18. března 2016

Světový řád - dokumentární film Vladimira Solovjova, české titulky

Díky čtenáři za odkaz z Levanetu. Díky Ireně Aneri za neúnavné titulkování důležitých dokumentů. =Orgonet=

Světový řád - dokumentární film Vladimira Solovjova, české titulkyZdroj:
http://leva-net.webnode.cz/products/svetovy-rad-dokumentarni-film-vladimira-solovjova/
9.3.2016



Putinovo vystoupení v tomto filmu je svou podstatou veřejné ohlášení ruských principů globalizace, alternativy biblickému projektu, a pozvánka ke spolupráci pokrokovým silám kdekoliv na světě. Popisuje alternativní principy nového uspořádání světa a pravidel, které nejsou postaveny na právu silnějšího a monopolu jednoho hegemona, ale na principech multipolárnosti a vzájemně výhodné spolupráce bez diktátu jedné strany nebo "jediné správné pravdy".

Titulky: Irena

Světový řád - Dokumentární film Vladimira Solovjova.srt (124628)

Online:

https://vk.com/video351663392_456239019 (pokud nebude fungovat, alternativa v nižší kvalitě:

https://vk.com/video?z=video167502360_456239017%2Falbum167502360%2Fpl_167502360)


Ke stažení:

http://uloz.to/xyYNSRKe/svetovy-rad-dokumentarni-film-vladimira-solovjova-avi

http://uloz.to/xJBbtwY2/svetovy-rad-dokumentarni-film-vladimira-solovjova-hd-avi



11 komentářů:

  1. jde to , prosim, nekomu stahnout z ulozto? Me to hlasi udrzbu.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký popisek. Jinými slovy, spravedlivé uspořádání přesně tak, jak ho popisuje Bible, nikoli její choří interpreti. Tedy spravedlivá společnost pro všechny. Chápu to dobře? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechapete,Bibli napsali žide podle Talmudu a Tory,ktere byly napsany na zaklade Indickych,Egyptskych a Slovankych zdroju.Když clovek prijel na zem tak již probihali Andelske valky a clovek byl totalne sražen na kolena a uveznen n matrixu souperi.Clovek je magicka bytost ktera sve schopnosti stratil,vubec si neuvedomuje že je ve vezeni.

      Vymazat
    2. Nelze to za co uchopit. Vypadá to jako slátanina rozumbrady (nic ve zlém, nechci se nikoho dotknout). Ale napíšu následující. Člověk je jen dočasný pomocný termín. Žije v něm de facto Bůh, ten hmotný člověk je řekněme jeho paže. Zatím v lidech žije v menší míře. Jako hmotná bytost je tato lidská společnost středobodem stvoření, "člověk" je stvořen a vychováván k obrazu Stvořitele (Hybatele všeho), který si v něm vybuduje nová nesmrtelná těla či nové tělo dokonale fungující kolektivní společnosti, kterou lze nejlépe připodobnit k životu včelstva. Spisy dodané do výsledné Bible to popisují velmi obrazně či náznakově a Zjevení sv. Jana je vyloženě čtení pro konec tohoto světa (který bude pokračovat zcela jinak). Není to výsledkem žádného spiknutí, ani čtení na dobrou noc. Je to čtení pro pokorné. Počítalo se samozřejmě s tím, že jej budou usilovně a intenzivně dezinterpretovat všichni zákoníci a satáňata. Jimi vytvořený chaos je ale zdánlivý. Celé Stvoření a jeho fungování (život) je nesmírně úchvatné Veledílo. Není se čeho bát. I strach je iluze ;)

      Vymazat
    3. Podstatné je to, že Galaktické války skončí na Zemi. Země má naprosto zásadní význam - řada věcí se ve vesmíru nemůže pohnout, pokud se to nepohne tady. Ano, jsme drženi v iluzi svobody v pozemské karanténě/vězení a v izolaci od mimozemských pozitivních nám nakloněných bytostí. Ale vzhledem k významu zdejšího dění se sem soustředí tak velké pozitivní a světelné síly, které jsou přirozeně a přímo předurčeny k tomu, aby se protěžování anomálie temnoty a destruktivní hraní si některých na bohy vyřešilo navždy.

