2. března 2016

Diplomová práce: Vymahatelnost práva dětí před sexuálním zneužíváním, a to v podobě kritické komparační analýzy zákonů dvou území (Slovensko a Austrálie)

Diplomová práce: Vymahatelnost práva dětí před sexuálním zneužíváním a to v podobě kritické komparační analýzy zákonů dvou území (Slovensko a Austrálie)
Orgonet 2- 3. 2916

Závažný komentář přišel k nedávnému článku o pedofilii http://orgo-net.blogspot.cz/2016/02/tribunal-itccs-proti-ritualnim-vrazdam.html
Autorce diplomové práce (i vedoucímu její diplomové práce) přeji hodně zdaru. Zveřejnit tyto záležitosti je daleko riskantnější než zveřejňovat chemtrails, a veřejnost bude asi ochotna věřit ještě méně než chemtrails...  =Orgonet=


Anonymní 2. března 2016 7:21

Dobrý den, Orgonete, předevčírem jsem odevzdala svoji Diplomovou prácí na téma: Vymahatelnost práva dětí před sexuálním zneužíváním a to v podobě kritické komparační analýzy zákonů dvou území (Slovensko a Austrálie).

V této DP naprosto otevřeně píši o tom, že pedofilové mění legislativu zemí na těchto dvou území, ale i dalších zemích, a že děti nemají šance vymoci ochranu před zneužíváním (těmto dětem se říká "neviditelné" děti). Popisuji v ní, co se děje dětem i jejich matkám v Austrálii kvůli pedofilům, jak se záměrně tvoří legislativa v prospěch pedofilů.

Nyní čekám, jaký nastane na právnické fakultě na SK poprask - počítám i s tím, že mne vyhodí z práv po pěti letech studií těsně před státnicemi. Pokud Vás to bude zajímat, dám vědět, zda mne vyhodí - čímž se dokáže, jak mocná a rozsáhlá je pedfilní síť na Slovensku.

Zde zasílám odkaz na senátora Heffernana, který v říjnu 2015 na půdě australského parlamentu vystoupil se závažným oznámením, že má k disposici seznam vysoce postavených osob z řad justice, politiků a z vlády, kteří jsou součástí pedofilní organizace (mezi nimi i bývalý premiér Austrálie!): http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/liberal-senator-bill-heffernan-says-former-prime-minister-a-suspected-paedophile-20151020-gke2o0.html. To není legrace - je to stejně závažné, jakoby nyní vystoupil premiér Sobotka s tím, že má důkazy pro to, že Nečas je pedofilem.


To, co se deje v Norsku, je jenom procházka růžovým sadem, oproti tomu, co se děje Austrálii. Byla jsem v loňském roce opakovaně v pozici McKenzie friend (nehonorovaný advokát) na soudech v Sydney a na odvolacím soudu, ve věci sexuálně zneužitého slovensko-australského děvčátka, které bylo odebráno bezdůvodně matce a svěřené svému otci, přes to, že existují nevyvratitelné důkazy o tom, že je pachatelem. Nyní už tento případ dostaly slovenské orgány činné v trestním řízení, zastupitelský úřad v Canbeře nefunguje, ale tyto orgány jsou doposud nečinné (proč asi) a je podán podnět prezidentovi SR. To, co se děje, nemá obdoby.

Toto není konsiprační teorie, toto je fakt. Soudci v Austrálii běžně odebírají děti matkám, pokud matky oznámí prokazatelné sexuální zneužití otcem, a svěří ho do péče otce. Statistiky ukazují, že pouze 4-8% oznámení se nepodařilo prokázat, že došlo k sexuálnímu zneužití dítěte, všechna ostatní oznámení jsou prokázaná. A přesto soud matku označí za duševně nemocnou, která je nebezpečím pro své dítě a na základě tohoto odebere matce dítě. Tyto procesy jsou zinscenované, kde figuruje vždy skupinka několika psychiatrů, kteří vydávají ústní posudek, které se soudce drží a na základě čeho matce dítě odebere. Dochází k tomu u 30 000 dětí ročně na území Austrálie.

