na city", aby ti, co si to čtou/chtějí přečíst, a dozví se, že je to "dezinformace", pocítili vinu, že čtou něco neptařičného (:-)))
  • Typická trollovina, na kterou my zkušení neskočíme. 
  • A pokud to nejsou trollové, kteří mi to sem píšou, ale normální mírně poučení občané, tak těm doporučuji, aby se drželi svých obvyklých zdrojů, které nejsou dezinformacemi, jako novinky,  idnes atd. Ale to nemůžou být, jak by mírně poučený občan mohl vědět, co vůbec je web Sorcha Faal, kdyby to neměl v pokynech pro trolling? (:-))) To chce opravdu už vážného zájemce, aby si to anglicky nastudoval...

22 komentářů:

  1. Snad se vyjeví okolnosti pádu letadla,čím mohu přispět jen náhledem,že těsně před pádem vidím záblesk u stropu nad okny,půlce délky letadla,přes plášť letadla ven.

    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
  2. ... a odkiaľ vedia koľko miliónov tam bolo, to ich zberali na ploche :-/ ?

    OdpovědětVymazat
  3. A nevadí tak trochu, že na palubě nebyl žádný občan USA ani VB?

    OdpovědětVymazat
  4. Krym byl anektován podpisem Putina 18.3.2014 a faktem je,že ve skutečnosti,zmíněné letadlo,mělo problém už v ten samý den,tedy 18.3.2016 SEČ. Jednou muselo spadnout,pokud nemělo možnost přistát a tedy myslím,že je pro jeho zřícení určující právě ten okamžik,kdy mu v přistání začalo být bráněno,kroužilo nad letištěm v Rostově na Donu dvě a půl hodiny a pokusilo se přistát třikrát. V ten den Putin samozřejmě Krym navštívil a když jsme u toho Krymu,držela ho Ukrajina šedesát let,stejně jako Británie Dubaj let osmdesát, to letadlo přece letělo z Dubaje. Snad vám všem těmito úvahami pomáhám,vždy je potřebná informace,pravda,už pro samotnou orientaci ve věci. Dříve tomu lidé říkali znamení od Boha. Směji se,co je vám Rusům do něho,že jo.

    OdpovědětVymazat
  5. Vám fakt není nic svaté, zajímalo by mě, jestli byste postovali takovýhle kraviny, kdyby tam zemřel někdo z vašich známých :( Podle oficiálních informací (od Rusů, ne z vámi odsuzovanými mainstream médii) tam zemřelo 44 Rusů, 8 Ukrajinců, 2 Indové a 1 Uzbek....kdepak tam máte agenta CIA s britským pasem???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vidět, že sis nepřečet ani první odstavec článku, ty "soucitný" trolle.

      Vymazat
    2. Tak často "padajú" lietadlá a zomierajú ľudia, že mám vždy v duchu pripravený koment. Niekedy sklznem do modlitby, takže už potom nevypisujem.
      " Nech je im zem ľahká a nebo otvorené."
      BE

      Vymazat
  6. Kdyby to bylo letadlo vypouštějicí chemtrails škodolibě bych se pousmál a řek na každou svini se voda vaří obětí a pozůstalých je mi líto pochopitelně dnes jsem si všiml že sprejuje i Travel Service sice Hungary ale kdo ví jestli i naše aerolínie nesprejují někde ve světě

    OdpovědětVymazat
  7. AHOJ ORGONETKU
    náhodou jsem narazila na cosi zajímavýho -
    jestli uznáš za vhodné, uveřejni...
    ať lidi vědí...
    přeji všem jen vše dobré
    veronika
    STRANGE SKY 2015: Mysterious Dancing Light & Clouds, Altered Atmosphere & Orbs
    https://www.youtube.com/watch?v=fJ0laC2FksA&ebc=ANyPxKq1T3lOIhyrarC-tFHkBZG7kZpzW6zeINJrk3LMYj_owPcLKmLhbh_i5gOd74yvNjc-fCWMUcOVYK7zxI0OS3zqHoU0Zg
    +
    "ALERT" Shocking - September 2015 best video/doco: Maybe the Biggest month in world history
    https://www.youtube.com/watch?v=vbl6_g_HTnI
    +
    2016 IS STRANGE Part 7 // MARCH
    https://www.youtube.com/watch?v=ksES08Hr6HA
    +
    SHARE THIS!!! UFO Sightings H.A.A.R.P [SCARY VIDEO] Project Blue Beam Holographic Projection! 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=Jjt17Z8fxWs