      Vymazat
    4. Fajn, tak teď vám jen zbývá najít způsob, jak to sdělit obyčejným lidem, zejména těm, kteří uvěřili v logiku spasitelného činu toho Ukřižovaného nebo ho automaticky přirozeně vnitřně přijali tím, že kdykoli byl ohrožen jejich rod či národ nebo kdykoli byli nuceni svého jediného pravého krále, pána všech chudých, mučených, utlačovaných a vykořisťovaných zapřít, neváhali nasadit život. Tomu se říká nemožná mise ;)
      Poradil bych vám, ať je raději následujete.

      Vymazat
    5. Spisy dodané do výsledné Bible jsou zmanipulovány.

      Vymazat
  3. http://czechfreepress.cz/uvadime-videa/anketa-mezi-tureckymi-muslimy.html

    OdpovědětVymazat

  4. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pravdolaskari-torpeduji-spolecnost-Jsou-arogantni-mysli-si-ze-jim-to-lidi-budou-zrat-Zkuseny-znalec-medii-rozebral-jak-se-v-nich-dnes-diskutuje-427268

    Na půdě sněmovny se nedávno konal seminář o tom, jak bojovat proti kremelské propagandě. Zněla doporučení, jak pečlivě sledovat média „podezřelá“ ze šíření ruské propagandy nebo návrhy jak weby i mazat a nevést diskusi s trolly nebo agenty. Jsme v Česku skutečně tak „prolezlí“ Kremlem? A kdo by měl ten „dohled“, je-li vůbec třeba, vykonávat?
    Principiálně nepochybuji o tom, že u nás působí agenti jak Kremlu, tak jiných mocností. Nedělám si ale iluze, že jsme tak důležitá ekonomika, aby si u nás podávali dveře. Je to výkřik do tmy ze strany opozičních stran, které se chtějí zviditelnit, ale myslím si, že šláply na tenký led. Bylo vytipováno asi 40 serverů a já se divím šéfredaktorům, že nepodávají žaloby. Jedna věc je dát nálepku a druhá prokázat něco u soudu. Snad se budou někteří dožadovat omluvy a satisfakce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na půdě sněmovny se konaly za posledních dvacet let mnohem horší věci. Ten pán se mýlí. Tyto servery komunikují s lidmi přímo. Nepotřebují za prostředníka zkorumpovaný stát. Alespoň ne ještě teď, kdy tady řádí proamerické neziskovky, média a politici.

      Vymazat
  5. Srdečne zdravím :o)
    Biblia je zmanipulovaná... Už k zjavnému odklonu od Kristovho učenia došlo na 5. ekumenickom koncile v Konstantinopole v r. 553, ktorý prehlásil tézy o inkarnácii a reinkarnácii za bludné a jednoznačne odmietol apokastázu - skoršiu existenciu duše pred fyzickým telom! ... A ešte mnoho iných dôležitých "vecí" sa z učenia Pána Ježiša Krista postupne - buď zámerne, alebo chybným prepisom - "vytratilo" z Biblie... Niektoré časti Biblie sú však alegorické obrazy, alebo akési prirovnania, prameniace z nevedomosti, pretože napr. Starý zákon sa len tak hemží mimozemskými loďami, mimozemšťanmi a ich prejavmi... V Biblii - v tom Starom zákone - "anjelské bytosti", ktoré sa dostali do kontaktu s ľuďmi, sú v skutočnosti bytosti z týchto vesmírnych lodí... Nezabúdajme na to, že už v tej dobe sa ľuďom do života "montovali" a históriu v pozadí utvárali, mimozemšťania... No aká to bola rasa mimozemšťanov (vydávajúca sa za "boha"), keď si vynucovali poslušnosť a oddanosť aj tak, že napr. od Abraháma žiadali, aby obetoval svojho syna... A tak im Abrahám - mysliac si, že je to pre "boha" (s malým "b"!) správne - prejavil svoju oddanosť a poslušnosť a skoro si zabil syna... Kto toto čítal v Biblii, vie ako sa to skončilo...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.