8. října 2012

Ministerstvo zdravotnictví lže o chemtrails


Čtenář "proud" mi poslal následující konverzaci s Ministerstvem zdravotnictví, na něž se obrátil o vysvětlení ve věci chemtrails. Ministerstvo reagovalo¨, jak jinak, ohranou písničkou o contrails. Nic jiného se čekat nedalo, náprava už vůbec ne. (:-)))
I když čtenářova rétorika mi tak úplně nesedí (:-))), tak jeho rozhořčení vnímám jako spravedlivé. Kdyby nás psalo hodně, novinám, úřadům, institucím, ministerstvům, pořád je otravovalo dotazy (bohužel odpověď mají nakopírovanou), možná by se toho i nějaký politik chytil a uvedl toto téma do mainstreamových médií, viz ve Švédsku ... možná už stačí málo, a odhalení se rozpoutá ...
I když věřím, že chemtrails už se nemusíme bát, že jsme pod ochranou galaktické rodiny ... 

Dobry den,
odhodlal jsem se dat vam na vedomi, ze uz dal nehodlam "delat vola" a musim se ozvat k tolik diskutovanemu problemu CHEMTRAILS. Myslim, ze neni treba diskutovat o tom zda jsou (existuji), nebo nejsou, z prilozenych fotografii vidite jasny rezult, ktery absolutne vylucuje kondenzacni stopu letadel za pouziti normalniho paliva! Durazne se timto ohrazuji proti niceni zdravi a tim i zivota a jeho kvality celeho naroda i sveho a niceni naseho spolecneho zivotniho prostredi,plodin a vody!!! Nechapu, ze nekomu muze bejt blizsi "jidasskej gros", nez zdravi vlastniho naroda. Rozhorcuje me, ze je neco takoveho mozne i pres napjatou situaci v republice, kdy je verejnym tajemstvim, ze dojde k nove revoluci a vinici vsech uskoku a spatnosti skonci pred vselidovym soudem vsech obcanu a ti vyrknou konecny verdikt. Potom "panbuh se vsemi viniky!".Opravdu to chceme nechat dojit tak daleko, nebo se uz konecne zacneme starat o svou vlast rukou spolecnou a nerozdilnou?? Prilozeny dve velmi jasne a vsevysvetlujici fotografie oblohy dnes 30. zari 2012 v 18.00 hodin. Zadam timto o vycerpavajici odpoved na moji stiznost. Svoji stiznost i s porizenymi fotografiemi a reakci na ni pochopitelne zverejnim! 
Dekuji.......proud




Reakce:
Vážený pane Roude,

Ministerstvo zdravotnictví obdrželo Vaši e-mailovou stížnost ohledně problému chemtrails.

Chemtrails jsou kondenzační stopy (condense trail, contrail) , které se objevují za tryskovými letadly letícími v určité výšce (obvykle 8 – 12 kilometrů) v prostředí s dostatečnou vzdušnou vlhkostí. Kondenzační stopy (kondenzační pás) jsou tvořeny drobnými vodními kapkami nebo ledovými krystalky, které vznikají jako přirozený důsledek promíchávání chladného vzduchu s horkými produkty spalování leteckého paliva. Jejich vznik a přetrvání (případně rozpad) závisí na teplotě, vzdušné vlhkosti, atmosférickém tlaku a pohybu vzdušných mas v místě vzniku.

Dále Vám sdělujeme, že Ministerstvo zdravotnictví může vyřídit stížnosti, u kterých lze jednoznačně identifikovat stěžovatele. Z tohoto důvodu musí být e-mailové stížnosti podepsány zaručeným elektronickým podpisem, zaslány datovou schránkou nebo písemně potvrzeny na adresu:
Ministerstvo zdravotnictví,
Palackého nám. 4,
128 01 Praha 2.