Víte, proč o tom nikdo neví? Protože je ve všech "demokratických (přesněji řečeno "pedofily ovládaných") státech schválený "náhubkový" zákon, který znemožňuje zveřejnit případy těchto dětí, údajně pro jejich ochranu soukromí, ale ve skutečnosti je to na ochranu pedofilů, aby nikdo nemohl v médiích mluvit o těchto činech. (tento zákon existuje i v ČR, viz: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/za-zverejneni-jmena-obeti-hrozi-pokuta-a-vezeni_88178.html), v Austrálii se jedná o: Ochranu dětí před zveřejněním jména (sekce 121 podle Family low act 1975). Senátor Heffernan pracuje na změně legislativy, ale chtějí ho odstavit.

Mám daleko více důkazů, opírající se nikoli o tvrzení, ale o zákony, která zhoršují právní postavení zneužitých dětí a která nevyvratitelne prokazují, že pedofílie má chapadla i v Evropě. Považuji za svoji povinnost, aby se tato fakta zveřejnila a moje Diplomová práce je pouhým začátkem. Čekám na ukončení právnické fakulty (pokud mne nevyhodí dříve) a pouštím se do toho.

Pro přehled, co se děje na území Austrálie, se mrkněte na stránky Davida Ickeho, kterého jsem nebrala do okamžiku, než jsem zjistila, že on VÍ. A taktéž se opírá o fakta, která umí poskládat:
http://www.davidicke.com/headlines/category/child-abuse/

Dalí zde výpověď svědkyně, která si prošla v dětství těžko představitelným utrpením, i nyní se vystavuje posměchům, znevažování a útokům ze stran pedofilů a deviantů:

http://www.scribd.com/doc/293362455/Neonacistický-pedofilni-kruh-v-Sydney-Fiona-Barnettova

Pokud si někdo klade otázku, jak je možné, že tyto přeživší oběti žijí, odpověď je jednoduchá: protože kdyby tyto mediálně známé oběti kdokoli zabil, byl by to důkaz, že má pravdu.

25 komentářů:

  1. Děkuji,máte moji hlubokou úctu.
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "všechno je dobrý" - řekla by Ivanka!!! Je mi z toho na "grc" a váčšina ľudí
      si pôjde kľudne v sobotu voliť svojich "tlčhubov" v domnení, že tentoraz to bude
      lepšie!!! NEBUDE!!! Ani sa mi veriť nechce, že tá diplomovka je "pravda" a to u nás
      na Slovensku na milisekundu mi to zlepšilo NÁLADU! Mimochodom predseda parlamentu
      Pelegrini je člen slobodomurárskej lóže na Slovensku. Pre hľadačov PRAVDY dôkazy
      sú na stenách chodieb zámku Vígľaš v Detve, pred vstupom do veľkého jedálenského
      salónu.

      Vymazat
    2. zřejmě je to tak - děs - rád bych si práci přečetl...martin.

