27. října 2012

HaarpStatus.com monitoruje vliv HAARPu na počasí

Heuréka! Přišel mi pod ruku americký web sledující aktivitu HAARPu a její vliv na počasí.
Najít tento web mi udělalo moc dobře, podívejte se, kolik lidí ty údaje sleduje!!! A bude nás ještě víc!!!

HaarpStatus.com je reálně časová síť 28 sensorů rozmístěných v různých státech USA. Tyto sensory dovedou detekovat HAARPové frekvence v ionosféře. Monitorují plasmu a ionty v atmosféře a snaží se předpovědět extrémní anomálie počasí a účinky solární radiace.

Aktuální graf aktivity HAARPu: 
(1 - nejnižší aktivita, 10 - nejvyšší aktivita).

Stav 26. 10. 2012:

October 26, 2012 - 1:00p EDT 

Nejsilnější údaje v historii tohoto projektu. Nikdy předtím nespatřená bílá barva naznačuje, že jde o hodnotu vyšší než 10 na škále od 1 do 10. Není pro ni barva!

HaarpStatus dospěl k "oku" asi tam, kde je Rhode Island a Connecticut.

Současné projekce NOAA praví, že hurikán Sandy zasáhne New Jersey. Naše údaje s tím nesouhlasí. Bouře je směrována k místům vyšších koncentrací.

Opravdu významné údaje, které je třeba archivovat, protože je možná hned tak neuvidíme.

Sledujte hurikán Sandy na facebookových stránkách našeho partnera TheWeatherSpace.com, klikněte zde: http://www.facebook.com/TheWeatherSpace



Měřítko:
M1 - M2: Lze očekávat mírnou změnu, ale celkově není vzorec počasí ovlivněn.

M3 - M5: Lze očekávat změnu, která nastane do několika dní. Je to pokládáno za mírný údaj, pokud je to krátká špička, může znamenat ničivé počasí, neočekávané blesky nebo tornádo.

M6 - M9: Lze očekávat významnou změnu. Vše nad M7 je vzácné a je třeba věnovat obzvláštní pozornost, když údaj překročí M7. S tímto údajem jsou spjaty závažné bouře, když je špička krátkám, může to být blízká událost, delší trvání a pomalé tvoření může znamenat změnu v rozsáhlém měřítku.

M10 je spjato s vznikem tornád. Mohou to být i silné hurikány a blizzardy.

O projektu HaarpStatus.com:

HarrpStatus.com je reálně časová síť 28 sensorů rozmístěných ve venkovských oblastech USA. Tyto sensory dovedou detekovat HAARPové frekvence v ionosféře. Monitorují plasmu a ionty v atmosféře a snaží se předpovědět extrémní anomálie počasí a účinky solární radiace.

Vlnové délky:
Krátké špičky naznačují blížící se události, vysoké krátkodobé špičky obvykle znamenají, že za krátkou dobu vznikne významná událost.
Dlouhé a stabilní nárůsty obvykle znamenají změnu v rozsáhlém měřítku, v oblasti, kterou zasáhne horní tryskové proudění.

Přední strana:
Přední strana ukazuje graf a mapovou tabulku. Stránka se automaticky obnovuje každých 5 minut, ale údaje mohou být staré od 15 minut do 1 hodiny, v závislosti na tom, jak silné jsou signály ze senzorů. Jakmile senzor zachytí signál z HAARPu v ionosféře, trvá systému 5 – 10 minut, aby ukázal, z jakého místa a jaké magnitudy je signál.

Systém magnitudy změn:
Projekt vyvinul způsob, jak měřit magnitudu změn v ionosféře vlivem HAARPu. Měřítko je od 1 do 10. Nula až 1 je normál, cokoli nad 5 lze pokládat za potenciálně významné, co může změnit vzorec počasí.

Systém předpovědí:
Jakmile je určena magnituda, systém zjistí aktuální lokaci jet streamu a je vytvořena předpověď, ukazující přepovídanou změnu. HaarpStatus.com vám takto může určit místa, která budou zasažena, založená na údajích, s detailní předpovědí.

Jsou nějaké prostoje?
Všechny systémy mají prostoje. Poznáte to podle rozporu v údajích. Pokud čte frekvenci jen jeden systém, nemůže pak triangulovat lokaci a ta se neobjeví na grafu či na mapě.

