11. března 2016

Co se týče Donalda Trumpa: zabijí ho, než by ho nechali být prezidentem

Co se týče Donalda Trumpa: zabijí ho, než by ho nechali být prezidentem
Zdroj: http://stateofthenation2012.com/?p=33166
Posted on March 8, 2016 by State of the Nation
Anonymous Republican Insider
Překlad: Orgonet


Zabijí ho, než by ho nechali být prezidentem. K umlčení Trumpa podněcují jak republikáni, tak demokrati.

Nebuďte překvapení, až Trump bude mít nehodu. Někteří lidé jsou už velmi nervózní: abych jmenoval jenom některé z nich, Barack Obama, Valerie Jarret, Eric Holder, Hillary Clinton a Jon Corzine.

Mezi velkou vládou, velkým byznysem a velkými médii existuje zvrácený vztah . Ti všichni mají prospěch z miliard dolarů z tohoto partnerství, a je zcela v jejich zájmu, aby se navzájem chránili. Jeden za všechny a všichni za jednoho.

Je to proklatě odporný vztah, který činí každého bohatého proklatě bohatším – každého kromě amerického lidu. My jsme oškubáváni. Jsme nasazené figurky. Ale teď mají jak mocná socialistická kabala, tak zkorumpovaní kámoši kapitalisté nahnáno. Politikové obou stran předvádějí přehnané reakce na Trumpa, a média a největší americké korporace tak šíleně zuří, že to napovídá, nakolik jsou všichni ohroženi a vyděšeni.

Donald Trump se může sám financovat. Média, obchod a politická elita chápou, že Trump není žádná legrace, i když mohou tvrdit opak. On by totiž mohl skutečně vyhrát a zničit jim jejich krásné a příjemné hovniválí kuličky.

Není náhodu, že se všichni dávají dohromady, aby "toho Donalda" zničili. Je to proto, že ostatní politikové jsou součástí klubu starých dobrých kámošů. Mluví velké věci, ale nezmění ani chlup. Jsou všichni zavázáni velkým dárcům peněz. Jsou všichni vlastněni lobbisty, uniemi odborů, právníky, gigantickými organizacemi životního prostředí a multinacionálními korporacemi jako Big Pharma nebo Big Oil. Nebo jsou vlastněni se vším všudy cizinci, jako George Soros vlastní Obamu, nebo jako cizí vlády vlastní Hillary i s její Clintonovou nadací.

Tito politikové u vesla jsou všichni loutkami vlastněnými velkými penězi. Ale je tu jeden člověk, který není vlastněn nikým. Je to člověk, který nepotřebuje cizince ani cizí vlády ani Sorose nebo Mezinárodní odborový svaz pracovníků služeb, ani Asociaci barů, aby financoval svoji kampaň.

Miliardářský gigant a nekonvenční samorost Donald Trump nepotřebuje ničí pomoc. To znamená, že se nestará o to, co říkají média. Nestará se, co si myslí korporátní elita. To ho činí velmi nebezpečným pro pevně zakořeněné zájmy. To činí z Trumpa obrovskou hrozbu pro tyto lidi. Trump může zničit podplaceným politikům a jejich zkaženým otrokářům úplně všechno.

Nedivili jste se někdy, proč stará dobrá strana republikánů se nikdy nepokusila obvinit Obamu? Nedivíte se, proč John Boehner a Mitch McConnel mluví o velké hře, ale nikdy se skutečně nepokusí zastavit Obamu? Nedivíte se, proč Kongres, který drží provázky od měšců, se nikdy nepokusil přerušit financování Obamacare nebo Obamových zřetelně ilegálních exekutivních akcí amnestie pro ilegální cizince? Je to divné, že? Popírá to logiku, že?

Zaprvé, domnívám se, že mnozí klíčoví republikáni jsou podplaceni. Za druhé, domnívám se, že mnozí klíčoví republikáni jsou vydíráni. Ať už mají různé aféry, ať jsou tajnými homosexuály, či ať kradou peníze daňových poplatníků, Národní bezpečnostní agentura NSA ví všechno.

Zeptejte se na to bývalého mluvčího sněmovny Denise Hasterta. Vláda ví dokonce i to, že si vybíral velké sumy svých vlastních peněz se svého vlastního bankovního účtu. NSA, SEC, IRS a všechny další třípísmenkové agentury sledují každého republikánského politického leadera.

