22. března 2016

Útoky v Bruselu pod taktovkou CIA a MOSSAD

Další problémy v oficiální historce o útoku islámských teroristů v Bruselu
Orgonet 23. 3. 2016

V oficiální historce o útoku islámských teroristů se objevují jako vždy při podobných akcích podstatné mezery, což média (CIA informátory) nutí vymýšlet další nesmysly k jejímu podpoření. Dnes ráno mě docela pobavilo, jací jsou ti teroristi hňupové: při předchozích akcích (Boston, Paříž, San Bernardino) všude zapomínali pasy; tentokrát že prý je poznal taxikář, který je vezl na letiště (viz již ikonická fotka tří mužů izraelského vzhledu, vydávaných médii za útočníky, prý proto, že mají na jedné ruce rukavici); že prý se jim jedna obrovská bomba dokonce nevešla do kufru auta (:-)) To přijde líto: tak dlouho se dřeli s domácí výrobou maxibomby, a nedomysleli, jak ji dopraví na letiště ... (:-)))




Tak přidávám ještě pár zajímavostí odporujících oficiální historce - jen stručné obsahy. 

Připravovali něco velkého: Obrovské cvičení v Londýně na teroristické výbuchy v metru 29. února 2016: ve staré elektrárně naaranžovali gigantickou scénu 7 vykolejených vozů metra, tisíců tun trosek, 2 000 krizových herců, 4 účastnické státy.
Video https://youtu.be/eHxFNSMpwZg,
článek http://www.dailymail.co.uk/news/article-3469066/Dead-bodies-strewn-tube-trains-tower-block-collapses-station-emergency-services-carry-drill-Europe-s-biggest-disaster-response.html





Cvičení na teroristický útok v Bruselu 26. února 2016 proběhlo v nové stanici metra, která má být otevřena v dubnu. V noci, 300 krizových herců, evakuace zraněných.
Článek: http://www.flanderstoday.eu/current-affairs/week-brief-29-february
Video:
https://youtu.be/fhDgVKxi1xE



Média použila zpočátku falešné a staré obrázky z výbuchů v Moskvě 2011, to znamená, že neměla skutečné záběry: http://www.20minutes.fr/monde/1811263-20160322-attentats-bruxelles-fausses-infos-anciennes-images-circulent-web (Už je stáhli).


Svědkové dosvědčili (ne ti oficiální), že bomby vybuchly ze stropu. To znamená, že na rozdíl od tvrzení médií se tam nikdo neodpálil, nikdo tam nepřivezl nevezl na vozíku žádná zavazadla ani vesty s náložemi, nikdo tam nejel taxíkem a nemusel nechat jednu bombu doma, protože se nevešla do kufru auta! ale vše bylo pěkně předem připraveno ve stropě. Oficiální "fotka škod" rovněž ukazuje většinou polystyrénové desky ze stropu.
Bomby vybuchly ze stropu http://www.liveleak.com/view?i=f19_1458653223



Video před letištěm z mobilu neznámého Belgičana, které dal na liveleak: tihle zranění na videu vypadají, že to z toho stropu opravdu dostali, jsou opravdu v šoku a trpí, na rozdíl od oficiálních fotek krizových herců, kteří jsou i po "ztrátě končetin" zcela v pohodě,  (viz další článek ve výstavbě). Kde byly ty vysoce školené týmy záchranářů? Doufejme, že brzo dorazily: http://www.liveleak.com/c/rikhere


Nesmrtelný 19letý americký mormonský misionář: byl zraněn při výbuších v Bostonu, Paříži i Bruselu, viz  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3505243/It-s-blessing-God-s-alive-American-Mormon-injured-brush-terrorism-Brussels-surviving-Boston-bombing-Paris-attacks.html



ISIS se prý přihlásil k odpovědnosti: nepřihlásil. Nikde není nic oficiálního. Jen si to mezi sebou předávají sociální média, bez odkazu na konkrétní dokument. (Twitter je zcela pod kontrolou CIA.) Článek na globalresearch:
http://www.globalresearch.ca/is-the-isis-behind-the-brussels-attacks-who-is-behind-the-isis/5515765
(Na globalresearch.ca najdete několik článků různých autorů o tom, že události v Bruselu jsou falešně inscenovány, proč a kým asi.)



Článek ze 16. března předvídající útoky: Hlavní stan CIA se sídlem u Ženevského jezera plánuje mezi 16. a 23. březnem masové útoky v Belgii https://truthernews.wordpress.com/2016/03/16/belgian-terror-alert-mar-16-2016-cia-plotting-mass-attack-in-belgium-between-march-16-23-2016-namely-asylumrefugee-attacks-andor-a-isis-attacksinvasion-of-belgium-b-911-style-attacks-c/:
Stručný obsah: .útoky mohou být ve formě:

  • útoků asylantů a uprchlíků
  • útoků ISIS
  • útoků ve stylu 9/11
  • biochemických útoků
  • jaderných útoků
  • útoků jadernými reaktory 



5 komentářů:

  1. Taky jsem se divil, jak je možné, že na místě byl nalezen i samopal kalašnikov? Jak ho asi nepozorovaně někdo může v bruselu přinést na letiště? CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PRY OCHRANKA TAM NEBYLA :)) a jak rikal na Parlament.Listech (tusim-moc lidi se vyjadrovalo: Hajek, Randak,.. ) Koller je mu to divne, protoze maji pohotovost uz mesic a najednou tam nejsou. Mel dobry clanek, ale moc dlouhy tak davam link:
      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Maji-v-hlavach-pravek-Martin-Koller-bez-obalu-hodnoti-situaci-v-Evrope-427564

      Kollera si umim predstavit jako ministra vnitra - ten by nebyl zbabely jako Sobotka, Stropnicky... ale zajistil by zakony na ochranu statu.
      Dale je divne jaka je zkaza tech stropnic, kdyz vybuchy meli byt dole na zemi. Opravdu to vypada na vybuch nahore na strope. Tedy bomby uz byly asi za stropnimi desky a nikdo je tedy nenesl do haly.

      Leva net.cz ma zase jiny clanek a ted verte tomu vsemu. Erdogan hrozil vybuchy:
      http://leva-net.webnode.cz/news/zajimave-souvislosti-s-vybuchy-v-bruselu/

      Je tam V.V.PJAKIN A DOKAZE VYSVETLOVAT RIZENI STATU A SVETA - DOPORUCUJI
      http://leva-net.webnode.cz/videa2/v-pjakin/

      Vymazat
  2. Já se jen divím, že to vždy postihne nevinné lidi na letištích či v letadlech, ale např. Bruselský parlament či jiná veledůležitá centra takový islámský terorista ze zásady vynechává velmi velkým obloukem. Zdá se, že islámský terorista si nechce vzít s sebou do pekla ty, co jeho utrpení způsobili, ale raději si vždy vybere místa, kde se združují lidé všech náboženství. I oddaní muslimové ! No, nejsou ti moderní sebevrazi divní ? :-((

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Když ne Rusko versus Evropa/Ukrajina/, tak Evropa versus muslimský svět.Nějak to do té války musí Evropu USA dokopat za pomocí insidrů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti sr.či opravdu potřebují válku jako sůl, pokud možno světovou, aby odvedli od sebe pozornost, a mohli konečně schramstnout celý svět jen pro sebe. Oni totiž nepotřebují lidi, nýbrž a pouze jak řekl nedávno samotný Putin : ZDROJE a OTROKY, nic víc !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.