K čemu lze využít tento projekt?
Tento projekt vás bude aktuálně informovat o působení HAARPu a můžete si ho porovnat se změnami v počasí.

Jak často zjistí senzory něco, co mění vzorec počasí?
Vysoké údaje nemíváme často, ale když ano, znamená to, že přichází něco velkého. Můžete si založit stránku v jiném okně a často si kontrolovat údaje.

Oznámení:
Oznámení jsou přístupná, pokud máte Facebook. Stránka je https://www.facebook.com/pages/Haarp-Status/133911223392264

P. S. Orgonet:
HAARP na Aljašce http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi vykazoval mimořádnou stupňovanou aktivitu ve dnech 17. - 21. října. Znamení, že se chystá velká akce, do několika dní.

31 komentářů:

  1. K tomu nenacházím slov...

    OdpovědětVymazat
  2. husty tak ted jen ty senzory umistovat na vice mistech

    zatim sem koukal ze je to jen ve statech

    OdpovědětVymazat
  3. Ten aljašský magnetometr ukazuje jak Haarp vypaluje energii do oblak v poslední době nějak moc často a poměrně dlouhopu dobu. Asi klimouši nabíjí ionosféru, a budou nám předvádět děsivá ničivá klimadivadla. Oni asi opravdu chtějí provést uměle vytvořenou apokalypsu podle úchylně glorifikovaného datumu 21.12.12 !

    OdpovědětVymazat
  4. USA CHTĚJÍ ZNIČIT ZEMI.ZÁSAH H.A.A.R.P. 26.10.2012 MŮŽE NASTARTOVAT GLOBÁLNÍ ZMĚNY KLIMATU.

    Ruský meteoinstitut HCR označuje hurikán Sandy jako "Frankenstorm".Výstižné.Přestože USA samozřejmě vědí, co se děje se Zemí, neváhaly použít HAARP, aby znásobily ničivé účinky poškozeného klimatu na Zemi.

    Dobře vědí, že severní Atlantik je přímým tvůrcem vzorců počasí pro Evropu, dobře vědí, že za kolapsem klimatu severního Atlantiku stojí opačný směr Golfského proudu a tání ledovců v Grónsku.A za tím vším, že stojí fatální gravitační problémy Země, změna postavení planety i její osy.Nadcházející transfer magnetických pólů Země z důvodu stále se zvyšující přitažlivosti kosmického tělesa velkých rozměrů, vstupujícího do sluneční soustavy.

    V pátek 26.10.2012 musela Evropa pomocí chemtrails uvolnit spad srážek z obou oblačností, jinak by Evropu zasypal sníh.USA vědí, že modifikace počasí pro Evropu provádí zejména silná německá oblast Bremerhaven-Hamburk-Kiel, využíváním SZ proudění.I proto zvýšily USA intenzitu H.A.A.R.P. na její historické maximum.Věděly, že to Evropě přinese značné klimatické obtíže.

    Pěkný den všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé... poněkud mi to nekoresponduje s optimistickými prognozami všech možný channelingů. Mají to skutečně naši vesmírní bratři pod kontrolou???

      Vymazat
    2. Vesmírní bratři to mají v paži. Nechápu, že někdo může být tak naivní, že se na jejich pomoc pořád dokola spoléhá, ačkoli zatím neudělali ani to, aby svou ev. přítomnost poblíž Země nějak masivněji demonstrovali - tedy tak, aby to zase nemohla masmédia zahrát do autu.

      Vymazat
    3. No, mně přijdou ty channelingy jako cíleně podstrčená informace ve stylu : "Nic se nebojte, nic nedělejte, je o vás postaráno", aby se utlumila aktivita probuzených a nebo se probouzejících lidí. A o té pomoci jsem slyšel krásný příklad od Petra Chobota v jednom rozhovoru¨. Přirovnal nás k žákům ZŠ a vyspělé mimozemské civilizace ke studentům VŠ. Říkal : "Je to jako by vysokoškoláci psali úkoly dětem ze základní školy. Jistě - mohli by, ale neudělají to protože vědí, že by se ti malí nic nenaučili".
      Tím je podle mě řečeno vše.