Hlídají všechno.

Za třetí, mnozí republikáni jsou k smrti vyděšeni, aby nebyli označeni za rasisty, a proto se boji i jenom kritizovat Obamu nebo zveřejnit jeho zločiny, natož pak obvinit ho z velezrady. Za čtvrté, proč rozhoupávat loď? Ať jsem poražen nebo odejdu do důchodu, pořád jsme staří kámoši, a pořád na mě čeká job lobbisty za 5 miliónů ročně. Tento systém vytvořily zájmy velkých peněz. Ať vyhraješ nebo prohraješ, pořád vyhráváš.

Ale Trump nehraje podle žádného z těchto pravidel. Trump rozbíjí tento pěkný a příjemný vztah mezi velkou vládou, velkými médii a velkým byznysem. Všechna pravidla letí oknem, pokud Trump získá presidentství. Ostatní politikové budou chránit Obamu a jeho pomocníky, ale ne Trumpa.

Vzpomeňte si: Trum je ten, kdo veřejně zpochybnil Obamův rodný list. Zpochybnil záznamy na vysoké škole, kam chodil Obama, a to, jak se průměrný student mohl dostat na Ivy League University. Nyní dělá něco, co žádný republikán nemá tu drzost udělat. Zpochybňuje náš vztah s Mexikem; ptá se, proč jsou hranice doširoka otevřeny a proč přes ně nebyla postavena zeď, ptá se, zda umožnění přístupu miliónům ilegálních cizinců je v nejlepším zájmu Ameriky. Ptá se, kolik ilegálů páchá násilné činy, a přesto není deportováno; a ptá se, proč naše obchodní vztahy s Mexikem, Ruskem a Čínou jsou tak špatné.

Trump má tu opovážlivost zeptat se nahlas, proč američtí dělníci vždycky dostávají nejméně. Dobrá otázka! Jsem si jist, že Trump se zeptá i na to, co se stalo s miliardami dolarů, které byly vloženy do kontraktu „kamarádů z vysoké“ Michelle Obamové s cizími společnostmi, které vytvořily vadné stránky systému Obamacare. Mimochodem ten účet už činí přes 5 miliard. Trump se nejspíš i zeptá, jestli lze obvinit tvůrce Obamacare za podvodný lživý prodej.

Trump bude zajisté vyšetřovat Obamovo rozsáhlé spiknutí kvůli IRS (Interní finanční služba), i Obamovy záznamy z vysoké školy.

Trump bude pronásledovat Clintona i Obamu pro podvod spáchaný utajením Benghází před volbami. A co podvod spáchaný zaměstnanci Odboru pracovních sil, když si vymysleli dramatická čísla zaměstnanosti před volbami v roce 2012?

Obama, multinacionální korporace a média potřebují Trumpa zastavit. Uznávají, že by se to mohlo vymknout z rukou. Pokud ho nechají bez kontroly, Trump říkající syrové pravdy a kladoucí otázky, na které se všichni ostatní bojí zeptat, by mohl probudit spícího obra. Trumpovo zvolení by bylo noční můrou. Obama spáchal mnoho zločinů. Nikdo jiný než Trump by se neodvážil ho pronásledovat. Ale on nezaváhá. Jakmile se Trump dostane k věci a podívá se do zmanipulovaných Obamových záznamů a knih, bude to konec hry. Spadla klec. Kosa na kámen. Holder by šel bručet, Jarret by šel bručet, Obamův slouha Corzine by šel bručet za to, že ztratil 1,5 miliardy peněz zákazníků, Clintonová by šla bručet za smazání 32 000 emailů a za to, že ve funkci státní tajemnice přijala úplatky od cizího státu, nebo že zašantročila 6 miliard, když byla hlavou Ministerstva vnitra, nebo za to, že lhala o Benghází. Celá horní vrstva Finančního úřadu IRS by také mohla bručet v lochu.

Obamacare bude odhalena a zrušena. Sám Obama by mohl jít bručet zruinován, jeho dějinný odkaz nadranc. Trump bude vyšetřovat. Trump bude pronásledovat. Trump půjde po každém, kdo je ve hře. A proto byli na Donalda Trumpa vypuštěni honicí psi médií.

