10. března 2016

Rusko aktivuje „střely soudného dne“ před možným teroristickým úderem na USA-EU

Rusko aktivuje „střely soudného dne“ před možným teroristickým úderem na USA-EU

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2011.htm
March 9, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet¨
Odkazy vedou na články v angličtině.


Nová alarmující zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu připravená ministrem obrany praví, že president Putin vydal rozkaz k okamžitému uvedení do bojového stavu všech v současné době akceschopných balistických raketových systémů RS-26 , předtím, než by mohlo dojít k „velkolepému teroristickému útoku“ Islámského státu na Evropskou unii a/nebo Spojené státy. 



Interkontinentální balistická raketa RS-26 je dle zprávy kategorizována jako „zbraň soudného dne“ nesoucí děsivých 1,2 megatuny ve svých čtyřech 300 kilotunových válečných hlavicích, a s potenciálním doletem 11 000 km (6 835 mil)a je schopna zasáhnout cíle v celých Spojených státech. Americký obranný raketový systém je proti ní „absolutně bezmocný“, a její první stádium rakety trvá méně než pět minut, takže radary NATO v Evropě nebudou mít čas zaznamenat vypuštění. Což znamená, že Rusko, na rozdíl od všech ostatních států světa, je ve „100% bezpečí“.


Rozkaz presidenta Putina k uvedení této hrůzné „zbraně soudného dne“ do bojové pohotovosti byl dle zprávy vyvolán „nevypočitatelnou/nepochopitelnou“ reakcí Obamova režimu na tajné dokumenty Islámského státu, které v minulém týdnu obdržela jak ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR), tak americká Centrální výzvědná služba (CIA) od německé Federální výzvědné služby (BND).

Tyto tajné dokumenty Islámského státu byly dle zprávy zabaveny německou BND 3. března v Berlíně po zatčení 33letého muže, syna lékaře, který má arabského otce a německou matku. Dokumenty byly nalezeny při prohledání jeho čtyř nemovitostí v Berlíně a jeho domácím městě Mannheimu.

Obzvláště alarmující na těchto tajných dokumentech zabavených BND je dle zprávy to, že obsahují detailní plány, včetně osobních jmen teroristů a jejich „džihádistických zkušeností“; jsou tam popsány četné masové teroristické útoky, které mají být zahájeny současně ve stylu útoků na New York a Washington D.C. 11. září 2001.



Když CIA obdržela od BHD tyto tajné dokumenty, dle zprávy je okamžitě předala i britské tajné výzvědné službě (SIS/MI6), která z nich připravila výtah pro londýnskou Metropolitní policii, jejíž mluvčí, nejzkušenější britský protiteroristický důstojník, asistent komisaře Marc Rowley okamžitě vydal varování, že bojovníi Islámského státu chtějí provést „obrovské a spektakulární“ útoky proti Británii a všeobecně proti západnímu stylu života


Reakce Obamova režimu na tuto „bezprostřední“ hrozbu spektakulárním teroristickým útokem na Ameriku a její lid byla na rozdíl od Británie „zcela šokující“, protože namísto aby stát připravil své obyvatele na to, co může přijít, oznámil, že posílá do Evropy více tanků a helikoptér, aby se mohl „bránit Rusku“, a že připravuje vyslání tisíců vojáků k ruským hranicím.

Jelikož Obamův režim prohrává, či pravděpodobně už prohrál, protahující se proxy válku s Ruskem o Sýrii, jak uvádí zpráva, jeho akce vzhledem k varování Islámského státu před „spektakulárním terorem“ jsou nejen nepochopitelné, ale doslova „hraničící s šílenstvím“, a v tuto chvíli jsou zcela nevysvětlitelné. 

Text obrázku: Rusko chce válku: podívejte, jak blízko k našim základnám si dali svůj stát. 

