19. ledna 2013

Kryštof Koucký: Vědomí českého národa a jeho probuzení

Hezký večer, právě jsme viděli moc hezký rozhovor, mohl by zajímat ostatní. Takže: Kryštof Koucký, Vědomí českého národa a jeho probuzení

http://www.cestyksobe.cz/vedomi-ceskeho-naroda-a-jeho-probuzeni-ad2001/


Orgonet: 

Zajímavé video! (Je samospouštěcí, takže při vložení na blog dělá neplechu, pusťte si ho z odkazu.)

Kryštof je mladík velmi sympatický a (poněkud chaoticky) vidící, ale (nejméně) jedna věc mi na tématu českého národa pořád nesedí, a budiž to otázka do diskuse.

Kryštof říká mimo jiné, že naše země v rámci planety obzvláště krásně září. Je jasnovidný, věřím, že to tak vidí, ale nerozumím proč. Nevím, proč se v českém duchovnu stále živí názor (podle mě je to OOO - obecně oblíbený omyl), že česká země a čeští lidé jsou v rámci planety něco energeticky a duchovně výjimečného. Vysvětlit si to umím pouze všeobecně mizivým přehledem Čechů o světě.

Ať jste ve světě kdekoli (nikoli na krátkodobém zájezdu, ale nějakou dobu tam fungujete spolu s místními lidmi), tak zjistíte, že krásná příroda, energetická místa, posvátná geometrie, osvícení mistři, zájem o duchovno, historické základy společnosti, atd. jsou tam nejméně v téže intenzitě jako u nás, a většinou ještě mnohem hojněji. I severské země jsou skálopevně přesvědčeny, že jsou vyvoleny v rámci Země předávat duchovní poselství, a mnohé další země jsou o tom taky přesvědčeny ...

Pokud mohu porovnávat se zeměmi, s nimiž mám blízkou zkušenost, tak mám dojem, že duchovní vibrační úroveň běžných Čechů je zatím ve srovnání s nimi poměrně nízká, a úroveň základní životní energie je dokonce velice nízká.

Například se podívejme na životní energii publika na koncertě, nebo na energii lidí nakupujících v supermarketu, u nás a v Itálii/Francii/Německu/USA/Španělsku atd (výjimky potvrzují pravidlo): U nás je energie lidí ospalá, unavená, otrávená, lidé často zanedbaného zevnějšku, tuční, jakoby nemocní, vzájemně na sebe nevražící ... v cizině je energie svěží, čiperná, radostná, lidé upravení, štíhlí, vzájemně se vnímající ... (Že by důkaz zákona Jsi to, co jíš?)

Pak ještě je tu ta věc, že jako Češi stále zápasíme s karmou a mentalitou "dětského národa", a "otrockého národa", jak popsali už naši klasikové, ale to už by bylo dlouhé povídání.

Takže mi není jasné, z čeho může pocházet ona jedinečná záře, kterou vidí čeští jasnovidci vycházet právě z českého národa. Určitě nejsme horší než jiní, ale že bychom byli nejlepší a výjimeční mezi všemi? Co my máme a jiní ne? Třeba mi to někdo blíže vysvětlí.

Update 21. 1. 2013, 13:13


Ahoj, to jsem já z toho videa. Kdyžtak pište na krystof.kouckyseznam.cz. Snažil jsem se ty věci říci co nejlépe, i když si uvědomuji tu chaotičnost. Neřekl jsem 60% věcí a nedokončil mnoho myšlenek. Všem se za to tímto hluboce omlouvám, neboť se snažím pouze v rámci svých osobitých možností. Budu rád za jakékoli TVŮRČÍ náměty.
Mé stránky zde: http://vnitrnivesmir.weebly.com/
Děkuji za shovívavost s mou nedokonalostí:)

Díky, Kryštofe, za reakci! Vnímám tě jako krásnou čistou duši a tvůj rozhovor vzbudil velký ohlas, a to je skvělé.





Jinak, děkuji všem, co mi poslali odkazy na amezdas.cz, a na Národ v lénu bohů Ivo Wiesnera, že tam najdu odpovědi na své otázky. Jenže to jsou právě ty zdroje, které mám na mysli, když se ptám, kde a jak se ta krásná proroctví projevují? A čím se liší od proroctví jiných národů, které se také považují za nejvýznamnější v rámci světa?

Dle Borupského poselství z Dánska z r. 1967 (které je pravděpodobně předlohou pro všechny současné channelingy (.-))))  ) je vyvolenou oblastí Skandinávie.

Postavu podobné funkce jako naše kněžna Libuše najdete v mytologiích všech národů...

Takže stále tápu: co že my máme a jinde nemají? Že by to vše pramenilo z následujícího úryvku z knihy Ivo Wiesnera? Hezké poselství, ale jen kdyby to bylo někde aspoň trochu vidět! 
Viz:  http://www.tissa.cz/forum/Narod_v_lenu_bohu.pdf


"Z této Lóže světla  — Agarthy  — bylo v roce 1977 předáno poselství pro Československo, které
nezkráceně uvádím:

„Opět k vám promlouvám z onoho velebného klidu, odkud jsem již dříve promlouval v osudových chvílích této planety. Jak jsem již předešle řekl, váš národ je původem předků slunného Orientu, ze Země, která leží pod Střechou světa. Proto znám dobře váš národ i jeho poslání, jelikož pouta utkaná předivem věků stále trvají. Vraťme se ještě jednou do minulosti vašeho národa a sledujme nit dějin, jejichž události, které nás poučily o tom, že jste vyvoleni k velikému úkolu v dějinách světa. 

Váš malý nárůdek v moři nepřátel procházel vždy kritickými údobími svého vývoje a procházel utrpením a to proto, aby uzrál pro svůj příští vedoucí úkol v kultuře ducha. Již několikrát byl na pokraji záhuby, byl zničen, avšak jinak bylo psáno v knize osudu a neměl zahynout, protože má své předurčení. Nezahyne, protože jméno Praha, pocházející z indického slova Pragaja Déva Pragaja — znamená Setkání Bohů, a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.

A tak první válka zrodila vaši samostatnost, druhá očistila vaši zemi od zrádných cizáckých živlů. Dnešní doba, kterou prožíváte, má sloužit k rozpoznání kladů i záporů světového názoru i vlasteneckých kvalit a současně ke krystalizaci ryzích charakterů ve vašem národě. Ale otevřte oči a pozorně se dívejte. Zachovejte naprostý klid a důvěru v příští dny. 