Ano, je tu doba honu na Trumpa. Pravice i levice jsou odhodlány útočit na jeho politiku, škodit jeho byznysu, a pokud možno udržet ho mimo nadcházející debaty. Ale umlčet ho nemohou. A určitě ho nemohou zastrašit. Čím více se snaží, tím více si veřejnost bude uvědomovat, že ten, kdo říká pravdu, je on.



24 komentářů:

  1. No to je presne jako u nas s Babisem, utnul Kalouskovi a spol.milionove uniky na jejich soukrome ucty, sam nekrade protoze ma prijmy z podnikani, taky ho chteji za kazdou cenu odstranit.vsude je to stejny..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kal. nesahá Ba...ovi ani po paty, a to se Kal. fakt nezastávám. Nebojte, B. nám ještě pěkně zavaří.

      Vymazat
  2. Tady to někdo pořád rozkládal, aby to bylo v jeho prospěch. Ale už to není nic platné, síly temnářů slábnou a staré věci přestávají být účinné. Každý den se objevují nové a nové odhalované pravdy a jen to přispívá k většímu probouzení lidí. Stejně je už načase. Přichází více a více světla, změna věků a kompletní vyčištění anomálie temnoty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato doba zákonitě musela nastat, většina lidí se nezabývala tím, co dělají politici a slepě jim věřila, že to myslí s nimi dobře..nastalo kruté probuzení...lidé se dozvídají pravdu z jiných zdrojů, než jsou ty úplatné a zaprodané a také si každým dnem více uvědomují, že postaru už to nejde a bude třeba ty kostlivce ze skříně vyházet a zavést nové pořádky

      Vymazat
  3. Halík se u Salvátora bude za něj modlit..No a ostatní se zařídí dle neochvějného amerického vzoru https://www.youtube.com/watch?v=3TEMBpe5zgA

    OdpovědětVymazat
  4. Co je v Americe možné: http://cz.sputniknews.com/svet/20160310/2547831/americky-soud-iran-povinnost-placeni-kompenzace-teroristicky-utok-11-zari.html

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny cesty vedou do Ŕíma? http://operationdisclosure.blogspot.cz/2016/03/could-donald-trump-be-secret-jesuit.html
    A k tomu od Pozorovatelky (http://aeronet.cz/news/donald-trump-a-rusko-a-proc-trump-muze-vyhrat-volby-tomas-halik-a-jezuite-papez-frantisek-a-patriarcha-kirill/
    "Jestli někdo věřil, že miliardář jeho kalibru nebude součástí velikého soukolí tajných spolků, obzvláště zednářů, a že jeho proruská politika je pouze jeho rozhodnutím, ten dle mého musí být velmi naivní – nikdo, kdo ve společnosti něco znamená, se hledáčku tajných spolků nevyhne! Nepřekvapuje proto, že Donald Trump, jehož kořeny přes matku sahají do Skotska (pozn.: Skotsko a jeho zednářská Rosslynská kaple), je považován za člena svobodných zednářů. Wikipedie toho o něm příliš nezmiňuje a jen jako mimochodem uvádí, že studoval na University of Pennsylvania, která je považována za neprestižnější univerzitu v USA a která je součástí osmi nejprestižnějších amerických univerzit, tzv. Břečťanové ligy. A že m.j. vyučuje jezuitství. Následujícímu citovanému textu nemusí všichni věnovat pozornost, přesto jej v souvislosti s jezuitstvím, o kterém dále bude řeč, vkládám (a nepřehlédněte jméno Manuel Barroso): Školní vzdělání Donalda Trumpa
    Proč byl vybrán Trump? Trump studoval dva roky na jezuitské škole ve Fordham a jeho syn Eric nejenže chodil do jezuitského Georgetownu, ale je členem georgetownské „Rady poradců obchodní společnosti a veřejné politické iniciativy“ (“Business Society and Public Policy Initiative Board of Advisors”)" atd. atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, nedělám si iluze. Z vadného matroše nikdy neuděláš kvalitní výrobek. Je třeba změnit technologický postup a vyměnit dodavatele :-)

      Vymazat
  6. http://www.activistpost.com/2016/03/rothschild-bank-now-under-criminal-investigation-after-baron-david-de-rothschild-indictment.html

    OdpovědětVymazat
  7. Jak se k roku 2016 vyslovily velké elitky:
    http://yournewswire.com/queens-2015-christmas-message-enjoy-your-final-christmas/
    http://yournewswire.com/pope-says-this-may-be-our-last-christmas/

    OdpovědětVymazat
  8. Chci věřit že to vyhraje a schodi konečně tu vládu Satanu do pekla všechny ty co okrádají lidi zabíjejí válčí a dělají zločiny po celé světě ! Chci věřit že né jenom Putin vRusku je ten vyvolený ale že i v USA se najde člověk co vše tam dokáže změny !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu netušíte na čí straně je ????????

