7. března 2016

Velký průlom v aktivismu proti geoinženýrství: Kyperský ministr se zavázal, že vyšetří chemtrails

Že by Kypr prolomil hluboké mlčení globálních elit o všudypřítomném geoinženýrství? Držme palce, ať se jejich aktivita šíří, a ať se to zase neututlá... =Orgonet=

Kyperský ministr se zavázal, že vyšetří chemtrails

Zdroj: http://cyprus-mail.com/2016/02/17/minister-pledges-probe-into-chemtrails/
FEBRUARY 17TH, 2016 ELIAS HAZOU
Překlad: Orgonet



Ministr zemědělství a životního prostředí Kypru Nicos Kouyialis se zavázal, že vláda se bude zabývat údajným sprejováním chemtrails nad Kyprem, a to na žádost znepokojených občanských skupin aktivistů a farmářů.

Podezřelé letecké sprejování, o němž se někteří domnívají, že jde o chemtrails, bylo ve středu diskutováno ve Výboru pro životní prostředí Sněmovny.

Člen parlamentu ze strany Zelených George Perdikis, který problém předložil, řekl, že byli potěšeni ministrovým odhodláním věc vyšetřit.


Perdikis řekl, že doufá, že tentokrát bude provedeno řádné vyšetřování za účasti oddělení vlády a rovněž expertů z univerzit na Kypru i v zahraničí.

Řekl, že za předpokladu, že chemtrails budou dokázány, očekává, že vláda podnikne nezbytné kroky, aby bylo sprejování zastaveno.

Předešlé vyšetřování v roce 2010 provedené odděleními vlády – analýza vzorků vzduchu - se ukázalo jako tutlání existujícího stavu, připomněl poslanec.

Je silný důvod se domnívat, že letecké sprejování je prováděno letadly britských základen z britských suverénních území na Kypru (SBA, na mapě červeně), dodal Perdikis, Řekl, že sprejování mělo tendenci ustat, kdykoli byla organizována veřejná reakce.


Zelení se domnívají, že sprejování je pravděpodobně určeno k tomu, aby měnilo atmosférické/klimatické podmínky, což je známo jako geoinženýrství. Soudí se, že letadla operující ze základen SBA sprejují částice, které ovlivňují počasí, brání vzniku oblačnosti a usnadňují viditelnost pro letecké útoky na cestě do Sýrie.

Podle další teorie, jak řekl Perdikis, je letecké sprejování spojeno se špionáží/sledováním a radarovým systémem umístěným, na základnách SBA. Soudí se, že mikroskopické částice ve vzduchu zesilují signály radaru.

Další domněnka v globální literatuře je a, že sprejování může být za účelem experimentů kontroly mysli, i když Perdikis řekl, že jeho strana se domnívá, že je to přehnané.



V dopise datovaném 16. února Kouyialis informoval sněmovní výbor pro životní prostředí, že bude instruovat představitele ministerstva, aby se dostal k podstatě jevu.

V dopise Kouyialis řekl, že dostal oficiální stížnost od Unie kyperských farmářů (EKA), kde farmáři vyjádřili své obavy. Prohlašují, že letecké sprejování je prováděno letadly SBA.

Kouyialis napsal: „Na první pohled, i když to není potvrzeno, se zdá, že tyto aktivity by mohly měnit klima v oblasti, protože mohou potenciálně měnit složení vzdušné atmosféry, a uvolňované chemikálie by mohly mít vliv na schopnost atmosféry vykonávat jisté funkce, například déšť.“

Řekl rovněž, že požádal ministra zahraničí, aby kontaktoval administraci základen SBA a „prošetřil celou záležitost“.

Mluvčí SBA Connie Pierce, požádaná zpravodajstvím Mail o komentář, řekla: „Britské základny by rády objasnily, že žádné takové experimenty s letadly operujícími mimo RAF Akrotiri neprobíhají.“

Panicos Hambas, generální tajemník Unie farmářů EKA, řekl reportérům: „Máme velké obavy, když pozorujeme současné extrémní podmínky v počasí, například dnešní teploty.“

Asi před dvěma týdny Zelení opět vznesli problém „podezřelého sprejování“ poté, kdy se na orgány strany obrátily stovky znepokojených občanů z celého ostrova a stěžovaly si na to, o čem se domnívají, že jsou chemtrails.

