24. října 2012

MMF má plán, jak sesadit bankéře a odčarovat dluhy


Optimistická zpráva, která vás jistě potěší: Finanční problémy světa lze vyřešit snadno a bezbolestně, a už se na tom pracuje! (:-)))

Mezinárodní měnový fond má impozantní plán, 
jak odčarovat dluhy a sesadit bankéře

Ambrose Evans-Pritchard, Daily Telegraph,
21. 10. 2012
Překlad: OrgoNet


Kouzelná hůlka přece jen existuje. Revoluční dokument Mezinárodního měnového fondu prohlašuje, že je možné eliminovat čistý veřejný dluh USA jedním mávnutím, a totéž lze učinit v Británii, Německu, Itálii i Japonsku.

Bylo by možné stoprocentně smáznout dluh národního produktu, stabilizovat ceny a současně sesadit z trůnu bankéře. Dalo by se to udělat čistě a bezbolestně, legislativním nařízením, a daleko rychleji, než si kdokoli představuje.

Kouzlo spočívá v nahrazení peněz vytvářených soukromými bankami – 97% penežní nabídky – penězi vytvářenými státem. Vracíme se k historické normě, před dobu, kdy Charles II. předal kontrolu nad nabídkou peněz do soukromých rukou Zákonem o volné ražbě mincí z r. 1955.

Konkrétně to znamená útok na „frakční rezervní bankovnictví“. Když jsou věřitelé nuceni poskytovat stoprocentní rezervní záruky na vklady, přicházejí o obrovské privilegium vytvářet peníze z čistého vzduchu.

Stát získává suverénní kontrolu nad peněžní nabídkou. Už nejsou žádné bank runs, kdy rozsáhlé výběry zákazníků způsobí insolventnost soukromé banky, a je méně cyklů narůstání a snižování úroků. Je konec švindlování v účtech. To jsou už nějaké argumenty.

Někteří čtenáři již možná viděli studii MMF, od Jaromíra Beneše a Michaela Kumhofa, která vyšla v srpnu a stává se kultem po celém světě.

Studie se nazývá „Znovuobjevení Chicagského plánu“ http://www.imf.org/external/pubs/ft/wp/2012/wp12202.pdf a obnovuje schéma poprvé vytvořené profesory Henry Simonsem a Irvingem Fisherem v r. 1936, během žní kreativního myšlení ke konci Velké hospodářské krize.


31 komentářů:

  1. rád bych tomu věřil

    koukněte se na tohle a udělejte si obrázek co je MMF zač...

    http://www.zlo.cz/true-face-of-mmf-skutecna-tvar-mmf.php

    PaT

    OdpovědětVymazat
  2. mimo téma: Výzkum zjistil nadlimitní dávky arseniku v americké rýži včetně některých značek prodávaných také na českém trhu (Uncle Ben's). http://blisty.cz/art/65682.html 24.10.2012

    OdpovědětVymazat
  3. az na to ze za mmf stoja ty isti sionisti ktory tu svetovu fin.krizu vytvorili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo,přesně tak,ta samá pakáž!!!

      Vymazat
    2. http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=4803

      http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-22-10-2012/

      jestli vám to ještě nedošlo tak dualita končí, a posuzovat svět podle měřítka :

      dobré-špatné bílé-černé atd, je už pasé !! skočili jste jim na špek místo toho aby jste se zaměřili na vlastní transformaci a vzestup, tak se zabýváte sionisty .nebo Ilumináty , oni si tak neříkají , a jen se vám smějí !! zatímco nadáváte na ně a nenávidíte se mezi sebou jenom kvůli odlišným názorům ,mezitím vám ujíždí vlak !!no nic vybrali jste si sami :-)

      Vymazat
    3. Zase jeden Všeználek ! Když někdo mluví o sionistech, a vy tvrdíte, že se tak nenazývají, pak jste z pozice outsidera (opak je insider - ten si to může dovolit na rozdíl od vás)pěkný pokrytec, a ty transfomace mine určitě !

      Vymazat
  4. A copak je v Čechách nového...helemese...http://www.blisty.cz/art/65691.html

    OdpovědětVymazat
  5. Špinavú hru bankárov výborne vystihol Michael Morris v knihe Co (ne)smíte vědět! s podtitulom "Celý západní svět patří jen několika rodinám a nyní chtějí zbytek". Určite stojí za prečítanie.

    http://dolezite.sk/Rozhovor_s_Michaelem_Morrisem_autorem_knihy_CO_neSMITE__145.html

    IVH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, to je dobrá kniha. Pěkně vše popisuje a zmiňuje i např. chemtrails a další věci, které světu neprospívají.

      Vymazat
  6. jakpak je u nás doma2? http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2276-zisky-pro-cizi-kapsy-pro-nas-zas-zdevastovana-krajina.aspx

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.cestyksobe.cz/dychate-platte-vzkazal-kalousek-cechum-ab1516/

    OdpovědětVymazat
  8. specificky česká kulturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=Xugo5dqRkvM&feature=related

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tvé trapné úderky už nikoho nebaví!

