9. října 2012

Nadace Keshe a vesmírná rodina


Ráno, když se moc brzo probudím, pustím si většinou do sluchátek Eckharta Tolle. (Někdo si stěžoval, že ho musí číst dvakrát, aby pochopil, tak si z toho nic nedělejte, já všechno poslouchám třeba desetkrát, a pořád je to pro mě fascinující ...)
Ale dneska mi cosi řeklo, že si mám pustit včerejší rozhovor s Archandělem Michaelem. A samozřejmě, Archanděl Michael říkal přesně to, co zrovna potřebuju slyšet. Jak jinak ..
Takže, něco z toho rozhodně přeložím, je to vynikající. 
Zatím aspoň malý úryvek.

Archanděl Michael 8. 10. 2012
Překlad: OrgoNet

K Nadaci Keshe:
...
Geoffrey West:
Chtěl bych se zeptat na Mehrana Keshe a jeho nadaci, která má odhalit světu technologie. Já i další lidé máme silný pocit, že v té historii je něco, co ještě nevyšlo najevo. Zdá se, že pan Keshe si dává velký pozor, aby v žádném oficiálním smyslu nemluvil o Odhalení, a zdá se, že velmi silně trvá na tom, že veškeré v současnosti pozorované lodi jsou pozemského původu.

Něco takového bylo v energii diskuse, kterou jsem s ním nedávno vedl, a nechci se ptát konkrétně, ale jsme tímto pocitem na správné stopě? Je zde něco určitějšího, co má přijít a buď podpořit jeho práci, nebo ji to zpochybňuje?

Archanděl Michael:
My vůbec nezpochybňujeme ničí práci, to by nebylo fér. A velká část práce toho jednotlivce, Keshe, je hodnotná. A jak víte, jak vaši hvězdní bratři a sestry, tak lidstvo, a také my, z této legie světla, máme zájem vyvinout zcela volnou energii, pro celé lidstvo, a to všude, aby se zcela prolomila pouta kontroly, jimiž jste svázáni. Je to absurdní pouto, s nímž je třeba začít.

Takže, jak se říká, nevylijme s vaničkou i dítě. Ale jsou tu určité nesrovnalosti, a je mi to líto, ale i jisté programy ega, které zde hrají roli. A je zde i touha diskreditovat hvězdné bratry a sestry.

Je to rovněž založeno na názoru, že energie musí přijít od lidského kolektivu, že lidstvo samo je plně schopno řešit a vyřešit tento problém. Což je ve skutečnosti naprostá pravda. Ale pravda je také, že je možno to řešit a vyřešit díky myšlenkám a implantacím technologie, o niž se s vámi již podělili vaši hvězdní bratři a sestry.

Takže myslím, že jde o to nežít v izolaci a separaci, a projevit důvěru tam, kde je to patřičné. Proč si někdo vůbec jen myslí, či dokonce předkládá lidem, že jste ve vesmíru sami? Že vaši hvězdní bratři a sestry nejsou docela blízko, ve vedlejší místnosti, na vedlejší židli?

Na tomto projektu je tedy ještě třeba pracovat.

GW: To zní zcela přiměřeně a vnáší to trochu více světla na celou záležitost. Děkuji, Michaeli.

Steve Beckow: Mě by zajímalo, Pane, jak mnoho toho Keshe může stihnout v pouhých 73 dnech? Copak je možné přinést tu technologii rychlostí světla?

AAM: Ano, je.

SB: (:-))) Můžeš to trochu rozvést?

AAM: Technologie … Vy přemýšlíte v lidských pojmech třetí dimenze. Ale Steve, ani ty už nejsi ve třetí dimenzi, ale pomáháš nám, tak to zkusíme vyjádřit takhle.

Zapomínáte na to, že přemýšlíte o věcech lidským způsobem: Technologii je třeba vyvinout, testovat, zkoušet, vyrobit, exportovat, instalovat. A přemýšlíte o těchto procesech v časovém sledu – a to je naše dnešní téma – v časovém sledu, kterým se řídí stará třetí dimenze. Ale to není nutné.

Chápej: změna – ať je to změna srdce, změna technologie, změna vlády, změna postojů – může nastat přes noc. Ano, ve vašich časových pojmech může technologie trvat pár dní. Ale může být i sdílena velmi rychle. A já vám tímto říkám, že nová technologie už je zde. Už je vyvinuta. Už je otestována. Je už připravena pro distribuci.

Řeknete mi: „Takže, Pane, v čem je problém?“ Čekáme na posun, na velký posun, aby lidská srdce přijala, že je to možné.