Svědkové tehdy řekly zpravodajství Cyprus Mail, že po průletu letadla ve vysoké výšce, které dvakrát proletělo oblastí mezi Akrotiri a Amathus Hotel v Limassolu, jsou viditelné čáry za letadlem až dvě hodiny.

Termín „chemtrail“ je odvozen od „chemical trail“ a znamená stopy za letadlem údajně způsobené systematickým vypouštěním chemických látek ve vysokých výškách, což má za následek údajně nepřirozené křížící se stopy na obloze.

Chemické sprejování nemá nic společného s obvyklými formami leteckého sprejování jako postřiky plodin, osévání mraků a letecké hašení požárů. Chemtrails jsou rovněž odlišné od kondenzačních stop, tzv. kontrails, zanechávaných dopravními letadly. 

Související: 
Sucho na Kypru je nejhorší za 900 let (anglicky): http://cyprus-mail.com/2016/03/03/cyprus-recent-drought-was-worst-in-900-years/
Stránky kyperské strany Zelených o geoinženýrství: http://www.enouranois.eu/enouranois/english/Aerosol_geoengineering_and_SRM_(Cyprus_Greens).pdf


Poznámky Orgonet: 






15 komentářů:

  1. Lidičky, vždyť politujte chudáka Perdikise a jeho politickou stranu!
    Zdá se mi, že na Kypru cobydub zvolebňuje. Proto se musí nějakej kyperskej hóoodně snažit ukázat, jak mu jde o své voliče-zemědělce.
    Perdikisovi by stačil překlad do řečtiny, některých článků o chemtrailech tady z Orgonetu! On chudák pořád neví, o co jde, - bude prý vyšetřovat. A to ještě netuší, co je Towerbuster. No prostě, je to k smíchu, ten jejich teatr....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé úvahy jsou chybné. Na světě dosud nikdo nikdy nepoužil chemtrails, aby se politicky zviditelnil a podlézal voličům, jelikož by to mělo účinek právě opačný - byli by považováni veřejností za opovrženíhodné "konspirační teoretiky" a naprosto by pohořeli. Proto myslím, že je úžasné a jedinečné, že na Kypru je situace taková, že se tam našel dostatek lidí, kteří jsou dostatečně informováni a nebojí se zesměšnění, ať jsou to farmáři, nebo Zelení, nebo dokonce! ministr životního prostředí!!!

      Towerbusterem toho proti globálnímu geoinženýrství zmůžeš velice málo, a to říkám já, který jsem síťově ogiftoval půl republiky...

      Vymazat
    2. Jo? To fakt? Tak potom proč nesmažeš tyhle stránky ve svém archívu? http://orgo-net.blogspot.sk/2013/04/dokaze-purviancova-pyramida-rozehnat.html
      http://orgo-net.blogspot.sk/2013/04/orgonitova-pyramida-nejucinnejsi.html
      http://orgo-net.blogspot.sk/2012/05/jak-vodni-cloudbustr-vyrobil-diru-v.html
      http://orgo-net.blogspot.sk/2011/06/video-o-ucinnosti-orgonitoveho_23.html

      Vymazat
    3. Je pořád lepší pro lepší svět dosáhnout velice málo než vůbec nic. Však žádné to velice málo nezapadne, všechno se to postupně nasčítá a v synergických a jiných efektech dosáhne hodně vysoko.

      Vymazat
  2. Velmi dobře včera bylo pozdě otravujjou vzduch a sypou na úrodu i lidi chemické výplody !!

    OdpovědětVymazat
  3. CHEMTRAILS-to sú podľa mojich výskumov drobučké čierne, červené a modré vlákna potiahnuté veľmi jemným bielym, svetlo-reflexným materiálom. To svinstvo uvidíte kvalitným OPTICKÝM zoomom padať z oblohy: https://goo.gl/U8DBaZ (dajte si čas od 12:30 a pozerajte minútku, to video je zároveň návod ako na to)

    !!!JE NUTNÉ ABY SI KAŽDÝ Z VÁS UROBIL VLASTNÝ VÝSKUM!!!

