12. října 2012

Měsíc jako kolíbka. Koule a krychle před Sluncem.

Čtenář z ČK poslal další velmi zajímavá pozorování ohledně Slunce a Měsíce. 
Vše, co pozoruje, mu naprosto věřím, a oceňuji jeho mimořádné pozorovací a analytické schopnosti a poctivost v dokumentaci, o níž vím, jak se těžko pořizuje.

Měsíc jako kolíbka mě vzhledem k nějakým životním zkušenostem taky překvapuje, a objekt před Sluncem, dvě Slunce či dvojí východ Slunce jsou na tolika fotkách a videích youtube, že na tom musí něco být.

Diskuse o jeho pozorováních mi připomíná začátek mého blogu, kdy mě leckdo byl ochoten "kamenovat" za zveřejňování chemtrails a manipulací počasí ... žádné důkazy některým nebyly dost dobré a pro mnohé stále nejsou, i když nic očividnějšího si nedovedu představit. Za ty 3 roky se to hodně zlepšilo, ale stejně odhaduju, že denodenně viditelné chemtrails je ochoten vidět tak jeden člověk z tisíce.
Co potom mohou lidé vědět o Měsíci, který je vidět relativně málo  (:-))))


Tak si z toho, pozorovateli z ČK, nic nedělej a pozoruj dál, nás to baví!

Zdravím Orgoneta,

a zasílám mu 3 obrázky k posouzení a seznámení s veřejností. První obrázek ukazuje polohu srpku na Měsíci, který je v poslední době vídán z různých částí Evropy. Proč má tuto polohu, zatím nikdo nevysvětlil. Poněvadž nebyly k dispozici dostatečně kvalitní záběry, předkládám zde počítačem pootočený srpek Měsíce ze Stellaria, jak bývá viděn na obloze ve skutečnosti. Zajímá i mě, jak je možné, aby měl srpek na Měsíci tuto polohu ! 

Další dva obrázky jsou také počítačově upravené, poněvadž z originálních záběrů to, co na nich předkládám, je velmi nedostatečně čitelné či pozovatelné. A jen ten, kdo ví co hledá, si toho na těch videích všimne. Někdy se musí doslova pauzovníkem videa krokovat, aby bylo hledané nalezeno a viděno. 

O co se jedná : před sluncem bývá ve dne viděn velký černý kulovitý objekt, obklopen bílostříbrnou září, která "přebíjí" světlo a záři slunce. Ten objekt nebude příliš vzdálen od Země. Možná jen tisíce nebo desetitisíce km. Co to je, a proč to tam je, je zatím záhadou. 

Jakoby to nestačilo, děje se kolem tohoto objektu další záhada : někdy během dne, ale častěji při západu slunce,přiletí k tomuto černému kulovitému objektu malý černý krychlovitý objekt a splyne za letu s tím kulovitým. Ihned poté začne ona bílostříbrná záře prudce slábnout,a během několika vteřin zcela zmizí. Na místě černého kulovitého objektu se současně objeví jen bílý svítící terčík, v jehož středu se jeví jakási tmavší neidentifikovatelná oblast (asi ta krychle uvnitř té koule).První fázi s kulovitým objektem  a krychlí před sluncem znázorňuje obrázek č.2, a druhou fázi po proměně na terčík obrázek č.3. 

A teď mi někdo vysvětlete, co nebo kdo to tam nad Zemí "operuje", a hlavně proč, jaký účel ?!





S pozdravem čtenář z Č.Krumlova 

67 komentářů:

  1. Černá skvrna uprostřed slunečního kotouče při snímání kamerou je způsobena vlastní kamerou (vypínání přepálených pixelů). Více info např. zde: http://askville.amazon.com/sun-black-dot-digital-photo/AnswerViewer.do?requestId=33329339 nebo si zagůglujte pro další informace...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaše vysvětlení se na tento případ nehodí. Celý příspěvek je formulován jako popis jeho pozorování na vlastní oči, ne jeho fotografii! A jak potom vysvětlíte tu přiletivši krychli? Vždyť autor píše, že krychle se zjevuje spíše při západu slunce, tedy v době, kdy už jas slunce klesá.