A to je má žádost ke každému jednomu z vás, dnes a denně: Můžete, v plnosti svého bytí, v plnosti svého srdce, i s vizí 73 dní času, jak ho vidíte vy, prostě, můžete v sobě učinit prostor pro spontánní změnu, pro okamžité zázraky?

….





30 komentářů:

  1. Dobré, díky!
    Keshe v jednom rozhovoru naznačil, že ví i něco o jiných světech, komických technologiích, že má jakési napojení, ale nechce se k tomu vyjadřovat, komentovat to, neboť zná nastavení lidského myšlení a nechce být považován za nějakého fantastu nebo mimizemšťana :-)
    Ota

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Orgo a ostatní
    Myslím,si, že p. Mahran Keshe v podstatě není pozemšťan. Nemůže o tom mluvit, protože zatím nesmí... Pro mnoho lidí je zatím těžké přijmout myšlenku, že civilizace, kterou známe nyní, končí...
    Myslím, že se v blízké budoucnosti změní mnoho věcí... Naše vláda, ekonomika,.. EU,... USA,... je v troskách.. Číňané dokáží vyrobit naprosto vše...... Ještě nedávno neuměli design, nebyli dostatečně kreativní.. Jenže mnoho schopných zaplatili.., a už i tento problém eliminovali...
    Pro svět tam maká miliony tamních lidí za minimální mzdu, ze který živí svý vesnický rodiny, které vidí jen o vánocích....

    Vše kolem nás je absurdní a naruby....
    Osobně se budoucnosti vůbec nebojím, ať je jakákoliv.... Naprosto věřím ve Stvořitele a svým strážným andělům... Za svých 46let, tedy za svůj život, jsem zažila mnoho okamžiků, kdy jsem se mohla přesvědčit, že tito skutečně existují a pomáhají mi. Není to mýtus či paranoa, je to skutečnost... Každý člověk to může zažít, jen tomu musí uvěřit... Základním pravidlem je, abyste nikomu vědomě neubližovali, abyste měli ve svém nitru míru spravedlnosti... Tedy abyste věděli, co děláte dobře a co špatně...a abyste dokázali pochopit své vlastní chyby.. - mnohem lépe vidíte chyby ostatních, než své vlastní... Je třeba, aby se zlepšil jednotlivec, protože pak se zlepší celá společnost, planeta... Je nutností, aby nebylo bezdomovců - protože to je obraz naší společnosti, našeho nezájmu, naší zahleděnosti do našich osobnních úspěchů.. Je nutností, aby měli všichni střechu nad hlavou, teplý domov, kvalitní jídlo, zdarma zdravotnictví a to na nejlepší možné úrovni a jasně, že i školství.. Do tříd by mělo chodit max. 10dětí, aby i ti, kteří zrovna nepochopí, měli šanci uspět na výbornou.. Učitelé by tak snad nebyli vystresnuti nezájmem a věčným zlobením svých některých svěřenců...
    Jdem do úúžasné doby, na kterou se moc těším... A VY....?????????
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veronika, já se těším! A nejen to - prožívám si to!
      I kdyby nám připadalo, že se toho zatím moc nemění, tak se neuvěřitelně mění myšlení a vnímání! Jediné, co nás blokuje je naše vlastní autocenzura, naše vlastní obavy a vlastní nejistota.
      Přeji všem hodně štestí a moudrosti!
      Ota

