16. října 2012

Video: Vojenské tajemství: Planeta Nubiru

Nový překlad videa od Zbyňka - velice děkujeme, hodí se nám ke zdejší opět rozvířené diskusi o záhadném tělese na obloze. 


"Určitě by tento dokument neměl být důvodem k vašemu strachu. Procházíme obdobím, kdy se bude hodně měnit. Země zde není proto, aby byla zničena jinou planetou. To by naše existence zde, nedávala smysl. Berte to jako pozitivní důkaz toho, že změny skutečně přicházejí. Ale to už možná cítíte i na svém těle a na jeho vibracích. Žijeme v hodně zajimavé době."

40 komentářů:

  1. Jsou to jenom hypotézy a bla...bla ...bla ...na lidi v kosmu panuje řád jinak by se sráželo kde co a pořád,co je toto zase za strašení,vědci se stále jen domnívají a podle výpočtů co by se mohlo přihodit,kdo jim to dokáže že je to jinak vždyť to jsou přece vědci že jo?????NASA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty jsi vypatlanec co ma strach zneznama jdi a radeji koukej na seriali a tv noviny tam jsou pravy a presvědčivi v udalosti prestne pro lidi jako ty

      Vymazat
    2. No pane hezky si hrajete na frajera,Vy se zajiste nebojite ani v noci v lese,ja sem jen zvedavej az ta Tva Nibiru prileti a spadne ti na kebuli jak se budes smichy valet,na rozdil od toho Pana nad Vami alespon logicky premysli,zatim co Vy vydite v Nibiru sveho pritele,abyste se nedivili nakonec vy ze ta vase pata dimenze skonci driv nez zacne.

      Vymazat
    3. Jestli se má Země srazit s jinou planetou, tak se srazí a těžko s tím někdo něco udělá. Nemá cenu se děsit, nemá cenu panikařit. Bude to rychlé a svým způsobem spravedlivé. Nikdo před tím neuteče. Neni kam.

      Vymazat
    4. informace o sražce jsou pravdepodobne mytus.problematiku 10 planety do detailu probira zacharia sitchin v knize X.planeta jež je prekladem sumerských nzáznamú,,určení datumu pruletu je pro obyčejného pozorovatele náročný oříšek při dobe obehu cca 3600let a bez dosahu na techniku NASA ESA a pod.jeden fakt je však k nepřehlédnutí...Mam konkretne na mysli polohu slunce na obloze.Od roku 2003 sa unas ve strední evrope v lete nachází teměř v nadhlavníku, v Praze,Bratislave apod.Podle udajú tech samých vetcú,kteří tvrdí,že nibiru je mytus,,je obratník Raka v Káhiře,jak je tedy možné že máme dnes najednou stín dlouhý necelý metr? Zjevně vlyvem gravitačního tahu významne hmotného telesa ovlivnujícího polohu os planet /konkretne ZEME/nacházejících se v sluneční soustave. jestli se jmenuje nubiru nibiru je uplne jedno,síla která posledních 11let ovlivnuje Zemi je obrovská a na poloze slunce na obloze,na kterou,koukame,když nam neprásí chemtrails doksichtu je dobře a spolehlive viditelná..mejte krásné dni,mam pocit,že až ji uvidíme očima,budeme mít jiné veci nastarosti,než diskuse .

      Vymazat
  2. Planeta Nubiru? Pokial ja viem, tak ma menu bud Planet X, alebo NIBIRU.. Asi tam mate preklep =o) Ja len chcem napisat, ze to co ludia vidia na oblohe ako druhe "slnko" je planeta X - ci Nibiru. Tato planeta je postavena za slnkom. Uz nejaku dlhsiu dobu.

    LOVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve světě se píše Nubiru i Nibiru. Častěji Nibiru. Respektuji verzi překladatele videa.

      Vymazat
    2. Ty "postavena za slnkom"...

      Vymazat
    3. Už někdo, někdy viděl něco jako "druhé Slunce"?

      Vymazat
  3. Nibiru to má spočítané, my by sme mali prepočítať a uhnúť. Že na to nemáme ? , ale máme, posun vedomí, stokrát nic umoří i osla. Bed

    OdpovědětVymazat
  4. No, zajimave. Uz delsi dobu o ni nebylo slyset z zadnych zdroju. Zacal se namisto toho resit vzestup nebo transformace ci jak chcete. Nevim ze kdy je ten porad.