      Vymazat
    2. Přesně tak - alcyon je s těmi odkazy na písničky na youtube už jen neskonale trapný. Doufám, že to admin webu nebude zveřejňovat, když bude jeho snaha marná, přestane ho to bavit.

      Vymazat
  9. Ano, tu zprávu jsem již také zachytil. Ale nějak nevěřím, že banksteři tuto změnu připustí, aniž by nebyla nahrazena pro ně nějakou jinou výhodou... Např. že by se všechny platby dělali jen elektronicky...

    OdpovědětVymazat
  10. Bude v tom nejakej figl,mmf je nastroj elit. A nebo se mozna zmenilo vedeni. Co vime co se deje za oponou:-) doufam ze velke zmeny k lepsimu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opony je třeba začít trhat a strhávat :)))

      Vymazat
  11. mmf je v tom az po usi,v tom bude nejaka kulisarna ze takhle otacej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se bojí nových "Norimberských" procesů, co nad nima zčista jasna začaly viset. Mají určitě pr.ele v kalupu z toho, co se všechno ve světě děje.

      Vymazat
  12. Dobrý článek na toto téma:
    http://www.blisty.cz/art/65686.html

    Stenly

    OdpovědětVymazat
  13. Ale v podstatě musím souhlasit, toto řešení by opravdu bylo dobrou změnou, ale pochybuji, že někdo, kdo by s tímto návrhem přišel, by přežil, natož pak že to jde od MMF - spolupůvodce světového finančního balastu a cíleného předlužování rozvojových ekonomik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tým prežitím máš pravdu.Snahu o presun oprávnenia tlačiť peniaze zo súkromných bánk na štát, či o znovuzavedenie zlatého štandardu neprežili ani americkí prezidenti Lincoln, Garfield, McKinley a Kenedy.

      Vymazat
    2. Vždyť kvůli tomu přece zabili sionisti J.F.Kennedyho, když oznámil že federální vláda začne opět tisknout státní peníze !

      Vymazat
  14. ...kapři že si sami vypustí rybník...?!...dyť to nejde, to přeci žádnej kapr neumí... :-D
    Beda

    OdpovědětVymazat
  15. Ten kto vytvoril problem tak teraz vystupuje ako zachranca z riesenim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je to přesně popsáno v Protokolech sionských mudrců ! Vytvoří se chaos a zmatek mezi lidmi, bude se podporovat falešná opozice, a vše vyústí mezi obyvateli do takového strachu, že pak přijmou záchranu jakoukoli a od kohokoli !
      Ty Protokoly jsou naprosto přesný návod, plán, jak to všechno udělat, aby byla získána světová moc jen a výhradně do jedněch rukou !

      Vymazat
  16. http://barboraopelkova.blog.cz/1210/v-nas-prospech-je-sounalezitost-se-vsemi-lidmi-a-bytostmi

    OdpovědětVymazat
  17. A couple of people have raised the same question which is can two systems of money creation coexist? Specifically, allowing the private bankers to continuing to create their new debt money whilst the state also creates new money.
    YES YES YES YES!!!!!!!
    In the 1960's President JF Kennedy allowed the US government to create its own money independent of the private bankers. The act he passed has never been repealed! He actually created $50 billion which was backed by silver and coexisted with the traditional thieving bankers debt money. Hm......sorry for being emotive!
    All the money he created was immediately withdraw after his murder.
    President JF Kennedy might have created a bill which can save the USA economically. Remember the bankers are currently contracting the money supply which will enforce future bankruptcy on many. The US government can step in and make good the shortfall in the US money supply due to the bankers activities which creates the bankruptcies.
    Similarly other governments can follow suite.
    Brilliant John F Kennedy.
    You might have been murdered but you still live and offer help to your people!
    If we have to compromise with the thieving bankers due to their power this could be the solution.

    OdpovědětVymazat
  18. Falošní ,,spasitelia,,. Neverte im ! Alma

    OdpovědětVymazat
  19. No, pokud se tohle povede, bylo by to fajn, ale obávám se, že bankéřské rodinky nikdy nepřipustí, aby takhle utřely nos... :-/

    OdpovědětVymazat
  20. kdo podvádí a krade celý život už s tím nedokáže přestat. Je to stejné jako s drogami nebo alkoholem - chorobná závislost ! Pěkný případ pochází ze starého Říma : jeden vlivný a bohatý senátor pořádal denně bankety, slavnosti, divadelní šou, vedl veřejné politické agitace atd.atd. jednou za ním přišel jeho sekretář a oznámil mu, že je v jeho pokladně již jenom pouhý milion sesterciů (jako peněz). Posmutněl, prohlásil, že je naprostý žebrák, že takto dál žít nemůže a spáchal sebevraždu. Tady vidíte jak lidé mohou subjektivně posuzovat svoji chudobu. Někdo se cítí být chudák a socka s pouhým milionem, zatímco pro jiného by to bylo obrovské štěstí, zajištěné živobytí až do smrti.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.