      Vymazat
    2. Prosím Vás, nepokoušejte se tu znova uplatňovat chyby či nedokonalost přístrojů a optiky. S tím prostě nepochodíte : jak vysvětlíte, že ona černá koule se ani o píď nehne z místa, pokud budete s fotoaparátem míhat cik cak nahoru, dolů,do stran nebo kroužit. Dokonce ani nemění tvar, rastr, odstín, ani "neduhuje"! Kdepak, ta koule tam prostě bývá (není tam sice vždycky, a není tam také pořád)! Jevy chemtrails,asperátusů,haarpové činnosti nebo sundogů se Vás také neptají, zda je na obloze chcete vídat či nikoli. Prostě tam jsou, a hotovo !!!

      Vymazat
  2. Milý orgonete, bezpochyby toto "...že denodenně viditelné chemtrails je ochoten vidět tak jeden člověk z tisíce..." je díky tvému blogu dnes už úplně jinak. Já osobně tipuji jeden z třiceti a je to výsledkem především tohoto blogu, za ketrý Ti já a každý třicátý děkujeme ... :-)
    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
  3. "A budou znamení na slunci, na měsíci a na hvězdách......." (LUK 21, 25-26)

    ale- NEBOJTE SE !!!

    šípek u cesty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký:)

      Coccinelle

      Vymazat
    2. Jo, na ty hvězdy jsem nějak pozapomněl =o

      Vymazat
    3. Opravdu optické klamy optiky fotoaparátu. Také jsem se na to nachytal. Ten chemickej binec na nebi se už ale fotit nedá. A bibli bych sem už vůbec netahal. Tam je pěkně popsáno jak ten bůh zotročil bytosti a vše dal paskvilu zvanému člověk...
      Nemo

      Vymazat
  4. zastiňování slunce - jeho záření?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se to již brzy dovíme, co se kolem Země všechno děje, a hlavně proč ...

      Vymazat
  5. Hmm, zkuste jen na malou chvíli připustit, že slunce není tak velké a není tak daleko, jak nás učí všichni astronomové a fyzikové. Jak lze pravdivě změřit tyto veličiny?
    V tom případě by ani ty podivné objekty u slunce nemusely nutně mít rozměry planet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je přesně ono.co my vlastně víme o vesmíru???jen to co nám cpou do hlav ve školách a v mediích.a kdo z nás se může prolítnout po vesmíru a sledovat to vlastníma očima.no a kolik lidí v dnešní době sleduje oblohu,jak ve dne tak v noci.????

      Vymazat
    2. To už mě taky napadlo, zde je slunce od Země skutečně vzdálené 158.mil.km, a zda má průměr skutečně 1.390.000 km. Připomíná mi to před lety prováděný výzkum po výbuchu sopky sv.Heleny. Pouhé 3 měsíce po výbuchu tam byly vědci objeveny změny, které jinak geologové a paleontologové datují na miliony až sta milionů let !!! Podobně tomu bylo v jednom solném dolu v Africe. Tam asi před 100 lety došlo k nějakému částečnému závalu, a jednomu gringo to uvěznilo nohun tak, že ji nebylo možné vytáhnout. Tak mu ji společníci amputovali, a zbytek nohy s botou a vedle ležícím koženým kloboukem tam zůstaly "na věčné" časy. No a přibližně po těch 100 letech se nějakým speleologům podařilo náhodně tu nohu s botou a kloboukem v tom opuštěném dole objevit. Ihned povolali archeology, a ti pracně nohu s botou "vydolovali" ze sutin. Samozřejmě, že začali zkoumat i ten klobouk. Proč o tom nálezu v dole vlastně píši ? Protože ta noha (trčela z boty kost a část tkáně - zřejmě ta noha byla nešikovně přesekána) s botou, i ten klobouk stačili zhruba za oněch 100 let ZKAMENĚT !!! Jen ta kost to ještě zcela"nestihla", díky čemuž mohl být odebrán vzorek DNA ! Když se totiž nález objevil v místním tisku, ozvalo se několik lidí, kteří tvrdili, že slyšeli od svých prarodičů o tom příběhu s tím závalem, a že by to mohlo pocházet z tohoto období. Výzkumníky napadlo zkusit získat z tohoto nálezu DNA a porovnat ho se vzorkem DNA žijících potomků beznohého nešťastníka. Rozšířili v oblasti výzvu, aby se dotyční přihlásili.Sami výzkumníci přitom nevěděli, zda tento experiment vůbec dokončí. Ale měli štěstí, a materiál DNA od potomků gringa získali. Nemohli uvěřit vysoké shodě obou vzorků. A tak bylo zjištěno, že proces zkamenění může probíhat podstatně rychleji(podobně jako geologické procesy na sv.Heleně), než nám zaběhnuté teze současné vědy a výzkumu předkládají k věření !!! Vše je totiž PODŘÍZENO umělému modelu Darwinovy teorie, neboť světové elity mají eminentí zájem lidstvu neustále dokazovat, že jsou vlastně pouhými zvířaty, reagující jen na své pudy a chtíče !!!

