30. října 2012

Hurikán Sandy ze samých chemtrails

Scott Stevens ve videu, které zde bylo včera zveřejněno, vysvětluje úlohu chemtrails při tvoření hurikánu Sandy. Takže tu část o chemtrails zde máte otitulkovánu, od 17.51. Kromě toho je tam v řádku vedle "sdílet" "interaktivní přepis", tam to máte jako souvislý text, než to zpracuju jako článek.
Titulky jsou označeny jako "angličtina" (nebralo to slovo čeština), tak se nenechte zmást.
Na začátku videa Scott Stevens pozoruje a vysvětluje tvoření chemtrails tam, kde bydlí - v Coloradu, na opačném konci USA, nežli je hurikán.
Je šokující uvědomit si, že celá megaoblačnost bouře Sandy byla vytvořena z chemtrails, z  tisíců přeletů letadel, která neustále pracují ...



Cílem geoinženýrské výroby hurikánu Sandy (my tomu tady říkáme klimaterorismus) jsou rozsáhlé záplavy na východním pobřeží. Akce probíhá přes celé území USA, vše je spojeno. Chemtrails nad Pacifikem směrují tryskové proudění na východ, do vnitrozemí a vytvářejí spodní proudění pod hurikánem Sandy, kterému tím znemožní postup do Atlantiku. Bouře tak bude několik dní blokována někde v oblasti NY nebo Washingtonu, čili bude tam po několik dní silně pršet ...

3 komentáře:

  1. bohužel toto video je soukromé.. :/ Takže nejde shlédnout..

    OdpovědětVymazat
  2. Omlouvám se, dokud nebylo hotové, tak bylo chvíli nastaveno jako soukromé, a pak se na něj nešlo nějakou dobu dostat. Už je nastaveno jako veřejné.

    OdpovědětVymazat
  3. a datum take zajimave 29.10. = 29.(2+9=11) 10.(1)= 3*1= 3

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.