Ať postihne tuto planetu jakákoliv přírodní katastrofa, zůstaňte tam, přesně na tom místě, kam vás vaše karma postavila. Neutíkejte nikam. Vaše karma ví nejlépe, kde jste v bezpečí. Civilizace se žene nezadržitelně vpřed a nastane doba, kdy žádnou prestiž té či oné strany, té či oné velmoci, ale láska a úcta k člověku budou vládnout a duchovní hodnoty budou zdobit hlavy vašich hodnostářů. V šíři příčin se vynořil Višnův (Kristův) rok a spěje ke své realizaci. Procesem pročišťování a prověřování se připraví váš národ do příští éry — éry slovanské. Tímto očistným procesem prochází v současné době i váš největší východní bratr, který se v nejbližších letech přetvoří v nejčistší demokracii světa. 
Buďte silní a klidní, současně i opatrní i před nejlepšími přáteli, neboť lidská slabost není vzácností.

Idea, za kterou šli vaši velikáni, a kterou hlásal i jeden z vašich synů největších (pozn. T. G. M.),
spěje ku svému uskutečnění. Je to idea čistého lidství, osobní i duchovní svobody, osvobození ženy
i muže ve spolupráci a soužití, pak teprve pochopíte pravý význam bratrství. Jste národem, který je z nejbohatších na duchovní hodnoty v celé Evropě, a proto musíte růst, protože oči celého světa budou na vás upřeny jako k duchovnímu srdci. To je zákon!

Buďte klidní. Na hodinách světa se ručička blíží k hodině dvanácté a ve vzduchu se rýsuje katastrofa. Tato planeta však nesmí být zničena, jelikož by její zánik ohrozil celou sluneční soustavu. Nebude však ušetřeno její duchovně choré lidstvo, které usiluje o její zničení atomovou zbraní. A tak se země otřese jako kůň, který ze své srsti smetá hejna komárů. Vliv Říma zcela zanikne, protože katolická církev znečistila původní učení Ježíšovo. Nový zákon bratrství a demokracie se zaskví v plné čistotě ajasu. Zachovejte k celému světu lásku! Přejte všem lidem klida mír, o který jsou zatím lidé ochuzení. Přejte všem hladovějícím nasycení, a těm kdo hynou z nedostatku práce, přinášejte pomoc. Vašemu úkolu žehnají ti, kdo bdí — vaši bratři z Himálají.

Až uslyšíte různé zprávy ze světa, buďte klidní a vyrovnaní. Vše, co přichází a přijde, přijímejte
tak, jak to přijde a snažte se vše řadit do souvislostí s nutným vývojovým procesem pro růst duší.
Pokoj s vámi!"

Tímto poselstvím končí proud podivuhodných mýtů, pověstí a proroctví, která s sebou nesou minulé časy. "






73 komentářů:

  1. Orgo, souhlasim s Tebou...při každém návratu - z ne-evropskych zemí obzvlašť - mam velmi podobné pocity...lidé jsou tam nějak zařivější a vypadají pohodověji...vždycky, když slyším, ze má někdo pocit vyjímenosti z naší kotliny či jinak, taky si kladu otázku, z čeho se tento pocit bere...spíš mi připadá, že jsme vyjímeční naší rezervovaností, nespokojeností a taky mrška závist nás "zdobi"...no, jak říká můj syn: každý skrz své vlastní...bez ohledu na cokoli, naše člověčí Odlišnost je jedním z nej učitelů ;)) Díky za příspěvky vám všem i oni jsou bakečnými lekcemi ;)))

    OdpovědětVymazat
  2. No možná jde o úhel pohledu. Jeden pohled říká, že jsme národ zbabělců. Já tvrdím, že jsme národ, který překonal všechny útrapy za prošlá staletí a jako první pochopil, že boj proti něčemu přináší opět jen další boj a zvolil jinou cestu. Máme spoustu úžasných lidí a jak řekla Karaimi: Tím čím jsme prošli jsme předurčeni k propojení různých duchovních cest. Nebo také jak říka ve videu o konspiraci A. Baudyš: Možná jsme předurčeni k tomu, aby tady vznikl první celek, který nebude řízen vůdci, ale jsme natolik moudří, že si dokážeme vládnou sami.
    MorPPheus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pravda ale hned tak to nebude,, viz stádovité volby , dnes máme dva kandidáty..z minulého století !!

      Vymazat
    2. Ano, když vidím ty nechutnosti vršené v prezidentské kampani z obou zúčastněných stran vždy na tu druhou, tak si taky říkám, jestli tohle má být ten start do Zlatého věku Vodnáře... Pokud by to takhle mělo vypadat, tak to snad raději měl být toho 21.12.2012 konec světa.
      Mj. vzpomínám si na slova jednoho velmi starého pána kdysi v Maďarsku (narodil se v Čechách v Josefově, ale většinu života bydlel v Maďarsku a nám tam dělal průvodce). Říkal, že rozdíl mezi Čechem a Maďarem se dá připodobnit k rozdílu mezi stromem a trávou. Když udeří vichřice, Maďar je jako strom - stojí a stojí a čelí tomu větru, a když se mu čelit už nedá, vyvrátí ho to i s kořeny. Kdežto Češi (možná i díky své historiceké zkušenosti ze středu Evropy, kudy se převalilo všechno, co za moc nestálo a v tomto ohledu i díky své snaze o přežití) jsou jako tráva. Přijde vítr, tráva se sehne k zemi, počká, až vítr přefičí a znovu se narovná.
      Je to zvláštní: Němcům za 2. války jsme připadali jako "smějící se bestie", Rakušanům v té první (viz Švejk) jako "šééska fójak, tópra fójak", takže je nakonec možné, že ten pohled na nás (i ten náš vlastní) se odvíjí od momentální situace, ve které zrovna jsme.

      Vymazat
    3. Ano, dinosaury z doby "studené války" - pohřběte je už někdo konečně !

