30. března 2016

Kanadský představitel zabit při cestě na tajnou schůzku se zástupci kampaní Trumpa a Sanderse

Kanadský představitel zabit při cestě na tajnou schůzku se zástupci kampaní Trumpa a Sanderse

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2020.htm
March 30, 2016
Canadian Leader Heading To Secret Meet With Trump-Sanders Reps Killed
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině. 


Děsivá nová zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu praví, že 29. 3. 2016 byl zabit v provincii Quebec jeden z nejoblíbenějších televizních a rozhlasových osobností, Jean Lapierre, při svévolném teroristickém činu, kdy jeho letadlo bylo sestřeleno jen několik hodin před jeho tajnou schůzkou s nejvyššími zástupci amerických presidentských kampaní Donalda Trumpa a Bernie Sanderse


 Špičková kanadská mediální osobnost a politik Jean Lapierre

Podle této zprávy pracovníci SVR sledovali o minulém víkendu pohyby/aktivity malé skupiny teroristů Islámského státu, kteří byli tajně převezeni z válečné zóny Levantu v Sýrii do Turecka a odtud z letecké základny Incirlik (IAB) dopraveni na leteckou základnu kanadských leteckých sil v Greenwoodu v Novém Skotsku; odtud pak odletěli na leteckou základu Edwards v Kalifornii.

Když terorističtí bojovníci Islámského státu přistáli v Kalifornii, dle zprávy je jejich „instruktoři/ochránci/trenéři“ z americké Centrální výzvědné služby (CIA) a britské Tajné výzvědné služby (SIS/MI6) dopravili do pouštní oblasti v blízkosti města Apple Valley, kde v neděli 27. března začali střílet svými zbraněmi na americké občany, kteří byli na výletech a kempovali v této oblasti.

Ruská SVR uvádí ve své zprávě, že toto bizarní/podivné cvičení CIA a MI6, obsahující terorizování amerických občanů bojovníky Islámského státu, bylo více než pravděpodobně zamýšleno jako simulovaná událost k otestování reakce místní policie, která by se mohla v budoucnosti s těmito teroristy setkat – a tato teorie je dle SVR podpořena faktem, že místní americká policie a Federální úřad pro vyšetřování (FBI) sice tyto teroristy chytili, ale okamžitě je zase všechny bez obvinění propustili

Zajatí teroristé Islámského státu před propuštěním 27. března 2016 v Kalifornii

Po propuštění americkou policií a silami FBI byli dle zprávy tito terorističtí bojovníci Islámského státu převezeni zpět na leteckou základnu Edwards, odkud dle předpokladů SVR měli zahájit svou zpáteční cestu do Turecka – ale po přistání jejich letadla v Novém Skotsku v pondělí 28. března večer se čtyři bojovníci oddělili a nastoupili do menšího letadla, které nabralo kurs na letiště na Iles-de-la-Madelaine v Quebecu v Kanadě.

Při pokusu vypátrat, proč tito čtyři teroristé Islámského státu byli transportováni na tento malý ostrov v Quebecu, byla SVR dle zprávy šokována zjištěním, že jeden let Air Canada z Albany ve státě New York do Montrealu v Quebecu má na palubě pasažéry náležející k presidentským kampaním Donalda Trumpa a Bernieho Sanderse, a ti všichni mají poté dále letět na letiště na Iles-de-la-Madelaine.

Další šetření SVR pomocí elektronických protiopatření ohledně těchto vysokých představitelů kampaní Trumpa a Sanderse a důvodu jejich cesty na tento ostrov odhalila, že existuje významné množství kontaktů a korespondence mezi nimi a Jeanem Lapierrem, který podobně včera ráno zamířil letecky na tento ostrov.

Když SVR dala dohromady tato alarmující, podezřelá i evidentní fakta, poslala Kanadské bezpečnostní výzvědné službě (CSIS) upozornění na nutnost prošetření/vyšetření, která však zůstala bez odpovědi – a do tří hodin od této žádosti byly zveřejněny zprávy, že letadlo Jeana Lapierra havarovalo při přistání na letišti tohoto malého ostrova, přičemž zahynul on i dalších 6 osob na palubě


Proč se představitelé kampaní Trumpa a Sanderse měli setkat s Jeanem Lapierrem? Analytikové SVR ve zprávě uvádějí, že tento kanadský politik byl jedním z nejerudovanějších a nejmocnějších západních vůdců, který úspěšně ustavil přes veškeré stranické a ideologické linie mocnou politickou stranu zaměřenou proti establishmentu, s názvem Bloc Québécois (Quebecký blok). 

Strana byla dle informací zprávy založena v červnu 1991, rozešla se s kanadským establishmentem a vytvořila politickou stranu populistického hnutí, zaměřenou na práva francouzsky mluvícícho lidu Quebecu, která přivedla pod svá křídla bývalé politické nepřátele zleva i zprava – téměř zrcadlové okolnosti, které by vznikly ve Spojených státech, kdyby Trump a Sanders spojili svá populistická hnutí.

Kampaně jak Trumpa, tak Sanderse jsou živeny populistickým cítěním, jak vysvětlují analytikové SVR, a jejich volební mítingy přitahují desítky tisíc silně nespokojených amerických voličů, naplněných hněvem vůči elitním vládcům svého státu, a jejichž voličstva, jak se zdá, nyní začínají splývat – kdyby k tomu došlo, došlo by ke zničení jak demokratické, tak republikánské strany



Na rozdíl od jakéhokoli amerického politika demokratické strany by dle zprávy byl Sanders přijatelný pravicově nakloněným podporovatelům Trumpa, díky jeho dlouhodobé podpoře práva na držení zbraní – která byla vynucena tím, že je zástupcem státu Vermont, kde zákony na omezení zbraní prakticky neexistují.

Nakolik je pravděpodobné, že volební lístek s Trumpem a Sandersem se stane faktem? Zpráva činí závěr, že nyní se jeví jako téměř jisté, že oběma těmto populistickým vůdcům zleva i zprava, bez ohledu na to, kolik volebních bojů vyhrají, budou jejich nominace ukradeny jejich vlastními politickými stranami – Trumpovi krádeží delegátů, které získal, a Sandersovi systémem, který dává jeho protivníku takzvané superdelegáty, pro něž američtí lidé ani nesmějí hlasovat.

Pokud jde o to, zda americkému lidu bude dovoleno poznat tato fakta, zpráva SVR to sice nezmiňuje, ale jeden ze špičkových německých novinářů nedávno přiznal, že mediální zprávy jsou „zcela falešné“, protože „my všichni lžeme pro CIA“; špičková americká novinářka rovněž připustila, že média falšují zprávy, a rovněž další novináři připustili, že americká vláda je platí za lži přestrojené za zprávy – viz videa níže. 

https://youtu.be/sGqi-k213eE
(totéž s českými titulky viz http://orgo-net.blogspot.cz/2014/11/vypoved-nemeckeho-novinare-media-jsou.html)




https://youtu.be/-bYAQ-ZZtEU



https://youtu.be/CFDC7zmJgQg



March 30, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.