March 9, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

47 komentářů:

  1. Light Forces dosáhly v úrovních, kde to bylo potřeba četných vítězství, v pravý čas se ta vítězství přenesou sem k nám a začne zatýkání temňoušů. Tito asi už přecházejí do paniky...Nic neutají, Light forces je vidí na každém jejich kroku. Krom jiného na to mají velmi pokročilé technologie, jaké temňoušové nemají. Temňoušové nemají nic, aby TO odvrátili. A co je to TO? Událost, vystřídání galaktických epoch, vyčištění posledních zbytků temnářského znečištění galaxie Mléčné dráhy, účinný duchovní vývoj lidstva ke vzestupu včetně vzestupu celé planety Země. Obnovení zaniklých pravých mystických škol. Léčení a odprogramování lidí, pomoc pro přírodní bytosti. Vyčištění přírody. Negativní časové smyčky jsou vymazány. Osud lidí a přenádherné planety Země je rozhodnut, planeta se nedala a vzestup bude úspěšný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. to je krásné, úplně to hladí, děkuji :-)

      POMOC PŘÍRODNÍM BYROSTEM
      VYČISTIT PŘÍRODU

      Martin

      Vymazat
    2. Snažím se, jak chodívám běhat, sbírám co se dá.

      Vymazat
    3. Dle posledního výzkumu se až 80% mladých lidí dívá na budoucnost pozitivně.Zbylých 20% nemá na trávu peníze :-).Asi kouříš dobrý "matroš",neb rok 2012 je se svou galaktickou zlatou bránou už pár let za námi.No,pořád lepší,než chodit po světě nas...ý.

      Vymazat
    4. Hezké :-) Prý platí zákon o zachování energie !!!... Hmmm , tak to jsme asi v "prdeli" :-) Dle mého názoru má DOBRO jinou kvalitu energie než Zlo . A toho ZLA je přece mnohem , mnohem , mnohem a mnohem více než toho DOBRA :-( ... Nikdo to ZLO nemůže vymazat a ono , zdá se , zákonitě KULMINUJE :-( ... Jediná naděje by byla , kdyby zákon o zachování energie neplatil :-)

      Vymazat
    5. Ta pohoda přijde, ale ne pro všechny, a ne hned. Brzy nás čeká velká Událost a čištění mezi lidmi. Každému bude ukázáno, kdo řídí a udržuje vesmír v chodu, při životě, a pak si může vybrat, kam půjde. Do věčnosti s Bohem nebo do věčného zatracení.

      Vymazat
    6. Je to dobrý reálný plán,který se ale nepovede bez pěšáků.Chce do toho zapojit co nejvíce lidí,i ty co leží u televize a cestují lednička,gauč. Vzestup má být pro všechny a ne jen pro nějaké vyvolené skupiny lidí.

      Vymazat
    7. Anonymní 11. března 2016 16:12: K výroku o věčném zatracení: Věčné zatracení neexistuje. Zase tady někdo papouškuje zcestné archonské koncepty. Ani nejhorší temnáři nepůjdou do věčného zatracení, ale na základě kompletní zpětné metamorfózy půjdou na počátek evoluce.

      Vymazat
    8. Je vydět že je zájem o lepší svět.Ty váhy se srovnají.Ať se to líbí nebo ne.

      Vymazat
  2. Náš milý MILAN přijde o byznys,zejména v zaprdlém kráteru http://blisty.cz/art/38373.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne spíše zaujal z plátku, který se nazývá Britské Listy, tento článek:
      "Proč byl Barack H. Obama ještě horším prezidentem než George W. Bush"
      http://blisty.cz/art/81444.html
      Na tomto plátku pravidelně nejvíce protiruské články uveřejňuje jistý Karel Dolejší. Za poslední článek mu však člověk musí vyjádřit pochvalu. Najednou tento rusofob prohlédl nebo konečně začal mluvit otevřeně. Ale trvalo mu to!

      Vymazat
    2. Nebuďte zbytečný mluvka, když nevíte, kdo řídí Obamu, a kdo Putina.

      Vymazat
    3. No tak nám to prozraďte! To nás bude určitě zajímat.

      Vymazat
  3. Zajímavost: http://beforeitsnews.com/alternative/2016/03/omg-is-it-true-whitehouse-lockdown-two-days-ago-supporting-news-that-obama-adminstration-was-removed-and-cabal-surrendered-3315469.html