      Vymazat
    3. No to snad nemyslíte vážně...

      Vymazat
  6. Ty čtverečky jsem taky viděla, i když z web kamery. V Brně.

    OdpovědětVymazat
  7. Co se týče polohy srpku Měsíce jako kolíbky, tak to mě taky zajímá proč se to tak děje a čím to je a když to viděla moje babička, tak řekla, že to rozhodně nepamatuje, aby měl srpek takovou polohu... tak už se těším až se dozvíme čím to je:)

    No a do toho jsem měl dneska sen, že jsme měli na obloze dva Měsíce:D

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten úkaz dvou měsíců (jeden je v oranžovo žlutém odstínu - to je zřejmě ten náš pravý Měsíc, a nedaleko něho se pak objevuje "Měsíc" v takovém lazurně namodralém odstínu). Zásadní ovšem je, že ten namodralý "Měsíc" je oproti tomu pravému přetočen na globu o 45°. To znamená, jakoby měl odlišný sklon své osy !!! Zda je to skutečný objekt, nebo jen "provokace" testovaného projektu Blue Beam (holografické 3D obrazy),případně nějaká mimozemská aktivita, je zatím pro nás velkou neznámou...

      Vymazat
    2. Richard, mne sa dnes 14.10 sníval sen, že boli na oblohe dva Mesiace, jeden v splne a jeden tak 3/4-ový, ale taký "ohryzený" zhora, takže jeden tak 28dňový a druhý asi 22dňový- ale u mňa to bol skôr taký apokalyptický sen. Žijeme zaujímavú dobu, peknú nedeľu, Iva

      Vymazat
    3. Já měl ve snu nad hlavou různých měsíců víc. A různě velkých. Nějak mě to tak chybí, bylo příjemně harmonické. Toto nebe - fuj!

      Vymazat
    4. Měla jsem podobný sen ve středu 10.10. akorát byly na obloze ty měsíce čtyři.

      Vymazat
  8. http://2imgs.com/2b477a5083

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podezříváte autora z něčeho, co neprovedl. Vždyť přece sám píše: "Další dva obrázky jsou také počítačově upravené, ....". Používá je pouze pro ilustraci toho, o čem píše.

      Vymazat
    2. Ale tam nejde o tie biele veci v painte alebo to čierne namaľované :D to ma len ukazovať ten jas toho druhého slnka.

      Vymazat
    3. Četl jste vůbec ten článek? Všechny fotky jsou počítačově upravené, aby ten člověk demonstroval, co vidí... Bože, kolik takových se ještě najde, co tady budou tvrdit, že je to počítačově upravované, když to sám člověk napsal v článku???

      Vymazat
    4. Jsou prostě lidi, co si permanentně "sedí na vedení", a vůbec je nezajímá, co je napsáno v textech článku a nad nebo pod obrázky ! Je tam zcela jasně napsáno, že dostupná videa nebo fotografie mají nízkou nebo špatnou čitelnost pro další publikování nebo mají avízovanou autorskou ochranu, a proto nakonec autor zvolil počítačovou úpravu tak, aby bylo jednoznačně zřejmé, o čem píše. Jestli Vám základní návyky, tedy reagovat na to, co je skutečně psáno a myšleno, a co a proč je zobrazeno, dělá nějaký zásadní problém, pak to není chyba a nedostatek na straně autora...