      Vymazat

    3. Pro Anonymní 2. března 2016 16:29
      Víme o tom. Všímáme si záhadně povstalých hradů a zámků z trosek v ČR a na Slovensku.Jsou to novodobé zednářské temply. U nás je to např.hrad a zámek Zbiroh na Rokycansku, Vysoký Chlumec na Benešovsku, Grabštejn v severních Čechách, nebo nejnověji soubor nově zrekonstruovaných klášterů v Č.Krumlově pod krycí legendou nadace barokního divadla a umělecké střední školy. V předvečer otevření těchto klášterů stály dva vysoké a úzké poutací panely na rynku před nimi na způsob zednářských šalamounových sloupů. Ještě brzy ráno tam tak byly. Po osmé hodině ranní je někdo od sebe "rozsadil" na různá místa klášterního rynku. Účel byl splněn. Jen vědoucí či zasvěcení měli poznat, kdo že to otevření klášterů pro veřejnost pořádá a zaštiťuje. Podezřelé jsou i osoby ve vedení či zákulisí kolem tohoto podniku, výlučně židovského nebo polo-židovského původu. Zdá se, že sionisti, zednáři a satanisti se se svými vzájemnými vazbami v řečích symbolů ukazují na věřejnosti jako projev blížícího se jejich nwo. Podle proroctví budou stále drzejší a troufalejší, a své ideologie budou systematicky vštěpovat nám všem bez rozdílu věku, pohlaví a zkušeností s tímto druhem zla. Proto, jak říkal císař Rudolf II. v podání jistého zednáře J.W.Richa (čili nám spíše známého herce J.Wericha !): vůkol pozorujmež, zda-li jsou nám elementálové nakloněni počínání našemu.Proto pamatujte, že světlo prosvítí každou tmu, ať je sebečernější.

      Vymazat
    4. Nejedná se jen o zámek Víglaš. Je ve střední Evropě spousta divných míst a objektů (viz např.Babišovo Čapí hnízdo, podzemní archa Hrad - Ptyč), které stojí za návštěvu a podrobné prozkoumání. Kdo to udělá, nebude se stačit divit, co a kdo nás obklopuje ! Deprivanti, devianti, zločinci a jiná chátra nezbedná, tuze sající z našich daní a evropských fondů.

      Vymazat
  2. na vině jsou církve,které požadují od svých členů to, čeho nejsou schopny, zejména katolická, které chrání svoje kněze, kterými jsou svěřeny/svedeny naše děti; problémem je odtabuizování a umlčování dětí, zavíráme oči a uši a nechceme slyšet/vidět;potlačený pud je silný, ve skutečnosti snad ani nejsme lidmi, al zvíŕaty- i když zvíŕata se takhle nechovají...lidská zvrácenost nezná mezí - vidíme to v dnešní době, čím zvrácenější myšlenka, tím větší pozornost se jí věnuje, v rodinách se zavírají oči nad poklesky partnerů/živitelů,

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa mojej osobnej skúsenosti je na Slovensku pedofília síce de-jure trestným činom podľa viacerých paragrafov trestného zákona, de-facto je legálna, lebo je pri aktuálnych možnostiach vyšetrovateľov a "schopnom páchateľovi" takmer nedokázateľná. Ak ste pedofil a ste napr. ženatým katechétom (aj s vlastným dieťaťom), teda učiteľom náboženstva napr. na cirkevnom gymnáziu, máte v cirkevnom prostredí nepriestrelnú povesť bezúhonného človeka, máte psychologické vzdelanie a ste skvelý manipulátor, stačí byť len chápavým a obľúbeným učiteľom, ktorý vie "pochopiť" svoje žiačky v ich "ťažkých" situáciách" a z titulu morálnej autority s kanonickou misiou od príslušného biskupa si svoje obete nájdete. Dôležitý je ešte vek. Optimálne je, ak Vaša žiačka má cca 17 rokov a je veľmi mladistvého a štíhleho vzhľadu. Toto sa presne stalo mojej vtedy 17 ročnej dcére na Gymnáziu sv. Uršule v Bratislave (dnes je tomu až viac ako 2 roky,čo sme to s manželkou zistili). Viete, kým sa dopracujete k trestnému konaniu má Vaša dcéra 18 rokov a hoci má štokholmský syndróm a chronifikovaný postraumatický stresový syndróm, už si nepomôžete. Takto zmanipulované dieťa chráni agresora. Nepomôže Vám ani legálne zachytená facebookovská komunikácia overená súdnym znalcom (je to iba nepriamy dôkaz). Čo sa týka rímskokatolíckej cirkvi, tam je situácia podobná - od pápeža a Vatikánu až po miestnu úroveň. Jedna vec sa oficiálne hlása a druhá vec sa naozaj robí. Všetko sa ututláva, písomne odmietajú sa s vami stretávať, ignorujú Vás a nakoniec to otočia tak, že však o naše dieťa je postarané, že skutok sa nestal, to iba rodičia týrali svoje dieťa. Viete a to patríme medzi tých málo rodičov, ktorým sa podarilo získať písomné dôkazy. Takže nech nikto nemá ilúzie. Ak sa nezmenia spôsoby dokazovania takejto násilnej trestnej činnosti tak musíme všetci počítať s tým, že pedofília je de facto legálna.