      Vymazat
  3. Možná by bylo dobré si přečíst knihy od Jasnovidce a ganostika pana Spěváčka.Napsal Cesty magie a v nich je ta záře dobře a srozumitelně popsaná.Jsou to úžasné knihy. Navíc už i Little Grandmother psala,že se u nás cítí líp než va vyvolené zemi v Izraeli.Ri

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se,tohle sem nepatří jako komentář k tomuto příspěvku.Ale nevím, kam to napsat. Celý náš dům už spí.Já nespím, protože jsem se těšila, že se budu v klidu věnovat výtvarné tvorbě.Jenže to nejde.Lítají nad naším domem, jako o život.Hučí mi v hlavě a uši mám zalehlé.Honí se mi hlavou otázky, co mají za úkol? Chřipkovou nákazu,sněhové, či jiné kalamity,nebo manipulace ohledně voleb?Není to třeba všechno dohromady?Zvedá se mi z toho všeho žaludek.A ještě jedna věc mi leží na srdci.Marek.Náš souputník!Já jsem prostě vděčná za jeho upřímné příspěvky.Na nic si nehraje.Píše, jak to myslí.Jeho snaha, najít v tom zmatku nějaký smysl, je obdivuhodná.Je mladý, a mládí je naše společná budoucnost.Vladimíra

    OdpovědětVymazat
  5. Nu, nebudu se plést do problematiky karmy, jasnovidectví, mentality národa a podobného. Jen se mi při čtení o "energii" lidí tu či onde vybavil nedávno přečtený výrok Winstona Churchilla: "Když mohu sedět, nestojím. Když mohu ležet, nesedím." A pak také lidové rčení, že co není v hlavě musí být v nohách.

    OdpovědětVymazat
  6. Září jenom jednotlivci.Celkově je duchovní vibrační úroveň běžných Čechů zatím poměrně nízká, a úroveň základní životní energie je velice nízká.Dělal jsem několik let v Rakousku a
    vždy po oříjezdu do Česka to bylo a vlastně je v té atmosféře cítit ve vyzařování energií.U nás je energie lidí ospalá, unavená, otrávená, lidé často neupravení, tuční, jakoby nemocní, vzájemně na sebe nevražící ... v cizině je energie svěží, čiperná, radostná, lidé upravení, štíhlí, vzájemně se vnímající ... (Že by důkaz zákona Jsi to, co jíš?)
    Přesně tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude to víc souvislostí, ale kdo to umí ať si proměří potraviny ze stejných marketů v ČR, Rakouska Německa či dalších...možná bude překvapen..

      Vymazat
    2. Zajímalo by mne to. Já to prosím přeměřit neumím.Takže můžete mi laskavě to překvapení sdělit, když vy to už víte a já to přeměřit neumím ani takovou možnost nemám,abych objížděla markety v Německu a Rakousku?Jinak mi prosím sdělte, jaký myslíte,že má smysl takto napsaný komentář a proč něco takového vůbec píšete?Pro mne přispěl jen k ještě většímu chaosu v mé hlavě.Děkuji Eva

      Vymazat
    3. Podle mě má na mysl to, že dost lidí začíná od nás jezdit do Německa za nákupem potravin, drogerie. A důvod? Potraviny i drogerie jsou tam podstatně kvalitnější. Od rodin co takto jezdí nakupovat vím, že říkají jak je rozdílné složení stejného výrobku u nás a třeba zrovna v tom Německu, v jogurtech, v cereáliích, čokoládě,uzenině, sýrech, prací prášky lépe perou , ale obsahují méně přidaných chemických látek, takže stačí méně,ale jsou lepší, to jsem vyzkoušela osobně. Potraviny také větší procento třeba masa v uzeninách, rajčat v kečupu, čokoláda není vlastně kakaová pochoutka a má dost rozdíl v procentech kakaa a hmoty a tak je to ve všem. Na druhou stranu i potraviny právě obsahují méně všech možných Eček, konzervantů a pod. Napadla mě třeba i dětská výživa, tu se zrovna chystám objednat dovezení. No a tím, že mají kvalitnější potraviny a to všechny a za stejné, nebo i menší peníze, nebudou tak nemocní, unavení, mají víc energie, nemají vlastně otrávená těla tou chemií jako My co nám sem vozí jen podřadné zboží a ještě za obrovské peníze. Konec konců je zboží pro východní a západní trh a i jsem někde viděla tabulky už opravdu rozborů z nákupu těch stejných potravin , jen nakoupeno právě v Německu a u nás. A ze své zkušenosti mohu potvrdit , že i Itálie jejich mléko v krabicích je jiné chutnější, než naše obarvená voda.No a od toho se prostě všechno odvíjí, jsme tráveni, energeticky oslabováni, nemocní a pak i tuční.Z čeho mám radost , že se dost lidí vrací k pěstování, třeba jen na malém kousku pozemku,ale svého domácího a takové štěstí mám i já, není nad jablko, třešně přímo ze stromu, rajčátka chutná ne ty umělé.

      Vymazat
    4. Tak tak. A Například čechy nemají vůbec žádné non-gmo oblasti. Taky jsou léta zvyklí na přídavky chemikálií v jídle ale to je skoro po celém světě. V Anglii kde žiji 13 let je hodně organických potravin běžně k mání, stejně jako klasických nezdravych chemek, ale aspoň si člověk může vybrat ;) jo jo ten pocit z energií při návštěvě vlasti cítím a vidím taky :( zdravé a opravdové jídlo (jak ho příroda stvořila) je základ zdravého národa. Bohužel myšlení je taky takové povrchní ale je energeticky zřejmé silné dědictví spirituální, jenom hodně zbržděné klimatem nezdravých souvislostí a vlivů

      Vymazat
  7. Já nevím, po zhlédnutí videa mám spíše pocit chaosu z Kryštofa. Nepochybně asi vídí energie, ale ví opravdu co která znamená, s čím souvisí?
    Sice mluví o Čechách, jako o středuzemě, ale furt tam motá tu Lemurii, tu faraóna...skáče z jednoho tématu na druhý, nerozumím. Ten kluk buď se neumí vyjádřit, nebo má chaos v sobě.Dle mě nemá zcela pospojováno. Pokud se řídí hlavně podle energií, které vnímá a vidí, neznamená to, že to tak je. Znám spousty přikladů, kdy dva lidé vnímají jedno místo odlišně. To záleží i na mnoha faktorech v lidech, ne v tom místě jako takovém:-))No nevím, je ještě mladý, ale na mystika ho nevidím:-) Nechci soudit, ale pro mě,jeden chaos.
    Jinak Orgo, jak se zmiňuješ k energií lidí v Čechách a jinde v cizině. Vnímám to podobně a mnohdy se pozastavím i nad tím, že např, emigranti vypadají svěže a odpočatě od svých vrtevníků,se kterámi před tím žili tady. Vysvětluji si to NEřádem v české kotlině, který trvá několik desítek let od 2.svět.války. Rychlé a nevhodné změny pro lidi. Myslím ty různé -musy:-) Jako národ jsme hodně ateistický oproti sousedům. Má to klady, ale v ukotvení lidí, to vidím i jako zápor. Několikráte zde proběhlo doslova vytržení kořenů lidí z půdy, tj. určitá nestabilizace, frustrace.A dnešní doba, plná zvratů a nejistot nikomu nepřidá.
    Já nevím, odborník nejsem, ale opravdu jsme "jiní" :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, naprosto souhlasím, vidí, ale má v tom chaos. Proto se mi to ani nechtělo vystavit, ale zase nám to může pomoct něco si utřídit (:-)))