      Vymazat
    2. Ano je to pořádný kus práce, stačí se jen podívat kolem sebe. Lidé se probouzejí z hrubohmotného ohlušení a rouzhlíží se kolem, začínají pracovat na opravdových věcech, prospěšné celému světu a ne jen pro pár vyvolených. Uvědomujem si čím dál více, spojitost s vesmírem a matkou Zemí. naše Slunce otec, nás a naší Země, stejně jako ostatním planetám, přináší spousty nové energie a formuje jádro života. Matka Země se stará o každého tvora, jenž zdílí se svou energií život svůj. Přez jemné rezonance je každému jasný, skutečný význam jeho bytí a to stále teď, protože když je vše v harmonii, minulost se s přítomností nerozdělí a stejně tak budoucnost, je propojena s harmonií probíhající právě teď. Ta harmonie propojuje stále více všeho, co má patřit k sobě. A temnota, jenž k harmonii nepatří, se sama odděluje a mi sami poznáváme, co je dobré a špatné. Sami začínáme doplňovat harmonizací, kousky nevyrovnanosti a nevědomosti. Toužíme stále více poznat skutečnou pravdu. Toto poznání obsahuje nejvíce informací, pro nezbytného pro další rozvoj naší osobnosti, bytosti, našeho genového fondu. Kdo manipuluje s lidskou DNA ? Kdo manipuluje s nebezpečnými látkami v ovzduší ? kdo otravuje vodu, nekvalitními čističkamy, ubližuje matce Zemi, ke svému osobnímu prospěchu ?
      Proč naše Země, musí čelit hlouposti lidí, jenž svými penězi, mohou vlastnit zaměstnance, jenž pro tyto hloupé lidi tvoří chaos a ničí vše kolem, jen pro chtíč peněz?
      Proč musíme dávat státu polovinu svých vydělaných peněz a ještě zbytek peněz, investovat do drahých léků a očkování. S trochou peněz si máme koupit otrávené potraviny a šupky zase zpět k doktorům. Nad našimi hlavy každý den rozprašují velké mračna nanočástic, z různých kovů, plynů, nebo vláken. Každý den vidím zdravé lidi, jak onemocnují a všude přibývá rakoviny ( zhoubné plísně - viz. David Icke ) Narušují roztřikováním chamtrailsem rovnováhu Ph v přírodě, ve vodě, všude i v nás. Zatahováním oblohy, několika vrstvými clonami, způsobují úbytek sluneční aktivity na povrchu země, ročně až o 2/3 méně. Každodení sprchování vodou plné rozprášených částic, jsou tak malé že je neodfiltrují čističky. Protože jsou na těchto částicích, vytvořeny přímo molekuly vody.
      Proč se lidem tají informace, že ti jenž mají přistup k světové moci, podporují tolik temnoty. Proč nám zatahují nebe a hrají si s našim vědomím ?
      Proč nás zásobují geneticky poničenými, rostlinami a masem ?

      Chtěl bych se s vámi radovat, že tomu tak není, že je síla zla a dobra vyrovnaná.
      Pokud na této planetě stále bude platit, že vše má být vyrobeno na dobu 2 let a pak se to může vyhodit. Nikam se nedostanem. Musíme se naučit vyrábět věci, které vydrží celé generace. Pak nebude potřeba taková poptávka po práci a lidstvo najde více času, na poznávání skutečného života a reality. Časem vesmíru a nových galaxií.
      Tohle je už ohraná nuda, co se děje na planetě. Jeden zákeřnější vládce, udělá podraz na vládu, ta pošle armádu a tam se povraždí pár civilistů a zmasakrují se města. Pak se napíše něco do novin. A ve skutečnosti se odehrál třeba souboj, mafie se zbraněmi o přístav. Takže můžem věřit tisku, nebo srdci a zdravému rozumu.
      A zdraví rozum budem mýti tehdy, pokud budem chápat souvyslosti naší reality a budem v ní schopni přežít v harmonii.
      Můžem si zalést do bytu na sídlišti a tvářit se jak indiáni a popijet čaj, ale i přesto to nejde. Protože jsme součástí stále betonového města a systému, který nás zotročuje. Stačí vydět, jak v rozvojových zemí, kolikrát otcové vidí své rodiny 2x do roka. Dřou protože si myslí, že to jinak nejde. Protože systém by je jinak sám zneškodnil.
      Mi se musíme naučit harmonizovat a dobře spolupracovat, při práci na sobě a našich životech.
      Zorgan

      Vymazat
    3. Taky se těším. A pracuji na tom, aby ta doba byla opravdu úžasná. Ptáte se jak na tom pracuji? Pracuji na sobě. To je ta největší práce, kterou můžeme jak pro sebe, tak pro ostatní i celý svět vůbec přinést. Jsem šťastný, že mohu žít v této úžasné době a věřím v zázraky i anděle strážné, o kterých píšete. A těším se na změny, které přijdou po změnách našeho myšlení a vnímání reality.

      Vymazat
    4. Veroniko,jsme podobné nejen věkem, ale i těšením se na věci blízké...také se nebojím, ale těším a plně souhlasím, že žití bez ubližování - aspoň toho vědomého - přináší do života pohodu, radost a klid v duši...mějte se krásně :-))) Martina

      Vymazat
    5. taky taky.ani smrti se nemusíme bát...jinak já osobně si mysím že keshe by mohl být et.
      už abyto tady bylo...chtel bych začít okamžik kdy se budou pálit peníze a lidé se budou objímat...a pak pomůžem lidem v postižených či horších oblastech...
      udělat někomu radost je jedno z nejhezčích kouzel....