    OdpovědětVymazat
  4. Už si kromě bílého masa privatizují děti rodičů. Neoliberalismus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nová krutá feudalizace a pedofilizace světa. Je to satanův řád prznění, mučení a zabíjení všeho živého, na prvním místě pak člověka.

      Vymazat
  5. Držím vám palce. Ač Čech, žiji na Slovensku, takže vím, že to nebudete mít lehké.
    Držte se
    Marc

    OdpovědětVymazat
  6. nevyhodí - vše odignorují

    OdpovědětVymazat
  7. video na youtube a o podobném zneužívání dětí na Novém Zélandu : GREG HALLETT ADOLF HITLER BYL BRITSKÝ AGENT. I Grega Halletta nasměrovali tajné služby od pedofilních politiků směrem k Adolfu Hitlerovi.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji a držím palce!!
    Anna

    OdpovědětVymazat
  9. je možné dát sem odkaz této diplomové práce ? nebo ji nějak zveřejnit ? Děkuji a držím pěsti popř pomohu.Ellen

    OdpovědětVymazat
  10. Jste statečná,děkuji Vám za všechny děti.Velice si Vás vážím.
    Jarila

    OdpovědětVymazat
  11. Přeji autorce mnoho zdaru v tomto procesu a pevné nervy. Je katastrofální co se kolem nás děje a ani to nevidíme a vše se tutlá jak to jen jde....Doufám že se Vám podaří opět o něco zviditelnit tuto problematiku o které se vůbec nemluví...je to až děsivé co vše těm hajzlům prochází...kéž by bylo více takovýchto lidí jako Vy, klobouk dolů a držím palce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smrtelní hajzlové, taky na ně dojde. Budou volat matičky, babičky všechny svaté, až na ně dojde řada. A nic a nikdo jim nepomůže. Chtějí hořet, jak jsou horliví ve svých chtíčích, bude jim to na věky dopřáno.

      Vymazat
  12. odkaz na diplomovou práci?

    OdpovědětVymazat
  13. aktuální film k této problematice je Spotlight http://anonym.to/?http://www.csfd.cz/film/388128-spotlight/komentare/