      Vymazat
    2. Amíci dávno dostali befel prodat své miliardové investice u nás.
      Vidím to jako pokus o řízenou destrukci nebo chcete-li genocidu klimatem... Ti co věděli, prchli 2003 a dříve.
      Mladému se zřejmě podařilo vypnout nějaké filtry a spojilo se mu to jinak:-) LA

      Vymazat
    3. už to nečti pak bl..neš

      Vymazat
    4. Vůbec neblbne ! Je tu další pokus o genocidu domorodých obyvatel ČR! Pokud by nebyl na Heidricha spáchán atentát, dnes bychom žili někde na Sibiři nebo za polárním kruhem v otrockých městech (spíše lágrech), odříznuti od svobodné vůle, demokracie a důstojného života, kultury a vzdělání vůbec ! Však se Němci-hitlerovčíci byli několikrát poučit u Stalina v Sov.svazu, jak se provádí taková genocida, přesidlování celých národů, jak to chodí v lágrech, a jak se přepravují ve velkém zatčení,věznění po husté síti železnic do lágrů, jak se likvidují vězni ve velkém. O tom se, taktně vůči soudruhům, dodnes nikde nepíše !

      Vymazat
  8. Nemůže to být smolincem ? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radioaktivních ložisek různých prvků a kovů ja v rámci Čech hodně, ale v tak malém množství nebo v tak velkých hloubkách, že se je nevyplatí těžit. Pokud je tedy možné zobrazovat radioaktivitu vyzařující ze Země na zařízeních satelitů, pak by mohlo být vysvětlení odhaleno.

      Vymazat
    2. za soudruhu jezdily vlaky se smolincem z Tochovic ZEJMENA v noci nonstop do Zlodejskeho Svazu...moc ho tady nezbylo..ale vydrancovana krajina soucasne spratelene raze je VELMI stejna....

      Vymazat
  9. Je to jednoduché , Češi a Evropané obecně již více soucítí s ostatními , s okolím, se zvířaty, což se o okolním světě zdaleka říci nedá.
    ,tedy mají více aktivní energetické centrum v hrudi .

    viz např. zde : http://www.petr-chobot.eu/cs/novinka/projekt-obnova-posvatnych-haju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to snad tím, že jsme odlišná rasa (bílí) ?! Na druhou stranu bílí lidé jsou zodpovědni za rozsáhlé genocidy národů po celém světě od doby objevování světa Kryštofem Kolumbem. Vůbec se nedivím muslimům, že chtějí např. s USA a Evropou za ta staletí útlaku, vykořisťování, brutality a smrti zúčtovat (viz protesty a výhrůžky v současnoti v metropolích Německa, Francie nebo UK) ! Vůbec si nepřeji, aby se to tu nakonec zvrhlo podle příkladu v Lybii nebo v Sýrii !

      Vymazat
  10. Také bych řekla, že Kryštof mystikem není. Mluvil dosti nesouvisle, trochu mi připomínal Richarda Vošického, ale své názory aspoň nikomu nevnucuje a ničím nestraší. Pokud jde o jeho názory na český národ, je podle mě hodně vedle. I když nemám možnost cestovat do jiných zemí, vidím také to, co píše Orgonet. Lidé unavení, ospalí, pomalí, oplácaní, neupravení, špatně oblečení a někteří agresivní, ochotni se hádat o každou maličkost. Velkou vinu na tom má předražený odpad, kterému se zde říká jídlo, domnívám se, že jsme snad pod nějakým experimentem (ostatně už jsem o tom četla na vícero webech), kde jsme pokusnými králíky a zkouší se, kam až lze zajít, aniž by se národ probudil a přestal hrát "jejich hry". Nelze tu ani koupit slušné oblečení, jen hadry z Číny nejhorší kvality, co už nikdo nikde nechtěl, tak to k nám dovezou a za vysoké ceny nabízejí jako módní novinku. Dále je zde šílená byrokracie, mafie v justici, ve vládě, v legislativě, promyšlené škodění lidem ze strany státu, exekutorské nájezdy na lidi, obludná nespravedlnost, nezaměstnanost, vysoké ceny za všechno, hlavně základní potřeby, mnozí lidé jsou už dávno pod hranicí chudoby. Jako národ jsme v agónii, my nežijeme, sotva přežíváme, dušeni zlem, které se rozprostírá nad celou naší zemí (temné energie, poklop z chemtrails, elektrosmog). Skoro každý už od malých dětí má nějakou nemoc, zdravotní stav populace doslova katastrofální po fyzické i psychické stránce. Většině lidí chybí radost ze života a víra v budoucnost a navíc jsou oddělení, mnozi nekomunikují s druhými, honem spěchají domů, zejména v městech je atmosféra chladná, až nepříjemná. Nevím, co s tím, mohu na sobě pracovat, věřím, že každý by měl začít sám od sebe, ale kolik lidí to udělá? Je jich příliš málo, a proto se věci nejen nezlepšují, ale naopak dále zhoršují. Počasí úděsné, věčná tma a to také nepřidá. Přesto ale přeju všem příjemnou neděli a hodně síly do dalších dnů. Daisy

    OdpovědětVymazat
  11. Dobry den,což takhle geologické podloží?
    Všechny horniny a minerály pod námi?

    OdpovědětVymazat
  12. O vnímání energií vím toto,že pokud se medituje tak je člověk jako líný, ospalý a přitom to nemá nic společného s ospalostí.Pokud jsme stále v neklidu, jako svěží,čiperní,a jako v radosti tak to není dostatek energie a tímto si ji lidé berou od těch kteří jsou naopak v klidu a pohodě jako ospalí nebo líní.
    Pořád panuje špatný přístup i k dětem které jsou hyperaktivní a stále v pohybu že mají dostatek energie,ale opak je pravdou jsou o ni stále obírání rodinnými příslušníky nejvíce rodiči,proto jsou stále neklidní a dost nemocní.Když má člověk dostatek energie tak je v klidu vyrovnaný (jako líný nebo ospalý?)a ještě si ji udržuje a neplýtvá.Má i pozitivnější myšlenky nenechá se tak snadno vytočit a je také zdravější.
    Stačí se zklidnit a dojde i na to jak to vlastně s energiema je a funguje.Pokud budu kam vítr tam plášť tak na co přijdu ? jen na to že si potřebuji odpočinout,zklidnit a nabrat sílu.