Odbor kontroly

Odpoved:
Dobry den pani Zdenko:-). 
Kdyz uz tak "proude" a podepsal jsem se jako Petr, moje krestni jmeno, ze neudavam dobrovolne svy cislo bot a bydliste je snad v nasi dnesni spolecnosti normalni, neulehcovat aparatu totalistu hledani svejch odpurcu:-)). Protoze v tyhle zemi si uz normalni lidi davno nevladnou. Vlada je totalitni teleso podrizeny kdekomu kdo vlastni, jen ne svymu narodu. Jinak by to nebyla vlada, ale zastupci lidu. Tolik ke me:-).A ted k problemu chemtrails (ovladani pocasi a nejen toho), kterej uz priznal i bilej dum, jen u nas se to "jakoze" porad nevi. Tyhle pokusy by mi az tak nevadily, uz jsme nakonec provedli vic veci se kterejma si ted jako lidstvo nevime rady. Napriklad atomovy elektrarny, umime je postavit, mame z nich (ze prej) levnou energii. Ale co je to platny, kdyz je neumime uzivat bez rizika a nevime co s odpadem. Stejna situace nastava u chemtrails. Nebo se snad hlinik a barium plus ostatni jedy a oxidy objevily v pude a vode jen nahodou? Asi se vzedmuly ze zemskyho jadra, ze ano?:-))). Tyhle veci jsou uz prokazany laboratornima vysledkama a kdo jinej nez zdravotnictvi by melo bejt alarmovany v prvni rade? Ale vyssi zajmy penez a moci jak vidim, jsou nadrazeny zajmum lidi a jejich stesti. Skoda. Mozna by se s tim melo jeste vcas zacit neco delat,co rikate? At si Amerika a EU dela co chce, kde jim to trpej, ale nevidim duvod, proc bysme to meli trpet u nas! Kdyz EU a podobny veci, pak rovnopravne, ale ne pod diktatem! Kdyz Barosso skoci z okna v sedmym patre, je to tak spravny a vsichni skocime taky??? Jen proto ze se to bankerum a Rothschildum libi? Kam se podel nas selskej rozum, logika a uvazovani? I ty se daji koupit??? Tolik moje reakce na vasi obecnou a zavadejici odpoved, ostatne jinou jsem ani necekal, presto diky za ni........
Petr

P.S. Orgonet:
To, že Ministerstvo zdravotnictví lže/neví o čem mluví/nic neví/kecá ohledně vzniku chemtrails - contrails, si můžete ověřit zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/dve-letadla-vedle-sebe-jedno-sprejuje.html

17 komentářů:

  1. Vyšší místa jako ministerstva budou lhát a potírat pravdu do poslední možné chvíle, vždyť jsou to lidé ovládání temnými silami. Viz. Icke, Swerdlow, Tajemstvi amenti... na tomto světě v naší realitě je to tak. Tudíž nedosáhneme vítězství tím, že se pokusíme někoho, něco změnit, přimět k něčemu, ikdyž za pokus to stojí :), ale hlavně je třeba začít u sebe. V nás samotných je ta největší síla. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dávejte defenestrace v Čechách jako dobrý příklad všem národům, kde mají kolaborantské a vlastizrádné vlády, jako je ta u nás ! Smrt na tyranu není zločinem, o tom mluví již staré moudré knihy !

      Vymazat
  2. Třeba se to dík švédskému příkladu rozhýbe i u nás... Na nějakou galaktickou rodinu bych nespoléhala, to ani omylem, co si nezařídíme sami, to mít nebudeme. Navíc: kde ta galaktická rodina trčí, proč už dávno svou přítomnost nedemonstrovala? Je toho snad málo, s čím by bylo potřeba pomoct? Ne! Takže nejbližší pomocník, kterého jediného máme k dispozici, jsou naše vlastní ruce (a mozek).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co by demonstrovala přítomnost, stačí, že pomáhá.
      Já třeba finančně pomáhám adoptovanému dítěti v Indii, aby mohlo chodit do školy. A taky tam nejedu a nepředvádím se, že pomáhám. (:)

      Vymazat
    2. hezoučká pomoc chudobným dětem hezky z dálky....Je to takové free cool in čechrání vlastního svědomíčka....všichni,co parazituji v neziskovkách a bojují upoceně o práva Romu,nikdy neudělají to,co dělal poslední zuřivý reporter E.E.Kisch...převlékl se za bezdomáče a žil chvíli s nimi,aby popravdě udělal pak reportáž do novin...Děcáky v Čechách praskají ve švech,ale to není IN,exot ZDÁLKY,to je KOREKTNĚ POLITICKÝ uradek...

