27. října 2012

Hurikán Sandy: klimatické zbraně přidávají na intenzitě

(Nedivte se, že sem pořád dávám ty obrázky z harpikánu, ale ony jsou vystaveny na netu jen pár hodin a pak navěky zapadnou do archívu, kam už se nikdy nedostaneme ... takže to občas nahraju.)

Současný stav:
Haarpové kruhy z východního pobřeží se zvýrazňují:


Bouře zdvíhá obrovská množství vody, viz video ukazující vodní páry. Jako by klimatické zbraně tu vodu vařily a vytahovaly k nebi ...



Plán klimateroristů vidíte na následujícím modelu (díky Zorgane!). Cílem útoku je evidentně oblast New Yorku (a ještě dále, co nejdále), kam by klimateroristé chtěli vrhnout obrovská množství vody a způsobit rozsáhlé záplavy. Bouři by tam chtěli udržet až do čtvrtka příštího týdne ...

http://www.youtube.com/watch?v=pbUVCUWZB_w


A chudáci Američani na Prison Planet, tedy ti "nejkonspiračnější", se teprve začínají tázat, zda by náhodou nemohlo jít o umělou úpravu počasí (:-))): Mohl by hurikán Sandy být modifikací počasí?
http://www.prisonplanet.com/could-hurricane-sandy-be-weather-modification-at-work.html

Snad jim to dojde.

15 komentářů:

  1. Prosím nemajte ma za strašidlo, len také AHA :
    mr. Obama hovoril s FEMA - možno bude veľké množstvo ľudí evakuovaných .. fujtajbl
    Verím v pomoc odjinud.
    B

    OdpovědětVymazat
  2. Vždyť jsem tu někde v komentářích říkal, že budou takové klimatické jevy, až se na některých místech světa bude voda vařit ! A už je to tady !

    OdpovědětVymazat
  3. A kdo tedy ty hurikány vyrábí, roztáčí a posouvá k cíli ničení ? Američani, Rusové nebo někdo "třetí" ? Čtrvtou světovou válku tu již máme (informační).Probíhá snad klimatická válka jako pátá světová (všichni proti všem) ? Kolik stupňů světové války nám ještě zbývá ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, probíhá klimatická válka mezi všemi, kdo mají klimatické zbraně ... všichni proti všem. Probíhá ale už dávno, začala určitě dříve než informační ...

      Vymazat
  4. Klima teroristi v tom mají prsty ale ne zase tolik jak si myslíte , změny počasí, zemětřesení, záplavy atd se budou stupńovat ovšem z jiného důvodu , je třeba očistit Zemi a Země to dělá za pomoci živlů , nebude to v takovém rozsahu jak se tu někdo snaží strašit .

    http://www.andelevmychvlasech.cz/clanky/novinky/proc-vsichni-musime-byt-majaky-nadeje.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi mate pravdu,take se my to nezda,aby nejaka vlada pouzivala takove znicujici zbrane sama proti svemu lidu,vlastne proti sebe samym,nejak my to nesedi.
      Co by tim mohli ziskat?Vsichni prece vime ze z nas obycejnych lidi strach nemaji,delaji si co chteji,tak proc by americka vlada posilala na sve uzemi monstrozni tornada?Nejak my to hlava nebere.
      Naopak si myslim ze to souvisi s prichodem onoho magickeho data 21.12.2012,lide stim zrejme nemaji nic spolecneho,mayove byli velmi vyspela kultura a tohle vsechno predpovidali.
      Nase krasna planeta se nam hrouti pred ocima,je logicke ze zacneme jeden druheho obvinovat a podezirat,to jsme jednoduse my lide nedokonaly tvor teto planety,ktery sem vubec nepatri.Muzeme svadet veskera nestesti na teto planete na kohokoliv,vlastne pro ne jeste ani nemame jmeno,ale ve svem nitru tusime ze stim lide mozna nemaji nic spolecneho,ze je to jenom matka priroda a ta je jak vime neskonane silna,my lide jsme jen obycejny prach.Lasku vsem Ludva