      Vymazat
    6. Máte pravdu, Veroniko, ale napřed ten prohnilý satanský systém musí padnout až na samotné dno pozemské reailty. A to nebude ani lehké, ani bezbolestné ! To je třeba si plně uvědomit, počítat s tím, a snášet ještě nějaký čas ta protivenství a ztráty. Pokud si tím statečně neprojdeme, žádná transformace směřující ke Zlatému věku nebude plně dokončena, a NWO tím pádem bude mít šanci na přežití, a moc zbudovat peklo na Zemi ! Toho bych se věru nechtěl dočkat !

      Vymazat
  3. zmeny se deji,casteji se rozdavajj predvolebni klepeta politikum a jejich poradenkum.Tolle je k pochopeni jako Bhagavatghita.Clovek ji chape jinak ve ctrnacti,ve triceti a sedesatipeti....Vyvoj je vyvoj,kdo zamrzl,bude mit se sebou nadlidskou rachotu....

    OdpovědětVymazat
  4. V podstatě Veroniko souhlas, došel jsem za stejnou dobu k podobným závěrům. Taky si to užívám a těším se z každého dne. Jenom, jak se dívám kolem, některé lidi čeká hromada práce se sebou samými. Libor

    OdpovědětVymazat
  5. aaale ta doba je furt tady,jen si to člověk musí vypěstit...

    OdpovědětVymazat
  6. Veroniko, krásně jste to vystihla, také se teším na nové, laskyplné bytí...každý z nás je součástí všeho a všech, v každém bezdomovci je kousek každého z nás...měli bychom to už konečně všichni pochopit.

    OdpovědětVymazat
  7. Díky Orgonete za úryvek článku,který pohladí na duši,přesně se trefuješ do naších srdcí,Veronika přesně popsala pocity a přání většinu nás . Já taky mám touhu poznat dobu, která nás čeká ,poněvadž zla bylo dost a mám však přání, někdy i obavu,jestli náš organizmus vše zvládne!!!!!!!!!!!!!!Ale snad andělé či osobní průvodci nás v tom nenechají a budou nám nablízku.
    Moc a moc se těším.S láskou Marie

    OdpovědětVymazat
  8. taky se tesim, hlavne doufam, ze se jednoho dne dockam nejakeho setkani s mimozemstany

    OdpovědětVymazat
  9. (sic!)"Chápej: změna – ať je to změna srdce, změna technologie, změna vlády, změna postojů – může nastat přes noc. Ano, ve vašich časových pojmech může technologie trvat pár dní. Ale může být i sdílena velmi rychle. A já vám tímto říkám, že nová technologie už je zde. Už je vyvinuta. Už je otestována. Je už připravena pro distribuci".

    Připadá mně tuze naivní myslet si, že tím, že se planety posunou o pár zoubků dál, přijde okamžitě závratný převrat technologií, zde to chápu tak, že nám prostě spadne vše nové do klína a my to prostě jen shrábneme.Vypadá to přílíš romanticky, než aby to mohla být pravda.Odkdy přichází člověk bez práce,snažení a poznávání ke svým koláčkům?!

    Dan.

    OdpovědětVymazat
  10. Všechno co se dá stvořit se dá i myšlenkou. Mne se nedávno podařilo strojit létající koberec. Dneska navštěvuji daleké galaxie a to jen myšlenkou. Nepotřebuji žádné tunové a těžké dopravní vozidlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chci Vás před takovými a podobnými "výlety" varovat. Na jedné straně si vytváříte vlastní svět, ve kterém je Vám příjemné žít, na straně druhé přetrháváte nitku, která Vás svazuje do společenství lidí.Začnou přicházet konflikty s Vaším okolím.Žití jako takové se Vám stane utrpením,začnete se trápit nedocenněním a neporozumněním lidmi kolem Vás.Jako třeba: Nikdo nemůže sloužit dvěma pánům.Vždy bude jednoho milovat a druhého nenávidět.

      dan.

      Vymazat
  11. Ona ta doba je tady v nás. Pokaždé když se nám povede zapomenout na to, co v nás tvoří společnost, pokaždé, když někomu darujeme úsměv, pokaždé, když se pokocháme přírodou. Je už jen na nás tuto dobu v sobě rozšířit a nechat převládnout. Není to kdovíjaká sranda, až příliš jsme ostřelováni stresem a negativitou.
    Dane, řekl bych, že právě to bylo myšleno tím úryvkem článku. Je nám vštěpováno do hlav, že jen to, co splatíme potem a krví je zasloužené. Že nic nemůže přijít samo od sebe. V životě se mi nejvíc dařily věci o které jsem nijak moc neusiloval. Jednou prostě samy přišly a pak stačilo je rozvinout. Jakmile začla být snaha překotná, přišel jsem o ně...
    Dneska bylo od rána zataženo. A přeci kolem druhé začly paprsky trhat ten šedý maras. Těším se, až to spatřím znova. Tak hodně takových prozáření i vám všem :)

    Honza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo,koláčky jsou sladké. Ne krev a pot.Myslím, že lidé budou o to více šťastnější,když se o chuť toho koláčku budou moci také přičinit, než když přijdou k hotovému.
      To je ta doba,že radostný pocit z práce a z činnosti se změnil na pocit odporu, dřiny a utrpení.Ne vždy tomu tak bylo a vím jistě, že ne pořád tomu tak bude.

      dan.

