7. března 2016

Paul Craig Roberts: Zahraniční politikou Washigtonu je vraždění


Zahraniční politikou Washingtonu je vraždění

Zdroj: http://www.paulcraigroberts.org/2016/03/04/murder-is-washingtons-foreign-policy-paul-craig-roberts/
March 4, 2016 |
Paul Craig Roberts
Překlad: Orgonet


Washington má dlouhou historii hromadného vraždění lidí, například vyhlazení severoamerických domorodých Indiánů z Velkých Plání válečnými zločinci Unie Shermanem a Sheridanem, a shození atomových bomb na japonské civilní obyvatelstvo. Od vraždění periodického přešel Washington k nepřetržitému, a počínaje Clintonovým režimem se masakrování civilistů stalo definujícím rysem Spojených států amerických.

Washington je odpovědný za zničení Jugoslávie a Srbska, Afghánistánu, Iráku, Libye, Somálska a části Sýrie. Washington umožnil Saudské Arábii zaútočit na Jemen, umožnil Ukrajině útok na bývalé ruské provincie a Izraeli zničení Palestiny a palestinského lidu.

Vražedné běsnění amerického státu na Středním východě a v severní Africe bylo umožněno Evropany, kteří pro zločiny Washingtonu poskytli diplomatické a vojenské krytí. Nyní Evropané trpí následky, protože jsou zaplaveni milióny uprchlíků z válek vyvolaných Washingtonem. Německé ženy, které jsou znásilňovány uprchlíky, mohou za to děkovat své kancléřce, loutce Washingtonu, za umožnění krveprolití, z něhož utečenci prchají do Evropy.


V níže uvedeném článku poukazuje Mattea Kramer na to, že Washington přidal ke svým zločinům ještě vraždění civilistů pomocí dronů a raket zaměřených na svatby, pohřby, dětské fotbalové zápasy, lékařská centra a civilní obydlí. Nic než tento článek nemůže lépe ilustrovat naprostou absenci morální čistoty a morálního svědomí amerického státu a obyvatelstva, které toleruje přezíravé pohrdání zavražděnými nevinnými lidmi jako „postranní škody“. 

http://www.tomdispatch.com/post/176110/tomgram:_mattea_kramer,_the_grief_of_others_and_the_boasts_of_candidates/

Pokud se k tomuto ozve hlas někoho z evropských, kanadských, australských a japonských vazalů Washingtonu, je příliš tlumený, než aby byl slyšen až v USA.

Jak ukazuje Kramer, američtí kandidáti na presidentský úřad soutěží na bázi toho, kdo v budoucnosti provede horší válečné zločiny. Vedoucí kandidát podporuje mučení, navzdory tomu, že je zakázáno americkým i mezinárodním právem. Kandidát prohlašuje, že „mučení funguje“ - jako by to bylo ospravedlněním – navzdory faktu, že odborníci vědí, že nefunguje. Ukázalo se, že většina mučených ve „válce s terorem“ jsou nevinní. Neznají odpovědi na otázky, i když jsou ochotni podávat pravdivé odpovědi. Alexandr Solženicyn uvádí, že sovětští disidenti, u kterých bylo pravděpodobné, že budou zatčení a mučeni sovětskou tajnou policií, se učili nazpaměť jména z náhrobků, aby mohli vyhovět žádosti o sdělení jmen kompliců, aniž by ohrozili nevinné.

Invaze, bombardování a vraždění drony, používané Washingtonem jako hlavní zbraň proti teroristům, je nesmyslné. Ukazuje, že vláda, zaměřená na pouhé zabíjení, postrádá veškerou inteligenci. I blázen chápe, že právě násilí vytváří terorismus. Washington nemá ani inteligenci blázna.

Americký stát nyní podrobuje americké občany popravám bez náležitého soudního procesu navzdory striktnímu zákazu v americké Ústavě. Americké bezpráví vůči jiným státům se již rozšířilo i na vlastní lid.

Jediným možným závěrem je, že za Clintona, George W. Bushe a Obamy se americká vláda stala nikomu se nezodpovídající, nezákonnou a zločinnou organizací, která je nebezpečím pro celý svět i své vlastní občany. 


Související:


4 komentáře:

  1. Jestli do Německe letos přijdou další 3 milióny předpovídaných mladých muslimských válečníků (neb co muslimský muž, to voják prorokův) tak v roce 2017 může být s Dojčlandem ámen. Uprchlické tábory s naštvanými mladými válečníky, co nedostali to, co jim převaděči slibovali... jsou "strategicky šikovně" v blízkosti škol... Válečný útok na Evropu tudíž začne v Německu, džihádisté prvně zaútočí na školy (nemusí jich být moc) a vezmou si stovky či tisíce dětí do zajetí jako rukojmí. Tím zaměstnají hodně bezpečnostních složek. V další vlně eskalace začnou další vojáci prorokovi útočit na bezpečnostní, vojenské a úřední složky Dojčlandu. Při následných bojích a eskalaci konfliktu již bude zuřit normální válka uvnitř velkoměst Západu. Z muslimského světa se do Evropy přes nehlídané hranice vydají další bojovníci pomoci svým bratrům ve víře. Evropa propadne velkému chaosu. Během 3-4 měsíců mohou mít muslimové celou Západní Evropu pod svou vojenskou nadvládu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 18:25
      Ještě více mě děsí, co bude následovat, až výplaty sociálních dávek kdosi poručí (plánovaně) zastavit. Uvažoval tak ještě někdo ? Proč si stále myslíme, že jde o naše "přibarvení" ?! Jak dlouho bude Brusel imigranty držet na těchto štědrých dávkách?

      dan.

      Vymazat
    2. Ja na ten bod zlomu (planovane zastavenie soc.d.) myslim uz dlho,ze tie slubovane domy auta si budu musiet dobyt a tak aj vyriesia pracovne pozicie

      Vymazat
  2. Postavit plot kolem Česka a to pod proudem. Až jim v Dojčlandu nebudou padat pečení holubi do tlam, tak se pohrnou jinam. Češi se už ozbrojují, také si koupím alespoň pepřák.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.