    OdpovědětVymazat
  13. I když v tom člověk může tápat,(kdo netápe?),bylo tam řečeno vše důležité.U tohoto mladého muže cítím pokoru,touhu něco změnit a nefalšovanou lásku.Teď už jen pochopit,že nemá cenu se hnípat pořád ve starém,ale zaměřit se na to nové a už vůbec nemá cenu uvažovat o nějaké vyvolenosti,vedlo by to akorát k povyšování duchovního ega.Jediná cesta je skrze sebe sama ,akorát doufám,že Kristus nad náma drží ochranou ruku,ale tu pomoc v podobě milosrdenství si máme zasloužit.Tož se čiňme!!
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím všechny,
    nechápu moc,kde vidíte tu chaotyčnost?Třeba tomu nerozumíme,ale ten člověk popisuje věci,ve kterých mame zmatek a neumíme je procítit,nebo popsat.Nevěřím všemu,ale toto video je pro mne zajimavé.DÍKY ZA TYTO STRÁNKY,pozor na falešné proroky a INFILTRANTY(osoby a iformace)

    OdpovědětVymazat
  15. O té poznámce, že česká kotlina na globu Země svítí, něco bude ! Někdy ve 2.pol.90.let 20.stol.jsem mluvil s jedním člověkem, co se zajímá o tyto a podobné věci. Tehdy mi řekl, že na nějakém serveru, kde jsou satelitní snímky a kamerové přenosy z družic, nalezl nějakou sekci, kde bylo možné přepínat do zůzných spekter (infračervené, ultrafialové apod.). Už si nepamatuji, na jaké spektrum to měl přepnuté, ale měl tam zrovna v tu chvíli Evropu. Chvíli po ní v tom spektru surfoval, až si všiml, že téměř uprostřed Evropy slabě namodrale září nějaké malé izolované místo. Tak si to naklikal, nazvětšoval, a s překvapením zjistil, že se jedná o prostor Čech (ne ČR jako celku !). Mělo to tvar mírně okoseného čtverce. Nejvíce modré (jako sytosti) bylo v místě a okolí Prahy, a pak na místě pohraničních hor a hor, co oddělují Čechy od Moravy. Zajímavé na celé věci bylo, že prý nenašel na zemském globu v tomto spektru nic podobného. Nevím, jak pečlivě hledal, tak to nemohu posoudit.
    Mimochodem,ten zářící "kosočtverec" mi připomněl nedávná pozorování UFOobjektů ve světě ve tvaru dvou pyramid, základnami spojené v jeden objekt (špice nahoře, špice dole). Jak toto může spolu souviset, mi zatím uniká. Ale nevšiml jsem si té podobnosti jistě náhodou.

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím orgonet a spol,
    pokud bude kdokoliv mluvit o českém národě v rámci duchovní vyspělosti, nutně bude míchat hodně skutečností do sebe, neboť zdánlivě nespojitelné se ve světle dalších a dalších uvědomění jeví jako zcela propojená záležitost. Toto nám může ověřit kdokoliv z uznávaných duchovních lidí ve světě i u nás.
    Pokud jsem shlédl správně video, tak Kryštov hovoří především o české krajině a jakou úlohu má pro planetu Zemi, jelikož, jak už zde mnozí vědí matička Země - Gaia, má své fyzické tělo manifestováno právě v podobě krajiny. Lze tedy říci, že to co je pro nás lidské bytosti vnímano jako lidská schránka a nástroj k manifestaci, ve které přebývá náš duch, je stejným příměrem možno chápat ve spojitosti krajina a planeta Země.
    V tomto pohledu na věc za sebe mohu prohlásit, že česká krajina je skutečně výrazně zářící, oproti zbytku planety, ne však vyjímečná. A i o tom je ve videu zmínka. A je to především tím, jaké manifestační nástroje se v naší krajině ukrývají a mnohé z nich nebyly ještě objeveny, ani reaktivovány. Lidé českého národa, tak jak to chápu já, nesou v dnešní době nesmírně těžké břemeno pod tíhou poznání a zkušeností z minulých životů. Dalo by se s nadsázkou hovořit o sběrně vyspělých a bohatě zkušených bytostí z celého univerzálního božského bytí.
    Žel, a o tom se Kryštov též zmiňuje, naše vědomí na úrovni národa je roztrháno a nabouráno do takové hloubky, že obyčejný lid není schopný dojít ke společnému tvořivému záměru a manifestaci již nějaký ten čas. Největší zásluhu na tom má náš strach, uzavřenost, oddělenost (viz Československo) a drsné podmínky k realizaci čehokoliv. Mocní tohoto světa si jsou dobře vědomi, jak velká duchovní síla tu je a proto všemožně brání jeho rozvinutí, viz věčná šedivá deka na nebi nebo školský systém, pyramidový pracovní systém apod.
    Geograficky je naše země velmi specifická. kdo z nás se na ní podíval více než jedním zeměpisným školním způsobem, pak ho muselo napadnout mnoho otázek a možná i odpovědí. A nejen to. Z hlediska dějin touto krajinou prošlo mnoho bytostí a společenství, které zde zanechali své nemalé stopy, které se v generacích promítají až do dnešní doby.
    Vše už je připraveno. nyní záleží jen na našem kolektivním rozhodnutí a k tomu právě dozráváme :-)

    Vše dobré do našich dalších dní.

    OdpovědětVymazat
  17. Přiznám se, že nevím, co vám na tom připadá zmatené? Nedávno jsem slyšela názor, že řada hor kolem české kotliny jsou vlastně pyramidy, napsala o tom knížku nějaká historička, teď nevím jméno, ty tu možná vytvářejí to světlo, když se slovo Pra-ha přeloží do sanskrtu, znamená nejvyšší světlo nebo něco takového, jsou to dvě slova, která mají význam, když Karel IV. stavěl Karlův most, dodržel přesně datum a hodinu, aby vznikla posloupnost 135797531, spousta lidí u nás má velmi dobrou intuici a duchovní schopnosti, jen o nich nemluví, po zkušenostech honu na čarodějnice, i na jiné, kteří chtěli udělat něco dobrého, jako zmiňovaný Hus nebo Komenský, navíc jsme velmi trénovaní v tom vzdorovat nadvládě, a to ostatní určitě tak dobře neumí, dát někomu v hospodě přes hubu to jo, aby byl klid, ale bojovat, válka, to se taky nikomu moc nechce. To, že je někdo krásně upravený, střih podle poslední módy, ještě neznamená, že je duchovně na výši, že má čisté tělo a energie, spíš to značí péči o zevnějšek, i když v určité míře je to samozřejmě žádoucí, upocení smradlaví chlapiv autobusu nejsou nic moc. Zdraví M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upocené a smradlavé ženy v MHD tedy taky nejsou zrovna to pravé ořechové, a že jich je taky dost. (Nejsem nějaký sexistický chlap, jsem žena, tím spíš mi to vadí.) S tím ostatním souhlasím, určité charisma ta česká kotlina opravdu má.

