5. října 2012

Pí na obloze

Díky čtenáři za odkaz! Na oblohu nad San Franciskem se právě píše číslo "pí". Co to je? 
Tento jev je zachycen na vícero videích na YT.
Údajně jde o umělecký počin 5 skywriterů skupiny ISHKY http://ishky.com/.
Pilot prý píše čísla na oblohu. 
Nechápu jak, vidíte tam nějaké letadlo?






Update: Tady je, jako to dělají.
Díky čtenáři za odkaz (v komentářích).
Vypadá to poměrně jednoduše. Letí 5 letadýlek v řadě, ve výšce 1000 stop, a vypouštějí počítačově řízené výfukové "pšouky". Písmeno o výšce Empire State Buildingu je hotovo za 4 sekundy. Trvanlivost nápisu je od 3 do 7 minut. Je to prý jenom reklama, nemá to nic společného s chemtrails, nevypouštějí prý nic nebezpečného, nejde o mimozemšťany.



23 komentářů:

  1. Pokud jsem dobře rozuměla komentářům pod videi, jde o umělecký projekt nějakého umělce jménem Ishky. Že by to dělal laserem?

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Orgonet, ve středu 3.10. ve 21:15 jsem nad Neratovicemi pozoroval oranžový objekt letící vskutku závratnou rychlostí a pak najednou jakoby zhasl, ztratil se. Na nebi bylo pár řídkých obláčků, za kterými se ztratit prostě nemohl. Pozoroval někdo totéž? Díky, Jan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,ve středu 21:30 u nás na Moravě, nebyl jsem sám, takže šálení se nekonalo a letělo to po chvilce zastavení a měnění výšky i intenzity světelné aury na východ.

      Vymazat
    2. Ahoj jane, tohle jsem pozoroval dva dny za sebou, ve stejný čas. Více objektů,které také zhasínaly na nebi, rozdvojovali se, skákali po obloze, prostě neuvěřitelná show na nebi:) poděkoval jsem:) za ukázku a ukázalo se to i ten druhý den ve stejný čas:) zajímavý :)

      Vymazat
    3. Díky, zajímavý, to jsem rád, taky jsem děkoval:) Jan

      Vymazat
  3. Ani já jsem nezaegisoval žádné letadlo, které by tyto čísla vytvářelo. U letadla není ani možné provéct takový zásadní obrat jako je v případě třeba čísla 7, kdy je nutné vytvořit náhlou změnu směru. Letadla jsou schopny vytvářet oblou zatáčku. Je to velmi zajímavé, navíc hezky v jednom řádku uspořádané a o stejných velikostech. jasně to připomíná digitální zobrazení, tak jak to vidíme na displejích. Je otázka, co tyto čísla vytváří, ale možná by se mohlo jednat o číselnou zprávu.

    OdpovědětVymazat
  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Skywriting

    http://www.skytypers.com/

    OdpovědětVymazat
  5. velmi zaujímave zvláštne ,neni to chemtrails?

    OdpovědětVymazat
  6. Tady to je, jak tofunguje: http://youtube.com/watch?v=ogGZ8_lRl_M
    Jinak stačí zadat Skytyping

    OdpovědětVymazat
  7. Že by laser, nebo podobná metoda ?

    OdpovědětVymazat
  8. zdravim, zkus tohle: http://www.youtube.com/watch?v=stL-Z5-Pwb0

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je lepší, jak si kluci mimonský dobíjejí baterky v bouřce, http://www.youtube.com/watch?v=_ZJVp-z3zxM&feature=share

    OdpovědětVymazat
  10. No, fajn, takže nás čeká reklama i na nebi. A jako další bude i barevná. Nebo taky pokyny pro ovce, rozejděte se-neshlukujte se. Ačkoliv reklama vlastně jsou pokyny pro ovce. Projekt Blue Beam má tedy za sebou další úspěšnou zkoušku.
    A znamení budou viděna na nebi.
    Potom se na nebi objeví znamení Syna člověka a tehdy budou všechna pokolení země kvílet a spatří Syna člověka, jak přichází na nebeských oblacích s mocí a velikou slávou." (Mt 24,29-30 NBK)

    OdpovědětVymazat
  11. PI je predstavuje branu

    OdpovědětVymazat
  12. tady je vidět jak jsme paranoidní :-D já taky nejdřív čekal HAARP nebo něco ještě horšího a oni to vážně dělají pomocí letadel, prostě jich letí pět vedle sebe a pomocí GPS a počítačů prdí obláčky parafínu, jako na přehlídkách :-D moc dobrý nápad

    OdpovědětVymazat
  13. To v žádném případě není holografická projekce, to je realita. Řekl bych, že to dělají letadla, ale žádné nejde vidět a to je divné. Třeba to budou letající roboti nějakých studentů elektrotechniky z MIT :D ...myslím, že proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle letadlo nedokáže udělat pokud co já vým zanechá posobě pouze jendnu rovnou čáru .Tohle by nedokázal ani ten nejlepší pilot akrobatického ledatla .Mylsím že to ani nebyl žádný přírodní ukaz .Zázím na hodně dobrý osvětlovače a nebo na mymozemštany v dnešný době by mě to nepřekvapilo .Kdoví co to bylo zač .Mužem pouze spekulovat.

    OdpovědětVymazat
  15. Kdyby se tohle někomu hodilo?? http://greatdome.net/nikkinet/vat/

    OdpovědětVymazat
  16. Ta letadla musela být mimořádně přesně synchronizována, aby letěla v řadě vedle sebe v počtu pěti strojů. A navíc tu synchronizaci společného letu, a to čárkování musel provádět počítač (spouštěl vypouštění trysek u všech 5ti letadel, a řídil i let jednotlivých letadel), jinak by to nebylo možné !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.