10. ledna 2013

Octování na Slovensku

Děkuji čtenáři za následující příspěvek, který se zrovna hodí, protože po reklamě na idnes čekáme nové návštěvníky se zájmem o octování (:-)))


Prosím vás uverejnite tento príspevok na orgonet buc aj upravený ako chcete, len nech je tam. Dakujem Čechom a pozdravujem českých bratov.

Dnes 7.1.2013 som sa rozhodol zaoctovat aj ja na Slovensku a to na: strednom Slovensku, ale bolo málo oblakov. Čo je vidno aj zo sat snimok.

Kúpil som  6l octu a to som dal do kotlíka na trojnožku a  na ohen  v prírode. Podkúril som a čakal na bod varu  octu, ktorý sa horšie varí ako čistá voda lebo sa varí pri 118 stupnov celzia. Takže som musel poriadne podkladat, aby vždy vrel a odparoval sa.

Zacal som varit  ocot: 7.1.2013 o 13.30 na strednom Slovensku a 6l sa pri bode varu odparilo úplne okolo 16:00 hod. Počas varenia octu, čiže jeho odparovania  sa skutočne nebo po pol hodine rozjasnilo a hned priletovali lietadlá s chemtrailsom.

Počas celej doby varenia octu lietali nado mnou čiže nad stredným Slovenskom a snažili sa to plátat chemtrailsom,avšak som si všimol, že ked s tými čiarami  prebehli, tak  do dvoch minút bolá úplne rozložená celá ciara skúšali to 5 alebo 7 ráz a boli  pridali lietadlá ktoré mali ,tzv .štvorčiaru - namesto klasiky dvoch čiar. Neutralizácia bola absolútne úžastná. Fakt niečo neuveritelné.

Kedže sa im to rozpúštalo, asi tak v polovici varenia až do konca varenia prešlo nadomnou prieskumné  lietadlo dvakrát , absolútne tiché, biele a bez čiary a pomale, a samozrejme o dost nižšie ako ostatné. 

Vyčistilo to celé západné a  stredné Slovensko dokonca aj západnú polovicu Madarska a domnievam sa, že aj východnú čast  Česka to vyčistilo !

Po 16:00hod  skúšali  nadalej plátat ale bezúspešne, všetok chemtrails  sa 16:00 do 19:00 rozpúšta nad stredným a západným slovenskom.

A všimol som si že ten odparovaný ocot nemá na prírodné oblaky žiadny zásadný  vplyv, dokonca jeden malinky bol počas varenia octu nado mnou a nerozkladalo ho to vobec, to je super !


Dodatek Orgonet: Přidávám satelitní snímky z onoho dne, které skutečně ukazují vyčištění středního Slovenska, Maďarska a Moravy. V 17.00 (černobílý snímek) je už úplné vyčištění, včetně umělých "třásní" ve středu Slovenska. 6 litrů octa je už slušná nálož ...







Noční snímek: růžová barva - bez oblačnosti.



14 komentářů:

  1. Super práce :)
    Gratulujůůů
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že octování pomáhá.Proč bych nevěřila? Nevidím na tom ani nic směšného.I šamani dokázali tanci a kouřovými clony bránit mračnám.
    To,co píši,myslím naprosto vážně.Žel, já nemám nijakou možnost se zapojit.
    Mám však už od první třídy takový hezký zážitek.Zůstal ve mě pevně zakotvený.Tehdy lilo od rána jako z konve a bylo moc zataženo.Paní učitelka nás nechala zpívat takovou tu lidovou:
    "hřej sluníčko hřej, hory doly krej.."A světe div se,obloha se vyjasnila a paní učitelka pronesla:"No vida,to se nám to venku krásně vyjasnilo!"
    A tak,dnes, když potřebuji, aby bylo hezky, tak koukám na oblohu a několikrát si to zabrulám.Funguje to.Nevím proč, nevím jak, ale u mě to prostě funguje, jako u jiných ocet.
    A tak,bojujme proti zlodějům naší,kdysi krásné oblohy, každý podle svého přesvědčení,víry a možností.To by bylo, abychom to jednou nedotáhli do zdárného konce! Jsem,Orgoneťáčci,s vámi

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šamani pracovali s energií jen kouř nepomůže, opravdu netušíte jak to funguje ani s octováním je to jak s léčením nemocí ,. potlačují se jen příznaky , zde je to to samé musí se nejdříve odstranit příčina , nebo působit přímo na příčinu

      Vymazat
  3. zdravím, nabudúce ešte prilej - nech to zaletí až do Prahy hehe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Idem kúpiť nejaký "železňák" , rošt snad zmastím sama :-DD, 6 litrov octu necelé 3 eurá, len to kúrivo ?
      Nuž pomrznem doma ešte trošičku více a pridám pod octík..