      Vymazat
    5. Uvědomujete si, že autor článku NIKDE neuvádí výše uvedené obrázky jako fotografie, ale naopak počítačovou úpravu ?! Pokud máte oči, a umíte číst, dočtete se v článku nahoře, proč to tak udělal :P Proč potom děláte na netu pomlouvačné rozbory, které se vůbec netýkají toho, za co je vydáváte :P Další pokrytec, co si nevidí na špičku nosu :P

      Vymazat
    6. V článku autor jasně říká že je to počítačově upravené.

      Vymazat
    7. tak nějak, jak slyším že byl objekt spatřen na nebi tak se předem směju. i když by se mi tam něco novýho líbilo, to nebe je porad stejna nuda, chemka, mesic, slunce a velkej vuz

      Vymazat
  9. http://www.youtube.com/watch?v=DZTyAw_Nuow

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte celkem správně namířeno, ale není to druhé slunce, nýbrž onen černý kulovitý objekt po spojení s černou krychlí. Takto se po spojení obou objektů projevuje : jako svítící nebo zářící kotouč !!!Ten objekt se objevuje v blízkosti slunce nebo před slunečním kotoučem. Onen objekt umí dokonce zhasínat a rozsvěcet oblohu, což je jev nevídaný, a neumím si představit, jak to dělá...Zde několik videí pro hlubší zamyšlení nad tímto fenoménem (http://www.youtube.com/watch?v=NlPHHl0AjZk, všimněte si, že ta koule má kolem sebe něco jako "fialovou rotující auru". Dále si všimněte té nepřirozené přesně kruhovitě ohraničené záře se zesíleným okrajovým zářivým lemem(!) Takto slunce rozhodně nesvítí !). A další video, kde kulovitý objekt (zde po spojení s tím krychlovitým - proto není vidět) zhasíná a rozsvěcuje oblohu (http://www.youtube.com/watch?v=-K8K5GFWFME&feature=related) na náboženské pouti v Hercegovinské Medjugorji. Proto se tento jev nazývá "Sluneční zázrak".

      Vymazat
  10. Dnes jsem se snažil ve 4,15 pořídit snímek krásného srbku. Když se nezdařilo přes okno, tak jsem koukl aspoň dalekohledem. Kolébka byla nakloněna mezi 45 a 30 minutami podle hodinek a cca 40°nad obzorem. Za okamžik mraky a tma.Rolf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je srpek po stranách Měsíce v pozici na hodinách 12 a 6 se středem na trojce nebo devítce (vpravo nebo vlevo) je vše v pořádku. Diskutabilnější už je pozice 2 a 8 se středem na pětce nebo 4 a 10 se středem na sedmičce (poněkud šikmo sklouzlý srpek vpravo nebo vlevo). Poloha srpku v poloze 3 a 9 se středem na šestce (dole na globu Měsíce jako kolíbka)je pak zcela neobvyklá, a nejsem si zcela jist, že by to někdo dostatečně průkazně vysvětlil...

      Vymazat
    2. srbku? od slova srbek? :-)

      Vymazat
    3. Ne - srpek od podoby k srpu (především ta obloukovitá část s ostřím), jímž se žne tráva např. pro králíky...Srbek by byla zřejmě nějaká zdrobnělina pro nějakou komunitu Srbů z Balkánu...

      Vymazat
  11. Nevím, ale co se týče té černé skvrny na Slunci,opravdu to spíše vypadá na problém s kamerou, jak píše anonym z 12:09.Není moudré nastavovat snímací čočky přímo do středu slunce. Tím ale nechci říct, že se kolem Slunce nic dít nemůže.
    Měsíc však bezpochyby v našich zeměpisných šířkách polohu "kolébky" nemíval.Kdysi bylo mým tajným dětským přáním, vidět měsíc tak, jak ho mají v Turecku. Takže, opravdu..jedná se o nový jev, možná tak 5 let starý. Netroufám si přesněji odhadnout.
    Vzhledem k tomu, že "kolébka" a pak zase "srpek" se dle mého pozorování jaksi nepravidelně střídá, to znamená, že jednou je osvětlena Sluncem boční strana a někdy horní strana Měsíce, tipovala bych to na "vrávorání" Země. Totiž, že Země přestává přeně opisovat svoji rotaci a chová se spíše jako ta hračička "káča".Prostě se Země viklá. Kolem Slunce se otáčí stále stejně ,ale to její přetáčení kolem vlastní osy už asi začíná mít trhliny. Jinak si to vysvětlit neumím