      Vymazat
    2. Ženy to zvláště přehánějí s parfémováním ! Nedávno jsem v půl páté ráno potkal při průchodu městem jedinou ženu středních let, ale silný parfémový zápach (parfém + pot = chemický útok na kolemjdoucí !) ji "předcházel" dobrých 30 m !

      Vymazat
  18. Mě se to video i když krátké moc líbilo, navíc to souzní s tím, co o naši republice říká Luisa Murratori. I když ona mluví o ČR+SR a Kryštof o Čechách a Moravě. Ale má to k sobě blízko. http://www.youtube.com/watch?v=AbI4PoYtTBQ

    Hezký den Šárka

    OdpovědětVymazat
  19. Antikrist: Nultá hodina (česky)
    http://www.youtube.com/watch?v=NqzVPKOMwzo

    OdpovědětVymazat
  20. Ještě k volbám - zajímavé stránky - http://www.nevolimkarla.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Odpověď je ve videu : 5.00 - 8.30 dále pak 7.30 - 8.10 a 24.05 - 24.39.
    Tak jak píše Orgo, tak já bych velmi nesrovnával upravenost lidí v jiných zemích s naší, protože toto vyplývá z životní úrovně a možná i nálady ve společnosti dané země. Česká republika je známá svou dobrosrdečností a právě otázka srdečnosti a ta je dána naším geologickým postavením, to znamená, že toto kritérium v tomto tématu nehraje vůbec žádnou roli. Ano, s emocemi je to u nás horší, ale i na to je odpověď ve videu. Přesto si nemyslím, že by upravenost lidí u nás byla nějak katastrofální, zvláště ve městech. Ta neupravenost, kterou má Orgo na mysli možná souvisí i s určitou skromností jednotlivců - ve výsledku to však opět znamená duchovní plus.
    Nálada ve společnosti je u nás opravdu špatná, to je skutečně rozdíl s jinými zeměmi. To však vychází ze skutečnosti, že se stále plácáme v politicky i ekonomicky v začarovaném kruhu. A kdo tuto zem do tohoto kruhu začal vést ? - Svatý Klaus. Z toho vede jen jediná cesta. Naprosto zásadně změnit systém, žádné kosmetické úpravy, které se tady dělaly jen k uchlácholení veřejnosti. A nestačí k tomu ani vyměnit lidi. To jsem se však dostal úplně jinde než je téma. Jenže co dělat, když je to spolu provázané.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych rád dodal, že už dávno jsem si všiml jak velkou roli pro charakteristiku národa hraje ve kterém místě planety žije. A dokonce i jazyk, kterým národ hovoří.
      Hezký den všem. Honza.

      Vymazat
    2. Přesně tak, tlustí a hubení jsou všude, dobře a hůř oblečení také. Vřelost na koncertech je možná daná místní mentalitou, je fakt, že Italové se i na opeře chovají skoro jak na rockovém koncertu. A jestli tu panuje špatná nálada nebude asi dané naší lokací, ale tím, co každodenně život přináší - a že je to diametrálně jiné, než co jsme čekali v r. 1989, ono je to diametrálně odlišné i od toho, jak žijí lidé v zemích tzv. západní Evropy. U nás mít práci nemusí nutně znamenat možnost vydělat si aspoň na to základní, co člověk potřebuje, což jinde rozhodně takhle nefunguje, což je tristní zejména při srovnání s těmi, kteří vyrábí zákony, podle kterých takhle tak tak existovat je v pořádku. A od toho se pak odvíjí všechno další.

      Vymazat
    3. čím horší podmínky, težší život, tím více může člověk a jeho duše vyrůst !!

      Vymazat
    4. Klaus předchází globalisty a EU v aplikaci systémů NWO na podmínky ČR!

      Vymazat
  22. Jsme národ v jehož středu sedí buddha. K. Minařík. Můj Velký Učitel.

    OdpovědětVymazat
  23. http://buh.webpark.cz/texty/promluvy%20andelu%20o%20ceske%20zemi.htm

    http://buh.webpark.cz/texty/zivotopis.htm

    proč tomu tak bude nebo je , psala ještě za svého života , Božena Cibulková, na to to území přešla tak zvaná , vyvolenost, přešla na toto území z Izraele, odtud v budoucnu vzejde , znovu, neposkvrněné a nezkreslené učení mistra Ježíše !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už taky zaujalo to, jak se sem židi z Izraele vehementně cpou, a jak plánují Prahu přejmenovat na New Jerusalem !

      Vymazat
    2. škoda že si nic nepochopil

      Vymazat
  24. Mimo téma
    http://www.sebapoznanie.sk/sebapoznanie/0/0/2/782
    krásné "video, které ti může změnit život"

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, to jsem já z toho videa. Kdyžtak pište na krystof.kouckyseznam.cz. Snažil jsem se ty věci říci co nejlépe, i když si uvědomuji tu chaotičnost. Neřekl jsem 60% věcí a nedokončil mnoho myšlenek. Všem se za to tímto hluboce omlouvám, neboť se snažím pouze v rámci svých osobitých možností. Budu rád za jakékoli TVŮRČÍ náměty.
    Mé stránky zde: http://vnitrnivesmir.weebly.com/
    Děkuji za shovívavost s mou nedokonalostí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryštofe, neviděl bych to tak černě. Myslím, že problém, nebo řekněme vyvolaný dojem chaotičnosti způsobuje strohost, poměrná stručnost v odpovědích, které ve videu uvádíš. Takže si myslím, že na obsáhlost tohoto tématu mělo být video určitě delší, respektive odpovědi měly být delší, klidnější a tím i ucelenější.
      Ale samozřejmě díky za sdělení.
      Hezký den. Honza.