    Kazdopadne o Hercolubusu, ktery je podle meho jen jinym nazvem pro Nibiru nebo take planetu X se take prestalo mluvit a jejich web je jiz delsi dobu dost neaktivni. A to i dodavali zdarma knizky po celem svete. Sam jsem si jednu objenal a opravdu prisla. Neplatil jsem ani postovne. Veril jsem, ze ta organizace je seriozni.:-/

    David

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psát se nepřestalo, jenom náš zájem probíhá ve vlnách, chvíli nás to hrozně zajímá a pak na to trochu zapomeneme a zabýváme se něčím jiným. Ale na webu je o tom stále spousta článků i videí.

      Vymazat
  5. Taky si myslím, že pokud by Země (a lidé) měla být zničena v brzké době od Nibiru, nedával by příchod velkého množství vyspělých duší do tohoto období smysl. Nedávno se mi narodilo 6. vnouče, tak mu v duchu říkám, pročpak jsi sem přišel v tuto těžkou chvíli? Ale na katastrofy se asi budeme muset připravit, nebude to lehké. Tajné vlády určitě něco vědí, proto si budují kryty a ukládají semena rostlin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právěže příchod velkého množství vyspělých duší smysl dává, nynější děti (od 2011) jsou mnohé děti samotné země a nesou její sílu ... a mohou právě pomoci s posunem vědomí lidstva, kteréžto je schopno tvořit a je zcela spjato s matkou zemí - matkou nás všech. Je na čase si ji uvědomit a posunout se - opravdu se zdá, že stojíme Nibiru jakoby v dráze, ale jsme na tahu a můžeme uhnout - lidé dokazují jako jednotlivci, čeho jsou schopni, jak mění zákony fyziky, skupiny dokazují, jak mění počasí, celé velké množství nás lidí dokáže "zastavit planetu", ovlivnit i sílu slunce a zasáhnout tak do řádu v rámci zachování života - ovšem - asi jen pokud bude za zachování stát - a s vědomím, ke kterému věřme my lidé v současné době urychleně zrajeme, to dokážeme. Musíme se ale spojit a uvědomit si, že jsme v tom všichni spolu. A šířit informaci - takže znovu díky Orgonetovi!!! --- a ještě - viděla jsem ve snu, jak naše planeta komunikuje a vysílá vůči ostatním planetám - má velkou moc, je to životodárkyně - ale my jí musíme věřit a s láskou o ní pečovat, ona pak svůj život ochrání a to jsme i my. S pozdravem www.pytlici.cz

      Vymazat
    2. Souhlasím s tím, že jsme schopni naprosto měnit dosavadní "zákony" fyziky. Zázraky se nedějí v rozporu s přírodou, ale v rozporu s tím, co o ní víme. Já zjišťuji, že opravdu čas, jako by pomalu přestával svým způsobem- pro nás doposud známým, existovat. Co si pomyslím , to se uskutečnuje až neskutečně rychle, téměř hned. Mysleme neustále na to a nic podobného, co nám film nabízí, se se Zemí nestane. Očista bude, ale ne tohoto typu. Pevně tomu sama věřím, je nás už opravdu hodně :-)) Zdravím a přeji hodně pozitivity a radosti ze života :-))JaJi

      Vymazat
    3. Moc hezké příspěvky a srdečně za ně děkuji. Jen tak dál. Lada...... :-)Jsem od RUMCAJSOVA. Už tady proběhl názor "se trochu odtajnit". :-) :-) :-)

      Vymazat
    4. Takže z Řáholce od Jičína :)))

      Vymazat
  6. Nevím, zda už to tady někde proběhlo, ale našla jsem filmíky o MMS:
    http://www.uloz.to/xWXXvBS/mms-cd1-avi
    http://www.uloz.to/xyxMBdM/mms-cd2-avi

    OdpovědětVymazat
  7. NASA chce zachrábit významne osoby ale nás nie?!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a kdo bude na ne delat a živit je vždyd za par mnesícu bi taky stejne chcípli ,., živí budou zavidet mrtvím,,

      Vymazat
    2. No tak to zas tolik neprožívej, a kašli na ně. Starej se o svou zháchranu, záchrana temnářů ti může být šumička :)))

      Vymazat
    3. No, nevíme, zda si již stihli vytvořit roboty a klony ! Ti by lidi spolehlivě nahradili bez vzpour a povstání !

