15. října 2012

Extrémní tornáda v USA v dubnu 2011: jasný HAARP

Včera dávali na Exploreru dokumentární film o extrémně silných a četných tornádech, která 27. dubna 2011 zabila v USA více než 300 lidí a naprosto devastovala rozsáhlé oblasti. Otřesný pohled. (Určitě to budou dávat znovu, jestli vás to zajímá.)
V celém dokumentu se nikdo ani nezmínil, že by nemuselo jít o přirozený jev ...
Takže se koukám po nějakém záznamu ze satelitních družic, a samozřejmě, je to tam: Ony tornádové bouře vznikly naprosto stejným způsobem, jakým nám i zde klimateroristé vyrábějí bouře ... Vidíte, jak se tvoří bouřkové koláče i bouřkové výseče, pěkně v řadě, či synchronně na různých místech ...
Použili asi maximální intenzitu, však v té oblasti jsou lidi na tornáda zvyklí a mají pod domy kryty ...



Pouze jeden komentář pod tímto videem ví, že se jedná o HAARP, ostatní se zalykají hrůzou před silou přírody. Nevědomost Američanů ohledně klimaterorismu je otřesná.

"Každý ví, že meteorologové se vždycky mýlí. Proč tedy nevezmete v úvahu vědce, jako dr. Nick Begich, dr. Brooks Agnew a další, kteří jednoznačně prohlašují, že toto nejsou normální vzorce počasí, a mohou být snadno způsobeny HAARPem? Papouškujete to, co do vás nacpali ve škole, ale to neznamená, že máte pravdu. Podle mého názoru USA provádějí denodenně cosi neblahého a tajného. To, co se dělá ve jménu "národní bezpečnosti", je příšerné. "

Extrémní počasí je v USA na pořadu téměř každého dne, jak dokumentuje dutchsinse ve svém videokanálu.

Možná stačilo pár litrů octa, aby to celé dopadlo jinak ...

9 komentářů:

  1. Některé akce jako je třeba tato, které jsou evidentně uměle vytvořené jsou svým způsobem jednou z metod k ovládání mysli, protože při takových událostech se velmi dobře daří navozovat u lidí strach a obavy. A to je záměr, rozhodit lidi. Pak to odvysílají a celá amerika je těmito událostmi ovlivněna. Lidé začnou mít obavy i v jiných oblastech z toho, kdy je něco takového postihne.
    Honza

    OdpovědětVymazat
  2. kulturně věčně aktuální uderka http://www.youtube.com/watch?v=9U_w13Id9_w

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není Karel Kryl, ale písničkář Zbyněk Horváth, kterého jsem měla čest osobně poznat ve straně Pravý Blok. Je to křivák a dělá si z lidí na yutube prostě legraci. Ty jeho písně jsou typické tím, že jsou na černé ploše- že nevidíme, že by to zpíval skutečný Karel Kryl. To už je druhá falešná píseň, kterou jsem zde zaregistrovala, kterou Karel Kryl nikdy nenazpíval. Všimněte si, že ten hlas je skutečně poněkud jiný, než hlas pana Kryla. Najděte si na yuotube pana Horvátha a uvidíte, že je to jeho hlas.
      Jarmila

      Vymazat
    2. Tady ho máte toho Ziggyho Horvátha:http://www.youtube.com/watch?v=O56HW-2FzKA&feature=relmfu

      Ovšem jak říkám, místo vysoce morálního Karla Kryla se zde jedná o vysoce nemorálního šmejda, který si hraje na hrdinu, ale ve skutečnosti je ve službách mocných.

      Vymazat
  3. v roce 1951 vznikl v Anglii nepsaný zákon,že spotřební zboží musí mít maximální životnost do deseti let.Nyní vám desetiletý otrok v čínské stodole vyrobí mobil NOKIA s životností záruční doby,čili dva roky....HDP a zvyšování zisku se provádí zničením infrastruktury nějakou barevnou revolucí,zejména tam,kde jsou nevydrancované suroviny..následnou pujčkou na výstavbu,kterou domácí nemohou splatit,takže splácí hezky těmi surovinami.....obehraná stará písnička...

    OdpovědětVymazat
  4. Na tom videu je krásně vidět, jak ty bouřkové mraky doslova "startují" z jednoho bodu... Neuvěřitelné, že si takhle devastují vlastní zem - co je pak možné čekat, že by byli schopni provést někomu jinému, to snad ani radši nedomýšlet. Fakt hnus!

    OdpovědětVymazat
  5. V USA je všetko možné, robia si aj horšie veci a Američania sú strašne nevedomí a nezaujíma ich nič čo sa deje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amíci se nechají hodně tahat za nos. L:-)
      http://www.auria.sk/blog/wp-content/uploads/tretia_pravda_911.pdf

      Vymazat
  6. a co treba fukusima ???o tom by me taky neco zajimalo ta radiace musela postihnout celej svet ??

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.