12. března 2016

Příroda jako superzbraň je již dávno realitou

Příroda jako superzbraň je již dávno realitou
Orgonet 12. 3. 2016

Díky čtenářům za upozornění na dnešní článek na Novinkách s názvem
Příroda jako superzbraň pro bojové akce už není dávno fantazií.
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/397437-priroda-jako-superzbran-pro-bojove-akce-uz-neni-davno-fantazii.html



Doporučuji k přečtení, ale upozorňuji, že článek je typickou propagandou, která uvede několik pravd jen proto, aby zakryla tu nejdůležitější věc, která má zůstat skryta.

Fakta o počasí jako zbrani uváděná v článku se v mainstreamovém tisku a zejména televizních dokumentech objevují již několik let, asi proto, že jsou již tolik známa díky alternativním informacím, že už je nelze ignorovat ani se jim nelze pouze "vysmát" jako "konspirační teorii".

Avšak stále je možné je prezentovat tak, že to vypadá, že řízení počasí je pouhá hudba budoucnosti, výzkum, vzdálená možnost, na které se teprve pracuje...

Nejdůležitější věc při tom může zůstat zamlčena, a to, že používání počasí jako zbraně a geoinženýrství je každodenní celosvětovou realitou už po desítky let.  (Napře. dle Dane Wigingtona programy klimatického inženýrství/geoinženýrství/solárního managementu probíhají v USA již více než 70 let. Viz http://www.geoengineeringwatch.org/a-recomended-national-program-in-weather-modification-icas-report-10a/)

Všechny extrémní meteorologické události, nimž dochází ve světě, jsou již desítky let vyráběny s pomocí klimatických zbraní... vše, o čem se píše v článku Novinek, není ani fantazie, ani potenciální možnost, nýbrž tvrdá realita.

Podrobnější informace naleznete pod štítky: Klimaterorismus, Klimatické války, Geoinženýrství, Manipulace počasí, Chemtrails, a další, viz pod článkem.

P. S. 
Měli jsme tu již kdysi dávno na toto téma názorné video Meteorologické války, které bylo vysíláno v naší televizi, a rovněž částečně odhalovalo, ale podstatu zastíralo; ale nemůžu to teď najít.
Takže jiný dokument v ruštině, kde jsou ty klimatické zbraně brány poměrně vážně, ale taky se dělá, že se ještě to ještě neexistuje a jako že to teprve zkoumají, a možná že to ani nepůjde... Zbraně třetí světové války.
https://youtu.be/cVVnl07Xu3w

9 komentářů:

  1. "Jde ale i o účinek rezonančních vysokých frekvencí odražených od ionosféry zpět k Zemi, do jejího nitra.Tam mají mít schopnost vyvolat například zemětřesení, výbuch sopky či působit na duševní rozpoložení, a tím chování velkého počtu lidí." (podotýkám- a nejen lidí).
    Tak toto je podstatné co ovliňují de facto nonstop. Některé frekvence jsou i slyšet a nejsem netopýr :-DDDDD Takže vše je narušeno od buňky do celku - bohužel. Těm parchantům je třeba rychlé "zpětné vazby" (tím myslím rychlé odplaty dle zákonu "tvá činnost je vždy Vesmírem odměněna")

    OdpovědětVymazat

  2. Michal Sindelar, Praha
    Sobota, 12. března 2016, 05:31:21 | Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +39

    Skvělý článek. Touto tématikou se zabývám několik let. Jen bych dodal, že se používají sice ultra vysoké frekvence, ale ty jsou amplitudově modulované do infrapásma (obě dvě pásma jsou lidským uchem nepostřehnutelné) a působí skutečně podle síly a zaměření jak na naši Zem (naladí se na infranízkých frekvencích nesených ultrazvukem rezonanční frekvence zemského povrchu, nebo dna oceánu), tak i na naši mysl - jednoduše se do vzduchu namíří paprsek, který v ionosféře vytvoří útvar podobný obří čočce a další paprsek na frekvenci s vlnami například theta ovlivňuje naši psychiku http://psychologie.doktorka.cz/druhy-mozkovych-vln-stav/ . To je velice výhodné, protože se dá navodit stav všeobecné agresivity v dané oblasti, nebo naopak absolutní únavy a nekoncentrace. Tento program probíhá již hodně desetiletí a mně děsí údajná likvidace antén HAARP na Aljašce. Pokud vyvinuli něco přesnějšího a silnějšího, tak opravdů běda nám a další naplnění další verneovky, tentokrát skrytý "Vynález zkázy".

    OdpovědětVymazat
  3. HAARP na Aljašce již není potřeba, a proto je po anténách rozdáván univerzitám, protože tato zařízení v daleko modernější podobě jsou již po celém světě (celkem 24), a k tomu plovoucí zařízení...

    Viz http://www.johnkettler.com/haarp-shut-down-dismantlement-under-way/:
    "The best information JKI has is that there are 8 x HAARP in Russia, 4 x HAARP in Australia, 1 x HAARP in Scotland, 1 x HAARP in Sweden and 1 x HAARP in Norway. That makes 15. Hungary has 1 x HAARP, and Romania has 1 x HAARP. 17. Argentina has 2 x HAARP, Kazakhstan 1 x HAARP, Armenia 1 x HAARP and South Africa 1 x HAARP. 22. China has 1 x HAARP, and Japan has 1 x HAARP. 24 total."

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonete, co dělají na dně oceánů superobří stěny či co to je? Viz. https://www.youtube.com/watch?v=FZkU9RekisY&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  5. nema nekdo kopii toho clanku? Zda se mi, ze chudak cenzor musel prerusit vikendovy odpocinek a uz tam nic neni...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chudák cenzor dnes asi také bude muset vyřešit viditelné slunce na obloze. To znamená povolat více chemoplánů, více prudivětrů, více vychlazovadel a více haarpindování, nejen na této fyzické úrovni, ale zejména na plasmatické úrovni, odkud je to ještě více destruktivní a tu oblohu co nejdříve zalátat.

      Vymazat
    2. Mysleno tak, ze clanek zustal, ale veskere info (napr. o haarpu) bylo vykastrovano na obecne blaboly

      Vymazat
  6. Zkuste http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/397437-priroda-jako-superzbran-pro-bojove-akce-uz-neni-davno-fantazii.html Zatím se mi to tam zobrazuje. Zajímavé jsou i komentáře - zdaleka ne odmítavé a zesměšňující.

    OdpovědětVymazat
  7. V ČT v jednom z dílů populárně naučného pořadu Planeta Věda přiznala, že se běžně provádí ovlivňování počasí nad Evropou pomocí chemikáli
    http://www.suenee.cz/ceska-televize-priznava-cilene-ovlivnovani-pocasi-nad-evropou/
    vim, ze se to deje roky...ale rikam si co se deje v ČT ze to priznavaji ? i kdyz az v 2016

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.