    hajc

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, Orgonete,
    děkuji za zveřejnění mého komentáře, a děkuji všem komentátorům za povzbuzující komentáře po článkem. Je to fain pocit vědět, že osud zneužívaných dětí není zatím veřejnosti úplně lhostejný. Alespoň to je pro mne znamením, že pokud postupně zveřejním všechny výsledky analýzy o moci pedofilní organizace, mající zásadní a negativní dosah i do české a slovenské právní úpravy, je pořád naděje, že může být v budoucnu vyvinut veřejný tlak, který by mohl napomoci postavit se proti této pedofilní mafii, jejíž řádění zveřejňujete i Vy.
    Svoji DP ráda zpřístupním, ale musím to udělat z důvodu podepsané Licenční smlouvy, přes Centrální registr, kde bude tato dohoda uložena a zpřístupněna. Ještě čekám na podepsání Licenční dohody od vedoucího práce a též od oponenta. Jakmile do registru bude vložena (což doufám, že bude), pošlu odkaz.
    Vzhledem k tomu, že DP je omezena 120 000znaky, nemohla jsem tam uvést ještě další neméně důležité materiály odhalující rozsah negativních legislativních změn v neprospěch zneužívaných dětí, a které by mohly čtenáře svojí důležitostí oslovit (možná i odbornou veřejnost). Drobné odchylky od českých trestněprávních norem jsou v mé analýze zanedbatelné, vzhledem k tomu, že se jedná o systematické, plošné, řízené a cíleně negativní legislativní zásahy do právních úprav států nejen EU a to skupinou z řad pedofilní organizace. Proto je v zásadních právních normách všech států zanedbatelný rozdíl – kdy ve všech právních normách je vymahatelnost práva zneužívaných dětí na ochranu před zneužíváním postupně téměř nemožná.
    Nikdo jiný nemůže mít zájem na zhoršení procesně právního postavení zneužívaných dětí, kdy tyto děti zůstávají bez ochrany či vydané nadále napospas pachateli, než pedofilové. Děti mají postupně méně práv a pedofilové mají postupně rozsáhlé práva, právní kličky a hlavně zastání, a to v řadách policie, soudců, znalců psychiatrů, atd. Mají stejné scénáře, podle kterých postupují a na které v analýze poukazuji.
    Pro mne se stal neklamným ukazatelem, při sbírání podkladů k mé práci jediný fakt: reakce a chování těch, s kterými mluvím. Pokud mluvím s někým, kdo je podivně pasivní, nebo dokonce na mne útočný, přitom ze svého postu může reagovat jinak, více a účinněji pomáhat zneužitým dětem vím, že mluvím s někým od „nich“. Podle toho vím, s kým mám do činění: pedofila chrání pouze pedofil, nebo osoby pracující pro pedofilní organizací, nebo lidi, kteří mají z této pedofilní organizace strach, ale vědí o ni a pracují pro ni, ale nikoli z deviace, ale ze strachu.
    Lze to přiměřit k nekrofilům (osoby preferující styk s mrtvolami), a sice: nekrofila kryje jenom ten, kdo je sám nekrofilem, nebo ten, kdo je součástí nekrofilní organizace, nebo pro ní pracuje ze strachu.
    Ve sbírání podkladů pro moji práci jsem se setkala příliš často se strachem – a to i tam, kde bych to na Slovensku nečekala.
    Pokud máte zájem, pošlu Vám některé další poznatky vyplývající z analýzy, mimo DP, po částech. Orgonete, děkuji Vám za prostor, který dáváte vlastně zneužitým dětem – já jsem pouze jejich prostředník, který chce hájit jejich práva a přispět troškou do mlýna k jejich ochraně a v boji proti pedofilům a deviantům, kteří se postupně infiltrovávají do nejvyšších postů i zde, ve střední Evropě.
    konec I. části