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co vliv tzv.druhého slunce, které dozajista svítí z jiného úhlu na Měsíc než naše slunce. Jeho jas a tepelný tok má být větší než to, co na nás vysílá naše slunce (mj.proto prý chemtrails existuje jako ochrana před tímto jevem). Proto zřejmě mívá Měsíc srpek v některých polohách tak přesvícený, že to budí dojem oslnivého světla elektrického oblouku při svařování. Všiml jsem si také, že tento oslnivě zářící úzký srpek vrhá světlo v noci do pokoje stejně jako Měsíc při úplňku !

      Vymazat
    2. To, že se osa Země již nějaký čas kymácí a současně posouvá, vypozorovaly jako první severské polární kmeny z Grónska a Kanady po roce 2000.

      Vymazat
  12. Je dosť možné že to má súvis s posunom zemskej osi .Dosť sa toho popísalo o zmenách v navigácii lietadiel ( Kanada ) . A nepametám si aby som videl mesiac na oblohe o 13:00 . Teda pokiaľ neni pokritá chemsajrajtom . Všetkým želám otvorené oči a srdce :-))) . S láskou , mili :-)))
    P.S.: tu v Taliansku vychádza počasie presne podľa predpovedí , bodaj by aj nie keď ho riadia :-)

    OdpovědětVymazat
  13. kdysi dávno bylo proroky řečeno : ke konci časů lidstva uvidíte zlá znamení na obloze. Domnívám se, že jsou to právě ta znamení. Dokonce se nechal inspirovat i Jožo Ráž a v písni Tretie oko zpívá: Vidím zlá znamenia hore na oblohe. Toš tak.

    OdpovědětVymazat
  14. Ten černý terč vidím vždycky,když se do slunce podívám. Dřív jsem si toho nevšímala, ale řekla bych, že ho vidím tak od loňského jara. Říkala jsem si, že nás slunce chrání, když se díváme,jen tak, bez ochrany, jenže proč by chránilo fotoaparát? Nevím......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rád, že se ozvala další pozorovatelka, a vidí to, co já. Já jsem na to přišel pomocí stínítek, skze které se na slunce přímo dívám. Jedno je modré, další žluté a třetí červené. Kombinuji i jejich vzájemné překrývání, a vidím zajímavé věci, díky těmto rozdílným spektrům (vlnovým délkám). Nejlépe je však ta koule s krychlí vidět přes modré stínítko.

      Vymazat
  15. Kdy že se to s tím Měsícem stalo ? Místo, čas ... Takový že se někde něco kdysi přihodilo je k prdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nejste líný/á, tak si vyhledáte zde na Orgonetu již čtvrtý článek k tomuto tématu, které zde byly vyvěšeny během tohoto října. Abyste v tom ale neměl/a zmatek, uvádím základní data - 21.-24.8.12,vždy mezi 4:30 až 5:30,Č.Krumlov,směr SV až východ.

      Vymazat
  16. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U9_tktEs2jQ

    OdpovědětVymazat
  17. Jak myslíte že byla krychle asi daleko? V atmosféře? Jak by potom mohla zakrývat sluneční kotouč současně na různých od sebe vzdálených místech? http://cs.wikipedia.org/wiki/Paralaxa
    Váš Sisen Oida

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko na to nalézt odpověď. Měl jsem přesto dojem, že je to podstatně blíž než slunce. Rozhodně je to dál od Země než naše satelity nebo stanice ISS.Tisíc, deset tisíc km ? Opravdu tu vzdálenost nedokáži určit.

      Vymazat
  18. Měsíc jako kolíbka je proto, že se naše planeta v rámci všech změn naklonila jinak a díváme se na něj tedy z jiného úhlu. Póly jsou v pohybu, sever už není tam kde býval, letiště překreslují mapy a ani slunce nevychází a nezapadá tam, kde dřív (také se to tu zmiňovalo). AM

    OdpovědětVymazat
  19. Asi ste nikdo nebyl třeba v Egyptě, že? Tam je totiž takový srpek normální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jste si náhodou nevšiml,tak se tu bavíme o pozorování ze severní polokoule potažmo z území ČR. Vaše poznámka je tímto irelevantní.