      Vymazat
  5. Bravo přátelé! Ještě by to chtělo rozmístit "pár" senzorů do Evropy...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě napadá, že nám tu trochu zatápějí za výsledky voleb. Ačkoliv, i ty výsledky možná řídí oni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. před spaním se podívej jestli je nemáš pod postelí :-))


      Vymazat
    2. No to si pište, že za výsledky voleb budou občané ČR klimouši potrestáni obdobně, jako jsme již byli potrestáni za svou neposlušnost a vpurnost vůči Bruselu a USA několikrát povodněmi na Moravě i v Čechách !

      Vymazat
  7. Som iba smietko na tvári Matky, ale k nej parím.

    OdpovědětVymazat
  8. Vsimnite si uvodnej informacie o rozhovoru s panom Keshe http://www.matrix-2001.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.voxvictims.com/2012/10/28/ameriku-mozno-caka-strasidelny-halloween/

    (hurikány mohou být eliminovány, ale neděje se to, nechají se dít škody)

    OdpovědětVymazat
  10. Také mě včera napadla ta spojitost s prezidentskými volbami v USA.
    Další výsledek harpového vaření - zemětřesení v Kanadě o síle 7,7! http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/usb000df7n.php#maps

    OdpovědětVymazat
  11. http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=761650

    OdpovědětVymazat
  12. No, nejhorší smrt je z vyděšení, takže já bych se z toho ne.....

    OdpovědětVymazat
  13. To jim tam nemůže někdo shodit pár metráků TNT? Dacani nechutní...

    OdpovědětVymazat
  14. Mám v Maine rodinu - práve idú na párty. Že huricane ? Šumafuk.
    B

    OdpovědětVymazat
  15. No a k tomu ještě způsobili zemětřesení v Britské Kolumbii s metrovou tsunami na Havajských ostrovech. A to počasí u nás to je taky jejich dílo.
    Už jim to brzy utnou a bude pokoj.

    OdpovědětVymazat
  16. Začali dávať žaloby na geoengineering je jasné že to je umelina Chemtrails+HAARP
    Tibor
    http://aircrap.org/the-geoengineering-of-hurricane-sandy-oct-27-2012/335755/

    OdpovědětVymazat
  17. Hezký den,pořád přemýšlím,proč se rozhodli vyděsit takové množství lidí,co mají v úmyslu a na co potřebují tolik negat. en. a strachu.Jsou to šupáci,že by z 11/9 udělali 9/11.všechno zlé od nás pryč!T.

    OdpovědětVymazat
  18. Načo sú FEMA campy ? pre evakuáciu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pochybuji - 360 milionů lidí do nich nenacpou. A i kdyby, tak pokud by byla nějaká velkoplošná pohroma, smete to i ty campy.

      Vymazat
  19. FEMA campy jsou budovány v oblastech USA (ale i jinde, narazil jsem na youtube i na FEMA camp v Brazílii a Mexiku!),kde jsou klimateroristi naplánovány rozsáhlé přírodní katastrofy. Mají sloužit jako zástěrka jako evakuační tábory. Až tam bude většina populace z oblasti dislokována, bude vyhlášeno stanné právo, a FEMA campy se mávnutím proutku stanou koncentračními tábory. Je to velmi mazaně (až satansky) vymyšleno, jak masy lidí dostat relativně dobrovolně do těch táborů ! Většinu tzv.nepohodlných lidí tak budou mít bezpečně pod zámkem, a v táboře, odkud nebude úniku pak snadno provedou FEMAři lustrace lidí podle zadání krizové vlády ! Počítá se také s vysokou úmrtností v těch táborech, neboť součástí těch rozsáhlých jsou i spalovny na plyn (jako že palivo je plyn s velmi vysokou teplotou hoření) ! Nějaký tábor typu FEMA prý v utajení existuje i v ČR někde v severních Čechách poblíž dálnice Praha - Ústí n.L. Vypadá to prý jako sklady, co jich je kolem Prahy jako máku, ale jsou obehnány ploty s ostnatými dráty, a mají v trase a v nárožích strážní věže (tzv.špačky, ti co byli na vojně, ví o čem je řeč). Takže PanBůh s námi, a vše zlé pryč !