      Vymazat
    3. Ano, přesně takhle se posmívají ti, kteří nejsou ochotni pomáhat vůbec nijak. Znám jich dost. Sami sobě si to takto ospravedlňují a uklidňují své svědomí (i to je fajn, že nějaké ještě mají). Ještě je taky oblíbená výmluva, že peníze tam kam mají stejně nedojdou.
      Jenže, mně to nedá, i jako důchodce se bez 5000 ročně obejdu, ono totiž to chudobné dítě v té dálce by jinak místo školy muselo celé dětství dělat otroka u bohatých, makat na poli, ve fabrice, dělat prostituci. Všem pomoct nemůžu, tak aspoň to, co můžu.

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 8/10 2012 16:11
      Trošku neadekvátní příklad - to jsme stále v rozměrech a podmínkách naší matičky Země. Pochybuji, že by si dítě v Indii myslelo, že mu pomáhá někdo z jiné planety. Odvolávat se ale na to, že nás spasí galaktická rodina, je prostě čekání na cosi v podobě Deus ex machina. Čekání na někoho velkého a mocného, který naši práci udělá za nás, protože má k dispozici zázračnou (z našeho pohledu) technologii a možnosti. Jako se někdo upíná k Bohu, jiný ke galaktické rodině. Obávám se, že ti, co tohle čekají, budou jednou umírat velmi zklamaní, stejně jako ti, co čekají, že 21.12.2012 se stane něco zásadně neobvyklého, vyjímečného... Podle mého názoru se nestane nic, krom toho, že se všichni budeme (jako každý rok) chystat na Vánoce. Jo, asi projdeme pomyslným rovníkem naší galaxie, ten rovník asi nebude jen vlasově tenká čára, aby se to dalo spočítat na den a hodinu a říct "teď jsme jím prošli", doba průchodu tou galaktickou rovinou bude mnohem delší, protože tady se pohybujeme v úplně jiných rozměrech, a je docela dobře možné, že už máme ten průchod za sebou a ani jsme si toho nevšimli. Čekání na vesmírné bratry mi opravdu připadá podobné tomu, jako když jurodivý Benda vykřikoval nesmysly o tom, že vrabce už Aštar Šeran přestěhoval jinam... :-)))

      Vymazat
    5. Datum 21.12.2012 je zajímavé nejspíš hlavně z numerologického pohledu. Jen jedničky a dvojky - a když se to sečte, vyjde 11 (zase jedničky) a opětovným sečtením znovu vyjde dvojka. Nejsem numerolog, takže nevím, co to znamená výkladem, ale zajímavé to určitě je. Třeba se tu numerolog najde a vysvětlí nám to.

      Vymazat
  3. Určitě ministerstva budou lhát a vymýšlet lži lidem,poněvadž se většina z nás-kdo má zájem v čem a jak žije-se dál pídit po pravdě budeme a měli bychom jim dávat písemně dotazy najevo, že o špinavých aktivitách víme a už dál se mijak oblafnout nedáme. Jiná však je, že v tom zatím musíme žít a tento hnus dýchat
    Ale myslím si já, že vše dočasu,pro velký nápor ze strany rodičů museli ztáhnout -Hexa vakcínu-,takže trochu se něco hnulo,třeba se hne v nich svědomí a uznají a konečně pochopí,že i oni to musí dýchat.Ale sdílím názor s Orgonetem, že určitě nám pomáhá naše mimozemská rodina.S láskou Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni si nic neuvědomí, nic neuznají, a nic nepochopí. Kdo páchá zlo vědomě, nemůžete od něho chtít čest a spravedlnost !!! Zlo se dá jedině "odříznout"jako suchá, nádorovitá větev bez užitku. Jiné cesty NENÍ !!! Tzn. že musíte odříznout zlo od sebe nebo sebe od zla !!!