      Vymazat
  20. Nechci komentovat, jaké záhady viděl čtenář z ČK, ale černé body uprostřed jasných objektů na videích způsobuje skutečně kamera. Přepálené pixely přístroj úmyslně zobrazuje jako černé. Toto opatření se používá u některých přístrojů s CCD snímači, aby na snímcích nevznikaly tzv. "vertical smears" (bílé svislé čáry táhnoucí se od jasných objektů). Efekt vzniká nejen při snímání Slunce, ale i při zamíření objektivu na silný zdroj světla (lampa, reflektor, odrazy Slunce na vodě nebo od lesklých ploch atd.) Co třeba na tomto videu? Prolétají tam dvě UFO nebo jen projíždí auto s rozsvícenými světly? http://www.youtube.com/watch?v=QuFK-H_1SwM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to zaujalo především proto, že ten černý kulovitý objekt byl zřetelně vidět přes stínítko. Dokonce byla ozářená jeho vrchní část tak, že to vypadalo jednoznačně jako koule. Proto jsem si myslel, že oko fotoaparátu vidí totéž. To video s tím autem s rozsvícenými světly mě docela překvapilo (pokud to není nějaká PC úprava). Já mám pro Vás taky jedno videopřekvápko, kde ta koule před sluncem je zachycená na kameru z okénka letícího letadla. A kde je vidět, jak se spojuje a zase rozpojuje s tou černou krychlí (ona je však v poloze na úhlopříč, takže vypadá jako nějaký krystal - viz tento objekt nad Čínou : http://www.youtube.com/watch?v=ka7IkggTRm0). A jak se mění na bílou světelnou kouli, a jak záře okolo ní mizí a zase se rozsvěcuje. Na tohle s přepálenýma pixelama určitě nevystačíte ! Zde je to video : http://www.youtube.com/watch?v=KfXzy2r-5BY

      Vymazat
  21. Ahoj nechci zde být za blázna ale každopádně si to nechci nechat jen pro sebe. Už jsem psal komentáře o svých pozorováních měsíce a objektů které se témeř každý den slétavají na jednom místě kde dost září atd. To co chci zde napsat opravdu není mé ovlivnění seriálem Hvězdná brána i když je v něm spousta vodítek a pravd i když ho nejspíš financovali zednáři. Jde o to že při posledním pozorování jsem v noci zase viděl jak se ke mně blíží nějaké blikající těleso které blikalo červenomodrobíle v asi náhodném pořadí. Ale jakmile prolétalo nad našim barákem tak jsem si všimnul že když bych si přimyslel čáry mezi těmi světly tak mi to opravdu připomínalo pyramidu a tak co když ten čtverec u slunce je nějaká pyramida natočená k pozorovateli základnou?? Nemusíte se k tomu vyjadřovat já vím své a to mi stačí. Já vím jak to zní:-) Pěkný den všem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před chvilkou jsem o něčem podobném psal u jednoho komentáře výše. A opatrně jsem předložil, že ta krychle stála jak se říká "na štorc", a připomínala něco jako krystal potažmo dvě "pyramidy" k sobě spojené základnami. A co tady níže nečtu - pozorováno to samé (sice za jiných podmínek, ale přece !). Pak ty objekty nejsou skutečně daleko od Země !

      Vymazat
  22. http://www.youtube.com/watch?v=E8pob-pf-6k&feature=em-uploademail-new

    OdpovědětVymazat
  23. veleznámá záležitost http://www.youtube.com/watch?v=usfQoFoAZUs

    OdpovědětVymazat
  24. ty krááso, vy tady máte vážně všichni dost, LOL ... bílá pixelovatá krychle lítá k večeru vzduchem, pomóóóóc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... jjlol, kto má lepší oči, kto má lepší foťák ???