      Vymazat
    2. Ahoj Kryštofe, mě se tvůj projev líbil, zas tak chaotický nebyl. Vše podstatné bylo řečeno. Otázka spirituality českého národa pro mě není až tak zásadní, dávám přednost jednotlivcům pred skupinami, národy apod. No a ty jsi na mě jako jednotlivec působil velmi příjemně, takže není co řešit :-)

      Vymazat
  26. pro mě je video celkem srozumitelné, Kryštof říká jen jinými slovy obecně přijímané verze jiných " průkopníků ".V české krajině je dle mého zjištění opravdu skryto něco magicky přitažlivého, milého a důvěrného. Já jí intimně říkám " Hojávka". Letos jsem byla poprvé v životě u teplého moře v Chorvatsku- na motorce, jinak jezdíme spíš po čechách, Polsku, Slovensku atp. Chorvatsko je nesporně krásná zem a mě se líbily hlavně hory- ale když jsme se blížili zpátky do Čech, nemohla jsem se dočkat, a když jsem po maďarské rovině uviděla první kopečky, bylo mi nádherně- Čechy jsou kouzelné, cítila jsem to přímo fyzicky- to potěšení z krajiny, i teď si Ten pocit vybavuji. K vlastnostem čechů: mám pocit, že je to jako s mojí cestou- nejdřív jsem si už od dětství musela projít útrapami a to až tak velkými, že mi vlastně připadalo, že je to normální, když jsem byla starší, tak mě " svět bolel", a když jsem to už nemohla dál snášet skoro vůbec- přišel jeden malý článek v podobě dárku a od té doby je vše jinak. A já vím, že kdybych nepoznala a neprožila to špatné, nemohla bych dojít k žádnému poznání, že vše co bylo se stát mělo- a dnes jsem za to vděčná. Špatné je s odstupem a jiným úhlem pohledu cestou k dobrému- vše do sebe zapadá a já vím, že život jsem já. Olivie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to říká R. Hrušínský ve filmu Vesničko má středisková: To není země, to je zahrádka! - Pamatuji se, jak kdysi kamarádka vyprávěla, že jezdila po ČR s Angličanem, dokonce to byl nějaký šlechtic. A ten, když viděl místní krajinu, byl unešen a komentoval to slovy: "To, co my u nás uměle vysazujeme, s čím se pipláme jako s parkem, to vám tady roste samo od sebe." Takže na tom možná opravdu něco bude.

      Vymazat
    2. Vždyť ne nadarmo se v naší hymně zpívá už od 19.stol. ... ráj to na pohled ...

      Vymazat
  27. Karel IV. dal vybudovat Nové město pražské jako Nový Jeruzalém...M.


    http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/163772/Co-ma-znamenat-zvlastni-geometrie-v-usporadani-Prahy.html

    OdpovědětVymazat
  28. zde můžete nalézt odpovědi

    http://www.agapebrno.cz/Clanky.aspx?page=15

    OdpovědětVymazat
  29. to:20.1. 19:21 - ked na zaklade tohto chcete rozvijat vyvolenost ceskeho naroda, ze od zidov sa bude pokracovat v tych vymyslenych posolstvach (vieme, ze uz maju v Prahe vela domov postavenych), nech nas vsetci bohovia pred takou vyvolenostou ochranuju, to nie je pre nas Slovanov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je vidět že nedáváte pozor a že neumíte číst , ne od Židů !!

      Izrael znamená vyvolený národ, totiž takový, který došel milosti u Boha , a každý člověk který nastoupil mystickou cestu, kteréhokoliv způsobu ,patří k národu Izraelskému , to ale neznamená ! k židovskému !! Židy jako národnost -ale duše vyvolené .To jsou tedy Izraelští , duchovním řádem neboli duchovní obcí ! jinak jsou tedy školou mystickou všech národů a všech dob .Proto jsou celé dějiny národa izraelského vlastně symbolické , proto je nutné číst Bibli několikerým způsobem , totiž jako záznam historický a jako projevení duchovních zákonů.

      Vymazat
    2. No nemyslím si,že Bible má něco společného s Ježíšem. Můj názor je,že bych tu knihu jménem Bible přejmenoval na knihu plnou lží,manipulace,překrucování a fanatismu.Pokud si jednoduše nastudujete prvky manipulace a tzv. Brainwashing(vymývání mozků)tak se nebudete stačit divit po přečtení pasáží, Vás napadne,že Bible je vrcholem manipulačního díla. Ježíš musí rotovat v hrobě. Každopádně řeči typu.(Izrael znamená vyvolený národ,který došel milosti u Boha,tak to né že hraničí s fanatismem to je čistej fanatismus.Navíc pokud se podíváte na jasně do očí bijící fakta,tak Izrael je jeden z nejagresivnějších národů,kteří po staletí vyvolávají nebo chcou války.Viz vztah k Iránu.Nechápu jak někdo vůbec může držet v ruce knihu pod kterou se za 2000 let spáchalo tolik zrůdností,že lidstvo si to bude pamatovat ještě tak za milion let.

      Vymazat
    3. asi si ještě hodně mladý a máločemu rozumíš , a vymyto máš pěkně :-)

      Vymazat
    4. No nemyslím si...Musím se zastat, protože já s tímto názorem naprosto souhlasím. Byla jsem v Izraeli ve dvou rodinách 3 měsíce a zažila jsem na vlastní kůži, jak se chová vyvolená nadřazená rasa.Byla jsem tam v době, kdy podle mezinárodních smluv měl Izrael ukončit okupaci palestinských území,což samozřejmě neudělal dodnes,protože pro ně smlouva je od toho,aby se nedodržovala.Od té doby to teprve chápu jinak a toto se nás opravdu týká.A je to přímá volba:Přestože o morálních hodnotách pana knížete nejlépe svědčí fakt, že v OSN vetoval jak všeobecné právo na vodu, tak zákaz zbraní s ochuzeným uranem a nášlapných min, ba i statut Palestiny jako pozorovatele v OSN (naopak neměl problém schválit jako jeden z prvních jako stát organizovaným zločinem - narkomafií obchodující s lidskými orgány - ovládané Kosovo a také proslul jako prosazovatel radaru -pro nějž nabídl vlastní pozemek- a popírač jeho nebezpečnosti a potírač iniciativ 85%občanů, kteří byli proti).A to, že smluvně zaručil azyl půl milionu Židů "až je napadne Irán" a že je možná budeme nuceně ubytovávat ve svých domech.Takže pěkně vymyto nemá autor komentáře, ale mnoho,mnoho jiných...Děkuji Eva

      Vymazat
    5. židé nejsou lidé ? když budou potřebovat pomoc, proč ji neposkytnout ?