      Vymazat
  4. Prečo ocot nefunguje keď na jeseň rozvoniava a vyparuje sa na celej dedine - v čase konzervácie zeleniny?

    Adam.

    OdpovědětVymazat
  5. No ,já kupuji ocet často a octuji a octuji. Moje rodina je zlatá, ale tohle jim lehce uniká.Octočaruji sama a pak se všichni diví,jak se nám to nad domem vyčasilo.Asi to chce čas. Dost věcí už přijali a já se z toho raduji.Přijmou i tuto informaci, až nastane jejich čas.Zatím mi stačí pomyšlení, že se snažím pro všechny, i když oni pochybují.Vladimíra

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=P6ValmUnjz4

    třeba tohle pomůže .)

    OdpovědětVymazat
  7. od :autor Octování na Slovensku
    Pozdravujem orgonet zo slovenska.
    10.1.2013 o 11:45 som na strednom Slovensku vyvarit 1L octu v konvici ktorí sa cely odparil do ovzrušia.8% ocot.
    Bola nízka oblačnost riadne zatiahnuté a východný vietor ale nesnežilo -ziadne zrážky.
    V ten den sa obloha neroztvorila ako som si myslel čiže sa nič nestalo bolo stále zamračené.
    Na druhý den 11.1.2013 snežilo huste a v podstate spadla všetka oblačnost .A asi o 11.00 prestalo snežit .
    naraz sa rozrvorilo nebo a bola krásna modrá obloha od mojho domu smerom na východ asi 10 km a všade naokolo husté mraky ale sa držali
    na mieste takže do toho výseku modrej oblohy nezasahovali prešlo asi desat minút modrej oblohy a začali lietak lietadlá
    nat bezoblačnou oblohou a ich stopy neboly dlhé ,ale krátke a rýchlo mizli.asi 10 lietadiel prešlo nad čistým uzemím s chemtralisom,
    a obloha sa zatiahla o 12.00hod.

    OdpovědětVymazat
  8. oprava :ten vietor bol západný-čiže zo západu NA VÝCHOD FÚKALO.

    OdpovědětVymazat
  9. takto to vyzerá v praxi ked je ocot vypareny ,toto som vypozoroval aj ja !
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=327403820641754

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes (11.1.) si ma nakopol aj tu na západe neďaleko Moravy, najmä keď bolo zjavné, že aj Slnko by rado vyliezlo spod chemdeky, aj keď mali naplánované sneženie. 1 litráš octu v rýchlovarnej kanvici na balkóne vyleptal do totálne zatiahnutej oblohy krátko po poludní slušnú dieru. A ako si písal aj Ty, jedno nízko letiace lietadlo priletelo na obhliadku. Nespustili sa však manévre na nebi, ale nasunula sa tam oblačnosť zo SZ. Vravím si - nevadí, aspoň hodinku bolo vidno modré nebo a slnečné lúče, ale potom sa to znova rozpadlo a cca od 14-niečo až do západu Slnka bolo znova krásne, pričom v smere V - JV ležal valec tmavých mrakov.

    OdpovědětVymazat
  11. To som si vsimla aj ja, ked ocot zriedim vodou, je to ucinnejsie, vid video hore:
    Vinegar makes blue sky!!! Vinegar kills chemtrails.
    5 liters water + 300ml ~70% concentrated vinegar = clean sky
    4 liters water + 1 liter ~30% vinegar = clean sky
    3 liters water + 2 liters ~9% vinegar = clean sky
    2 liters water + 3 liters ~6% vinegar = clean sky
    adal

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj decká! Takže poraďte, čo robiť? Stačí proste zvariť vodu s octom a nechať vyloženú na okne alebo balkóne? Ak vychladne, znova prevariť? Alebo mám sedieť na balkóne a variť tam ten ocot? :) celkom neviem ako na to...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.