      Vymazat
    2. Zkuste si přečíst něco z oblasti ponerologie, a budete snad více chápat to, co a proč se tu na Zemi děje !!!

      Ponerologie se řadí k novému odvětví vědy, které vzniklo nejnom z historické potřeby, ale též prostřednictvím nejnovějších úspěchů v oblasti medicíny, psychologie a výzkumu v oblasti málo známých nebo neznámých vlastností magnetických a elektromagnetických jevů.

      Ponerologie zkoumá kauzální prvky,pohnutky a procesy při genezi zla, bez ohledu na jeho způsob a rozsah. Poté, co se vybavíme řádnými vědomostmi, se můžeme pokusit analyzovat tyto ponerogenické procesy, které zejména v oblasti psychopatologie, daly vzniknout lidské nespravedlnosti. Jak sám čtenář pozná, u podobné studie se znovu a znovu setkáváme s následky patologických faktorů, jejichž nositeli jsou výhradně lidé, kteří jsou charakterizování jistou mírou různorodých psychologických deviací nebo defektů !!!

      Vymazat
  4. Stačí se průběžně dívat na http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ a máte hned přehled o tom, jak je (a právě dnes hodně)zasypávaná naše zem svinstvem. S "Ládisem" v tomto případě nemohu souhlasit v tom, že musíme začít u sebe. Chápu sice, jak to myslí, ale tím, že budu "kladný já", budu dávat příklad, a nebudu bojovat proti špatnosti ... daleko nedojdu. Dík i proudovi, že se snaží bojovat. ali

    OdpovědětVymazat
  5. moc se mi líbí, jak jim to tam čtenář "proud" napsal.
    Ale nemyslím si, že by to na věci cokoliv změnilo. Bohužel.
    Samozřejmně, ti co nám ten binec sypou do oblak,chci říct ti, co tohle financují, k tomu musí mít opravdu velký, ale hodně velký důvod,že nelitují miliardy peněz provířené vzduchem.A samozřejmně,vynaložené náklady se jim musí někde a v něčem vracet.Otázkou stále zůstává: V čem? Kde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proud môže byť proud - urobil niečo, čo mu nik nekázal. Urobte to isté , napíšte, muster máte .

      Vymazat
  6. Na to musí být kuráž. Tu já nemám.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, Orgonete.
    Kuráž je potřeba
    jak dokládá bývalý pracovník Americké Státní agentury pro kontrolu znečištění, APA, měli zakázáno pod pohrůžkou vyhození a "zničení" informovat veřejnost o toxinech ve vzduchu. A to i kdyby veřejnost informovali, že si mohou stěžovat, ŽE MAJÍ PRÁVO NA ČISTÝ VZDUCH. Je to zmiňováno u výrobců PET, kdy je možno zahájit vyšetřování, vynutit si oznamování nedodržení limitů, společnost popotahovat a donutit ke snížení znečištění.
    Doslova uvádí: dokud si lidé nebudou aktivně stěžovat, nemají jako APA nic vysvětlovat (nepřipomíná vám to něco?).
    Viz: http://www.stream.cz/uservideo/606358-www-zlo-cz-vodovoda (od času: 36´27´´).

    Máte někdo možnost oslovit právníka, aby zjistil, jak je to v právu ČR???

    Z vodovodu teče pitná voda, prý s dodaným fluorem. Hliník máme ze vzduchu a půdy a prý společně reagují. Zná někdo způsob, jak vodu přečistit a dostat z ní tyto škodliviny?

    Balená voda v plastu není lepší, spíše naopak, má karcinogenní příměsi z PAT a ještě horšího BPA. A připravuje lidi o peníze + generuje zisky velkým společnostem. A každodenně produkuje ohromné množství odpadu.
    A.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím, Orgonete.
    Ještě dovětek. Odkud se berou peníze na práškování? No od nás, přeci. Rozkrádáním veřejných rozpočtů. Která země dnes není zadlužená?
    A.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.