    VO VNÚTRI doma sa pozrite na biely povrch a hľadajte čierne a červené vlákna (sú pomerne dobre viditeľné) Keď niektoré vlákno natočíte jedným koncom k vám, reaguje to na váš prst už od vzdialenosti cca 0.5cm. Keď si prst navlhčíte, reaguje to od vzdialenosti 1,5cm (!!) Nie všetky reagujú, iba tie ktoré sú ešte aktívne a tých aktívnych máte v byte dosť. Či vlákno reaguje, alebo nereaguje, závisí možno od dĺžky vlákna a od toho s čím prišlo do styku, napr. vlhkosť, voda, vplyv má zrejme aj čerstvosť vlákna, toto by chcelo podrobnejší výskum.
    Ja som testoval čierne vlákna, dlhé cca 3mm a dlhšie. Skúste to vlákno položiť nejakou ihlou obidvoma koncami hore a priložte k tomu navlhčený prst, ja som si všimol prudké špirálovité krútenie v tvare písmena "S". Mne osobne to pripadá ako nejaká drobná batéria, (jednoduchý elektrický obvod+batéria, alebo je naše telo tá batéria?) Čo by sa asi stalo, keby sa všetky tie vlákna v našom tele zrazu tak prudko špirálovite skrútili, najskôr by nastalo masívne vnútorné krvácanie...
    Každý deň si preplachujem slanou vodou nos, smrkám to svinstvo z nosa. Keď si spravíte poriadne tuhý repíkový čaj a vykloktáte si s tým čajom hrdlo, ten materiál sa zafarbí a budete to pľuť z hrdla snáď donekonečna, veď to ktosi dajte pod poriadny mikroskop! A pozrite sa pod mikroskopom aj na pečené mäso napr. z hydiny, zdá sa mi, že to je aj vrastené v mäse, skúste to potom tiež ofarbiť nejakým atramentom.
    Trestné oznámenie treba podávať s kvalitnými VLASTNÝMI video dôkazmi a vzorkami. ROZPRAŠOVANIE TÝCHTO VLÁKEN JE POKUS O VRAŽDU!

    Vynikajúce videá všetky, stiahnite a uložte si ich, o pár rokov už po niektorých nemusí byť ani stopy, Dr. Perlingieri vyzvala ľudí v súvislosti s chemtrails na národný štrajk:
    https://goo.gl/roRfqP
    https://goo.gl/MZzzwr
    https://goo.gl/ySWZl6
    https://goo.gl/o8vk8d
    https://goo.gl/RKUF0z

    P.S.:
    Keď to úplne čerstvé spadne z oblohy, videl som, že to býva jednom zväzku, v jednom bielom chuchvalci. Biele lepkavé vlákno ("lepidlo") sa akoby rozpadne pri dotyku, červené sa oddeľuje od čierneho, potom sa rozpadnú na drobný čierny prach, ten vidíte zvonku na bielych parapetách, drží na mieste možno vďaka tomu bielemu "lepidlu" (opäť podrobnejší výskum treba)
    Keď vidíte to počmárané nebo, to nie že by toľko lietadiel lietalo, tí diabli lietajú v kruhu a často krát letia v tak nízkej výške, kde sa kondenzačná stopa vôbec netvorí (podľa simulátora pod 8km) Niektoré lietadlá lietajú poriadne nízko (všímajte si) Videl som, ako sypú naraz aj 2 rôzne chemikálie-z dýz na krídlach jednu a od stredu trupu druhú chemikáliu. Keď by ste chceli natočiť dobré zábery, musí to lietadlo letieť rovno nad vami, neberte to z uhla, mali by ste zozbierať kvalitné dôkazy, vlastné perfektné videá, vaše perfektné fotky, laboratórne potvrdené vzorky a POTOM poďme spolu podať trestné oznámenie! (keď by sa chcel naozaj do toho niekto pustiť, nech sa k tomu vyjadrí a nech napíše kontakt) Ja aj mnohí iní ľudia úplne jasne videli vypúšťanie chemikálií, zvlášť od stredu trupu-puf, puf, puf, (máte hore tie videá) My sme to pozerali mojím ďalekohľadom Bresser spezial Astro 80x20mm. Pri sledovaní ďalekohľadom buďte opatrní, posypaná obloha odráža svetlo niekedy až zrkadlovo, pozor na oči!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Anonymní8. března 2016 4:31
      Pekne, ale mam pocit, ze i kdyby se z kamionu vezouciho napln do tech letadel vysypalo 10 tun chemtrail smesi a nekoho to zabilo, porad to bude oznaceno jako konspirace. Taky me uz ani nemrzi, ze to na nas dlouhodobe a vasnive sypou, protoze to delaji jiste s dobrym umyslem na "ochranu" planety, prirody a lidi tady zijicich, ale horsi je pro me pochopit ve spolecnosti prevazujici a zaryte popirace techto zjevnych skutecnosti.