      Vymazat
    4. Člověče, co tak zvířecky řveš ?! Nejenom k oltáři, k promoci nebo ke stupním vítězů máš jít důstojně a v klidu jako člověk, ale taky v případě smrti se tak máš chovat ! Tak se polepši hooligane :)))

      Vymazat
  8. http://zakazanapravda.blogspot.cz/

    Keramikanos:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Sitchinovy teorie neumím brát vážně.Nevím proč, ale nějak mu po přečtení jeho Odyseje nevěřím.
    Že se však na obloze dějí divné věci a Nasa ročně prohýří plno času(lépe peněz) na nějaké výzkumy, z kterých výsledků jsme vskutku médiemi informování jen o tom, že kdesi jaksi je možná život a pak zase, že není...se jistě zhodneme na Orgonetu všichni.Domnívám se, že zájem elit je zcela jinde, než kolem "výzkumů".Ano, možná už balí všichni ti "vyvolení" kufry.To by pak také odpovídalo slovům z Janova zjevení:"Shromáždil všechny ty krále na místě zvaném hebrejsky Harmagedon.." Píšu to z hlavy, takže omluvte nepřesnou citaci.
    To by pak dávalo smysl i v tom,že pak se má vrátit (duchovní)spasitel a vést národy k pramenům živé vody.Je to vcelku logické.Zemi dobrovolně opustí všichni ti, co nám nyní vládnou a prakticky tu zůstanou národy bez "pevné ruky".
    Ano, blížící se velká planeta by dávala smysl i v tom, že někteří ze čtenářů jsou přesvědčeni, že viděli něco jiného než Měsíc a samozřejmně i podivné tvary a barvy Měsíce či Slunce.(Ta zmatenost a nejednota v názorech).Připouštím tedy, že taková Nibiru by dávala smysl.
    Avšak, rozhodně a v tom jsem si jistá,srážka s planetou ani s ničím jiným nám nehrozí.Země, jako taková, včetně obyvatel na Zemi už stojí miliony let.A vyvíjí se.Dál a dál.O to tu jde.Dokud bude planeta užitečná(z pohledu Boha),pak žádný Armagedon, jak je nám médii předkládáno,nehrozí.
    Je to jen uměle vyvolávání strachu lidí, aby takříkajíc odůvodnili své vesmírné "výzkumy"
    Jinak, Orgonete, tohle byl výborný nápad, hodit sem toto video! Díky

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v roce 2005 byla 1 světelný rok daleko? To letí sakra rychle. Za hodinu by uletěla vzdálenost země-slunce. A že ji ještě žádný amatérský atronom neobjevil, vždyť musí zastiňovat hvězdy.
      S.O.

      Vymazat
    2. Překladatel Zbyněk vysvětluje v komentáři, o co mu jde tímto příspěvkem, a já s ním plně souhlasím. Nejde o strašení katastrofou.
      Z videa vyplývá, že ta planeta si prostě pro nás nevypočitatelně putuje vesmírem. Kdyby bylo v božím plánu, aby nás zničila, může to udělat kdykoli.
      Jenže jak je evidentní, boží plán nás chce nechat ještě vymáchat v tom, co jsme si jako lidstvo i jako jednotlivci nadrobili, a to je pro nás těžší, než bezbolestný odchod do stavu nebytí při megasrážce planet.
      Ledaže by se prozřetelnost rozhodla, že to nemá cenu, že jsme se jí opravdu nepovedli a jsme nenapravitelní, a že to teda skoncuje, ale to si nemyslím, na to si s námi dává příliš práce s transformací a vzestupem a tak ....

      Vymazat
    3. Aby nedošlo k omylu : Armageddon není shromaždiště vyvolených miliardářů a temnářů k odletu ze Země, ale naopak válečné shromaždiště světových mocností, hotové se utkat se samotným Bohem. Tedy projev nejvyšším pýchy, drzosti a zpupnosti proti Jeho Autoritě, Moci a vesmírnému Řádu !!! Sionisté tu událost nazvali jako Matku všech válek, tedy poslední světovou válku na Zemi...

      Vymazat
    4. Je to jednoduché.Kdo se připraví na vzestup, odejde, a dualitní 3D ho víc nemusí trápit. A kdo tu zůstane, nechť si shromažďuje zásoby, dřevo na otop, pitnou vodu, a zajistí obydlí nebo kryt před řáděním živlů. A má-li to přežít, přežije, a ne-li, zahyne i tak sebelíp zabezpečen. To není již na vůli člověka, ale vůli Boží...