    OdpovědětVymazat
  4. Takže máme docela slušné vyhlídky na prima budoucnost... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tak! 7.3.2016 - je možné, že tento den se stalo to, že kabala přistoupila na kapitulaci. Není bez zajímavosti, že právě ten den Cobra, starseed z Plejád a mluvčí Resistance Movement (Hnutí Odporu, hnutí proti temnářům) podal poprvé zprávu o vzestupu lidstva a Země (viz jeho blog www.2012portal.blogspot.cz) To asi také znamená, že Light Forces odstranily všechny exotické zbraně, které temnáři využívali k vydírání a k prosazování své moci. Dle jiného zdroje Obama se svým viceprezidentem rezignoval a dochází k tichému předávání administrativy (viz zde: www.operationdisclosure.blogspot.cz) Další zajímavost: Uslyšíme počátkem příštího týdne tato jména? Mr.Paul Ryan and Mr.Joseph Dunford? Tak by se ukázalo, že Mr. Benjamin Fulford měl pravdu (?), když ve své zprávě z tohoto týdne v závěru uvedl, že "vlastně všechno nasvědčuje tomu (a řada zdrojů souhlasí a potvrzuje), že něco velmi velkého přichází. Mnoho insiderů říká, že se to může stát brzy ještě v tomto měsíci nebo v dubnu. Budeme vidět". Budeme vidět dobrou vůli? Budeme vidět splnění dávno předpovězeného? Dočkáme se konce všech válek?

      Vymazat
    2. Hovorte ludia ako sa má - nie "slušné vyhlídky na prima budoucnost ". Prečo stále tak opačne hovoríte - veď vesmír si myslí, že to chválite, čo sa deje, i budúcnosť. tak ju nadelí. Hlúpnete či čo ?

      Vymazat
    3. Není to tak pravda v posledním rozhovoru COBRA s Robem rikal, ze jsou jeste na astralnich urovnich strangeletove bomby ale UDALOST se blizi snad tento rok kdo ví...

      Vymazat
  5. Ano,velice přesně napsané už v tomto odporném bezduchém otrockém světě nemůžu ani dýchat.Věděl jsem už jako dítě jaký mám zde úkol.Událost přijde za každou cenu jsou to poslední zachvěvy temné strany a těchto jejich přisluhovačských piďihovňousů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne moje slova. Rovnako to citim a hlboko v bunkach, ze to preco som tu , este len pride. A myslim, ze vacsina z nas.

      Zacali u mna velmi zive sny. Naposledy, ze niekedy v septembri to bude prebiehat, sem prisli vrtulniky, lietadlo z ktorych sa zlanili nejaki muzi, ktori sa "zaclenili" do roznych rodin a vyckavali... Bolo ich 5. Pat muzov... zo 4 vrtulnikov a 1 lietadla.

      Bolo to velmi podivne, ale kazdy len cakal co bude.

      Symbolika? Uvidime....

      Vymazat
    2. Před nějakými 2-3 lety jsem také měla velmi zvláštní sen - byly jsme venku, bylo krásné slunečné léto, znenadání byl slyšet hřmot, který se přibližoval. Když už dunělo celé nebe, tak se směrem ze SZ (Polsko?, Rusko?) vynořilo nedozírné množství vojenských letadel, bylo jich plné nebe, jedno jako druhé (byly menší...stíhačky?). Letěly jedno vedle druhého, hustě vedle sebe, neletěli rychle, nikoho nehonily ani neútočili, spíše to vypadalo jako přesun (s průzkumem terénu?)... Běželi jsme se schovat do sklepa a skrz malé drátěné okénko jsem viděla přiletět takovou malou tmavou "krabičku" (ca. 20x20 cm ... špionážní zařízení?) zůstala viset ve vzduchu před tím okénkem a rozsvítila si na nás oslepující bílo-modré světlo - něco jako záře z blesku nebo UV záření na horském sluníčku, a po chvíli odletěla pryč. To "šmírovátko" létalo nehlučně a jeho světlo mohlo prosvítit i kameny/zdi a zjistit tak co za nimi je.
      Snad to byl jen podivný sen .. není nad klid a mír.. ale chápu, že to není bohužel samozřejmost a někdy je třeba ten klid a mír bránit silou, když už to nejde rozumem...

      Vymazat
  6. Zajímavé. Dostal jsem zajímavý komentář k Assádovi. Je z něj jasné proč se ho chtějí zbavit a rozvrátili Sýrii.