      Vymazat
    2. No tak to zase tak moc pokrytecky neprožívej :))) Ve Tvém životě jsou nebo ještě budou události, které Ti taky nikdo nebude věřit :P

      Vymazat
  25. Aldebaran,dlouhé vlasy a Maria Orsič http://www.causa-nostra.com/Einblick/Die-Makara-Praxis2-e0707a01.htm

    OdpovědětVymazat
  26. Ten záhadný štvorec pri Slnku sa mi nepodarilo zatiaľ vidieť, ale slnko väčšinou ani dobre viditeľné nie je....
    Ale pripomenulo mi to Vesmírnu odyseu 2010 - rok prvého kontaktu. Už si veľa nepamätám, ale tiež tam figuroval neznámy objekt - obdlžník, ktorý predzaznamenával zánik starého a vznik nového...
    Možno tvorcovia filmu boli inšpirovní nejakým pravdivým, záhadným fenoménom len ho umiestnili do inej časti vesmíru...

    http://www.youtube.com/watch?v=tGMl319eWVw

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě napadlo, že se autor Artur Clark inspiroval nějakým tajným výzkumem NASA, Pentagonu nebo Darpa.

      Vymazat
  27. A k tomu objektu pri/ pred Slnkom...

    Okrem vyššie spomínaného filmu Odysea a jednej z možností, to môže mať aj oveľa ľudskejší pôvod, ak skutočne tam niečo je...
    Zmeny na Mesiaci a Slnku sú stále očividnejšie, aj sprejujú oblohu ako blázni, nedajbože mať krásny a čistý výhľad...

    Myslím si, že tam môže byť umiestnená nejaká sonda, stanica, satelit, čokoľvek, ktorá skúma situáciu okolo slnka, vesmíru , či zeme z iného uhlu a pochopiteľne že za istých podmienok je viditeľná aj zo zeme... Všetci vieme, že armáda vlastní veľmi pokročilú technológiu a preto sa môžme len domievať čo všetko už nad našimi hlavami lieta...

    Všetko sú dohady...

    A to čo sa skutočne deje, vie podľa mňa veľmi málo ľudí na tejto planéte.. Skôr má väčšina len útržkovite informácie, len to čo potrebuje vedieť aby tá skutočnosť bola ukrytá a bez určitých kľúčov neobjaviteľná...
    No osobne si myslím, že už im to skrývanie dlho nevydrží....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně ! Kdo můžete, podívejte se na toto video. Budete překvapení, co tam uvidíte a budete v titulcích číst ! Odhalení je opravdu na spadnutí, Temná strana už to dlouho neudrží ! Už se moc těším !

      http://www.youtube.com/watch?v=HFEWSH76bWw&feature=relmfu

      Vymazat
  28. "mesiac ako kolébka"-všimol som si to cca pred rokom a pol.Aby si to človek dokázal srovnat,je dobré mať priestorovy model slnečnej sústavy.V skratke ide o to,že zemská os sa ponusula-severny pol k južnemu a opačne,zem sa akoby "položila" polmi bližše k svojej dráhe okolo slnka.S tymto súvisia horúce leta a tuhé zimy a posun vychodu a západu slnka..Dalšiu skutočnosť som nespozoroval priamo,ale dedukoval som z roznych info -nielenže sa zemska os viac naklonila,ale zrejme aj trochu"tancuje"(ako tá detska hračka"vlk").Kedže toto je velmi zložitá vec,ktorú si aj so znalosťou priestorovej geometrie len ťažko možno predstaviť,tak okolo toho vzniká vela mýtov...

    OdpovědětVymazat
  29. videli ste film Truman Show? mozno zijeme len v umelej projekcii a len teraz nam to zacina dochadzat. Jim Carey vo filme zistil, ze zije v umelom svete tiez podla slnka...

    OdpovědětVymazat
  30. nejsem k těmhle věcem skeptický, občas se nahoru také dívám ale nepodařilo se mi spatřit kolem slunce ani měsíce žádný předmět. chci se jen zeptat lidí co to tu čtou (a předpokládám že čtou i jiné servery) jestli se podobná témata s neobvyklými předměty nebo nestandardním chováním planet probíralo někdy i na odbornějších stránkách, třeba www.astro-forum.cz (tam jsem nenašel), atd.. má někdo nějaké info?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víte, že Vám pan Grygar všechno odtajní na požádání :)))))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.