    OdpovědětVymazat
  20. Několik info k výše uvedenému článku :

    Obchoduje se s komoditam americké společnosti C.M.E. Group. Jako první s deriváty počasí začala obchodovat firma Enron v roce 1997 jako s termínovanými obchody s hotovostí. Deriváty počasí jsou finanční nástroje, které firmy používají pro omezení rizika spojeného s nepříznivým počasím. Velký užitek přinášejí pojištění rizik spojených s hurikány, tornády, povodněmi nebo dalšími katastrofami. Pojištění proti chladnějšímu létu nebo teplejší zimě. Dejme jako příklad farmáře, který si pojistil úrodu na 5 milionů. Ale obchodníci mají možnost vytvořit deriváty počasí s dvojnásobnou cenou. A potom ten obchodník může řídit, kde bude inkasovat za pojištění, které má cenu 10 milionů. V protikladu k prodeji úrody za 5 milionů. Takže obchod z geoinženýrství jednoznačně profituje. Takže řízení klimatu jako potencionální hrozby zvyšuje nestabilitu, a zároveň zvyšuje cenu komodit, zvláště pak zemědělské a potravinářské. Prostě vydělá se paradoxně víc peněz, když je neúroda ! Vytvoříte pojištění, které má cenu úrody. Ale co když můžete řídit počasí ? Řídíte, jak tyto produkty rostou. A když víte, jak byly tyto produkty skutečně zasety, a jaké produkty jste použili k pěstování těchto plodin (třeba obilí, sojových bobů), a můžete řídit trh, je to neomezený potenciál zisku, pokud můžete řídit počasí.
    Když chcete poslat chlad do nějaké oblasti, koupíte kapacitu potrubí, skoupíte vybavení pro vytápění. Zbavíte se derivátů na déšť. Existují mechanismy, pomocí nichž můžete vydělat 100vky miliard ročně, vydělat pořádný balík peněz. A to jen na Chicagské komoditní burze ! Hraním s deriváty na trhu s počasím. Deriváty počasí je v podstatě to, že sázíte na příchod klimatické katastrofy. A sázíte na to že přijde ! V určitém časovém rámci do určité oblasti. A proto peníze, které jste vložili, jsou v podstatě jako sázka. Je to jako když sázkař řekne, že se tady stane nějaký incident. A potom, když se to stane, je vyplacena velká výhra. A toto vyplácení výher je něco, co motivuje lidi pokračovat v účasti na těchto věcech. A možná dokonce živit samotný proces, který způsobuje, že je špatné počasí. Zvláště když je zde spojení mezi lidmi, kteří zasévají mraky, a lidmi, kteří dělají investice. Toto je nová příležitost. Je to nový nástroj pro investory ! A to je jeden z několika hlavních důvodů, proč se chemtrails vůbec dělá ! Více se podrobně dovíte v tomto vskutku exkluzivním dokumentu, opatřeného českými titulky : (Orgonet by ho mohl také vysadit na stránky pro širší informovanost lidí)

    Proč to na svět sprejují / Why in the World are They Spraying - CZ titulky
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PgViKn42Qtk#!

    OdpovědětVymazat
  21. Dnes ve 12.35 jsem na TV programu Spektrum nevěřícně zíral na dokument o HAARPu. Nejenže tam otevřeně mluvili o tom co si mnozí jen myslíme, ale přímo na pokusech dokázali, že HAARP cíleně ovlivňuje počasí - ve spolupráci s chemtrails, způsobuje zemětřesení a v neposlední řadě se tam otevřeně mluví o tom, jak půjde HAARP využít v případné válce. Bez jediného výstřelu a vojáka zničí území nepřítele. Úžasný dokument. Pokud se někdo vyznáte v tom kde ho na netu najít, vložte prosím odkaz pro ostatní Já jsem PC analfabet :-)) Doporučuju všem a šířit jak to jde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč si myslíte, že haarpíci nabíjejí ionosféru ? Jen tak z plezíru to jistě není !

      Vymazat
  22. nesnesitelna bolest hlavy, prasky na bolest- nezabiraji v jakemkoli mnozstvi...to si lidske bytosti nezaslouzi!!
    a nejdulezitejsi v zivote je nepos... se z toho.
    vsem preji hodne sily v nadchazejicim obdobi
    mar-bel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Celý to kdáká jako kachna. Koukám průběžně na zmíněnou haarpstatus.com a jak se jim to
    zdá stále málo dramatické, už změnili bílou na šedou a hrozně jim jako vyhořel jeden senzor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen tak pro pořádek - slepice dělá kokodák, tedy kdáká, ale kachna podobně jako husa dělá gaga, tedy gagá nebo gaguje :)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.