    >>>>>> Assádovi jsou u moci od r. 1971 a je
    >> zaráždjící , že před tím jeho hrozným terorem
    >> utíkají Syřané až po roce 2011...
    >>
    >>
    >>>>>> Tak něco k tomu Asadovi co ho USA a EU tak
    >> moc nechtějí...• Asadova rodina patří k tolerantnímu
    >> islámu Alawidské orientace.
    >>
    >>>>>> • Syrské ženy mají stejná práva jako
    >> muži - na studium, zdravotnictví a vzdělávání.
    >>
    >>>>>> • V Sýrii nejsou ženy nuceny nosit
    >> burku. Šaría (islámské právo) je proti ústavní.
    >>
    >>>>>> • Sýrie je jediná arabská země se
    >> sekulární ústavou a netoleruje islámská extremistická
    >> hnutí.
    >>
    >>>>>> • Zhruba 10% syrského obyvatelstva
    >> patří k jedné z mnoha křesťanských denominací, ta je
    >> plně integrovaná v syrském politickém a společenském
    >> životě.
    >>
    >>>>>> • V ostatních arabských zemích má
    >> křesťanská populace méně než 1% v důsledku trvalého
    >> nepřátelství.
    >>
    >>>>>> • Sýrie zakázala geneticky
    >> modifikované (GMO) plodiny, s uvedením, že toto
    >> rozhodnutí bylo učiněno za účelem "zachování
    >> lidského zdraví".
    >>
    >>>>>> • Sýrie je otevřena západní
    >> společnosti a kultuře jako žádná jiná arabská země.
    >>
    >>>>>> • V médiích a na vysokých školách se
    >> otevřeně diskutuje jak ovlivnit globální mocenské
    >> elity. To znamená, že plně pochopili skutečnost, že
    >> skutečná moc Západu nespočívá v Bílém domě, ale
    >> spíše v komplexní a výkonné síti elitních
    >> think-tanků a v centrálních bankách.
    >>
    >>>>>> • V průběhu dějin bylo zvoleno pět
    >> papežů syrského původu. Náboženská toleranceje v
    >> této oblasti unikátní.
    >>
    >>>>>> • Před současnou občanskou válkou
    >> byla Sýrie jedinou zemí Blízkého východu,které se
    >> podobné konflikty vyhybaly.
    >>
    >>>>>> • Sýrie byla jedinou zemí, která
    >> pomohla iráckým uprchlíkům bez jakékoli sociální,
    >> politické nebo náboženské diskriminace.
    >>
    >>>>>> • Sýrii se jasně a jednoznačně staví
    >> proti sionismu a vládě Izraele.
    >>
    >>>>>> • Po masivní nálezu ropy v syrských
    >> Golanských výšinách, okupovaných Izraelem od roku 1967,
    >> Netanjahu nedávno požádal Obamu, aby uznal anexi území.
    >> Aby Izrael upevnil své postavení, tak se rozbíhají
    >> plány na usazení 100.000 izraelských osadníků.
    >>
    >>>>>> A dva nejdůležitější body:
    >>
    >>>>>> • Sýrie je jednou z mála zemí na
    >> Středním východě bez dluhů u Mezinárodního měnového
    >> fondu.
    >>
    >>>>>> • Sýrie je jediná středomořská
    >> země, která zůstává vlastníkem své ropné
    >> společnosti, se zásobou ropy 2,500 milionu barelů,
    >> vyhnula se privatizaci a je v rukou pouze pro státních
    >> podniků.
    >>
    >>
    >>>>>> Takže se zeptejme sami sebe, proč a kdo
    >> se pokouší svrhnout vládu? QUI BENE ?
    >>

    OdpovědětVymazat
  7. Ví teda někdo, v jakém přibližném horizontu nastane ta Událost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v roce 2022,tak vydrž!Tedy snad,možná,pravděpodobně,asi,uvidíme.....Ale vážně : díky všem školitelům a propagátorům dvatisícedvanáctky jsem doživotně vyškolen.Tím nechci říct,že bych si tenhle "úklid" nepřál.

      Vymazat
    2. Může to být i letos koncem roku. Může to být i dříve. Rozhodne se to tam nahoře. Je vidět, že ve světě probíhají změny v politické, vojenské i finační sféře a směřujeme s příchodem Události k jedné velké všeobsahující změně. Řada zdrojů se shoduje, že jisté změny v dosavadním uspořádání jsou vysoce pravděpodobné již v tomto a příštím měsíci. S příchodem Události skončí všechny války - galaktické, pozemské, všechny.