      Vymazat
    6. Židé jsou lidé,ale není možné poskytnout pomoc všem lidem, kteří ji potřebují,to prostě nejde a nefunguje.Když jdete do Prahy také nedáte almužnu všem, kteří vás zastavují,žebrají a ruku natahují a že jich tam je hodně.Bohužel.Ale tak to nefunguje.

      Vymazat
  30. No já například jsem byl v 17. století bohatý mág v Itálii u dvora , byl jsem urozený a ty schopnosti jsem podědil do tohoto života , které mohu dále využívat ;) . Je třeba v sobě aktivovat tu prasílu abychom se skutečně rozzářily , prasíla dovede až k osvícení ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už tu bylo x-krát, ale reálnou existenci inkarnace nikdo zatím exaktně neprokázal ! Ostatně mi jeden kněz, jehož si vážím, a s nímž mívám občas různé disputace na různá témata, řekl, že si není vědom toho, že by se tu někde nebo kdekoli jinde potulovali prostorem po smrti nějaké lidské duše ! Všechno jsou to pouze různé multidimenziální bytosti nebo zlí duchové,ďáblové, kteří umí na sebe brát podoby zemřelých lidí a mluvit jejich řečí (byť i např.telepaticky) ! Tím spiritisty a okultisty často svádějí k jejich škodě a zkáze !

      Vymazat
    2. těžko ti může kněz radit když sám nic takového nevidí, řídí se jen tím co přečetl v Bibli, aniž by to pochopil !

      Vymazat
  31. ahoj Orgo
    to je naprosto jedinečný video!! Dík!
    Já s tím klukem musím souhlasit...
    Říká opravdu pravdu..
    Světlo je v nás.. Je to o našem osobním úspěchu... A taky si myslím, že nenecháme do sebe bušit policajtama... Prostě ve skutečnosti máme naši vládu na háku... Neumíme se klanět královně jako Angláni.. Prostě máme to v sobě, na rozdíl od ostatních národů... A až to Kalousek či kdos jinej přešvihne, máme tady generální stávku a lidskou soudržnost, jakou svět a jiný národy historicky neviděly....Tak to cítím já... A tady se začnou psát nový dějiny.....naší planety.......
    Viz. Okamura s Bártou a Samkovou...včera v sobotu v Praze.... Holešovská výzva má jinej level....
    Mějte se krásně - veronika

    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Samkova-rozpoutala-peklo-pred-plnym-salem-odpurcu-vlady-Nejsme-ovce-260175

    OdpovědětVymazat
  32. Neuveritelne presne, jasne a plne nadeje.

    OdpovědětVymazat
  33. Dobré ráno ,
    již jednou jsem zde jmenovala pana Marcela Vaneka a dnes se k němu vracím. Stačí přečíst si jeho knihy a budete mít spousty otázek vysvětleno jeho první kniha "Nová cesta poznání" hovoří o jeho duchovním probuzení.Formou vyprávění nám oznamuje jak se přihodilo, že z flákače, holkaře a opilce se stal muž, který pomáhá.Jeho knihy jsou dar.V jedné jeho knize -Logické proroctví vypráví o tom, jak se Čechy probudí a budou následníkem Tibetu. Již zde zmiňovaný pan Minařík řekl, že duchovní ochrana, která sídlila v Tibetu se přemístila k nám. On byl velký žák tibetského duchovního učení. On měl zřejmě i prsty v tom, že tato ochrana je tam, kde je - v Čechách.
    Ještě něco k lidem v Čechách. Můj manžel je německý státní příslušník, takže mám v sousedním státě jak příbuzné tak spoustu kamarádů- žijeme s manželem v Čechách.Jedna z kamarádek je neupravená, nenamalovaná má snahu stále kontrolovat kontejnery. Jako dítě neměla s matkou dostatek prostředků a starala se ještě o mladší sourozence. Dnes pomáhá kde se dá, má zlaté srdce a spousty pochopení pro jiné. Další manželky kamarádů jsou upravené, nalíčené, velmi moderně oblíkané. V hlavě starost o peníze, vzhled, kariéru a co nejmodernější bydlení.Tváří se klidně a vyrovnaně.
    Život bez kreditek, aut a kont si nedovedou představit.
    V zaměstnání pracuji s Italy. Jejich spolupráce je chaotická, zmatená a arogantní (jsou i vyjímky).Můj italský nadřízený chodí do kostela se modlit, ale pokud přijde podraz, víš jistě od- kud vítr vane. Itálii přesto miluji.
    Mějte se fain a žijte v přítomnosti.
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Asi tak nějak. To co je v srdci nemusí být nutně navenek vidět.
      Honza.

      Vymazat
  34. Možno je to aj tým že je u Vás veľa záhradkárov. Gaia potrebuje záhradkárov. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jéje,aby nebylo ! Velký počet rodin si budoval chaty a chalupy jako své soukromé území, kam mohli lidé na chvíli prchnout před režimem, když se do zahraničí dostávali téměř výhradně komouši, umělecké, vědecké a lékařské kapacity !

      Vymazat
  35. http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=789

    OdpovědětVymazat
  36. Gratuluji Kryštofovi - velký úspěch, podívejte na tu diskusi, co rozpoutal :-))

    Čechům věřím, jsou skutečně jedineční, to ale nelze poznat hned a cestování nestačí. Pokud chceme soudit, když už..., tak bychom v zahraniční museli i chvíli bydlet, potom zjistíme, že jsou všichni cizinci krásní, hubení, veselí a upravení, ale za několik let se nedostanete dále a hlouběji. Čech je zamračený, studený a nepřístupný, ale když se mu dostanete pod kůži dá vám své srdce na dlani a široko daleko nenajdete veselejšího chlapíka a ta veselelost je opravdová, hluboká, vřelá a se vším všudy :-)).

    Nejsem jasnozřivý ani náhodou, ale ačkoli je Kryštof chaotický, vnímám, že ví o čem mluví, pouze jeho netrpělivost (sám ji přiznává) vytváří chaos v mluveném slovu. Obecně se tyto vize a prožitky těžko přenášejí do slov, a když není dostatek trpělivosti.... (ale to přijde s důvěrou v sebe sama:-)). Celkově působí jeho projev ve mě optimismus a radost a to je pro mě měřítko. Všechno ostatní je nepodstatné.

    Díky Orgonete za vše, co děláš pro zvýšení svítivosti nad ČR :-))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.