      Vymazat
    2. Honzo, popsal jsi velikou pravdu :-) Děkuji za laskavá slova. Nedávno jsem si troufla k jednomu tématu poslat pár veršíků, které mi chodí občas jako "vzkazy" shora. Tak si dovolím poslat další, možná to opět s tímto tématem tak trochu souvisí:

      Život je dar
      Je bárkou ve větru rozesmátou
      Je hodinou poslední
      Je devítkou před desátou
      Je paprskem prvním než se rozední

      Život je dar
      Z nebe na zem spadlých květů
      Nepostižitelných hvězdných světů
      Je odvahou
      Je láskou
      Život je větou prostou:
      JSEM TU!

      Krásný den všem...JaJi

      Vymazat
    3. Jáji,dušičko krásná,Ty i Vy ostatní,rodinko moje děkuji moc,zato,že jste.Hodně lásky posílám nahoru i Mirkovi,Který byl 36 let mím mužem. Věra

      Vymazat
  12. Nedávno jsme četl toto : Pokud by každý na Zemi Okamžitě přestal s hodnocením a kritikou jiných, okamžitě se změní celá Země , během chvilky !!

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím že by se měli nejdříve lidi věnovat sami sobě, mě se např. povedlo nechtěně vlastní energií usmažit pojistky a to železí s tím porcelánem bylo úplně rozteklé, prý tam bylo stupňů jako na Slunci. A toto se mi přihodilo , když se mi probudila prasíla co proudí po páteři ze základní čakry. Takže na konec tu technologii ani potřebovat nebudeme ,pokud postoupíme na vyšší úroveň vývoje.

    OdpovědětVymazat
  14. Ja sa taeším, až prestanú chanelingy, konšpirácie a ľudia budú normáľne žiť.

    OdpovědětVymazat
  15. Díky, někdy začínám propadat beznaději....ale jde to, doba je přes všechna ta negativa stejně úžasná.Denně se stkávám s lidmi,kteří jdou stejnou cestou, každý dělá co je v jeho silách, každý máme jinou startovací pozici ale jdeme.Nebojím se, i když za sebou táhnu velkou rodinu a vážně nemocné dítě. V pondělí jsem stříhala rakytník a do noci si rozpíchala prsty při jeho obírání, ptala se mmě kamarádka, proč to dělám.Odpověděla jsem, že to budu dávat těm,kteří to potřebují. Jo, jsem magor...ale dobrovolně jsem si tohle zvolila.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  16. lidi, ve Vašich příspěvcích je tolik, tolik moc LÁSKY... a to je naprosto úúúúžasnýýý..........
    veronika

    OdpovědětVymazat
  17. Drazí a milí přátelé, až mně vstoupily slzy do očí, když čtu vaše příspěvky. Taky zažívám změny, taky se na ně moc těším a s kamarády a kamarádkami jsem ve spojení v tom samém duchu. Je nás čím dál víc a lidé se skutečně probouzejí. Dokonce v některých případech, u kterých by to nikdo nečekal. Ale udělali TO SAMI.
    To je moc dobré a důležité. Jen tak dále, jen vytrvejme a svět se změní do nádherných věcí...............

    OdpovědětVymazat
  18. Vážení a drahí spolupútnici, bolo by načase sa odilegalizovať ! čím myslím uvádzať svoju totožnosť. Nech akokoľvek krásne tu básnite a rozdávate lásku, je to NEPRAVDIVÉ, pričom PRAVDA je základný stupeň k BOHU.
    Božena Elizabeth Dworak

    OdpovědětVymazat
  19. Práce na našem nitru - pokud její výsledky nejsou vidět ve "hmotném světě", v našem každodenním životě a celkově v životě společnosti - pak je k ničemu. Tak doufám, že některé komentáře mi připadají vzletné jen neprávem a všichni, co je píší se reálně opravdu činí :) A v této vzletnosti děkuji Danovi za jeho příspěvky, které jsou krásně zemité!

    Bára

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.