18. října 2012

Michael Jackson: Utajená poselství

Zdravím Orgoneta,
a zasílám mu nádherné video o upřímné výpovědi známého amerického zpěváka Michaela Jacksona. Kdo to video ještě neviděl, bude koukat jak Alenka v Říši Divů, jak důležitá světová osobnost od nás lidí předčasně odešla ! Skvěle opět česky otitulkováno. Přimlouvám se za vyvěšení na Orgonetu.Dík

http://www.youtube.com/watch?v=QN2hb14dBYE

čtenář z CK 

18 komentářů:

  1. Jiné super video: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=3lnMky57phw&feature=endscreen

    Viktor

    OdpovědětVymazat
  2. sa hlasim k blaznom tiez... MJJ bol posol lasky, pravdy, cistoty a mudrosti (=poznania) - skratka uplne presny opak toho, ako ho prezentuju media... bol (a je) DAR

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,Orgonete,jsem tvá věrná čtenářka,sdílím s tebou mnoho ze zde prezentovaných věcí.A jsem matkou mladého muže,který toto krásné video otitulkoval a doplnil závěrečným komentářem.Již léta se věnuje ochraně a vyzdvihování úžasného odkazu M.Jacksona světu a neúnavnému boji za očištění jeho památky,znesvěcené médii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem Michael, ďakujem mame, ďakujem synovi a Orgonetovi, Bed

      Vymazat
    2. Tak to mu přeji hodně štěstí, vytrvalosti a úspěšné tažení světem :)))

      Vymazat
    3. Milovala jsem Michaela, jeho muziku, byla jsem na jeho koncertě. Ale až teď si uvědomuji, proč ho také nejen kvůli muzice miloval celý svět. Děkuji.

      Vymazat
  4. Na téma tohoto videa, mě napadlo... Pojďme třeba každou první středu v měsíci v 18:00 na místní náměstí, náves a pokud se nás tam sejde víc, chyťme se za ruce, nebo aspoň sdílejme tuto myšlenku a energii. Ať o sobě víme. Posílí nás to a postupně to někam třeba povede. ....pak se najdou štváči a udavači, jako vždycky, ale to už si musí každý rozlišit sám a i přes to, tam nějaká síla vznikne. Ať už se na nás řítí cokoliv, každá promarněná minuta, se svými dětmi, je nenahraditelná. A i s dítětem uvnitř každého z nás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta myšlenka, chyťme se za ruce, je úžasná ... Minulý týden mi zrovna syn (8let a už teď znechucený školou) řekl, že memá chuť někoho obejmout, že se mu nechce .. A já jako milující máma mu denně vysílám spoustu lásky, ale stejně, je něco špatně?

      Vymazat
    2. Úžasná myšlenka! Mám ji teď v hlavě stále. Setkat se, chytit se za ruce a jen býýýýt! Snad jednou....

      Vymazat
  5. kdokoliv se snaží veřejně poukázat na pravdivé dění ve světe,je znemožněn,nebo zavražděn..http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=blxuYP8-Ilc#!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. David Icke to ví, mluvil o tom již mnohokrát, že může být temnáři za své přednášky veřejnosti zavražděn. Proto pořádá semináře jeden za druhým, aby oslovil co nejvíce lidí, než se to možná stane. Ale možná, že už je z Matrixu mimo kontrolu a dosah, a temnáři již na něho tak snadno nedosáhnou. Protože David se naučil "ohýbat" naší (matrixovou)realitu. A v tom je jeho síla !

      Vymazat
  6. partička divokých prasat nedávno rozryla a zdevastovala vlekařum jednu sjezdovku...Po osobních setkání v lesích s divočáky mám k nim sympatie,jako k velice inteligentnímu druhu...mohl by zastupovat kdejakého poslance,současně s delfíny.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky by to chtělo nějaké divoké rýpavé čuníky vyslat do oblasti Knížecího stolce na Šumavě, aby tam zhatili plány na nové megasjezdovky, až se uvolní část vojenského civilizací dosud netknutého prostoru ! :)

      Vymazat
  7. Čekal jsem lepší reakce - s tím setkáváním...vždyť stát za lepší svět není žádná novinka. V rámci těch všech informací, pro a proti, se každému, kdo hledá, vytvoří, dort pejska a kočičky.Vybrat z něj ty jedlé ingredience, je těžké. Tak stačí nechat to plynout mozkem, vědět, co nechci a stát.Jednotlivě, denně jednat, každou chvíli, ale když nechcete být osamoceni a uvědomujete si, že každý má trochu jiný vhled, tak chvilka společného mlčenlivého sdílení, jednou za měsíc, neuškodí. Chce to trochu odvahy, všude jsou kamery, ale za mlčení vás nezavřou. A nás to nabije. A příště nás přijde víc. Jen tak. Já půjdu. A když tam nikdo nebude, tak budu stát a myslet na to, co mě mrzí na "tomhle způsobu léta".A příští měsíc přijdu zas, ať už budu kdekoliv, v jakémkoliv městě nebo vesnici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad, začít osamoceně ovlivňovat kvantová pole, superprojekce do reality na sebe nenechá dlouho čekat :) A replikuje se pak v množinách řádů !

      Vymazat
    2. proč čekáš na něčí reakce ?? prostě běž ven a udělej to, nemusí ti to někdo schvalovat nebo jo ? :-)

      Vymazat
    3. To anonymný 22.02
      si mlčanlivý ažaž - čo keby si sa podpísal - apoň nickom. Teraz sa nepodpíšem naschváľ, či ti to dobre spraví.

      Vymazat
  8. Vřele zdravím! Chtěl jsem si toho video pustit, ale už je to nedostupné. Nevíte, kde by se to dalo vidět? :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.