      Vymazat
    3. K úklidu: "V r. 2015 francouzská vláda obvinila barona Davida de Rothschilda ze zpronevěry velkých částek peněz britským penzistům v letech 2005 až 2008 a z porušení zákonů o dědické dani. V červnu 2015 pařížský soudce Javier Bermundez rozhodl, že baron Rothschild z Rothschild Services Group musí stanout před soudem za své zločiny. Tedy pokud ho dokážou najít v jednom z jeho mnoha sídel rozesetých po celé Francii. Nyní francouzská vláda zahájila vyšetřování švýcarské Rothschildovy sekce. Bloomberg uvádí: „Švýcarská část podniků Edmonda de Rothschilda má být předmětem francouzského vyšetřování kvůli bývalým obchodním vztahům řízeným bývalým zaměstnancem.“ Více zde: http://zvedavec.org/komentare/2016/03/6813-rothschildova-rodina-obvinena.htm

      Vymazat
    4. Čo ja viem, tak tento rok by malo dôjsť k viacerým veciam. Dá sa to nazvať aj ako bod zlomu čo sa týka viditeľnosti novej reality a napojenie sa na Zdroj...gradovat (pozemský očistec doteraz neprebudenych) to má v roku 2018 (veľké časy suženia-po Udalosti alebo tzv.Vytrhnuti) Potom ma prísť liečenie ľudstva zo šoku 2020 máme nájsť samy seba (pravdepodobne preklopenie definitívne novej reality tzv.Kráľovstvo nebeské alebo 5D) Môj názor. Tak uvidime. Tešíme sa 😊

      Vymazat
    5. jE TO PLÁN,ŽE SE TO STANE,ALE STÁT SE TO NEMUSÍ,POKUD SE DO TOHO NEZAPOJÍ VÍCE LIDÍ.JE TO NA HRANĚ.VELMI POMOHOU MEDITACE NA ZEMI,ZVLÁŠTĚ NEJVÍCE NA ZEMI NEJVÍCE MEDITUJÍ VE STŘEDU VE 20.00 HOD A V NEDĚLI 19.00.HOD.JE ZAPOTŘEBÍ KRITICKÉ MNOŽSTVÍ LIDÍ,TAK ABY BYLO.

      Vymazat
    6. Anonymní10. března 2016 22:45 v roce 2012 se stalo přesně co se stát mělo, nečekejte na nějaké datumy a konejte., pracujte na sobě

      Vymazat
    7. Výše uvedené je zřejmě nějaká lokální iniciativa. Celosvětové meditace s podporou vysoce inteligentních a pozitivních bytostí světla (např. i ze Šambaly) na základě oznámení mluvčího Hnutí Odporu probíhají každý den od 19 hod. středoevropského zimního času. Tato celosvětová meditace je zaměřena na udržení míru v Evropě, neboť kabálkovci chtějí Evropu dostat do války. Cobra: "Stabilní Evropa má zásadní význam pro geopolitickou stabilitu planety a je jedním z klíčových faktorů pro víceméně stabilní přechod směrem k Události" bližší věci k tomu v čj jsou zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/urgentni-casove-senzitivni-meditace-pro.html
      Dále již několik let probíhá hlavní celosvětová meditace za osvobození planety vždy v neděli, nyní ve 20 hodin SEČ (http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/prosime-rozeslat-meditace-za-udalost.html)

      Vymazat
  8. Amerika skuša zachranit dolar,preto tie strašidla.Americký zlodeji vedia že to by bol aj ich koniec.Rusko neustupi a im nezostava nič len stiahnuť chvost a čušať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrodolar je odepsaný, dolar snad lze zachránit zavedením zlatého standardu, ale stejně všechno směřuje k finančnímu Resetu a k spravedlivému uspořádání věcí, jak po tom lidé dobré vůle toužili věky.

      Vymazat
    2. Něco podobného popsal ve svém románu Penězoměnci Arthur Hailey již v sedmdesátých či osmdesátých letech

      Vymazat
  9. Jedna vec mi nie je jasná :
    Lucifer znamená "nositeľ svetla", jeho stúpenci sú ale považovaný za negatívnych "temnárov".
    A potom sú tu pozitívne Light Forces - sily svetla.
    Môže to prosím niekto vedomý vysvetliť ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 1:49
      Lucifer je nejvyšší duchovní bytost, která se postavila proti Bohu a všem jeho věrným. Nositel světla je tedy pro zednáře, kteří konají na Zemi jeho vůli a přání. Slíbil jim přeci, že když budou konat jeho vůli a přikázání, dá jim moc nad všemi národy. Proto pro "vyvolené" je nositelem světla, stejně jako my nejsme po ně "lidé" či "yes, we can", ale dobytek všech živočišných druhů. Proto, když elity vyslovují "my", nemyslí tím vás či mě. Proto bychom si měli uvědomit, že pro nás ostatní v žádném případě nesmí být Lucifer vnímaný jako "světlonoš", ale jako zlý had, ďábel, syn zatracení.

      dan.