    OdpovědětVymazat
  15. II. část:
    Pán, který v komentáři psal o zednářích (cit.): „Mimochodom predseda parlamentu Pelegrini je člen slobodomurárskej lóže na Slovensku. Pre hľadačov PRAVDY dôkazy sú na stenách chodieb zámku Vígľaš v Detve, pred vstupom do veľkého jedálenského salónu”., se naprosto strefil do pravdy, protože jich se to týká naprosto průkazně – ovšem, toto zjištění jsem nemohla uvést do DP, protože k tomuto mám pouze nepřímé důkazy (například, že budova Family court-u, v Sydney, kde jsem byla vloni víc, než mi bylo milé ve věci sexuálně zneužitého děvčátka je hned naproti mrakodrapu označeného zednářskými znaky, a na kterém je číslo 66 (číslo popisné), kdy tento mrakodrap má nad základnou je tvar obrácené pyramidy a jehož okna odpovídají taktéž symbolice zednářských znaků. Je to na adrese: 66 Goulburn St, Haymarket NSW 2000, Austrálie). Mám o těchto faktech fotky, v případě zájmu pošlu (google street view tvar mrakodrapu, obsahující obrácenou pyramidu zkresluje. Nicméně je možné to dohledat a lehce prozkoumat na adrese https://www.google.cz/maps/place//@-33.8782055,151.2080815,3a,75y,14.2h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1suyljWDSFJ3c-KkMCBIFzMg!2e0. Je dobré si uvědomit, že vymyslet obrácenou pyramidu, coby součástí mrakodrapu, aby staticky vyhověla, je zrealizovat docela komplikace a oříšek– a přesto tuto budovu někdo vymyslel, i s touto komplikaci a zafinancoval její realizaci, kdy to evidentně muselo stát hodně peněz. Je nezanedbatelné přemýšlet o tom, pro koho je využívána celá tato budova...
    Vím jen, že účastník soudního procesu (advokát pachatele, který sexuálně zneužil své dítě), kterého jsem opakovaně byla účastněna jako nehonorovaný advokát, byl zednář (krátké kalhoty, které jsou neklamným znakem zednářů – stejně, jako je měl Havel při inauguraci). Kdyby to nemělo velký význam, určitě by tato budova zde nebyla a zednáři by se nedraly na vysoké posty (i do vlád v ČR a Sr), ale žili by v ústraní, jako například spolek rybářů☺, který nemá politické ambice a který nechce být vlivný ani společensky významný. V té době jsem ovšem ještě neměla tak rozsáhlé informace, jak mám nyní, tak jsem si zednáře k pedofilům nedávala do souvislostí, a už vůbec ne s vlivem se zákony.
    Zjistěte si, kolik členů zednářů je ve vládě ČR a v SR, stejně tak ve vysokých postech, a začnou se Vám lehce otvírat oči. Zákony navrhuje i vláda...

    Nicméně, to je už vyšší úroveň, kterou zatím nechci jakkoli odhalovat, protože lidé tomuto nevěří a kdy, žel, nepřikládají faktům o zednářích a jejich symbolice dostatečnou důležitost a význam... Jediný způsob, který v začátcích lidem otevře oči, jsou prokazatelná fakta zatím v číselné symbolice „obyčejných“ zákonů, které se týkají každého z nás: lidé by měli vědět, že někdo záměrně tvoří zákony a novely zákonů tak, že tyto zákony umožňující zneužívat děti a nechat je bez jakékoli ochrany, i přes to, že různé organizace deklarují práva zneužívaných dětí na ochranu před zneužitím, které jsou pouhou zástěrkou pro řádění pedofilů, a které zneužívaným dětem ve skutečnosti nepomohou (ke všem tvrzením mám důkazy).

    Přeji Vám hodně čtenářů, kterým není lhostejný osud zneužívaných dětí a kteří mají zájem se dozvědět, jak pedofilové postupně tvoří zákony naší země ve svůj prospěch... Bylo by fain, kdyby nás, ochránců dětí, bylo víc, a kdybychom byli koordinováni... Zatím anonymní... K.


