22. října 2012

UFO Mansfield 20. října 2012

Pěkné UFO video (:-))
Mansfield, Ohio, je stará letecká základna Národní gardy, která měla být před lety zrušena, ale zatím tam jaksi stále čile operují US Air Force.
Že by jim vesmířané pomáhali s likvidací?

18 komentářů:

  1. Velmi podobné záběry byly momentálně natočeny také v Itálii.
    Hezké video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže je odhalení a kontakt na spadnutí :)

      Vymazat
  2. Myslím si,že to s UFO "bohužel" nemá nic společného jsou to vojenské záležitosti...Hologramické vysílání...součást projektu BLUE BEAM.

    OdpovědětVymazat
  3. Neni to nad Mansfield z 20.10.2012 je to hodne stare video, je sestrihane a je jich na youtube vice... napriklad tady...: http://www.youtube.com/watch?v=Pm0czAKPWAk

    Prvi zminky pochazi, ze bylo natoceno nad Kyprem, ale jsou udaje, ze jsou z Italie, Spanelska, Recka, Portugalie... A to dulezite je, ze je to cele podvod, udalena v PC!!!

    Takze dalsi dukaz, proc neni treba verit vsemu co je na youtube, respektive na internetu a treba mit svuj nazor a premyslet vlastni hlavou a nehltat vsechno mozne. Spravam z TV Nova taky neverite a videu z youtube verite? Take neverte vsem moznym konspiracnim teoriim a clankum na internetu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, je to všude. Já to mám z 2012scenario jako novinku .... Škoda, takový pěkný video, přesně takhle se mi o nich zdá (:-)))

      Vymazat
    2. Konspirace, jejichž důsledky prožíváme téměř všichni bez našeho souhlasu,jsem si rozhodně z palce nevycucal. Kdo má v očích syrečky, pak je to jeho menšinový problém, ale ne náš !

      Vymazat
    3. ufo nesmysl. letecka obranej system by je uz mel po minute spozorovat a zpacifikovat, je to vojenske hologramove cviceni. dyt ty svetelka i synchrone blikaly

      Vymazat
  4. ... akoby niečo trénovali, neotrelú show ?
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohou to být pozemské stroje z utajených projektů, hologramy Blue Beam, mimozemské lodě, a koneckonců i PC podvrh. Kdo rozhodne nebo odhalí, kde je pravda ?!

      Vymazat
    2. Správný názor, moje řeč :)
      Alfa

      Vymazat
  5. No, vzhledem k tomu, že za jednotlivými objekty při jejich akceleraci byly vidět i zplodiny, tak těžko odhadnout, jestli je to jen nějaká holografická projekce. Taky nechápu, k čemu by byla taková projekce dobrá. Každopádně je fakt, že tohle bude těžko někdo vysvětlovat nějakým klimatickým jevem nebo meteorologickým balonem - zejména ty změny směru letu na naprosto opačnou stranu a i neuvěřitelné zrychlení při občasném přemístění jednotlivých objektů. Ale napadlo mě u toho sledování, že pokud to jsou mimozemšťané v UFO, co tak asi tímhle mohou sledovat - nácvik různých formací? Je to prostě zvláštní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravděpodobně se jedná o určitý druh plasmových koulí.Podobné koule byly pozorovány i u některých piktogramů.Myslím,že to holografická projekce není.M.

      Vymazat
    2. Jak bylo řečeno prorocky ve Star Wars : Temná strana všechno skrývá...

      Vymazat
  6. že je to uděláno počítačově, se mi moc věřit nechce, ač vím, že podobných "světýlek" je na netu spousty.Ale ani moc nevěřím na takové to demonstrativní šou UFO. Spíše bych věřila, že jde o pozemské neznámé technologie. Podle dosud známých snímků, které mi přijdou mimozemské,se UFO prolétnou nad horizontem a zase mizí.Tihle moc dlouho, na můj "vkus", tajtrlíkují nad jedním prostorem.A jestli nad bývalou leteckou základanou...no, tím spíš jsem spíše pro to, že je to skutečné, ale pozemského původu.
    Ono, zamýšlím se nad tím, co je nám známo.V tajných vládních projektech je taková ta touha po super letounech stará už desetiletí a nevěřím,že se jim z dostupných prostředků konečně nepodařilo něco takového "vykřesat"

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. Halo, Orgonete ! Tohle sice není k tomuto článku, ale mnohé jistě zaujme:
    https://www.youtube.com/watch?v=IOOESwyl1DU&feature=plcp

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Při pozorování těchto věcí - nemusí jít o UFO, pravděpodobně už nacistické Německo se pokoušelo vyrobit letající stroj ve tvaru talíře. Na konci války Američani posbírali německé vědce, tzv. operace Paperclip.
    Jaké technologie má armáda asi dnes po tolika letech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No o tom se nám ani nesní, co mají za technologie. Jen nás plebejce udržují ve srágorách vynálezů konce 19.stol.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.