28. března 2016

Paul Craig Roberts: Je „útok Islámského státu“ v Bruselu další falešnou vlajkou?

Je poslední „útok Islámského státu“ v Bruselu další falešnou vlajkou?

Zdroj: http://www.paulcraigroberts.org/2016/03/25/is-the-latest-isis-attack-another-false-flag-paul-craig-roberts/
Is the Latest “ISIS Attack” Another False Flag?
Paul Craig Roberts
26. března 2016
Překlad: Orgonet



Poslední útok, z něhož byl obviněn Islámský stát, tentokrát v Belgii, jsem nezkoumal, a ani nehodlám. Vysvětlení je již vytesáno do kamene od prvních zpráv, a jakýkoli skepticismus od kohokoli je ignorován jako konspirační teorie. Viděl jsem svědectví, že bomby byly umístěny ve stropě, a že původní video puštěné úředně do médií bylo ve skutečnosti natočeno před několika lety při čečenském útoku na ruské letiště. Pokud jsou tyto zprávy pravdivé, pak oficiálně vydaná historka vytesaná v kameni vyvolává otázky.

Ale tyto otázky nebudou položeny.

Jestliže různé ty výbuchy bomb jsou útoky pod falešnou vlajkou, vláda opět bude z obliga, protože svést útoky na muslimské teroristy se hodí agendám všech zájmových skupin. Vládním zájmem je více války, vojenské výdaje a opatření policejního státu. Ale také jsou tu zájmy těch, kteří chtějí omezit imigraci, ti, kteří chtějí svést bomby na západní imperialismus, ruská vláda si přeje jednotnou frontu proti terorismu, a ti, kteří používají bomby, zdůrazňují vrozenou dobrotu Západu, která přitahuje nenávist právě kvůli té dobrotě. Washington miluje bomby, protože udržují Evropany ve strachu a jejich vlády pod washingtonským pantoflem.

Kdyby někdo vznesl nějaké otázky, pustily by se do něj veškeré zájmové skupiny, pro které jsou exploze svedené na ISIS požehnáním pro jejich záměry.

To, co slyšíme dnes, že Islámský stát způsobil explozi bomby na letišti nebo kdekoli jinde, jsme slýchávali v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech o bombách na nádražích, ale původcem byly tenkrát komunistické skupiny, jako Rudé brigády, Frakce Rudé armády či Baader-Meinhofův gang. Ve skutečnosti tyto exploze byly dílem Operace Gladio, což bylo spiknutí CIA a evropských výzvědných služeb proti evropskému lidu. Spiknutí bylo odhaleno italskou vládou a vyvrcholilo rozsáhlým vyšetřováním, v němž operativci rozvědek dosvědčili, že se soustřeďovali na zabíjení žen a dětí, protože to mělo největší vliv na diskreditaci komunistů, na něž byly útoky sváděny. Evropské komunistické strany v Itálii a Francii totiž získávaly volební úspěchy, a Washington chtěl komunisty za každou cenu diskreditovat. Toho bylo dosaženo výbuchy bomb.

Takže když dnes slyšíte, jak presstitutové informují, že ISIS bombardoval tuhle či támhle, víte, že jde o pouhé prohlášení vlády, a že stejná prohlášení dělaly vlády ve 20. století, kdy Washington pokládal za imperativní diskreditovat evropské komunistické strany.

Pro západní vlády bylo vždy hračkou oklamat své vlastní obyvatelstvo, a dnes je to právě tak snadné jako tehdy.

26. března 2016, dopis z Varšavy, Polsko:Milý pane Robertsi,

s odkazem na váš článek o bruselských útocích jsem v minulých dnech netrpělivě čekal na váš komentář. Jak jste naznačil, RT okamžitě zjistila, že média použila jako zobrazení útoku v Bruselu starý film z útoku na letišti Domodedovo v r. 2011. Nebyly ukázány žádné obrázky mrtvých těl.

Ale chtěl bych vám sdělit bizarní věc z Polska. Za prvé, jeden poslanec pravého křídla okamžitě po události prohlásil, že v Polsku nebudou přijati žádní uprchlíci, jakoby úřady na takovouto událost čekaly. Za druhé, pravicová vláda, která má většinu v polském Sejmu, prosadila návrh extrémního protitertoristického zákona, který zaručuje skutečně neomezenou moc tajné policii ABW, dovoluje jí a ostatním bezpečnostním agenturám sledovat kohokoli bez soudního povolení, a také zaručuje tajné policii přístup do všech informačních systému v Polsku, a co je nejpodivnější, prosazuje registraci předplacených telefonních simkart, které vždy byly v Polsku dostupné v každé trafice, supermarketu a benzínové stanici za pouhých 5 zlotých (asi 1,24 amerického dolaru), aniž by bylo třeba uvádět své číslo identifikačního průkazu a/nebo adresu. Aby to bylo ještě horší, návrh zákona neupřesňuje, co znamená „teroristická hrozba“, což dovoluje širokou interpretaci úřady a ustavení stanného práva. Zdá se, že návrh byl připraven dávno před událostmi v Bruselu, jelikož je velmi složitý.

Toto vše vede k závěru, že bruselské útoky byly inscenovány. RT rovněž informovala, že za bezpečnost na letišti je odpovědná jedna izraelská bezpečnostní společnost, což rovněž přidává další pochyby.
Dr. Paul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following. Roberts' latest books are The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the WestHow America Was Lost, and The Neoconservative Threat to World Order.




2 komentáře:

  1. http://cestyksobe.cz/jak-zit-s-tim-ze-vetsina-sveta-veri-lzivemu-matrixu/13106

    OdpovědětVymazat
  2. Iná možnosť nie je, aby sa akýkoľvek národ ochránil pred touto organizovanou vlnou utečencov, teda 0%!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.