      Vymazat
  9. No tak by začal kolaps v USA a pak na celém světě.

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.novarepublika.cz/2016/03/vrchol-provokace-americky-velvyslanec.html#more

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý večer. Tento starý člověk je jen další papaláš na řadě. Když ho zabijí, tak je to smutné, je to stále člověk, ale bohužel patří ke stejné skupině naprosto zvrácených lidí. Ožebračování lidí nazývají kšeft, manipulací a šmírování nazývají politikou, no prostě je to lidský odpad. Američani nemají koho volit. . . . je to zase jen svoloč. iva

    OdpovědětVymazat
  12. Co je ale zajímavé, že není Donald Trump na obálce časopisu The Economist. Jako významná osobnost letošního roku by tam měl být. Překvapuje mně, že je tam Bill Clinton a to barevně, což bude asi pro letošek významná osobnost, Tak si to nějak myslím. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://beforeitsnews.com/politics/2016/03/another-clinton-associate-found-dead-bill-and-hillarys-body-count-increases-2785575.html

      Vymazat
    2. Protesty proti trumpovi financuje a řídí hillary:
      http://www.infowars.com/breaking-anti-trump-protest-funded-and-directed-by-hillary/

      Vymazat
  13. Trošku podobné, leč v malém (jsme malý stát) je to u nás. Čím víc média kálí na Zemanovu hlavu, tím jeho obliba mezi občany stoupá, dokonce i u těch, kteří by ho v době prezidentských voleb vůbec nevolili. Panáčkové v médiích si neuvědomují, že je ještě dost Čechů, kteří si pamatují, jak to chodilo za totáče - že na koho se nejvíc v TV plivalo, toho měli lidi rádi. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obama, korporace, média potřebují zachovat EU? Starosta Londýna Boris Johnson označil pokusy prezidenta USA Baracka Obamy přesvědčit Brity hlasovat za zachování země v EU za „pohoršující a nesmyslné pokrytectví“. „Příjezd strýčka Sama, to je část do nebe volajícího a bezměrného pokrytectví...Dodnes se Američané odmítají podřídit jakékoli mezinárodní jurisdikci. Dokážete si představit, že by Američané podřídili svoji demokracii takovému režimu, jaký máme u nás v EU?" — napsal Boris Johnson. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160314/2574105/starosta-londyn-usa-volajici-pokrytectvi.html#ixzz42tZ67fyg
      O vystoupení z EU uvažuje i Finsko: http://www.hlavnespravy.sk/vzorny-ziak-eu-finsko-stratilo-najvyssi-rating-hovori-sa-o-vystupeni-z-eurozony/755512

      Vymazat
  14. Čo o tom píšu naše mainstreamové médiá a nezávislí analytici? Alebo ešte nedošli notičky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Politika je šarádou nachystanou ilumináty...Neuvědomujeme si, jak jsme totálně manipulovaní. Naše politické, ekonomické a kulturní životy jsou psychologickými operacemi." Více zde: http://www.nwoo.org/2016/03/14/sioniste-pouzivaji-donalda-trumpa-aby-zmanipulovali-dalsi-volby/

      Vymazat
  15. Když už jsme u těch asociací a obludností po celém světě,nevíte někdo jak to bylo s úmrtím asistentky papeže?Byla to eritrejka,těhotná,prý s papežem a "náhle" zemřela ve 34 letech.Tak jestli je to pravda že byla těhotná s papežem,tak to už je opravdu síla.Člověk už si dnes připadá jak v blázinci,asi už opravdu míříme do "finále".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://orgo-net.blogspot.cz/2016/03/svobodozednarske-sily-donalda-trumpa-se.html
      Byl k tomu na těchto stránkách už článek. Jinak na webech v angl. lze mj. dohledat vystoupení pap., kde on hovoří o tom, že s tou zdrženlivostí se bude muset něco udělat a že pohlavní orgány jsou přece od toho, aby se používaly.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.