22. ledna 2013

Díry, co posunují umělou oblačnost "žlutou deku"

Trochu osvěty k technologiím klimateroristů: Jak se posunuje žlutá deka?

Za poledne se nám tu v ČB vyjasnilo, tak se koukám na satelit MSG, co se děje. A vidím, že je nad námi "dírka" v nízké umělé oblačnosti, co jí říkám "žlutá deka". Klimateroristé se zřejmě rozhodli mrtvě ležící žlutou deku posunovat - možná natlačit vypařenou vodu tam, kde ji budou potřebovat -  a používají k tomu technologii, která se prozrazuje na satelitních snímcích dírkami, většinou ve dvojicích, o různé vzdálenosti, které z animace na vás souběžně "mrkají", posunují se, zanikají, vznikají nové ... Protože je to dnes docela dobře patrné, tak si dovoluji na to upozornit.

Zadívejte se na animaci jakékoli místo "žluté deky" a sledujte, jak tam mrkají dírky. (Pěkně jsou vidět třeba dvě díry od Znojma, které se souběžně posunují, aniž nemění vzdálenost.) Někdy to není dírka, ale "komínek" nadzvednuté oblačnosti. Kolem ČB se ty díry spíše točí dokola.

Ze satelitu se to jeví jako malá dírka, v reálu to musí být díra o průměru několik kilometrů až desítek km. To máme dnes v poledne nad hlavou.

Nevím, jak je dělají. Možná zapínají postupně radiaci z pozemských vysílačů (tomu by odpovídaly "komínky"), možná odrazem přes satelity zapichují odshora "radiační dvojzubou vidličku" a "míchají" s ní mraky.

Pohyb děr při posunu je asi plynulý. Nám to mrká, protože ty snímky jsou od sebe vzdálené 15 minut.

Zde to máte natočeno na dvou malých animacích, snad na nich uvidíte, co mám na mysli.


http://youtu.be/BcBKSJ69KZ0



A ještě jednou totéž, ze satelitu sat24, to je trochu jiný úhel pohledu, ale taky to mrká. Zase jsou dobře vidět díry na Moravě.

http://youtu.be/myupV1suUog




5 komentářů:

  1. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1553-israel-loves-iran-pribeh-ronnyho-edryho

    OdpovědětVymazat
  2. Už si ani nepamatuju,kdy u nás na Moravě bylo slunko a slunečný den.Furt zataženo

    OdpovědětVymazat
  3. To se snad ani komentovat nedá.Je to vše záměr klimoušů.Viděl jsem vysokou, pár kousků,žalostný pohled,ptáčci vypadají jako kdyby byli špatně vycpaný.Vše potřebuje sluníčko.

    OdpovědětVymazat
  4. Orlické hory - stále zataženo, často i mlha, jak vypadá sluníčko nevíme už strašně dlouho. Je to tak smutný pohled ven...

    OdpovědětVymazat
  5. udelejte aspoň metrovou keltskou spirálu a prez kondenzator do pustte proud z autobaterie použijte sylny vazaci drat propojeni muze probihat v zemy zeleznymi koliky

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.