      Vymazat
  4. Tak to jsem zvědav co se vyšetří,tam v té oblasti je obrovské sucho.Dnešní sněžení na Vysočině je to samé jako minulý týden na s. Moravě,oblačnost přišla od té doby stojí na místě,pouze mění tvar a je vidět jak se točí do kruhu,chvílemi je to na radaru vidět lépe ,potom zase hůř..........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je velice pravděpodobné, že to opět vyjde do ztracena, ale i tak je to krok k zveřejnění ...

      Vymazat
    2. Ahojky, znovu opakuji. Na chemtrails prdte ( nebojte SE jich), jste li v pohode, bez negativnich emoci a hlavne STRACHU, neublizi vam. Vsechno zase vychrchlate, vykaslete, vykakate, vypotite atd. Taky obcas vysmrknu opravdu sedive carky nebo jsou i v hlenu, neco jako kratke nitky. Ale je dobre vsak vedet, ze ty strikacky nahore je Fakt. Mirca

      Vymazat
    3. Radšej keby neboli, ale ja akosi už pár rokov nemám chrchle, nesmrkám, ani oči neslzia. Semtam šuchnem trochu octu na strechu, pohrozím tým hore čo tam zas čarujú, a kašlem na to. Som v hlave srovnaná. Odporúčam, ako Mirca hovorí. - Zabudnite na "chorobu" , ona zabudne na vás. BE

      Vymazat
  5. Ještě jsem chtěl dodat,nedávno jsem šel se psem na procházku a koukám jak od Brna směrem na Prahu letí letadlo,odhadem někde nad H.Brodem začal točit do prava potom to srovnal opět na Prahu,kus rovně,do leva smšrem na Tábor,opět doleva zpět na Brno,zase zpátky na Prahu a potom zatočil do prava na H.Králové a Náchod.Asi hledal cestu!!!? a za ním bílej sajrajt.A to nemluvím o tom že jsem v loňském parném létě kdy létali jak o život aby nepršelo,třikrát viděl kdy letadlo letí ,za ním bílá čára která se nerozpouští ale roztahuje, najednou jako když střihne a za letadlem nic!asi létají v rámci úspor na volnoběh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají řadu způsobů a metod rozprašování chemikálií po obloze. Nezmůžem bohužel bez pomoci Světla nic, piloti mlčí,dodavatelé mlčí, strojníci mlčí, vlády zatajují a to jsou stovky a tisíce lidí a je to už v tak rozsáhlém měřítku, že ta mašinérie se nedá zastavit.Lze už jen čekat na paprsek galaktického Světla, který zvýší vibrace Planety, lidí a zvrátí nastávající chystané destruktivní události.Držme si palce vážení.

      Vymazat
  6. Nejlepsi clanek o spojitosti chemtrails a morgellons v casopise Raum und Zeit https://www.google.at/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjKkNf0qrHLAhVk83IKHT93AzAQFggcMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.selbstheilung-online.de%2Ffiles%2FWas%2520uns%2520krank%2520macht%2FUmweltgifte-Schwermetalle%2FChemtrails-Morgellons%2FLicht-auf-Morgellons.pdf&usg=AFQjCNESkctpluUnXXkT5iAb1YSr0ppBTA&sig2=OpuYhvSY2UwZdqArDLqtRA

    OdpovědětVymazat
  7. No ja bych tem chlapcum z Akrotiri Bay moc neveril. Ti se v Limassolu casto ozrali jako prasata a co pak vyvadeli....co na zemi, to ve vzduchu! Krkani prdeni je u Britu narodnim sportem na verejnych mistech a ze sprejuji i ve velkych vyskach je zrejme.
    God save the Queen!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.