8. března 2016

Pravoúhlá "fronta" oblačnosti: důkaz geoinženýrského řízení

Pravý úhel oblačnosti: důkaz geoinženýrského řízení
Orgonet
8. 3. 2015

Nový americký youtuber 1PacificRedwood sledující umělé řízení počasí vystavil video ukazující satelitní a radarové snímky oblačnosti nad Pacifikem, tvořící pravý úhel; konstatuje, že tento oblačný systém je součástí řízení počasí udržujícího dlouhodobé sucho nad  Kalifornií. Pacifická oblačnost nadopovaná chemtrailsovými nanočásticemi je mikrovlnnou radiací směrována a řízena tak, aby došla k pobřeží severně od Kalifornie.

Z videa: Pravoúhlá fronta nad Pacifikem



Já dle svých předchozích zkušeností k tomu ještě dodávám, že vedle směrování front na sever od Kalifornie pomocí pacifických ostrovních a plovoucích haarpů musely zasahovat i haarpové radary na území Kalifornie, vysílající "suché frekvence", aby případnou oblačnost odpuzovaly od tohoto území, což se muselo zobrazovat jako modré "zrnění" kolem radarů na zobrazení CONUS; snímek z onoho dne už je bohužel nedostupný. (Podobně modře "zrní" čili ukazují "falešné srážky" i české radary, pokud zrovna klimateroristé potřebují udržovat tlakovou výši nad Českem.)

Těmito manipulacemi je nad Kalifornií téměř neustále zablokována tlaková výše a udržováno extrémní sucho se všemi důsledky (požáry, likvidace zemědělství). (O umělém suchu v Kalifornii jsme již dříve psali napře zde http://orgo-net.blogspot.cz/2015/04/kalifornie-prvni-fazi-planu-sucha-bylo.html a v dalších článcích, viz štítek Kalifornie.


Příroda netvoří pravé úhly, a to ani v oblačnosti. Proto je tento pravoúhlý systém jednoznačným důkazem umělého řízení počasí. 

Video: Různá zobrazení pravoúhlé "fronty" nad Pacifikem - důkaz geoinženýrského řízení
https://youtu.be/o84mf353eao



Pravoúhlé spirály nad územím zobrazovaným družicí Eumetsat:

Abyste si nemysleli, že pravý úhel nad Pacifikem je něco výjimečného: je to rutinní technika. Po krátkém zahledání na zobrazení Eumetsat (zobrazuje od Atlantiku po část Ruska) nacházím hned několik pravých úhlů z minulého týdne, a to jsou tam snímky jen za denního světla.

Tyto pravé úhly jsou vždy součástí "hranaté/pravoúhlé spirály" oblačnosti. Většinou jsou tyto spirály geoinženýrovány nad oceánem na velkých plochách o rozměrech tisíců kilometrů, ale mohou být jakékoli velikosti, i nad konkrétním cílovým státem; podle intenzity řízení přinášejí vždy silné až extrémní bouře. Vždy je na nich viditelná chemtrailsová mříž.


Příklady hranatých spirál z minulých dní:
Pokud si spustíte animaci ze zdrojového odkazu, uvidíte názorně vývoj těchto spirál. Pravý úhel je vidět jen po určitou dobu, asi tak v řádu hodiny, a na webu jsou k dispozici jen některé snímky, takže ten zveřejněný už může mít zaoblení, ale víme, že před pár minutami tam ten perfektní pravý úhel byl...
Zdroj: Eumetsat http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/index.htm

Atlantik  7. 3. 2016

Severní Afrika 8. 3. 2016


Atlantik 8. 3. 2016

Skandinávie 2. 3. 2016

Z mých dřívějších pozorování hranaté spirály: Hranatá spirála nad střední Evropou: http://orgo-net.blogspot.cz/2011/02/vcerejsi-fronta-hranata-spirala-nad.html

Více pod štítkem Spirály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.