30. října 2012

HaarpStatus dnes: východ snižuje, západ zvyšuje

Dnešní stav haarpové ionizace z HaarpStatus.com. Bílá oblast vysoké ionizace přesahující hodnotu 10 v oblasti NY (tak vysoká hodnota byla naměřena poprvé v historii sledování, od r. 2010) se mírně snížila, na 10. Na západě se oproti tomu ionizace pomalu zvyšuje, což znamená možnost přípravy velké události na západě ...

28. 10. 2012

Porovnejte se stavem 26. 10. 2012:


11 komentářů:

  1. zajimala by me vyroba senzoru, ma nekdo manual?

    OdpovědětVymazat
  2. Animace - radarová vizualizace hurikána, na které je vidět "něčí pomoc".
    http://kauilapele.wordpress.com/2012/10/29/evidence-of-weather-anomalies-modification-manipulation-directing-possibly-trying-to-create-havoc-with-hurricanes-anyone/

    OdpovědětVymazat
  3. Že by se pokusili vyvolat zemětřesení ve zlomu San Andreas? To by byl totiž dost velký průšvih a asi i dost velké materiální škody a hlavně životy. LA,San Francisco.... Ale lidem by to divné nebylo, už se o tom mluví dobu, že může nastat tohle silné zemětřesení prakticky kdykoliv, jen nepochopí , že mu pomohli. No snad to tak nebude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes jsem četla, že se na západě USA schyluje k mega-zemětřesení.
      vytaženo z textu, přeloženo Google:
      ... Známky zesílené napájení broušení ostruh v běhu až do plánovaných vládních změn, které toto pokles v USA, Čínou, Jižní Koreou, Japonskem a jinde.

      "Nacisté pod Bush se argumentem, že jejich muž Romney být uveden u moci během listopadu, 6 (ne 8, jak mylně uváděno v tomto bulletinu v předchozích případech), "volby", jinak budou rozpoutat stále zintenzivňuje zmatek. Další hrozby věřil být připojen k nacistům obsahovat upozornění na hit Ženevu s tsunami způsobené sesuvem a narazí na západním pobřeží USA s mega-zemětřesení.
      Mají zaměřeny na severovýchodě USA s bouřkou jako přehlídka síly a jako znamení jejich opozici vůči východní vytvoření a jejich man Obamy, zdroj Pentagon říká.

      Vymazat
    2. Vždyť říkám, že klimouši a jejich satanolobbysti se snaží ze všech sil a prostředků vyvolat Apokalypsu uměle, když ne a ne přijít "sama od sebe". Ono se jim totiž Boží plánování jaksi nehodí "do krámu", a tak se rozhodli, že zastoupí samotného Boha, a budou tvořit dějiny a budoucnost míto Něj ! To samozřejmě nedopadne dobře, ani pro ně, ani pro nás ostatní ! "Hodinu trestu" na lidi tak přibližují každým dalším ohavným činem, kterého se ve jménu Zlatého telete jako nebezpeční šílenci neustále dopouštějí po celé Zemi !

      Vymazat
    3. Vždyť i Zjevení sv.Jana mluví o tom, že až sedmý anděl vylije svou nádobu, rozpoutají se blesky, hřmění a burácení, a nastane hrozné zemětřesení,jaké nebylo, co je člověk na Zemi. Budou se trhat a řítit města národů. Všechny ostrovy mají zmizet, po horách nezůstanou stopy. Na lidi budou z nebe padat kroupy těžké jako cent. A lidé dál budou proklínat Boha za tu pohromu krupobití, protože ta pohroma bude strašná. Vše se dá zmírnit nebo tomu předejít, pokud se lidé vrátí k duchovnu, morálce, míru a Lásce.Bůh totiž může všechno (i zasatvit pohromy) na rozdíl od lidí !

      Vymazat
    4. Když zrovna v těchto případech za tím asi Bůh nebude. Za tím jsou blázni co si neváží života, co u nich mají hodnotu jen moc a peníze.A pak u mě je Bůh, energie, světlo, šedý stařík, láska- u každého jak to má po svém, ten co neodsuzuje, nestraší, netrestá. Lidé jsou jeho výtvor, který má bezpodmínečně rád, on je láska, ne soudce , nebo nenávist, on nesoudí, neodsuzuje, proč by měl tedy ničit to co bez podmínek miluje. Co je v Bibli doplněné dodatečně zase jen k držení lidí ve strachu, k jejich ovládání?

      Vymazat
  4. Pokud se tu objevují informace o pohromách, zemětřeseních apod., tak to není za účelem strašení lidí, ale informace, které mají lidi seznámit s tím, co má přijít, aby pak nebyli šokováni, až to náhle, rychle přijde. A taky, aby se na to předem připravili. Fyzicky, psychicky i duchovně. Prostě VŠECHNO prochází změnami, a nemůžete čekat, že ty změny budou probíhat jen jako "čajíčky o páté"!

    OdpovědětVymazat
  5. Poznámka k Anonymní 10:22 :

    To znamená, že ten megahurikán Sandy iniciovala, jako demonstraci síly, kterou vlastní, nacistická(vojensko-průmyslová neocons) frakce federální vlády USA za tajné podpory klanu Buschovců, kteří chtěli prosadit na prezidentský úřad svoji nazziloutku Romneyho. Proti hrozícímu úspěchu prezidentské volby Obamy, který zřejmě stojí na druhé straně federální umírněné frakce. Stojí tu tedy proti sobě globalistický ohnivý Fénix - (Romney) a proamerický Orel(Jestřáb ?)- Obama !

    Ty vojenské manévry v mnoha velkých amerických městech, a přesun obrovského množství vojenské techniky, tanků a voziddel kilometrovými vlaky v nedávné době po celém území USA naznačují něco hodně vážného. A megahurikán kombinovaný s megatsunami a megazemětřesením by mohly způsobit onen už dlouho obávaný "Martial Law"(stanné právo), o němž se po USA hodně diskutuje. I množství FEMA campů a naskladovaných 14 milionů plastových rakví na 3-4 těla (tedy až 56 milionů obětí !!! ONI s tím počtem už dopředu počítají !!! Obludné !!!) v jejich blízkosti, nevěstí nic dobrého ! Držme proto prostým američanům pěsti, ať mají hodně štěstí, ať vyhraje i u nich Světlo a Naděje !

    OdpovědětVymazat
  6. haarpstatus.com

    tak uz se jim podarilo sejmout 1 senzor :(



    OdpovědětVymazat
  7. nova aktivita http://www.haarpstatus.com/haarpstatus/haarpmap.html
    asi se jim nelibi ze sandy konci :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.