      Vymazat
    2. Ďakujem za vysvetlenie, dan.

      Vymazat
  10. Tož, ti kdo zabily Krista a vnucovaly "Boha" a náboženství národům, drancovaly, zabíraly majetky, zlikvidovaly Templáře, jsou sídlem zla do dnes a říkají si Vatikán, jsou mimo jiné nejbohatší společností mimo zákon a kontrolu. Pak není rozdíl mezi tahy těchto dávných hadů a rodových linií a soudobých tahů obdobné strategie pouze pod vlajkou jiného demagogického přesto silného mentálního systému zvaný Islám, historie se vlastně opakuje s celým soubojem těchto linií, dobra či zla, proto i Donald Trump jako Templář hodlá společně s Putinem okamžitě zlikvidovat sídlo hadů a bankéřů a tvůrců FEDu v USA. Bůh jim pomáhej. Kristus buď vítán, protože kdyby v tomto příběhu skutečně přišel, pak by zlikvidoval veškerou současnou církev plnou hadů současně s ostatními demagogickými systémy uvažování, nepotřebujeme ani tyto systémy uvažování, nepotřebujeme ani hranice ani vlastenectví, jako lid této planety potřebujem pouze jedno, Mír.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pokoru před Boží Moudrostí. Ta jediná nás může vést k záchraně v hodině zúčtování při druhém příchodu Pána Ježíše sem na Zem. A že k tomu dojde, si dobře zapište za uši.

      Vymazat
    2. Trump je Templár? Mimo kontrolu Kabaly a Chazarov?

      Vymazat
    3. anonymní 9:43
      Proč skáčete na další šťavnatou návnadu ?! Je možné, aby si dnes člověk poctivým úsilím vydělal miliardy dolarů ? Pokud víte, že to takto možné není, pak jak si můžete myslet, že někdo jako Donald Škrblík je muž posedlý blahem lidstva ? Věřte nebo ne, je to opět jen zednář a jde mu jen o vlastní prospěch.

      dan.

      Vymazat
  11. Kristove energie- nie kristus - sú tu stále. Problém je, že väčšina má špatnú "optiku", nevidí ich, nepraktizuje, aj keď si myslí že áno. Ako vy pane. Žiaden Kristus nepríde, iba môže vrásť do vedomia, no a na to treba zas len seba samého.

    OdpovědětVymazat
  12. Ano, Vat!kán má svoji banku s miliardama Eu.. Ale navíc .... má uloženy stovky mil!onů eur (mil!ardy korun) na účtech, které nejsou zaneseny do účetní bilance. Má také re@litní imperium o kterém se nik0mu nesní.. !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cirkev - je najväčším vlastníkom pozemkov západného sveta... Ako sa cirkev dostala k tomuto enormnému vlastníctvu pozemkov?
      Více zde: http://www.odhodlani.cz/news/cirkevne-bohatstvo-su-krvave-peniaze/
      http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/cirkevne-bohatstvo-su-krvave-peniaze-nepodporujte-je-jiz

      Vymazat
    2. Jak by se k tomu dostali? Něco si usilovně vymodlili, něco jim v rámci "restituce" zaplatí ČR ( díky pane Nečasi, Kalousku, Karolíno Peake)

      Vymazat
  13. PŘIJDE TA HODINA , KDY BUDOU ISLÁMSKÉ HORDY S POTUPOU HNÁNY ZPĚT DO SVÝCH HOLÝCH PUSTIN KDE PÁSLY KOZY A KDEJAKOU VERBEŽ . TEN DEN JIŽ BRZO PŘIJDE A MOHAMEDÁNI BUDOU SILNĚ BITI ZA DRZOST A OPOVÁŽLIVOST S JAKOU SE SEM PŘIVALILI .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudou. Jejich evropští ochránci ( Mama Merkel, Hollande a jejich loutkovodiči) to nedovolí.A zemské volby v SRN ukázaly, že ta baba má pořád ještě podporu německých voličů.Totéž komunální volby ve Francii.

      Vymazat
    2. Ty voleb. výsledky jsou také výsledky ovlivnění lidí v rámci sociálního inženýringu a geoinženýringu v předvoleb. i voleb. období

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.