    OdpovědětVymazat
  16. II. část:
    Pán, který v komentáři psal o zednářích (cit.): „Mimochodom predseda parlamentu Pelegrini je člen slobodomurárskej lóže na Slovensku. Pre hľadačov PRAVDY dôkazy sú na stenách chodieb zámku Vígľaš v Detve, pred vstupom do veľkého jedálenského salónu”., se naprosto strefil do pravdy, protože jich se to týká naprosto průkazně – ovšem, toto zjištění jsem nemohla uvést do DP, protože k tomuto mám pouze nepřímé důkazy (například, že budova Family court-u, v Sydney, kde jsem byla vloni víc, než mi bylo milé ve věci sexuálně zneužitého děvčátka je hned naproti mrakodrapu označeného zednářskými znaky, a na kterém je číslo 66 (číslo popisné), kdy tento mrakodrap má nad základnou je tvar obrácené pyramidy a jehož okna odpovídají taktéž symbolice zednářských znaků. Je to na adrese: 66 Goulburn St, Haymarket NSW 2000, Austrálie). Mám o těchto faktech fotky, v případě zájmu pošlu (google street view tvar mrakodrapu, obsahující obrácenou pyramidu zkresluje. Nicméně je možné to dohledat a lehce prozkoumat na adrese https://www.google.cz/maps/place//@-33.8782055,151.2080815,3a,75y,14.2h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1suyljWDSFJ3c-KkMCBIFzMg!2e0. Je dobré si uvědomit, že vymyslet obrácenou pyramidu, coby součástí mrakodrapu, aby staticky vyhověla, je zrealizovat docela komplikace a oříšek– a přesto tuto budovu někdo vymyslel, i s touto komplikaci a zafinancoval její realizaci, kdy to evidentně muselo stát hodně peněz. Je nezanedbatelné přemýšlet o tom, pro koho je využívána celá tato budova...
    Vím jen, že účastník soudního procesu (advokát pachatele, který sexuálně zneužil své dítě), kterého jsem opakovaně byla účastněna jako nehonorovaný advokát, byl zednář (krátké kalhoty, které jsou neklamným znakem zednářů – stejně, jako je měl Havel při inauguraci). Kdyby to nemělo velký význam, určitě by tato budova zde nebyla a zednáři by se nedraly na vysoké posty (i do vlád v ČR a Sr), ale žili by v ústraní, jako například spolek rybářů☺, který nemá politické ambice a který nechce být vlivný ani společensky významný. V té době jsem ovšem ještě neměla tak rozsáhlé informace, jak mám nyní, tak jsem si zednáře k pedofilům nedávala do souvislostí, a už vůbec ne s vlivem se zákony.
    Zjistěte si, kolik členů zednářů je ve vládě ČR a v SR, stejně tak ve vysokých postech, a začnou se Vám lehce otvírat oči. Zákony navrhuje i vláda...

    Nicméně, to je už vyšší úroveň, kterou zatím nechci jakkoli odhalovat, protože lidé tomuto nevěří a kdy, žel, nepřikládají faktům o zednářích a jejich symbolice dostatečnou důležitost a význam... Jediný způsob, který v začátcích lidem otevře oči, jsou prokazatelná fakta zatím v číselné symbolice „obyčejných“ zákonů, které se týkají každého z nás: lidé by měli vědět, že někdo záměrně tvoří zákony a novely zákonů tak, že tyto zákony umožňující zneužívat děti a nechat je bez jakékoli ochrany, i přes to, že různé organizace deklarují práva zneužívaných dětí na ochranu před zneužitím, které jsou pouhou zástěrkou pro řádění pedofilů, a které zneužívaným dětem ve skutečnosti nepomohou (ke všem tvrzením mám důkazy).

    Přeji Vám hodně čtenářů, kterým není lhostejný osud zneužívaných dětí a kteří mají zájem se dozvědět, jak pedofilové postupně tvoří zákony naší země ve svůj prospěch... Bylo by fain, kdyby nás, ochránců dětí, bylo víc, a kdybychom byli koordinováni... Zatím anonymní... K.


    OdpovědětVymazat
  17. Za všechny zneužívané děti a za všechny rodiče těchto dětí, kteří se nemohou dovolat pomoci, Vám velice děkuji. Je mimořádně statečné a obdivuhodné, že jste se vydala touto cestou. V dnešním světě lhostejnosti a úpadku je zázrak, že bez ohledu na možná rizika, vynakládáte nemalé úsilí a odvahu pro naději, že se Vám podaří aspoň některé zneužívané dítě ochránit. Že aspoň s některou úrovní této odporné struktury zatřese Vaše odhodlanost a statečnost, které jdou ruku v ruce s velikým úsilím získat důkazy. Přeji Vám hodně sil. Držím Vám palce, řadím se k Vám a doufám, že i k velké skupině podobně odhodlaných lidí, kteří jsou ochotni pomoci, kde to bude možné. Zatím též anonymní I.

    OdpovědětVymazat
  18. Jste velmi statečná ! Přála bych si mít také tolik odvahy ! Hodně štěstí, kéž Vás Bůh ochrání !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  19. Jak to prosím dopadlo na fakultě?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.