      Vymazat
    2. Pravda je zde!!!!!!!!!!!! http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=proc-to-na-svet-sprejuji-why-in-the-world-are-they-spraying-cz-titulky&cisloclanku=2012100129

      Vymazat
    3. CITUJI: ...Asi mate pravdu,take se my to nezda,aby nejaka vlada pouzivala takove znicujici zbrane sama proti svemu lidu,vlastne proti sebe samym,nejak my to nesedi...

      No já nevím, ale útok na dvojčata si taky objednala vláda, ani je to netrápí, že zemřeli jejich lidé. Ale může to být klidnéě odplata, za zemětřesení v Japonku, to USA mělo v tom prsty. ACHNATON

      Vymazat
  5. To není žádné strašení, to jsou jen pouhá fakta. A o těch by měli lidé vědět, aby se sami rozhodli, co dělat. Nevědomost nikoho neomlouvá ! Kvůli tomu, že nevíte nic o uměle řízeném tornádu, tak nebude existovat nebo se vám dokonce uctivě vyhne ?! Nebuďte další zbytečný pokrytec !

    OdpovědětVymazat
  6. Nemyslím si, že ty hurikány jsou způsobovány úmyslně.K čemu a komu by to prospělo? Spíše to vypadá, vzhledem k vzrůstající síle a vytrvalosti takových hurikánů ,že je to následek haarpových a chemtrailsových experimentů v Evropě.Zaráží mě fakt,že zatímco u nás se práškuje jako o život,když je Slunce při plné nádheře,tak na usa se ženou takové smrště.Tedy, on se ten hurikán i na tom snímku chová jako jedna velká tlaková vlna.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co Vám říkají tzv.kosmosféry ? Obrovské ruské kosmické vojenské plošiny(základny), které operují na vysoké orbitě Země (výše než létají běžné satelity), a které se domnívám, mohou být původci klimaútoků jak na USA, tak i na jiné části světa. Američané mají jakousi zbraňovou protiváhu, a to je ta proslulá síť Haarpů po zeměkouli. Takže jsme více či méně svědky toho, jak mezi sebou válčí dvě mocnosti o uchvácení vlády nad světem prostřednictvím klimatické války. Zcela jistě se v tom angažují i spojenci na obou stranách konfliktu, díky čemuž jsou rovněž vystaveni podobným útokům ! Stačí jen dobře zmapovat jak se atmosféra a další klima jevy chovají, jaký mají mechanismus, režim apod. A pak stačí najít vhodné místo, kde se uměle "začachruje", a monstrozní gigajev je na světě a připraven k ničení !

      Vymazat
    2. Myslete si chcete, ale chemtrails jako produkt ziskového byznysu je holým faktem. Shlédněte a čtěte zde, a budete možná mluvit jinak (Proč to na svět sprejují / Why in the World are They Spraying - CZ titulky
      http://www.youtube.com/watchfeature=player_embedded&v=PgViKn42Qtk#!).Pokud nejste skalní zatvrzelec, tak připustíte, že geoinženýring je realitou a naší společnou existenční hrozbou !
      .

      Vymazat
  7. Tak kľude si to môžu poslať aj samy na seba ten hurikán. Môžu nastoliť krízové opatrenia to znamená viac moci právomoci. Ale samozrejme to tak nemusí byť. ťažko sa vyznať čo je prirodzené a čo nie.

    OdpovědětVymazat
  8. To je cíl - Goal ! Podívejte se na karetní hru Illumináti, tam najdete vodítka, jak to bude pokračovat dál. Hodně napoví i obskurní malby na letišti v americkém Denveru !

    OdpovědětVymazat
  9. no a je to tu!!! ze mocna priroda... houby!! klimousi su mocni, kedy im dojde dych???

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.