    OdpovědětVymazat
  8. Uvidíme,čím nás nafutrují naše sdělovací prostředky ve službách CIA a arbitra Čapira.........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle toho se se píše zde...je vidět že se jim daří, futrovat ....

      Vymazat
  9. A onen americký agent s britským pasem byl v seznamu cestujících uveden jako Rus, Ukrajinec, Ind, nebo Uzbek? To by bylo třeba dodat aby byla zpráva úplná...
    https://www2.flydubai.com/en/emergency/latest-updates/2016-03-19-CEO-Statement

    OdpovědětVymazat
  10. Celkem vzato, v té tragedii je jedno pozitivum. Provokatéři a snipeři chystaného majdanu v Rusku se svého žoldu zase nedočkali.

    OdpovědětVymazat
  11. No, myslím, že teorie tady představená trochu kulhá. Jestliže byla na palubě osoba ze CIA, kterážto organizace je pověstná, mimo jiné, dopravou peněz na místa určená k majdanizaci, viz Nulandová a její rozdávání hotovosti na Ukrajině, byl tento špion(ka) hlídačem a osobou tuto hotovost převážející. Žádná špinavost není americkým zhovadilcům cizí a svádět jejich zhovadilosti, byť i jen na ruskou mafii, je trochu zavádějící. Ale je to od Rusů pověstná slušnost s níž se tohoto obtížného úkolu zhostilo.

    OdpovědětVymazat
  12. 3 things cannot be long hidden: the Sun, the Moon and the Truth. Buddha

    OdpovědětVymazat
  13. Obyčejným lidem se omezuje množství hotových peněz, se kterými smějí manipulovat; některé vlády uvažují se zakázáním hotových peněz, aby vše šlo skrze elektronické platební systémy a bylo to snadno kontrolovatelné a na druhé straně si po světě létají vyvolení s milióny v hotovosti.

    OdpovědětVymazat
  14. Je vojna, zatial este nie totalna. Skusme logiku. Letelo lietadlo s agentom CIA na palube a spadlo (fakt). Niekto mal zaujem na: a) likvidacii lietadla, b) likvidacii pasazierov, c) likvidacii agenta. Vychadzajme z predpokladu, ze C je spravne. Takze agenta CIA chceli zabit a) Rusi b) Americania c) Fantomas. Vychadzajme z predpokladu ze c) je nespravne. Takze ostava otazka - Americania alebo Rusi?. Podla mna Americania. Ak by vystupil v Rusku a chcel robit zlobu, mohli by ho Rusi eliminovat aj inaksie. Takze podla mna islo o americana, ktory sa snazil prebehnut na rusku stranu aj s informaciami. Tu vsak je otazka - ak to bol prebehlik, preco ho Rusi nechali kruzit 3 hodiny nad letiskom?

    OdpovědětVymazat
  15. Ve skutečnosti tam letěla Obamova babička ....

    OdpovědětVymazat
  16. No, možná bylo pro Rusko z nějakého důvodu lepší, obětovat několik nevinných lidí na palubě, než ho nechat doletět až do Rostova na letiště a nějaký podivný náklad (mimo dolarovek)nechat z ledadla "zmizet" či aktivovat .Klidně se mohlo opakovat Ruské Domodědovo a to i v mnohem horší míře. Letadla padají a padat asi budou, protože žijeme v časech politických válek. A američané to letadly začali.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  17. nechci trolit, ale bývá dobrým zvykem překládat CIA jako "centrální výzvědná služba". "inteligenční" fakt ne.

    OdpovědětVymazat
  18. Takže, pokud tomu dobře rozumím, "vysoce postavený představitel" CIA byl žena...těžko by muž cestoval s pasem na jméno Larisa Allen..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.