      Vymazat
    5. tak tak, Invalidní sourozenci od Egona Bondyho to prežili v sude od rumu.
      Bed :-DD

      Vymazat
  10. No tak aspoň budeme mít na věky pokoj od otrockého systému založeného na penězích a vrátíme se do nehmoty ;) třikrát hurá

    OdpovědětVymazat
  11. K Zemi sa blíži kométa, ktorá bude viditeľná aj cez deň... No krásny rok.. to bude návštev :)))

    http://www.webnoviny.sk/veda-a-technika/okolo-zeme-preleti-kometa-viditelna-/231301-clanok.html

    http://zaujimavosti.net/veda-a-technika/v-roku-2013-budeme-moct-sledovat-superkometu-aj-cez-den/

    OdpovědětVymazat
  12. Je to tak, že se něco blíží k nám, a současně se my na opačné straně blížíme k něčemu... takže adrenalin každým coulem

    OdpovědětVymazat
  13. Koniec vekov a koniec sveta. Clovek sa nedozvie, kedy to bude, ani akym sposobom... Ale potopa sveta uz nepride. Aj vtedy ludia zili, pracovali, jedli, pili, zabavali sa, ale aj hresili, smilnili, ruhali sa Bohu. Vysmievali sa z tych, ktori Bohu doverovali. Tak Pan dopustil skazu sveta a zachoval zivych len na jednu lod-Archu. Dnes zijeme presne tak isto. Niektori doveruju Bohu, pripravuju sa na koniec zivota a stretnutie s Panom, ale vacsine ludi su na posmech. Pan posiela znamenia, posiela do vsetkych koncin sveta svoju Matku, aby nas varovala. NEVERIME! Ludia sa zazracne uzdravuju na Jej prihovor. NEVERIME! Cas sa naplna. Kto vie, kolko nam este zostava? Ked uveris nasmu dobremu Bohu, potom sa neboj ani zrazky planet, ani ineho sposobu konca svojho zivota. Vyhladaj Ho a presvedci sa... ON Ta neopusti ani teraz, ani po smrti. A O TO IDE...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koule měla šanci 3500 let , vyvíjet se , žít a prožít. NUBIRU se nyní vrácí , možná proto,POZNÁT TO co jsme za 3500 stihli na kouli poznat.

      NUBIRU PUTUJE VESMÍREM , A VRACÍ SE JEDNOU ZA 3500 LET , JEDNOU ZA ŽIVOT? ČÍ ŽIVOT ?

      Vymazat
  14. S tohoto budem mať traumu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NUBIRU , A NENÍ TO KRÁSNÝ NÁZEV PRO NÁŠ PŘIŠTÍ ŽIVOT V NOVÉ FORMĚ?


      JÁ BUDU ŽÍT NA NUBIRU , AŽ DO KONCE VĚKÚ , ABUDU TÁM MÍT I SVOJI ŘEKU .....
      A MOJE ŘEKA NA NUBIRU BUDE 5 X DELŠÍ NEŽ MORÁVKA.....
      A DĚTEM BUDU ZPÍVAT : A ZEMI ČESKOU , ZKURVIL KLAUZ , A BYL TO KLAUZ.!!!
      NA NUBIRU NENÍ KALOUSEK , NA NUBIRU NENÍ NIC...
      A KDYŽ TAM NENÍ NIC , TAK TO ZNAMENÁ , ŽE TAM MŮŽE BÝT VŠECHNO , JEN JSME KOUKLI JINÝM ÚHLEM .....

      Vymazat
  15. Hm, tak to nejseš sám...

    OdpovědětVymazat
  16. Tak je to nějaké nepřesné máme 15.2. 21,05 h a žádná Nibiru/Nubiru není jen nějaký meteorit se probíhá kolem naší planety a pár kousků upadlo dnes v Rusku. Že by se zase vědci zmýlili? Ono není všechno pravda co se píše na netu i v televizích východu. A souhlasím, jestli má přijít pohroma, tak bude určitě rychlá. Mimozemské civilizace nás varují všemi způsoby jak umí, ale my jim stejně nerozumíme a nejsme na takové úrovni jako jsou oni. Hold lidská rasa není pro planetu Zemi vyhovující. Co můžeme zničíme a nechováme se jako zvířata ale jako paraziti!!! H*

    OdpovědětVymazat
  17. To je pravda,neco se urcite chysta a jen ti,kteri nemaji ciste svedomi se boji,protoze nevi jak dopadnou az na ne prijde rada,cili soudny den.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.